Full rulle

Ditan, hitan överallt och ingenstans

En dubbeldragning av pengar från mitt konto, en mobil fattigare, kortarbets pass med långa timmar, roadtrip med underbara kusin vitamin Annika & bästa lotten & min prins så klart till ullared, in till ullared, shopping, en evighet UR ullared, sleten hemtur med världens roligaste händelse av rara lotten, myskväll, bullbak och firande av min svägerska!

En crazy & full rulle helg! :)

(Trivs som fisken i vattnet, bokstavligt talat ^^ )

http://www.selfhelpmagazine.com/psychtoons/glasbergen/StressManagement/StillStressedOut.gif

Mums! :)

dsc00309 (MMS)

Mums! :)


Full rulle

Då kickar vi igång dagen med en tömmning av hjärnan, först ut en naturkunskaps lektion där vi skulle läst på om hjärtat vilket jag INTE gjort, SMART ANNA! Sen utmanar vi hjärnan med lite biologi prov.. Hmm, inga kommentarer än om det tyvärr!

Därefter blir det avkoppling med en lunch på stan med fina sandra

 

Sen blir det möta upp mor & sambo på saltholmen för jobb på vrångö som bartender, NICE!
(Nog första gången jag står på andra sidan.. )

Ha en trevlig fredag, bloggar under dagen! :)

God natt

Sov gott, för det ska jag göra!

http://nagelforlangning.blogg.se/images/2009/good_night_4_53234622.gif

ÄNTLIGEN

Trodde nog aldrig att jag skulle bli färdig, vilket slit, många tårar, en del aggritionsutbrott, MÅNGA frågeteckan men jag tog mig igenom skiten!...

Biologi instuderingsfrågorna är ÄNTLIGEN färdiga och imorgon gället det!

Jag har inte kollat något i boken utan kollat frågorna på nätet för IRONISKT nog blir jag bara dummare OM det nu går, av boken.. Men som sagt jag tog mig igenom det.

Före/Under                                            Efter
http://www.clipartguide.com/_named_clipart_images/0511-0703-0217-1511_Exhausted_Businesswoman_Working_After_Hours_clipart_image.jpg http://www.phuckpolitics.com/wp-content/uploads/2009/01/whos_awesome.jpg

Närmar sig

Nu den senaste timman när jag EGENTLIGEN borde pluggat arslet av mig så har jag kikat runt över allt och klickat hem dekorationer inför kommande halloweeeeen FEST

Så efter en del övervägande och petigt valt ut och pekat och mekat, ja kalla vad ni vill nu har jag inhandlat nästan alla dekorationer så en punkt på listan som kan strykas, LOVELY!

Nu närmar det sig, mohahahaha!

http://2.bp.blogspot.com/_3686VVJ7URc/SuyDSDWT46I/AAAAAAAACMs/_27TTF3ZWeM/s400/happy-halloween-silhouette.jpg
http://gaystyle.blogg.se/images/2009/halloween_2dpumpkins_59194425.jpg

GODKÄND

Jag såg allt provet i vit ögat och gick det till mötes.. Där på bordet låg det lilla pappret som skulle bevisa mina kunskaper. Men jag satte mig ner tryckte in lugnande i öronen och satte igång.

Jag pausade, tog några andetag och fortsatte! Pausade igen för fnitter då jag såg att det var felstavning, stod papalleller iställer för paralleller.. Okej, jag var inte piggast i stan men humor, det är humor!

När provet var gjort så kände jag hjärtat försöka bryta sig ut ur bröstkorgen då min lärare satte sig bredvid mig för att rätta. Dom få sekunderna kändes som minuter långa men tills slut så var det över..

GODKÄND löd resultatet!!!

http://www.pilottimes.com/wp-content/uploads/2008/08/pass_fail1.jpg

Mosters prins <3

dsc00299 (MMS)

Mosters prins <3


Mosters sessa <3

dsc00300 (MMS)

Mosters sessa <3


Längtar

Sååå efter att få boka en resa till detta paradis!

http://www.davaydavay.com/wp-content/uploads/2009/09/alanya_plaji.jpg http://www.alanya-alanya.com/images/AlanyaResimleri.jpg http://files.reseguiden.se/files/53/rg_964753_m600.jpg

Alanya, juli 2011!

Nu smäller det!

Okej då har det fruktande provet kommit och det är dags för att se om min dröm kan slå in! Återstår att se..

But here it goes for nothing!

håll tummarna för mig för nu smäller det!

http://4.bp.blogspot.com/_AxqM8BAdi7k/SdaJveMC8sI/AAAAAAAAAm0/GV8K93NlgUI/s320/thumbs-up.jpg

Tvist

Kvällstvisten är kommen och det närmar sig sovdags, mina dröm för denna natt är ju klar i alla fall, om man nu kunde bestämma, kontrollera det?!

HINT

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/ac/Approve_icon.svg/600px-Approve_icon.svg.png

Dålig som jag är på att hålla truten så avslöjar jag det nu, inte för att det är något roligt direkt. Utan i morgon dagen så går jag rond 2 med matteprov del geometri! Sist så knockade den mig på rond som jag fortfarande väntar på att  göra revansch!

Det är min dröm för inatt så hoppas på en trevlig sådan och hoppas ni får det med!

God natt :O)

Färdig

FÖR ikväll i alla fall, nu har det här ångande tåget hållt på hela dagen, visserligen har jag lite matte kvar att kika på men thats IT! Nu är det fasen latmasken som kryper fram med ett glas vatten och en clementin och tigger om att få kika på greys anatomy, va sjutton klart den ska få det!

Så för ikväll är jag, färdig!

NU:

http://anderssonostblom.files.wordpress.com/2008/10/greys_anatomy_ver4.jpg

På gång

ÄNTLIGEN lossnade den förbannade tummen, kan ju lova att den satt hårt men lyckades undvika skavsår när den drogs ur ;) Träningen är nu officielt igång och det känns B E A utiful!

Nu har jag ju hunnit återhämta mig så lite kaxig orka ja va men just där och då så kan jag lova att jag inte var stor i orden!

Nästa gång blir någon gång under helgen eftersom det är fullt nu resten av vardagarna som är kvar!

Men jag är på gång!

http://images.businessweek.com/ss/09/01/0130_career_stagnation/image/ss_1.jpg
Back on track!

Hurtiga märta!

3 maskiner tvätt, 3 timmar läxor, ett städat rum, en full diskmaskin, en jobbansökan i vägskickad och nu återstår inköp av gymkort samt lite löpning på bandet.

Så en del har man fått gjort trots man är född latmasken själv!

Får se hur pigg o kaxig jag är efter svett kotletten själv efter träningen ..

God morgon ledighet

Inte varje dag man vaknar upp i tron att om skolan kallar trots vädret utanför säger nej ligg kvar och att det faktiskt sker! Kikade på mobilen när väckarklockan ringde och ser ett sms från min lärare som är hemma och vabbar idag!

Och eftersom detta var min enda lektion idag så blir det till att stanna hemma och dona! Har en del att stå i samt läxor att göra och samtal att ringa.

Lets get down to bussnies!


http://lizrios.com/photos/i_dont_have_time_to_be_this_busy.jpg

Resultat

Done and DONE! :O)


Förändring

pågår...

HINT

http://3.bp.blogspot.com/_D_eDJi4UVVA/SLfIXQOINmI/AAAAAAAABCE/QFsBHaxL4Yk/s320/f%C3%A4rgning3.jpg

Ändringar

I mitt ack så upptagna schema så har jag knuffat undan och flyttat om och renoverat för att få plats med allt och tid över för egen tid!

Och jag lyckades.. förra veckan så babbla jag om förändringar och massa sådan.. Nu har jag i alla fall kickat igång den delen som handlar om mig och utseende. Nästa del blir mitt liv och allt som hör till ex. skola, jobb och körkort!

You got to love it!


prov, plugg &paus

Min tisdag i sitt nötskal, inleder dagen med en nötknäckare nämligen prov i geometri Matte B. Precis vad man längtar och trånar efter en tisdags morgon sen fortsätter vi med mera plugg följt av mera mattematik!

Sen blir det allt lite gym på sportlife och en välförtjänt paus i solariet!

Min lilla tisdag, återstår se hur det utveklas! :)

http://www.metrobloggen.se/UserFiles/18.11437/Image/tuesday.gif

Mina nuvarande drömmar

En dag inom snar framtid <3

http://www.smartson.se/uploadedImages/Articles/Smartson_Test/Canon-EOS350D-liggande.jpg http://theresemamma.blogg.se/images/2009/alanya_26879286.jpg

http://rapport24.info/wp-content/uploads/2010/07/k%C3%B6rkort.jpg

Duktig!

Puh vilken dag, årets motion och huvudvärk kommen och försvunnen! Skämt o sido så krävs det inte mycket för att få mitt huvud att bulta under den här UNDERBARA tiden på månaden. 

Shit mina aggritionsproblem är något att bita i för en shrink men den dagen jag går dit är den dagen jag skiter ut guldmynt!

Men en sak som står överst på inshöpslistant är ju handdukar för varje gång jag ska torka mig med våra så är det hulken som bryter fram och istället för färgen grön blir jag ju röd och hårtossar flyger. PANIK är känslan som sprider sig, kan ju säga att jag hellre springer vitt springande naken med dallret där ute och lufttorkar med lugninflamtion som kompis än använder våra handdukar.

Men men dagen blev en aning förkortad i skolan då en lärare var sjuk och talet gick galant även om halva käften hängde till golvet. Efter det bar det av till mina ögonstenar för att hämta dom på dagis för en mysdag! :) Där fick jag även chansen att gratulera världens bästa syster/svägerska till det nya jobbet och lägenheter som är henne välförtjänt, vinden har vänt! :)

Well, well duktig har jag ialla fall vart, räkningar är betalda och pengar är sparat!

Min måndag det!


Schema

http://www.psychologytoday.com/files/u45/homework.gifhttp://anty.blogg.se/images/2009/dentist2_38343006.gifhttp://4.bp.blogspot.com/_bqRBlT2mBLM/Sgs9jXh5sQI/AAAAAAAAAb4/j83hOGuifHI/s400/springa.gifhttp://oscarandre.files.wordpress.com/2007/12/hairdresser_p00588.gif?w=500http://www.flyttatillfalkenberg.nu/uploaded/Gekas_Ullared/exterior0001.jpg
Hela veckan lång kommer vara fullt upp se nedan!

Måndag
Tandläkaren, Hyllningstal, plugga,lunch, banken, plugga, biologiprov, träna
matlagning & plugga
Tisdag
Matteprov, plugga, lunch, mattelektion, greja hemma & plugga
Onsdag
SOVMORGON! Naturkunskapslektion, träna, plugga, frisören, SLAPPA
Torsdag
Mattelektion, läxförhör i Engelska, plugga & färga håret
Fredag
Naturkunskapslektion, lunch med sandra, åka till vrångö för bartendervick slutar 00.00
Lördag
Upp tidigt och möta dom underbara i stan för att åka till ullared, hemåt och förhoppningsvis fika en stund hos min älskade familj, sen hemåt och lasta av, bullbak
Söndag
SLAPPA, plugga och greja hemma!


Me- By the end of this week


http://4.bp.blogspot.com/_2_mU2MZsiA4/ScFstAkQ-XI/AAAAAAAABkY/jTvczEUtwYE/s320/23_exhausted_woman_laying_in_a_chair.png

kommit och gått

Jahopp så har även denna helgen kommit och gått, springer iväg nu mer men det gör inget för denna veckan kommer ändå kännas lång!

Min frånvaro här har nog lyst under helgen, men det är väl tur att något lyste då solen verkade vara ur funktion hela helgen eftersom stormen var här på besök emellanåt!

Det har hunnits med en del under denna helgen, saker har slängt, dock synd att kallade dom saker då det mesta av det var skit . Men till saken så verkar jag i alla fall se en ände på detta elände, its a hallelulja moment!

Mina höjdpunkter under helgen:
Bio med söta hugo (klasskompis son) filmen"dumma mig". Som jag rekommenderar starkt!



Sen rolig myskväll med ett härligt gäng hemma hos madde
En tillslut mysig hemma kväll med prinsen
Varje helg har höjdpunkterna med att få vakna & lägga sig bredvid kärleken i mitt liv <3


Detta har vart min underbara helg, hoppas eran vart bra! :O)


Fredag

fantasin har inte hunnit komma till mig så det blir inget påhittig titel.. Idag har jag inte många planer förutom en lektion i skolan sen så står det till och jag drar mig för att åka hem och sitta..

Så tråkigt har jag det för tillfället men dagen har ju precis börjat så får se vad dagen för med dig! :)

trevlig fredag

Orkar inte

Orkar inte mer, vill inte ha det så här...

http://madeleiiiines.blogg.se/images/2009/sorrow_26444584.jpg

Som sagt

Ändrade planer behöver inte vara dåligt, visst hade jag ställ in mig på att komma till skolan för att ha matteprov med geometri men det tyckte inte läraren så jag får vackert vänta tills efter helgen med att tömma min hjärna helt innan jag kan få in ny info!

Men så kanske jag har chans att klara detta provet i alla fall, så som sagt så behöver inte ändrade planer vara något dåligt..

Uscha vad jag sitter och fryser nu, fasen varmare ute än vad det är här inne, LOVELY!

http://fightingbrimley.files.wordpress.com/2008/12/freezing_man.jpg


God morgon matteprov!

Shit idag är det första dagen på länge som det innebär skola! Förra veckan var mr.förkylning på besök som förhoppningsvis är på utgående nu! Sen har ledigheten fått infinna sig denna veckan med en weekend i stockholm.

Och nu har skolan kommit för att infinna lite plats nu.. Så idag vill jag börja med att säga god morgon matte prov!  En underbar start på dagen, vilket kan diskuteras när min hjärna förtillfället är ur funktion eller kantrad. Kalla det vad man vill så är läget i alla fall!

Sen blir det engelska följt av att åka till prinsens jobb sen hem och plugga, min dag i ett nötskal.

http://blogg.vk.se/uploads/439/images/god%20morgon2.jpg


Träning

Nästa vecka ska jag som sagt kicka igång min förändring och en av punkterna på den förändringen är träning. Man underskattar motion så fruktansvärt mycket, träning är inte bara bra för den fysiska delen utan den stärker den inre delen nästan mer skulle jag vilja säga. Enda ordet som jag tänker på nu när jag ska kicka igång detta är, UNDERBART!

Jag kommer berätta om hur det går, både motgång som medvind!

Så här ser min nästa vecka ut:

Måndag kväll: Zumba
Onsdag förmiddag: Gymmet
Fredag morgon: Bodybalance

(för att läsa om respektive pass klicka här)

LÄNGTAR!

http://4.bp.blogspot.com/_bqRBlT2mBLM/Sgs9jXh5sQI/AAAAAAAAAb4/j83hOGuifHI/s400/springa.gif

UTMANING

Kikade runt på en av mina favorit bloggar, MissVivis och snubbla på denna utmaningen och jag antar den!

4 Tv-program jag ser på:

Greys Anatomy, Desperate Housewives, Cougar Town och Christine

4 saker jag gjort idag:

Ätit lyxig hotellfrukost med prinsen, slappat, åkt hem från stockholm, blivit irriterad

4 saker jag längtar efter:

Kommande halloweenfest, julen, bokning av resa, nästa år!

4 saker på min önskelista:

Ett jobb, ett körkort, ett bättre & stabilare psyke, önskar min familj det bästa

4 saker jag avskyr:

Mitt eget psyke, orättvisa i alla dess slag, stress i för stora mängder, att jag inte duger som jag är

Nu har jag gjort mitt och antagit utmaningen, gör ni det?

Bitterljuv

Nu är vi äntligen på hemma plan och kan ju lova att det blir tåget som färdmedel nästa gång!!

Detta är nog rekord, hann inte ens komma innanför dörren innan man blev irriterad, underbart att komma hem...
BITTERLJUVT!
http://pia.sakerochting.se/wp-content/uploads/2009/08/angry-guy.jpg
Orkar inte med detta längre så kan ju hoppas att resten med det här huset går fort för kan behöva lite tur nu.
Det ska kännas skönt och kul att komma hem inte så här. Tackar gud i alla fall för jag bor tillsammans med en prins som förgyller mina dagar här <3



Min räddning <3

There is no place like home

Sista dagen är kommen för oss i stockholm och jag kan ärligt säga att det ska bli skönt att komma hem.

Borta bra men hemma bäst eller there is no place like home

Vi har haft den toppen i stockholm och resan har bara gått ut på avkoppling och att bara få vara vilket är svårt när man är på hemma plan och fokuserar på alla måsten hitan och ditan.
Dock blev det inte så mycket sightsing som vi hade velat men vi har bestämt oss för att ta en weekend upp hit förhopnningsvis i slutet av november!

Men just nu så ska det bli skönt att komma hem till vår säng & rum och gotta ner sig framför greys anatomy!

http://1.bp.blogspot.com/_uayvdhlQvBQ/SyU9LBipzDI/AAAAAAAABbM/VxI9JshL6bY/s400/homohome.gif

Tisdag

Uscha vad seg jag är idag..Va uppe med prinsen imorse för att vi skulle kunna äta tillsammans och mitt i dimman och vårat första kliv utanför dörren hör vi hur den slår igen. Vi tittar på varandra och prinsen frågar:
"Har du tagit nyckeln?"
Frågande titta jag tillbaka och svara:
"Nej jag trodde du tog den"

Så där stod vi utan nyckel och en låst dörr, klockan tickade på och lämna inte mycket rum över till frukost eftersom vi var tvugna fixa en ny nyckel innan han skulle iväg till kursen! Lyckat...

Efter vinkat av han så blev det tillbaka till sängen som skrek på mig och vaknade upp senare tröttare än vad jag var innan.. Därför man ALDRIG ska gå och lägga sig igen kan vi konstatera!

Tänkte meddela att jag existerar så nu tänkte jag springa ner till macken som ligger intill hotell för att handla en överraskning till prinsen.

TTYL :)

Förändring

Vill man att något ska hända, vill man må bra så är det bara dig du kan lita på. Som så många andra sagt inklusive jag ett par gånger, så är man sin EGEN lyckas smed!

Något som är väldigt lätt att glömma när man jämför sig med andra, något jag kommit underfund med är att det är lättare att ge råd till andra än sig själv. Man ska ju inte jämföra sig med någon annan än sig själv så man faktiskt kan inse att man duger precis som man är!

Men jag har "rensat"  mig själv eller vad man nu kan kalla det men jag vet lite vad jag har att arbeta med så att säga och nästa vecka kickar jag igång det!

Denna tillägnar jag alla, så länge du älskar någon varesig det är vän/djur/familj/respektive etc så är du älskad tillbaka för en anledning, för att du är du!




Ändrat

Okej dagen kom till slut tills sin ände..

Där satt jag vid min dator och försökte skriva på mitt hyllningstal men min hjärna bara pep och skrek ERROR!
Plöstligt hör jag hur det knackar på dörren, och vem kan det vara tänkte jag inlåst i mitt krypin men jag går och öppnar, vem står där om inte min prins!

Han hade slutat tidigare! :) Vår plan från början var att slappa och bara vara men det visade sig att han hade blivit förfrågad om att komma till resturangen där det skulle bjudas på mat och dryck. Vilket för mig var en självklaret, så efter en del vel blev det att vi hamna där resten av kvällen för god mat & dryck samt trevligt sällskap!

Även om planer ändras så behöver det inte betyda att det är något dåligt! ;)





Och överraskningen på det hela  va att vi blev bjudna!

Bestämt!

Något jag gett mig fasen på är att jag ska utomlands nästa år, inga kanske eller sån skit jag ska, om jag så ska sätta mig på en fågel och tigga om skjuts!!! Bestämt mig för att boka innan dec tror jag, och det är inte det enda jag bestämt, har nog dessutom bestämt resmål och det blir nog underbara & härliga Alanya, Turkiet!

http://1.bp.blogspot.com/_1Iu_l5oxP3g/S_q_h5KhhII/AAAAAAAAA8w/n06pDQfyu-0/s1600/alanya.jpghttp://www.mintur.se/restips/bilder/large/restips-1206361974.jpg

Uttråkad

Usch tiden släpar sig iväg när man är själv inlåst på ett hotellrum med 0 fantasi!

Äger just nu inga pengar och alla mina kläder ligger i bagaget  på bilen som är med jarmo. Så kan varken äta eller göra iordning mig förrän han kommer. Sen så skulle ja vilja klippa och färga mitt hår då det ser ut som ett skatbo med spräng färgkaramell fyllning! LOVELY..

Ne uscha vad jag är uttråkad, sitter och fantiserar om massa olika ting jag vill göra just nu.. hmmmmm

Bara jag

I natt tog det en stund för mig att somna eftersom det är oftast när man slappnar av som tankarna kommer in rullande på band..

Ett tag nu har jag känt en frustration, frustrerad över mig och hur jag mår titt som tätt.. Det känns som jag står fast och inte kommer loss. Så mycket ex min framtid med jarmo står just nu också på paus då vi inväntar att bli klar med huset och innan det händer det inget. Sen så vet jag inte vad ja vill med mitt liv, vad jag ska göra och hur jag ska ta mig vidare.

Det har känns ett tag att jag massa punkter som jag måste göra innan jag duger som person, vissa saker jag måste ha gjort eller klara av för att vara godkänd som flickvän/vän/syster och dotter. Känns som jag hela tiden strävar efter godkännande och vad jag än gör så kommer jag aldrig fram.

Men så kom jag framtill det att jag kan inte få dom godkänna mig om jag själv inte godkänner mig. Ingen annan kan älska mig förrän jag älskar mig själv.

Det är bara jag som kan ta mig upp, bara jag som kan vara den bästa mig och bara jag som kan älska mig för den jag är innan andra kan göra det.

Bara jag!

http://www.metrobloggen.se/UserFiles/18.20559/Image/ledsen.gif

LYX på SCANDIC

Kan ju säga att jag är bra mycket nöjdare med detta hotellet än gårdagen, visst man ska inte vara kräsen och det är jag i vanliga fall inte men när man går i korridoren och är skit förkyld men ändå känner lukten av cigg rök kombinerat med deolukt så känns ju inte det så jävla fräscht om jag får säga det!

NU ligger jag dock raklång över sängarna med gratis internet och platt tv framför mig och slappar! :) Sen om man kan koppla av ordentligt med borrande i rummet bredvid är en  annan femma, så länge dom inte håller på under natten för då lär det bli ombytta roller och jag ska inte borra på vägen isf!

När kl slår 17 och min prins kommer till hotellet då blir det relxa i bubbelpoolen sen äta och undersöka stockholm lite!

Detta är vad jag kallar lyx på scandic!

http://2.bp.blogspot.com/_VX6ehGADPpA/SS58AAy9XGI/AAAAAAAABX8/Pf4EYp1XZuo/s400/GarfieldLazy.jpg

Sovdags

Nu är det nollställt i huvudet svårt att fatta med så mycket strunt man kan ha att berätta.. Denna dagen är ialla fall till ända och det är dags att knyta till kojs innan jag somnar sittandes, en vacker syn är det svårt att påstå samt att med förkylningen som  jag har så lär jag ju inte sova som törnrosa snarare en snarkande shrek!

Morgonen dagen lär bli spännande då prinsens kurs börjar vid 10.00 och man får checka in på det andra hotellet först vid 15.00 och det hotellet ligger en bit härifrån och där vi är nu är nära ett köpcentra meeen no money no funny, vill inte direkt börja första dagen som att agera tiggare..

Äh va sjutton det blir vad man gör det till  om inte annat blir det en spännande resa för mig och en humoristisk resa för dom andra som ser en svensk idiot med karta i stockholm..

Vi får se!

Good night and don't let the bed bugs bight!


http://www.pirateclub.com/bedbug.jpg

FRAMME MR.DIALOG

Ett antal timmar senare så har vi äntligen nu kommit fram till den första natten på hotell dock vet jag inte riktigt vad jag ska säga om detta annat än att jag längtar till hotellet imorgon!

Det blev en riktig sovmorgon imorse, helgen har ju fört med sig en roligheter men brist på sömn dock! och eftersom jag är sjuk så var det skönt att bara snoosa vidare tills sambon tröttna och började peta på mig..

Innan vi skulle åka fick vi sålt lite hyllor vi hade hemma till kalaspris för köparna för oss gick det egentligen plus minus noll.. Sen efter en del vel som vi borde döpa om oss till i efternamn för det tycks alltid drabba oss i sista sekund men iväg kom vi ialla fall.

Och nu ligger vi här utmattade på hotellet som har ett namn vid DIALOG.. No comments!

http://www.miglia.com/dialogphone/pix/dialog_phone_mirror.jpg


Lördag

Min fantasi är dessvärre inte på hög nivår idag vill  jag säga.. Det blev sent igår eller ska jag säga då vi somna 4 imorse.

Igår kväll fick vi nämligen besök av Jarmos syster och hennes sambo så där blev det lite fredagsmys och en och annan drink sen satt vi och tjöta och spela lite wii kombinerat med ugglande på two and half men :) En av diskussionerna är utkläddnarna inför halloween, förslag???

Idag har det inte hänt så mycket, vakna, gjorde frukost på sängen åt min prins sen gjorde jag mig iordning för att möta upp min älskade familj i stan för ett besök på bostadsrättmässan. Att man inte hade med sig en påse så hade man kunnat skapa sig en egen godispåse därinne av allt som bjöds ^^ hahaha jag är inte snål jag är sparsam :D eller inte!

Kvällen i övrigt blir lugn! :)

Uppdaterar lite senare igen

http://www.freewilliamsburg.com/archives/weekend_heart.gif

FEL

APA också, helt fel person åkte enligt min mening.. Jag brukar aldrig rösta i vanliga fall men hon var en av mina absoluta favoriter!!! Jag rösta 4-5 gånger ihopp om att hålla kvar henne..  BAAAAAAJS!!!

FEL person åkte :(

MINNA skulle vart kvar!!


Idol

Just nu inväntas det resultat från kvällens avsnitt i idol, idag var dom flesta markant mycket bättre tillskillnad från förra veckan dock var det 2 st som var till det sämre..

Jag har mina favoriter, Minna, Linda, Geir tillhör dom sen dom som är helt okej är Jay & Elin. Den som gör mig mest förvirrad är Andreas Weise! Kan inte bestämma mig ifall jag gillar han eller INTE.. En riktigt nötklurare det där..

http://minnah.idol.tv4.se/files/2010/10/Bloggtopp_Minnah.jpghttp://linda.idol.tv4.se/files/2010/10/Bloggtopp_Linda1.jpghttp://geir.idol.tv4.se/files/2010/10/Bloggtopp_Geir.jpg

 

Vilka är era? =)


Färdig! :)

NU är mitt arbete färdig, ialla fall denna skoluppgiften och jag måste erkänna att jag är väldigt nöjd! Se nedan så kan ni avgöra och ge gärna respons! :)


(Bild lånad av google)

UTSÖKT : En kulinarisk smak upplevelse kombinerat med en aning nedtonad inredning, är Jensen’s Böfhus ett populärt restaurang val bland göteborgarna såväl turister.

Billigt kan vara utsökt  i centrala Göteborg

När höst mörkret faller och den isande kylan lägger sig över Göteborg, dras vi mot värmen och dom tända ljusen som förgyller i mörkret. Utkommen från nordstan viker man av åt höger, där glimtar man en kö, en bit bort.

Folk som ivrigt väntar på att få komma in i värmen på Jensens Böfhus. Doften som omringar oss tillfredställer våra luktsinnen och ökar våran iver att få komma in och njuta av en god måltid i höst mörkret, med en  utsikt  över förbipasserande på väg mot olika destinationer.

Jensens böfhus kommer ursprungligen från vårt grannland, Danmark, och vi kan tacka dom för att dom valde att berika Sverige med deras restaurang kedja som öppnats på flera orter i Sverige däribland Göteborg. Vanligtvis är det kostsamt att äta på restaurang och man har sällan råd att äta ute, men Jensens restaurang kedja innehar ett sympatisk drag syftande på priserna och deras enkla men  välkomponerade meny. Dom har ett stort utbud på kyckling och kötträtter som serveras tillsammans med potatis som tillagas på olika sätt efter ens eget urval, en härlig variation av ypperligt tillagade grönsaker samt deras egna utsökta såser som är både lena i smaken och har ljuvliga kryddningar. Tillsammans bildar dom en magnifik smaksensation då deras saftigt tillreda kött faller sönder i munnen och potatisen med en krispig yta med lite len och härlig sås på får det att smälta i munnen.  Då dom har en variation åldersmässigt däribland besökarna finns en hel del barnfamiljer så passar deras glassbuffe med olika delikata tillbehör utmärkt då glass är en tidlös klassiker som passar stora som små.
Ett trevligt koncept som dom har, som man kan boka, är vid ens födelsedag om man väljer att fira den på deras restaurang är att dom bjuder födelsedagsbarnet på dennes dessert för att sätta körsbäret på toppen så att säga.

Med deras oklanderliga och opretentiösa service håller dom hög standard i sin restaurang som enlig min åsikt är en av dom många anledningarna man väljer Jensens Böfhus som sin restaurang när man äter ute.

Av; Anna Jonsson 15/10-2010

Plugg

Vilken LUGN fredag jag har vill jag lova, dom senaste timmarna har jag vart bosatt här framför datorn dock itne farmför internet utan fram svenska c läxor, just nu skriver jag en matrecension och inte för att skryta så börjar den faktiskt bli skapligt bra! Hoppas bara min lärare anser detsamma, därefter det börjar ska jag börja på mitt hyllningstal som jag tänkt hålla.

Sen får nog banne mig räcka för idag känner jag, så när prinsen kommer hem från jobbet blir det mat och lite gott dricka till det och avkoppling! Okej lite mer läxor men inte mycket bara tillräckligt så jag kan njuta utav resten av helgen.

http://flachsan.blogg.se/images/2008/plugg_1201703826_1201710429_8314631.gif

Återkommer sen ;)


Bartender

Något som jag synat över på dom flesta facebookarnas statusar så är det ett gemensamt överväldigande är att dom flesta är lyckliga över att fredagen är kommen.

För mig är det inte så stor skillnad då jag ändå vart sjuk hela veckan men det som gör fredagen fulländad är att min prins har helg så att jag får träffa honom massa!  <3

Jag vaknade upp till ett roligt missat samtal, såg att det var min kära mor så jag passa på att ringa upp henne när jag gjorde ordning min frukost.

Jag fick mig ett gott skratt men blev också glad, min kusin hade ring min mor och frågat henne först om hon kunde ställa upp att jobba i baren på hans resturang och då hon inte kunde la hon fram mig som förslag vilket han nappade på så om 2 veckor är det jag vickar som bartender! :D

Bartender för en dag det är jag! :)

Vill ni se mig så kom till vrångö! mohaha!


Längtan

Det är en hel del jag längtar om just nu vill jag lova..

Flytta till något eget med prinsen
Bilda vår egna lilla familj
Mitt körkört
Ett fast jobb

Men jag antar att det som är enklast och närmast än så länge är STOCKHOLM och på söndag bär det av mot storstaden, 3 underbara nätter på hotell och i lugn och ro få sortera mina tankar och fokusera  på mig. Dagarna tills dess kan inte komma tillräckligt fort..

Men dom där ovan vill jag verkligen inte ska komma långt därefter.. Hoppas på allt inom 1 år
*håller tummarna*

http://www.entrepart.com/blog/upload/img001_339f0541fa4d0ca032870a77dd952a3a.jpg

Det går inte

Är det något jag borde ha lärt mig vid det här laget att det går aldrig som man har tänkt sig.
Det som jag skrev om igår var att jag hade tagit beslutet att hoppa av en kurs, biologi, då jag känner att jag inte kommer ha någon använding av det senare.

Visst jag kan fortfarande hoppa av men inte utan att det påverkar mina studiemedel som jag har nu och den skillanden som skulle bli på det märks i plånboken vill jag lova. Så det verkar som jag vackert får bita i det sura äpplet och fortsätta..

Det är väl nu jag egentligen känner för att lägga mig ner och skrika bajs, skit och alla dom trevliga orden samt bara vara sur och deppa men det gör ju inte saken inte lättare. Jag får helt enkelt peppa mig till max och se till att jag tar mig igenom detta och hitta en motivation som får mig att kämpa för sen när jag är färdig så kan jag väl i alla fall vara stolt att jag tog mig igenom det?

Någon som är duktigt på biologi, räck upp en hand!

http://mindforums.com/wp-content/uploads/2009/04/motivation.bmp

Klappar

När man är sjuk och tar små raster för läxorna vilket har en tendens att hända ofta :P Men då strosar man runt lite på nätet..

som sagt så springer både veckorna och årstiderna i väg och vi närmar oss julen, helt galet jag vet men jag tänker på det nu för att vara ute i god tid så det inte blir hysteriskt och panikartat!

Dock har jag redan ett hum om vad jag ska ge alla men idag som sagt så klicka jag mig in på några sidor och några klick senare så är 2 av julklapparna på väg hemåt, dom är till min kära sambo :)

Eftersom dom flesta sakerna jag kommer köpa i år till mina nära och kära är face to face eller vad man ska säga inget som direkt går att klicka hem. Dessa till jarmo passa jag på nu när han inte är hemma! :)

Är det fler som börjat fundera på detta?

http://www.treehugger.com/santa-reading283746234.gif

sjuk =(

Förkylning verkar gå åt motsatt håll till bättre så nu är det 3 dagen jag är hemma.. Känns segt speciellt när det verkar bli ett vackert höstväder ute! Får smita ut lite o rasta mig sen så jag inte blir helt galen här inne. Men positiva sidan är ju att en del skolarbeten blir gjort.

Intressant inlägg, men ni som läser min blogg har ni några skojiga frågor så ställ dom gärna så lovar jag att svar infinner sig i slutet av dagen! Och är det något speciellt ni vill jag ska skriva om etc så hojta till :)

KRAM

Tummen ur

Jag kompenserar med min bristande närvor med 2 inlägg på rad istället, så lite credd vill jag ha! =)

Uscha nu sätter tankehjulet igång och när det väl börjar snurra så tro fasen att du måste förstöa maskinen för att få den sluta..

Känner att det är så mycket jag har hängandes ovan mig som jag vill få bort samt saker som jag vill göra men inte vet hur, vet vet jag väl men den förbannade tummen har satt som korkjävlen på vinflaskan. Man behöver en öppnare, massa styrka och sen tålamod och skydd för det som svämmar över..

Vill någon hjälpa mig eller ska jag tvingas dra ur korken själv?

Ne det är bara jag som kan göra det, måste väl bara hitta inspirationen och ersätta avundsjukan med att bli inspirerad och köra mig själv i rätt riktning!

Det var mycket dravel på en gång men  som sagt är inte redo att köra maskinen i väggen än och det är så skönt att ventilera sig här!

God natt till er! :)


Ett beslut lugnare

God kväll för det är ju kväll just  nu men eftersom jag hållt mig inne hela dagen förutom en tur till brevlådan 15 m bort så har jag vart inomhus, även jag måste ju rastas så man inte går helt bananas!

Jag har kommit på nackdelen med att ha en egen nedervåning för sig själv, det är inte utrymmet i sig utan det är just läget på den, att det är en nedervåning som befinner sig i en källare som just nu känns som att man är bosatt på island.. Sitter här nu full klädd till halsen med morgonrock och hela kittet vilket jag planerar att ha på mig när jag ska sova också!

Det blev inte så många inlägg som jag planerade men betydligt många fler än jag skrivit dagarna innan. Det har blivit gjort en del här hemma även om man vart sjuk samt lite plugg. Men väl nu inne på kvällstimmarna kom jag och fundera lite på saker och ting..

Och kommit fram till ett beslut än så länge känns det rätt inväntar bara ett svar så kommer jag berätta imorgon men det känns som sagt rätt och tror det blir bäst!



Hel dag

I söndags så var det dags för att utnyttja mitt prís som jag vann  av Hanna nämligen en hel dag på liseberg då det var sista dagen innan dom skulle stänga för vintersäsongen. Och den dagen kan jag inte beskriva med något annat än UNDERBAR och ROLIG!

Så många härliga skratt och många roliga åkturer och bara få vara och njuta av varandras sällskap. När jag vann så var det inga tvivel om vilka ska jag skulle ta med mig, så klart min underbara familj och sambo <3 Tänkte lägga upp bilder så kan ni ju se hur kul vi hade det!





















god morgon

Vi välkommnar lill lördag och även mitten på veckan, dagarna springer iväg numera fast just nu gör det inget då jag längtar massor efter söndag! Då ska vi bege oss mot stockholm för 3 nätter på hotell!!!

AVKOPPLING skriker det i mina öronen när jag tänker på det, visserligen ska prinsen på kurs men sen på kvällarna blir det mys och under dagarna kan jag passa på att plugga ikapp och träna, UNDERBART!

Idag blir det inte mycket action i mig mer än att jag ska försöka plugga så mycket som möjligt, hösten har ju kommit med bravur och även tagit med sig en isande kyla som i sin tur vart snöäll nog och gett mig en däng förkylningsdos. Så det blir läxor och ta tag i monstret i köket som bestämt sig för att ta över diskbänken...

Idag blir det nog bättre uppdatering! :)


Tröött

Denna helgen har vart fartfylld vill jag lova, så denna dagen har jag gått som en levande zombie och somnat var 5:e  minut känns det som.

Det var med mycket tunga steg jag släpa ut min ända ur sängen i hästmörkret för att ta mig till skolan. Väl där visade det sig att det bara blev jag på lektionen! Så läraren va snäll och släppte sin elev som senare tog sig ner mot familjen i kungsbacka där det vart lek och stoj =)

Vill jätte gärna skriva ett längre inlägg fyllt med bilder imorgon för just nu är näst på agendan för dagen, SOVA!

Så god natt till er :)


Barnvakt

Lördagen är här med strålande solsken till. Hittils har det hunnits med lite städning, promenad i det fina vädret, en tur till glasbanken och lek i parken med dom små liven =) Nu är vi hemma och bygger med klossar!

Ikväll är det bowling som hägrar och det är a la flinta still and all out som gäller! Får se om vi kan få boysen vs girlsen! ;D Har en el agritioner i mig så ska se om vi kan undvika träffa maskinen :P haha lägg märke till FÅ SE!


Nu är det bara att tagga upp inför kvällen som gäller! :D


På väg

Jag kunde inte hindra mig så nu har jag valt att klicka hem dessa från H&M :) Sen beställde jag även till min systers lilla sessa <3

https://shop.hm.com/media/products/905/DXL865_77083_06000_54_8534.jpg https://shop.hm.com/media/products/891/DXL865_79060_09090_24_2158.jpg https://shop.hm.com/media/products/865/DXL865_75017_D0893_34_0530.jpg
https://shop.hm.com/media/products/905/DXL865_77060_54022_41_4673.jpghttps://shop.hm.com/media/products/865/DXL865_74304_73012_22_1322.jpghttps://shop.hm.com/media/products/865/DXL865_79014_08000_54_0832.jpg

https://shop.hm.com/media/products/865/DXL865_74307_73012_13_1260.jpg


Träning finns överallt

Alltid lika härligt att vara hemma hos mamma och min syster med barn för där känns det som ett hem tillskillnad emot vad det känns när man ska åka "hem" till mig.

När jag hör träningen så relaterar jag det till ett gym för det är för mig där man tränar så att det är effektivt men dumma lilla mig så skev uppfattning. Tänk vad vardagsmotionen jag får när jag är här är bättre än det jag får 1 gång på gymmet. Eller för övrigt överhuvudtaget!

Idag har det blivit massa springande efter dom små liven, dom vet minsann vilka knappar dom ska trycka på att få den tjocka grisen att röra på sig :P hahaha!

Kom nyss hem från lekparken där man fått springa av sig och en tur från affären där vi införskaffade fredagsmys.  Lite städningen och nu är vi redo för fredagsmys :)

http://promotehealth.info/wp-content/uploads/exercise-busy-schedule.bmp

HELG

Dock kan  jag ju inte påstå att denna veckan har vart allt för ansträngade även om skolan är hängandes över mig men ska ta tag i det senare idag. Känner att jag måste försöka skapa en balans i mitt liv så jag inte får panik helt plötsligt av att allt hopar sig!

Efter naturkunskapen bar det av till stan där min kära syster o hennes son väntade på mig, tillsammans åkte vi hem till dom där jag nu befinner mig och passar mina guldklimpar!

Kvällen idag lär bli hyffsad lugn men tillsammans med min familj så blir det aldrig tråkigt!

Morgonen dag bär med sig lite barnpassning och umgås med min familj sen på kvällen blir det bowling och en och annan dricka lär väl slinka ner! :)

Söndagen är det dags för en hel dag på liseberg som jag vann! :D Så min helg kommer ju bli helt toppen och handla bara om att ha kul. Som känns som evigheter sen, får se om man kommer ihåg hur man gör?!

Hur ser eran helg ut?


Min värsta fiende

Är jag själv

Det är som någon sjukdom jag har, för jag kan aldrig sluta jämföra mig själv med alla andra.

Idag har min dag vart toppen, underbar och mysig, min själ har mått bra.

Men
Så går man ex in på facebook och läser om andras liv och deras planer etc. Så ser man på sitt eget liv med en gång, vad gör jag, vad har jag uppnått i mitt liv? Vad har jag att vara stolt över eller vad har andra att vara stolta över mig?

Så där inom loppet om 5 röda hårda sekunder så har jag tryckt ner mig i avloppet..
Varför kan jag aldrig inse att jag har världens bästa familj, mina få men ack så underbara vänner och min sambo och hans underbara familj?

Det är faktiskt inte dom det handlar om för dom vet att dom betyder allt för mig utan det handlar hur jag ser på mig själv och just nu så känner jag att en skit hög har mer betydelse i livets kretslop än jag!


Du är som du sover?

Hittade en rolig artikel på denna tjejens blogg! :) Missvivis synvinklar.

Jag sover definitivt enligt position fritt fall & sjöstjärnepositionen! :D

Här kan ni kika vilka ställningar de studerat, stämmer det in på er ?

Bild & text hämtat från aftonbladet!

Vilken sovtyp är du?

Fosterställning

Fosterställning är den vanligaste sovställningen. Av de 1000 testpersonerna sov hela 41% på det viset, varav mer än dubbelt så många kvinnor som män.

De som kryper upp i fosterställning beskrivs som tuffa på utsidan men känsliga i hjärtat. De kan vara blyga när de först träffa någon, men slappna snabbt av.

Som en stock

15% av testpersonerna sov liggandes på sidan med båda armarna ner utefter sidorna.

Dessa personer beskrivs som lättsamma, sociala människor som gillar att vara en del av gruppen. De har lätt att lita på främlingar men kan vara lättlurade.

Längtar positionen

13 procent av testpersonerna som på sidan med båda armarna ut framför sig.

Det anses tyda på en öppen karaktär, men som samtidigt kan vara misstänksam eller cynisk. Personer som sover på detta vis är långsamma med att bestämma sig, men när de har fattat ett beslut går det inte att ändra det.

Soldatpositionen

Åtta procent av testpersonerna valde att sova liggandes på rygg med båda armarna vis sidorna.

Människor som sover i denna position är i allmänhet lugna och reserverade. De tycker inte om att göra väsen av sig, men ställer höga krav på sig själva och andra.

Fritt fall positionen

7% av testpersonerna sov på detta sätt, på mage med händerna runt kudden och huvudet vänt åt sidan.

Dessa personer beskrivs som sällskapliga och fräcka, men med en tendens att vara nerviga och sköra. De gillar inte kritik, eller extrema situationer.

Sjöstjärnepositionen

5% sover på detta vis. De ligger gärna på rygg med båda armarna upp runt kudden.

Dessa personer har lätt att få många och goda vänner eftersom de alltid är beredda att lyssna till andra, och erbjuda hjälp när det behövs. De tycker i allmänhet inte om att vara i centrum.


HUR SOVER NI? :)

Bilder säger mer än 1000 ord

 


Studiedag = familjedag

Idag har det inte vart så mycket som berört skolan då vi har haft studiedag, visst om man hade vart effektiv och smart så hade man ju låst in sig och bekantat sig betydligt mer med skolböckerna men vill inte påstå att jag tillhörde den klassen idag men ska ta tag i det imorgon är PLANEN.

Istället valde jag att samåka med prinsen till bussen i eriksdal för att sen åka vidare mot stan och vidare ner till kungsbacka där världens bästa familj är bosatt! 

Denna dagen kan inte beskrivas annat än underbar och mysigt! Vi har slappat, busat, fikat och promenerad en del och handlat och slapptat =) Där emellan har det även tagits fina höstbilder.

Med tanke på hur det vart ett par månader nu, massa skola, fokus på detta djävuls huset och knappt träffat min familj så har denna dagen vart precis vad jag behövde och att kunna berätta för min älskade systerson om att tävlingen jag vann och att jag kan ta med han och min älskade familj på liseberg värmde gott i hjärtat!

Kärlek är det jag känner nu!

Hoppas eran dag vart toppen med!! :)

TACK!!

Tidigare idag berättade jag om en tävling som befann sig på denna härliga bloggen ägd av en mycket go tjej vid namn Hanna..

Visst skrev jag i hopp om att vinna men dessvärre har jag börjat vänja mig vid att inte hoppas på för mycket men så fick jag ett samtal av min syster i slutet av greys anatomy just då var jag inte direkt inne i samtalet men sen när hon fick tala till punkt så slängde jag mig på datorn och kollade, som hon sa, JAG VANN TÄVLIGEN!!!!

Blev så otroligt glad va, tårarna brann bakom ögonlocken! Hoppade och skrek, flög nästan in i vägen i min iver att komma fram till datorn!

Tack så otroligt mycket Hanna för den fina vinsten, kan inte förklara hur mycket det betyder men jag lovar dig att lägga upp bilder och försöka skriva en så bra text som du gör i din blogg! :)

TACK!

http://grekbimbon.files.wordpress.com/2008/10/lycklig.jpg

Nöd och näppe

Ja så var den här dagen till ända! Naturkunskapslektionen var helt okej, gick igenom ett helt nytt kapitel med kolföreningar, OH BOY!

Fick även tillbaka mitt prov som var mindre kul att se, visst jag klara mig men det var med nöd och näppe. Funderar på att prata med läraren om att göra en extra uppgift eller något bara för att visa att jag kan bättre. Tur är väl det att hon har humor, hon uppskattade min fina djävulsgubbe och djupa tankar om farenhight skalan!

Efter skolan och lite nedslagen bar det av för att träffa min kära vän sandra för en snabbis fika innan det bar mot visningen. Som vi nog inte lär få då det vart ca 25 st som vart och kikat. Köket i den lägenhet var grymt fin!

Men men börjar ju bli van vid det här laget, antar att det inte var ment precis som drömmannen finns där ute för vissa så finns drömlägenheten där ute någonstans och väntar på oss!

Annars har kvällen för övrigt vart stillsam och lugnt, det var ett mycket spännande premiär avsnitt av greys anatomy! :)

Det var min dag hur var eran? :)

Frustrerad

NU håller jag fasen mina tummar och ber alla andra också göra om jag så ska limma ihop dom med superlim eller karlssons klister för att det ska gå bra med lägenheten idag!

När man exempel går in på facebook så är det minst 2 st varje dag som berättar att dom fått lägenhet och och ska flytta hitan och ditan, är det någon som driver med mig eller? Förstå mig inte fel, jag är skit glad så klart för dom som fått lägenhet och så men så frustrerad när man skälv förlorar innan man ens kommit in i matchen!

FRUSTRERANDE! Hoppas att det går bra idag för annars kommer jag upp dit och möblerar om, eller neråt om sprutar eld eller något, vem det än e som jävlas, WATCH OUT!

Så håll era tummar! :)

Tävling

Just nu på 2 av mina favorit bloggar, Angelicas blogg & Hannas pågår just nu en tävling, klickar ni på namnen så kommer ni in på deras fina  bloggar. Men kort och gott så kan man i alla fall vinna en heldag på liseberg för mer information gå gärna in och läs! :)

Jag skulle jätte gärna vilja vinna den tävlingen då jag känner att jag skulle behöva avkoppling och koppla bort alla bekymmer för en dag. För nu det sista har mitt humör och mående vart till och från samtidigt som all fokus har gått till skolan och läxor etc, tampas med det är förbannade huset samtidigt som någon motarbetar en. Dom senaste måndarena har gått nästan enbart till att få färdigt det här huset så jag/vi har glömt av hur man har roligt och bara njuter. Samt ovanpå allt detta försökt hantera besvikelserna av förlora drömlägenheterna när man hittat dom och satsat sitt hjärta på dom för att sen förlora dom innan man ens kommit in i matchen.

Så just nu står en heldag med massa skoj, vilket liseberg är ett utmärkt ställe för just det temat, högt upp på önskelistan! :)

Som sagt gå gärna in på deras bloggar för att förutom tävlingar så har dom båda en mysig atmosfär i bloggen, fina bilder att titta på, varierande inlägg och bra öppenhjärtliga texter.

God morgon lill lördag!

Idag må det inte vara det vackra höstvädret som lyfter fram dom vackra färgerna men det är mysväder i alla fall där man kan tända alla ljus och gosa ner sig under en filt eller vad man nu vill.

Dagen till ära så blir det en lektion i naturkunskap sen vidare in till stan för att träffa min underbara sandra en liten stund, sen kommer det jag prata om förra veckan, vi ska på visning! Lägenheten är toppen men vi vågar inte hoppas denna gången då vi förlorat båda gångerna innan men man ska aldrig ge upp!

Sen blir det åka hemåt och plugga och ta det lugnt! :)

Min onsdag det, vad ska ni göra?

http://m.orkutnow.com/en/scraps/wednesday/i_love_wednesday.jpg


Tisdag- Mysdag

Idag har vart en mysig dag! :) Okej det har väl inte vart så mycket aktivitet men en lektion i skolan sen åkte jag hem till min älskade familj som jag inte träffar alls lika mycket som jag skulle vilja! <3 Så mysigt varenda gång man är där, ska dit igen för att ha en hel dag med dom på torsdag då jag har studiedag! Kärlek känner jag när jag tänker på dom.

Något som jag kom att tänka på är att den jobbiga killen jag hade på lektionen igår, jag har han i 3 ämnen. Det här kommer inte sluta upp bra alltså. Antingen han eller jag som kommer bli inspärrad är ju ett som e säkert!

Nu blir det  i alla fall att koppla av och planera lite fuffens samtidigt mysa med prinsen till premiären av "desperate housewifes" :)

Trevlig kväll!

Mums! :)

dsc00247 (MMS)

Mums! :)


God kväll

Som sagt inspirationen verkar inte ha infunnit sig, dagen har vart helt okej. Som tur var blev det ingen labb med bläckfisken * puh* Hade nog inte klarat av det då jag är ganska äckelmagad för det mesta.

Lärde mig något nytt i alla fall, vart min temperemant gräns går någonstans samt dom flesta elvernas samt lärarens också då vi hade en tjötröv som trodde sig vara unversum ALL MIGHTY! Kände riktigt hur venen i tingen bultade och buktade ut och hur min näven på automat steg upp. Som tur var, var det också slutet för den lektionen så sprang nästan där ut!

För övrigt har det inte hänt mycket.. Känner bara att jag vill komma igång.. Jag vet vad jag vill, tror jag.. Men vet inte hur jag ska komma igång antar att det är bebissteg som får inleda..

PÅ fredag kickar jag ialla fall gång träningen! No more soff potatis!

http://www.beechcroftblog.com/wp-content/uploads/2010/02/couchpotato-300x219.jpghttp://alvlycke.files.wordpress.com/2008/03/stop.jpg

Trevlig kväll!

Älskar hösten och alla dess färger!

dsc00243 (MMS)

Älskar hösten och alla dess färger!


Längtar!

Om 2 veckor ska jag och prinsen åka bort i 3 VÄLBEHÖVLIGA dagar, visserligen ska han på kurs men det är bara på dagarna på kvällarna blir det strosa runt på stockholms gator och mysa och underbar hotell frukost buffé på morgonen..

LÄNGTAR

http://2anewlife.files.wordpress.com/2009/03/love.jpg

Hej måndag

Då får vi se om inspirationen kan komma springandes till mig idag, än så länge har dagen gått varasamt fram som nog ser ut att bli tema för denna veckan! Har en lektion idag som börjar vid 3 på schemat står det labb och om jag fatta det rätt så ska det bli med bläckfisk, hoppas och ber att jag fatta fel för annars är det inte det enda som kommer behövas labba ihop!

Förövrigt så blir det en lugn måndag och passa på och plugga på så jag hamnar före istället för bak!

Thats all for now :P

God kväll

Idag har det inte vart mycket uppdatering, delvis då min katastrof dator är på lagning och sen att jag har haft noll inspiration idag!

Har inte mycket att säga, dagen har vart slapp, lite tvättning, bäddning sen kalas hos svärmor för svärbror :P haha! Men trevligt var det! :)

Får se om veckan har med sig mer roliga händelser och inspirationer än dagen..

Ha en trevlig kväll för det ska jag ha :)

http://c.editingmyspace.com/files/en/good.night/good_night_003.gif

Nu är det laddat för en hel kväll!

dsc00241 (MMS)

Nu är det laddat för en hel kväll!


Tacomys!

dsc00238 (MMS)

Tacomys!


Färdiga, okej det var ett tag sen men bätt...

dsc00237 (MMS)

Färdiga, okej det var ett tag sen men bättre sen än aldrig :D


En före bild på mina muffins! :)

dsc00235 (MMS)

En före bild på mina muffins! :)


RÖJA

Idag blir det inte något annat än att röja så gott som så det kommer kännas skönt sen när man placerar sin ända i sängen!

Tvättmaskinen går på för fullt där nere då jag har ett monster till tvätt som försöker ta över huset däremellan blir det att baka lite då jag efter 1 år upptäckt att vi har en sådan aliminiummuffinsformar eller är det plåt? Skit samma sånna jag har längtat och suktat efter i alla fall så nu blir det baka muffinsar och göra slut på äpplena som jag fick av svärmor.

Efter det så blir det en sväng till IKEA and sooo on!

Uppdaterar under dagen! :)

God morgon lördag!

dsc00234 (MMS)

God morgon lördag!


TIPS

Jag har blivit en fanatiker av bloggar dock är det inte många jag läser men jag har några godbitar, sen nu när jag letade efter lite tips på nätet om fest planering så kom jag in på denna bloggen som jag varmt vill rekommendera!

Varför:
 För den är roligt och varierande, texten är väldigt enkel att hänga med i  samt massa härliga bilder och bra inspiration! :)

MissVivis synvinklar


VILL HA!!

Haha så här mycket har jag nog inte bloggat på länge! :P Men har man tid över och sitter på en verkstad med noll intresse för att mecka så har man tid över att kika på kläder och blogga.. Överväger starkt att klicka hem dessa som alla kommer från H&M!

      

                                  

     
      


Anmälning

Okej idag öppnas nya kurser på komvux i göteborg och därmed öppnas även dörren massa roliga nya kurser som lockar mig, saken är den att totalt blir det 77 veckor heltidsstudier i så fall så hm man kan ju hoppas att jag inte kommer in på någon annars kan ja byta om på heltid till denna dräkten!


DONE DONE AND DONE!

Nu är det HELG för hela slanten vill jag lova, ska INTE göra ett skit, eller inte :P önske tänkande här..

Nu är det inte mycket kvar uppe mitt huvud som går som det ska i alla fall dom flesta beslutade att gå på helg ledigt så fort jag gick ut ur salen efter provet då dom gjort sitt gånger 3 denna veckan..

Kan ju säga att min lärare lär ha lite att skratta åt när hon kommer till mitt prov då det var vissa frågor jag inte kunde som jag chansa på eller rita en gubbe på :D

Men men nu sitter jag i alla på jarmos jobb nöjd och belåten efter tryckt i mig en baguett till lunch. Här blir det att häcka tills klockan slår sex och han har meckat, hobby meckat och allt vad det heter. Om han orkar blir det nog ett besök till familjen ikväll <3


God morgon god morgon! Nu är det dags att ...

dsc00232 (MMS)

God morgon god morgon! Nu är det dags att bekämpa och kicka ass på veckans sista prov! Det är jag och min super hårda penna mot atomer, protoner, elektroner och cellens krafter! Må bäste organism vinna! Hoppas alla sovit gott annars ;)