TÄVLING

Jag tjatar hela tiden om ett stort projekt jag vill släppa. Så nu tänkte jag göra det lite roligt av det, nämligen en tävling..


Den som gissar rätt vinner en hemlig gåva från mig.
Priset skickas hem till vinnaren som får skicka sin adress till mig och tävlingen avgörs i slutet på oktober runt den 25:e! :)

Så tävlingen går ut på att lista ut mitt projekt, om vad det kan vara?

Låt tävlingen börja!!! :)

http://4.bp.blogspot.com/_IhcNear8Ka8/TO5pJX1W9XI/AAAAAAAAAqw/UhwR9UgJ5q8/s1600/finishline.gif

Mål

För mig så funkar det att skriva list och sätta upp mål för lite olika ting man vill uppnå, lite som en motivations morot som man hänger framför huvudet som får arslet att springa fortare.

Och mina personliga mål för detta året är:

* Hitta ett jobb, helst heltid - CHECK (for now)
*Rullande projekt-halvt CHEKk (rullande var en ledtråd ;) )
*Boka semestern
*Boka weekend
*Göra en tatto
*Släppa mitt projekt
*Bli mer hälsosam
*Göra något jag alltid drömt om och längtar efter!


Jag o älskling skålar för en ljusare framt...

img_3026 (MMS)

Jag o älskling skålar för en ljusare framtid och de framtida möjligheterna :))!


Planerar

För första gången känns det som allt flyter på och jag får gå i medvind istället för att pissa på mig själv i motvind vilket känns konstigt men väldigt lättande..

Nu när två av de sakerna ja planerat länge gått i lås så känns det tomt och ovant och jag söker nya projekt, har ju kvar den som ja förhoppningsvis kan klara av i slutet av året då de är ett större projekt men även semestern som snart är i lås.

Jag är väldigt mycket för festplanerande och det börjar sukta i den tarmen nu så funderar på vad det är för fest jag ska planera..

Förslag? :)

Så ge mig något att planera! ;)

Bara för!

Att denna tisdagen blev den bästa på MYCKET länge av ett glädjande telesamtal och bra möte samt mysig lunch med mina underbara syskonbarn! :)

Sådana här dagar är de man ska bevara när det de dystra dagarna kommer för vi har alla våra perioder och då är det viktigt att tänka tillbaka på de bra dagarna.

MEN BARA FÖR ATT JAG HAR FÅTT JOBB IDAG OCH ÄR SÅ JÄVLA LYCKLIG!
Det är inte det mest glamouröstaste men det är ett jobb, städ jobb! :) Och jag längtar så mycket tills jag får börja!! :)

Har kämpat med blod, svett och många tårar i livets berg och dalbana men äntligen är den på väg upp. Och den som väntar på något gott väntar ALLTID för länge! ;)


God morgon tuppen!

Idag blev upp tuppen igen då mina tornados som sagt följde med hit igår och vaknade vid sju. Då började dom tissla o tassla om vem som skulle väcka mig för att kunna klappa vår lilla katt. Så där inne låg jag och små flina för mig själv och inväntande deras klampande som kom strax där efter! ;)

Dock gjorde det mig inget eftersom jag behövde komma upp i tid idag för ett litet möte senare under dagen så behöver göra iordning mig ändå hyffast i tid sen ska jag handla och fixa lite inför lördag med så mer tid o njuta av dagen som sagt!

Har sagt det innan och säger det igen, något säger mig att hösten är här för att stanna om man ska gå på vädret som gömmer sig utanför dörrarna.

Det var väl allt jag kunde tömma ur mitt hjärnkontor på nu så, I'll be back!


Slut för idag, tack för idag

Så då va de natta och dags för att runda av denna dag.

Fick gjort en del "pappers"arbete samt lite jobbmail etc.  Även projektplanering, kan ju säga att hjärnkontoret snart nått sin max gräns, ljudet av error error ekar i trumgångarna.

Om man skulle jämföra min intelligens just nu så är IQ fiskmås ungefär ett korrekt svar ;)

Ett litet unn för mig själv idag var ögongodiset från NELLY som anländer senast på onsdag så då kanske man kan se ut som kvinna på lördag då det vankas party/födelsedags firande för min kusins sambo! :)

Blev ett litet kvällsvisit ner till kungsbacka och just nu är jag två änglar till syskonbarn rikare som prompt ville följa med och lika glad är jag för saknat dom som få vill jag lova! :)

Nu tackar jag för mig för idag ialla fall!

TTYL ( imorgon ;) )


I rullning

Nu har halva måndagen gått och inte till spillo vill jag lova, efter kikat runt lite för mitt lilla projekt så har jag äntligen hittat en vinnare och nästa fredag börjar det! :D

Så nu är det i rullningen och jag har hittat några vinnar hotell inför semestern nästa år och en ev weekend i höst. Sen Sökt jobb och fixat med bilder från i somras och lagt upp en del på fb. Snart väntar matlagning innan prinsen kommer hem därefter blir det ett besök i kungsbacka! :)

Så lite effektiv vill jag påstå att jag vart!


I rullning

Nu har halva måndagen gått och inte till spillo vill jag lova, efter kikat runt lite för mitt lilla projekt så har jag äntligen hittat en vinnare och nästa fredag börjar det! :D

Så nu är det i rullningen och jag har hittat några vinnar hotell inför semestern nästa år och en ev weekend i höst. Sen Sökt jobb och fixat med bilder från i somras och lagt upp en del på fb. Snart väntar matlagning innan prinsen kommer hem därefter blir det ett besök i kungsbacka! :)

Så lite effektiv vill jag påstå att jag vart!


Donar

Måndag har tagit sin plats, därav ny vecka och nya krafter men också nya ärenden som ska ordnas och jag är i full rulle..

För mitt lilla projekt som är i full rullning så är det en del som ska ordnas och bokas med jag håller på varav jag planerar semestern inför nästa år och ett större projekt, en av mina högsta drömmar, ska också planeras och påbörjas så just nu känns det som huvudvärk är mitt närmsta känslorelaterat!

Men går allt vägen så är det definitivt värt det! :)

Uppdaterar mer under dagen.

Vill dock säga att solglimtarna jag visade igår som jag tror skulle göra sig utmärkt i garderoben är nu hemklickat ;)


VIll HA

Det bästa med att sommarsäsongen är på väg mot sitt slut är att den lämnar plats för all rea! Och jag har hittat en del nya kärlekar som skulle glänsa i min garderob :D

Se själva och avgör..






Never gonna be good enough, someone told m...

img_1272 (MMS)

Never gonna be good enough, someone told me long ago there is à calm before the storm..


Anlänt

Hösten verkar ha struntat i år att den första månaden för dess ankomst är september vilket det är om en halv vecka drygt. Dock gör det mig inget då jag känner mig som en utpumpad och överkörd åsna för tillfället!

Att sova ut hade ingen som helst betydelse idag vill jag lova så att höstrusket verkar ha anlänt en aningens tidigt gör mig ingenting för då kan jag precis göra vad jag vill, nämligen inte ett skit! Sitta på arslet i soffan under täcket och glo film :)

Hörs sen! :)

Puss o kram skumbanan! ;)

img_9424 (MMS)

Puss o kram skumbanan! ;)


Trött men snygg tjej önskar god natt ;)

img_3346 (MMS)

Trött men snygg tjej önskar god natt ;)


Fint och bra nagelack från H&M, torkar des...

img_7321 (MMS)

Fint och bra nagelack från H&M, torkar dessutom fort och e hållbart! :)


Gjort mig party redo p sugen på parta men ...

img_2356 (MMS)

Gjort mig party redo p sugen på parta men blev inställt så lite Egentid o mys med film istället..


Glad tjej som fick sluta tidigare och ska ...

img_2241 (MMS)

Glad tjej som fick sluta tidigare och ska hem för att börja tagga inför party och en makeover ;)


En ordentlig frukost på jobbet för att ork...

img_5391 (MMS)

En ordentlig frukost på jobbet för att orka med dagen :)


BEHÖVS!

img_1885 (MMS)

BEHÖVS!


God morgon lördag, god morgon hösten! Hann...

img_4991 (MMS)

God morgon lördag, god morgon hösten! Hann nog hälsa på den jävla tuppen på väg upp imorse! B.la efter tröttnat på Lunas attacker mot min hand,snuttande på ryggen eller tungkyssarna.. Kastade ut henne kvart över fem för att kunna få sova lite innan monsterpasset, kilade snabbt ut och såg den jäkeln gala ;) samt den vackra soluppgången som nu gömmer sig!  Om bara 12 timmar slutar jag och om 13 är jag hemma :)


God natt fredag, god morgon lördag! :)

img_1211 (MMS)

God natt fredag, god morgon lördag! :)


Fredagsmys när den e som bäst spec med nyb...

img_3948 (MMS)

Fredagsmys när den e som bäst spec med nybakt rulltårta som älskling får provsmaka och ta med sig till svärmor imon när ja jobbar! :))


Nöjd tjej på väg hem som önskar alla en un...

img_2887 (MMS)

Nöjd tjej på väg hem som önskar alla en underbar fredag! :)


Its so easy to blame others for your misst...

Its so easy to blame others for your misstakes but so hard to realize that you are the one who cause them


Ivrig tjej som inväntar roliga ting! ;)

img_0473 (MMS)

Ivrig tjej som inväntar roliga ting! ;)


Lunch tradition ;)

img_8481 (MMS)

Lunch tradition ;)


LET it rain over me..

img_9443 (MMS)

LET it rain over me..


En nattuggla som blivit morgon trött ;)

img_6584 (MMS)

En nattuggla som blivit morgon trött ;)


Följa mig ^^

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/575399/anna?claim=hgt9mstrm7v">Följ min blogg med Bloglovin</a>

Överkörd

Idag bli det att återgå till jobbet i 2 dagar till dock är det inte så lockande just nu då jag kännner mig som en överkörd groda både utan energi och hopp för tillfället men det blir nog säkert bättre under dagen.

Med skiftande jobb tider så hann det skiftas en gång till så idag blir det till att jobba till 19,00 sen  kommer min night in shining armor och hämtar mig <3

Blir dock ingen soännande helg, möjligtvis lördag kväll men det beror på hur energin ter sig till.

Återkommer senare när energin infunnit sig ;)


KUL KUL KUL!

Om 2 veckor ska jag hit med älsklingen 12-14 september!! :) Han ska på kurs och jag ska göra annat men det kommer bli AWESOME! Och vi båda är ju i stort behov att komma bort också så detta kommer bli underbart!

LÄNGTAR ÄR STOR

 

http://1.bp.blogspot.com/-T4E5J3SRCMI/TZm--r9vIzI/AAAAAAAAFb0/QEwN9h1IjFY/s1600/stockholm.jpg

http://media.expedia.com/hotels/1000000/530000/525700/525609/525609_26_b.jpg http://www.eventbook.se/image/company/4073/scandic_j%C3%A4rva_krog_hotell428.jpg.jpg

Sen en annan av de roliga projekten jag nämnde är nu i rullning och jag längtar så efter resultatet och kommer skrika ut det här sen så då jävlar! ;)

Nu var bion överstökat och det vankas disn...

img_7190 (MMS)

Nu var bion överstökat och det vankas disneykväll hos den vackra kvinnan i mitten med popcorn etc! :) Om filmen var något att rekommendera, svar; JA!! Helt klart en sevärd film, definitivt en av de roligaste filmerna jag sett. Tårarna spruta ju it samtidigt som jag lätt som en brunstig åsna som kippa efter andan!  Så lätt rekommenderad att se ;)


Innan bion ;)

img_1985 (MMS)

Innan bion ;)


Jag och luna läser tidning ;)

img_1420 (MMS)

Jag och luna läser tidning ;)


Brände mig igår :( som tur e gör de inte o...

img_6017 (MMS)

Brände mig igår :( som tur e gör de inte ont längre iaf!


Biomys

Min andra lediga dag dock har jag inga planer på att gå loss på lägenheten då jag känner mig levande död idag. Överskotts energin verkar inte infinna sig men det blir perfekt när man ska sitta inne på bio i höstmörkret, MYS.

Filmen vi ska se verkar ha fått bra omdömen och kritik, nämligen:
http://recenserarfilm.blogg.se/images/2011/bridesmaids-2011_161002888.jpg

Så tänker denna film lysa upp min dag i detta rusket.

Hoppas eran dag blir lika myisg! :)

Trött ja som önskar god natt!! :)

img_2623 (MMS)

Trött ja som önskar god natt!! :)


Husmor in action

Ledighet, somliga andra kanske kan tycka att man borde passa på och slappa etc men jag får så mycket överskottsenergi så den sätter jag sprätt på hushållet istället.

Så nu när höstmörkret/rusket verkar anlänt så har jag inte satt foten/arslet utan för dörren idag utan diskat vårt monster, fixat med tvätthögen, bakat bröd och rulltårta, bäddat sängen.

Sen kom mitt fina besök av underbara sandra för att snacka sånt skit vi tjejer gör bäst och käka midda ihop och hade de allmänt trevlig. Och vår katt till hund tyckte om maten lika mycket om inte mer så som hon glufsa i sig, nästan så att ett finger eller två slank med!

Menar ni såg ju bilden ja lade in igår där kan ni gapets käftar med tillbehörande taggar till tänder..

Resten av veckan som närmar sig slut hänger jag till att slita slut på mig om man bortser morgon dagen men det blir i alla fall ca 20 timmars jobb till helgen och en ev utgång om överskotts energi infinner sig!

Jag och Sandra kukilierade ihop lite ting när hon var här förut och genomförs det blir det en rolig grej o berätta i bloggen.. Lär väl få ett samtal från någon i familjen snart som dreglar av nyfikenhet av vad det kan vara :P Dock inte en så stor grej men något jag längtar efter!!


(bild från i somras! ;) )


Husmankost i tha shit:)

img_7490 (MMS)

Husmankost i tha shit:)


Jag och fina Sandra tar igen lite skvaller...

img_3782 (MMS)

Jag och fina Sandra tar igen lite skvaller och uppdateringar och allt annat skit vi tjejer kan komma på ;)


Resultat 2; kladd rulltårta :)

img_9659 (MMS)

Resultat 2; kladd rulltårta :)


Resultat 1 ;)

img_1221 (MMS)

Resultat 1 ;)


Lite bak inför kompis besök av min fina sa...

img_3406 (MMS)

Lite bak inför kompis besök av min fina sandra! :)


Nybakat bröd med lite olika ostar e nog de...

img_4530 (MMS)

Nybakat bröd med lite olika ostar e nog de godaste ja vet!! Enligt recept skulle de bli baguetter men blev en variant av chiabatta vilken är en stor favorit! :))


Nybakat bröd till frukost är aldrig fel! :)

img_1036 (MMS)

Nybakat bröd till frukost är aldrig fel! :)


I blindo

Började dagen med försovning som i sin tur hade fördelar och nackdelar, nackdelarna är ju ganska givet då man inte vill va sent till sitt jobb om man vill va seriös och visa framfötterna medan fördelarna är mindre stress på morgonen o kunna hinna andas innan jobbet.

Dock vandrade ,man i blindo som en hungrig jäkel beredd är att äta den godaste maten baserat på doften med halsduken för ögonen men i själva verket får en komocka i käften.

För innan lunchen flöt allt på sen när den va i tryckt kom smällen.. I 3 timmar nonstop va de köer och som ensam som ska laga mat, fylla på, hämta på lagret, diska, plocka in disk, stå i kassan och servera så är det som en enfent sjärtjäkel i det stora blå och simma i mot vind. Men det gick dock inte så smidigt som jag hoppades men det gick!

Precis när jag trodde det skulle bli lungt och var beredd för att slappna av och placera arslet på bänken så blev det mer ett par rumknip och in restaurangen för att hjälpa kunderna.

Men som sagt för att hitta fördelarna även i stormen så var det ännu skönare och komma hem och vila arslet på den färden hem.

Jaja den som väntar på något väntar väl alltid för länge antar jag men det är värt mödan! :)




Mys :)

img_5211 (MMS)

Mys :)


Min tisdagskväll och så klart som många an...

img_5352 (MMS)

Min tisdagskväll och så klart som många andra premiären av true talant på TV3 :p


Nöjd o glad på väg hem i denna fina sommar...

img_8060 (MMS)

Nöjd o glad på väg hem i denna fina sommarkväll med ledighet i sikte för morgondagen :)


Denna fick ja av min fina svägerska som är...

img_4945 (MMS)

Denna fick ja av min fina svägerska som är katt vakt åt vår buse ^^


Dubbel påfyllning med energi ;)

img_5780 (MMS)

Dubbel påfyllning med energi ;)


Törnrosa

God morgon, solen, god morgon dagen!

Underbart väder att vakna upp till vill jag säga även om det blev en aningens sent. Chokerande nog har jag aldrig försovit mig men självfallet inträffar det när man ska befinna sig på jobbet om 1,5 timme och färden tar drygt en timma mer.

Men som törnrosa gissar jag på att man har rätt till det eller vad vet jag? Kan ju säga att jag kände mig som törnrosa för sov som en gris i natt tills jag hörde något famla runt i natten och såg att vår lilla klantfia till kattunge rivit ner en papperskorg sen vaknade jag ytterliggare en gång av att hon snutta på min rygg.

Förutom dessa trevliga stunder har jag sovit som en stock!

Men om en timma blir det för törnrosa att bege sig mot jobbet i det fina vädret :)


Tills dess TTYL ;)

http://sbogefors.blogg.se/images/2011/groda_god_morgon_tror_jag2_45903730_46080896_149512249.gif
(lånad av google )

Kukililurar

Trött är nog bara förnamnet på det tillstånd jag är nu, kanske till och med utslagen dock har jag inte kommit till stadiet då tandpetare behövs för att hålla uppe ögonlocken.

Just nu sitter jag bara kukilikurar, med andra "normala" ord funderar och tänker..

Finns så mycket jag vill göra, saker jag vill planera, mål jag vill uppnå. Det jag kukilikurar på är vägen dit och hur jag ska uppnå det när jag bromsar mig själv hela tiden med känslomässiga psykbryt och humörbomber som skjuts runt i hjärtat och får mig små explodera och gräva ner mig.

Kan också bero på att jag känner hela tiden måste bevisa något för andra och va dom tilllags. ENOUGH med det, för på det viset kan jag gärna trycka ner arslet i en bajamaja för det blir likadan effekt, STOPP tja eller STOPPAD(för)

Men vet ett mål som jag närmar mig som jag ska försöka struktuera upp i veckan som ni lär bli varse om!

Men nu ska ja kukililura vidare och snart vandra till sängs.

http://4.bp.blogspot.com/-gTRNOZC8HP4/TeSOlBwnNVI/AAAAAAAAACA/Wur3YbUihd4/s1600/charles-schulz-peanuts-think-big.jpg
(lånad av google)

Närmar mig saltholmen som i sin tur är ett...

img_3167 (MMS)

Närmar mig saltholmen som i sin tur är ett steg närmre hem och soffan :)


Seg tjej som räknar ner till kl 19 och e r...

img_8892 (MMS)

Seg tjej som räknar ner till kl 19 och e redo för hemgång!


Fin utsikt på jobbet i alla fall :)

img_6992 (MMS)

Fin utsikt på jobbet i alla fall :)


Tidsfördriv på jobbet =p

img_5469 (MMS)

Tidsfördriv på jobbet =p


Ny vecka har som sagt tagit sin plats och ...

Ny vecka har som sagt tagit sin plats och den inleder jag på vrångö med lite jobb. Dock en ny position då jag står i vagnen istället för köket :) en del roliga ting vankas denna vecka om det går som jag vill vilket de ska, finns inga andra alternativ! Men så här ser veckan ut: Måndag- jobb Tisdag- ev jobb Onsdag- träffa kompis Torsdag ev jobb annars ringa samtal Fredag- besök på AMS, boka in besök och möte samt andra ärende Lördag- ev jobb o utgång Söndag SLAPPA Utöver klämma in träning och fika med kompisar :) Sounds like à nice week!


Trött tjej på väg till jobbet, känner mig ...

img_3326 (MMS)

Trött tjej på väg till jobbet, känner mig lika grå som bilden just nu..


Vallåkra

Det sista nu har blivit mest via mobil blogg men vart det smidigaste alternativet om man vill hålla en uppdaterande blogg och man är på vift nere i sveriges botten det vill säga skåneland.

En sak jag kan konstatera är att jag inte gillar deras körning, kan lika gärna sätta dit en potatis och bilen skulle funka likadant ändå om inte bättre för potatisen kan odla fler hårliknande strån ala rasta fari som kan fungera som multitasking.

Men måste säga att naturen i skåneland är en vacker utsikt.

Dagens agenda gick ut på roadtrip med ett mål; Vallåkraträffen, 2011 som kort och gott kan sammanfattas ett hav av bilar med tillhörande försäljning och utställning. Kanske inte mitt största intresse men kärleken & min andra hälft är det så vad gör man inte. Min underbara svägerska följde också med på resan vilken förgyllde den mer där till!

Som en av de svenska filmtitlarna kan jag ju säga att vi hade i alla fall tur med vädret, rättare sagt kanon tur då solen sken och stekte och inte ett moln i sikte att skymma oss.

Så har vår dag sett ut i alla fall och vi alla tre va helt färdiga och utslagna när vi ankom till vår andra destination, SOFFAN på våra respektive boende. Kan säga att min rumpa aldrig suttit så skönt, likt potatisen har den slått rot här.

Imorgon vankas jobb och denna vecka vankas med spännande möjligheter, samtal och inbokningar, LÄNGTAR!

Delger mer info under kommande dagar!

Nighty Night, dont let the bed bugs bight!


Lite läsning och korsord samt planering in...

img_9413 (MMS)

Lite läsning och korsord samt planering inför kommande veckan borde få min hjärna ner i varv!


Söndagsmys med thaimat me min älskade efte...

img_4067 (MMS)

Söndagsmys med thaimat me min älskade efter en lång roadtrip! :)


Finns inga spår av bilar, eller?

img_2177 (MMS)

Finns inga spår av bilar, eller?


En nöjd andra hälft i ett paradis av bilar :)

img_5228 (MMS)

En nöjd andra hälft i ett paradis av bilar :)


Syskonen, mina <3 som kilar in de senaste ...

img_1324 (MMS)

Syskonen, mina <3 som kilar in de senaste av ett urval av bilar :)


Min tredje hälft som håller mig sällskap i...

img_1700 (MMS)

Min tredje hälft som håller mig sällskap i ett hav av bilar ;)


Framme i vallåkra träffen 2011 :)!! En roa...

img_8367 (MMS)

Framme i vallåkra träffen 2011 :)!! En roadtrip i sig ner hit vill ja lova!


Chokladmilshake är Guda gåvan på bilfärd d...

img_8002 (MMS)

Chokladmilshake är Guda gåvan på bilfärd dagen efter! :) dessutom snällt mot magen!


På väg, var säger jag när vi e framme ;)

img_3457 (MMS)

På väg, var säger jag när vi e framme ;)


Ja må inte va törnrosa men önskar god natt...

img_3210 (MMS)

Ja må inte va törnrosa men önskar god natt likt korpen i natten :)


Myser med ett gott vin med matchande namn ...

img_5961 (MMS)

Myser med ett gott vin med matchande namn på vi som dricker dock dricker inte min sambo men han kan allt va en apa han med ;)


Som sagt fotografen va inte bäst men en fi...

img_2797 (MMS)

Som sagt fotografen va inte bäst men en fin bild på min fina anneli och min kärleks öga och fotografen i mitten ;)


Bra iphone kamera sämre fotograf :p

img_1162 (MMS)

Bra iphone kamera sämre fotograf :p


Jag och mitt allt! Att kärleken kan ha en ...

img_4059 (MMS)

Jag och mitt allt! Att kärleken kan ha en sån betydande för sitt välmående <3


En glad tjej tidigare idag på Liseberg med...

img_1201 (MMS)

En glad tjej tidigare idag på Liseberg med mina underbara :)


God morgon solen..

God morgon dagen, god morgon helgen! :)

Skönt att vakna upp till skinande solsken och en någorlunda värme! Vad dag har att erbjuda återstår att se men vi har en del förslag.

Vet bara att jag ska njuta av att va ledig en helg tillsammans med min kärlek så den börjar bra och hur den slutar får följas upp under dagen! :)

God morgon till er i alla fall!


musiktips!

Så här på natt tvisten är det skön att lyssna på bra musik så får en på bra humör innan läggdags! :)
Lite skön musik som får mig lugn i alla fall vilket alla kan komma överrens om att musik kan få en, just lugn.

Bruno Mars:
Marry you
Count on me
Grenade
Just the way you are
Talking to the moon

Gavin Degraw:
I dont wanna be

Aerosmith:
Amazing
Allways

Donekboys:
Sometimes
Ambitions

Volbeat:
Counting
Guitarr gangster and cadillac blood

Elvis Presley:
Suspicious Mind
In the ghetto ( även grym jay från Idol)

Johnny Logan:
Hold me now

Wycleaf Shean:
Perfect gentlemen

I dont..



I don't want to be anything other than what I've been trying to be lately
All I have to do is think of me and my peace of mind
I'm tired of looking 'round rooms wondering what I gotta do
Or who I'm supposed to be
I don't want to be anything other than me


Att aldrig känna som man duger för sig själv eller någon annan är nog bland de värsta av alla känslor i världen.
Och tyvärr den känsla jag har nu.

Att göra sitt bästa tycks aldrig vara nog.

Fast man försöker om och om igen så är det aldrig tillräckligt och då är ändå då ditt bästa borde vara nog. Men om du inte ens själv känner att du räcker till hur ska då andra känna det..

Jag vet inte, men en ny morgon dag borde göra mig klokare om inte annat nya tag så,

Ha en trevlig fredags kväll alla ni där ute!


Redo för familjemiddag :)!

img_9112 (MMS)

Redo för familjemiddag :)!


Vanilj och hallon smoothie med nybakta sco...

img_9953 (MMS)

Vanilj och hallon smoothie med nybakta scones, det kallar ja en god frukost som lyser upp i detta höstvädret :)


Nu blir de torsdags mys med filmen dilemma...

img_8773 (MMS)

Nu blir de torsdags mys med filmen dilemma och tillbehör och dipp :)


Yes! Nu e ja lycklig och beredd att satsa ...

img_8413 (MMS)

Yes! Nu e ja lycklig och beredd att satsa tusen %! kan inte misslyckas :)!


Passar på att njuta av kvälls solen på job...

img_0536 (MMS)

Passar på att njuta av kvälls solen på jobbet! Passa på de sista sommar dagarna :) för tips på roliga saker att göra i helgen så håller kulturkalaset på samt så är de en stor Volvo träff i  vallåkra, lörda- söndag :) dit ska jag dock för sambons intresse ;)


Frukost time på G innan jobbet! :) tror ja...

img_0083 (MMS)

Frukost time på G innan jobbet! :) tror jag har haft all otur gällande kommunalt till jobbet som man kan ha.. Först var bussen från mig sen 15 min, sen va det köer in till stan, väl där va bussen sen även vid mitt nästa byte var den sen vilket i sin tur ledde till att jag missade snabfärjan och får vänta en halv timme till den en timme långa färjan! Bra start på dagen! ;) äsch solen lyser i alla fall så kan inte klaga :)


Ledig

Det har blivit en del lediga dagar av olika anledningar men tidigare tycks jag missuppfattat ordet i sig då jag gjort allt annat än att slappa.

Men att slappna av när det växer bergav olika slag i form av disk eller tvätt så är det inte lätt att slappna av. Men nu när allt det var undanstökat så var det fritt fram för mig och soffan.

I väntan på positiva besked så har dagen förflutit med min svägerska som alltid är lika roligt då våran humor tycks ha en sammanklingange gegång ;)

Dock blir det tillbaka till verkligheten imorgon för lite jobb men sen tillbaka till ledgiheten och andra åtagande som kräver min uppmärksamhet. Då i samband med beskedet som jag inväntar, jag ber alla som läser hålla tummar och tår för mig då jag inte verkar vara född med medgiven tur.

Men den som väntar på något gott väntar alltid för länge och förhoppnings är det värt det i slutändan!


Taco mys hos kusin vitamin :)

img_7553 (MMS)

Taco mys hos kusin vitamin :)


Fick tid över och passade på att duscha vå...

img_9831 (MMS)

Fick tid över och passade på att duscha vårt lortgris :)! Hoppas på att schampot e bra nu! Så kan ja rekommendera det till andra djur ägare :)!


Hallelulija sömn åt alla

Natten till igår innebar mycket kallsvett, en snabb puls, ångest & mardrömmar som gjort för att få en god natt sömn, eller?

Jag hade mina aningar om att denna skulle bli likaså men då den började liknande men till min förvånelse så däckade jag strax där efter utan allt det nämnda från ovan.

Så nu befinner jag mig hyffsad nyvaken framför datorn och funderar på att ta tag i monsterberget i köket som tycks ha en ful ovana att växa när man låter den stå en dag, LOVELY!

Inväntar ett samtal som kan avgöra min framtid de kommande veckorna och förhoppnings med en ljus utgång men för att fördriva tankarna för det så blir de väl disken och middag hos min älskade timon/kusin annika senare ikväll, längtar då jag inte sett den rackarn på ett tag och det borde räcka för att underhålla tankarna på andra håll :)

TTYL ;)

(talk to you later =P )

Listen!

Det var inte mycket till sömn som gick att få i natt/morse.. Somna runt 4 ställde klockan vid 7 beredd att åka till jobbet men känner mig inte alls i form för något annat än att ligga med täcket över huvudet, ungefär som en sticka huvudet i sanden som strutsar..

Vet inte just nu vad som pågår i mitt huvud till nötskal emellanåt, ekar i alla fall likadant emellanåt! Men inte dessa dagar då e de allt annat än de som pågår som dom får jobba på övertid i mitt huvud. Kan själv känna lukten av bränt och då kan det knappast va bra.

Har de senaste glömt av hur det är att ta beslut för sig själv, som får en själv att må bra och inte grundat på vad andra ska tycka och tänka. Rädslan för att bli dömd och illa tyckt så tar man beslut efter vad dom tycker är bäst istället för vad som är bäst för mig har lett till en hel del sömnlöshet och ångest som ligger och trycker.

Varför är människan så lätt påverkad av andras åsikter och kunna stå upp för sig själv och den man är?
När försvann det att man duger precis som man är och man kan bara göra sitt bästa?

Dessa funderingar cirkulerar för tillfället i mitt huvud.

Men jag har idag för första gången tagit ett beslut som är grundat på mitt bästa, vad jag får ut av det och hur jag kommer må efter detta.

Detta meddelar jag förhoppningsvis om några veckor men känslan kan jag meddela med en gång.

It feels good!

Listen to your heart, when its calling for you!

http://sp8.fotolog.com/photo/56/36/106/axel_orgxiii/1221486402802_f.jpg

Dreaming me away to better place..

img_6386 (MMS)

Dreaming me away to better place..


Söndagsmys :)!

img_7807 (MMS)

Söndagsmys :)!


Söndag- slappdag

igår blev det inte mycket till uppdatering då jag jobbade och va helt slut sen en sen fredag och smådrinkar :)

Sen blev det lång dag på jobbet, gjorde ett byte mot att jobba sent till att va ledig idag, HELT VÄRT det!

I vanliga fall när jag vart ledig denna veckan så har jag gjort allt annat än att slappa men idag blir det inte många knyck än att vara med min efterlängtade lotten och kärlek och förhoppningsvis kika resor!

Jag har kollat runt på nästan alla resesidor och ska jag tipsa så skulle jag rekommendera apollo & fritidsresor mest.
Apollo har en del utbud och väldigt bra priser, fritidsresor är lite dyrare men har bra utbud och grym kundsupport.

När vi var i Cypern sist så blev vi väldigt missnöjda men dom ordnade snabbt ett mycket bättre och finare hotell för en fis rymden kan jag tycka är en bra jämförelse! Väldigt snabba och effektiva. Så det blir väl någon av dom researrangörerna vi kommer välja nu!

Men det är min söndag i korta drag!


Snyggt vår lilla tjej sover hos sin gudmor <3

img_6426 (MMS)

Snyggt vår lilla tjej sover hos sin gudmor <3


Mys med grillat, egengjord potatis sallad ...

img_5558 (MMS)

Mys med grillat, egengjord potatis sallad och härligt sällskap :D Den potatissalladen går alltid hem :) mitt egna recept: Ca 6 stora potatisar som man tärnar och kokar sen låt de bli kalla 3 små burkar lätt crème fraîche Ca 2 dl lätt majonäs 1 purjolök som ska strimlas Vitpeppar,mald svartpeppar, vitlökspulver  Blanda och rör ihop :)! Serveras kyld/sval :)


Passa på

Som de flesta skrivit och märkt så är hösten på väg med ganska stora kliv dessutom.

Men idag till min ära/ledighet så skiner solen dock små kyligt i skuggan men man får väl passa på att ta vara på den sol som ärar oss med sin närvaro.

Vi hade tänkt starta grillen och njuta av lite god mat och härligt sällskap med lite vin, det kan ju inte bli annat än en kalas kväll :) Passa på nu när man återgår till jobbet imon. Dock ett kort pass vilket är skönt lite längre på söndag men goa pengar och få träffa min kusin igen så det gör mig inget.

Har ändå en ledig dag på tisdag som väntar mig med förhoppningsvis ett spännande besked! :D

Men detta är min fredagkväll kort & gott.

Hörs senare :0)


Walking on sunshine!

Nu börjar äntligen saker & ting hända! Livet känns just nu ljusare än på länge, mitt solsken de senaste månader ha vart min stora kärlek & min familj och mina underbara vänner, ni vet vilka ni är!

Aldrig tänkt va mycket saker man kan hinna med på sin lediga tid! Dessa två dagar så har ja hunnit va med min finaste anneli & min kärlek så klart samt tagit hand om vårt kära hem med så som, tvätten, disken, matlagning&bakning, dammat, damsugat, bäddat sängen & färgat mitt hår samt storhandlat!

Ut över det när man inte e ledig så leker livet med karriären och allt känns bara allmänt bra.

Närmar mig mitt körkort, ÄNTLIGEN, fan folk närmre cykelstadiet har väl hunnit färdigt med de men min tid är kommen :)

I Am walking on sunshine!

Torsdags mys :)

img_5934 (MMS)

Torsdags mys :)


Ska bli fin i håret igen :)!

img_3570 (MMS)

Ska bli fin i håret igen :)!


Egentid så här på kvällstvisten med ledigh...

img_8355 (MMS)

Egentid så här på kvällstvisten med ledighet som vankas :)


Mitt allt!

img_3221 (MMS)

Mitt allt!


Lycklig tjej som hoppas!

img_0545 (MMS)

Lycklig tjej som hoppas!


Slut

Det tar på krafterna att jobba ca 80 timmars veckor men jag är oerhört tacksam för chansen och möjligheten min kusin gett mig :)

Viserligen sliter jag arslet av mig så att den hänger till marken men det är bara att sparka undan den och fortsätta, det e ju tidsbegränast så massa tid att få den upphäng igen efter!

Har en del planer för lönen som kommer därefter mest spara och betala undan en del men också roliga ting.

Denna dagen har i alla fall nått sin ände lika bra det så jag kan sova undan påsarna som odlas under ögonen.

Imorgon är en ny dag med nya tag!

Nighty Night!

Mys med min lilla familj <3

img_8432 (MMS)

Mys med min lilla familj <3


På väg till jobbet!

img_7678 (MMS)

På väg till jobbet!


Glad på jobbet :D

img_2744 (MMS)

Glad på jobbet :D


Turned my life from a negative to a positive side, now I just enjoying life!

Det var ett tag sedan men har behövt rensa ut en del skit som hängde runt i tillvaron både invändigt och utvändigt!

Men börjar äntligen få grepp om saker och ting så förhoppningsvis så kanske det kan bli en mer jämn uppdatering, WHO KNOWS :)

Den senaste & kommande:

*Fått jobb som pågår till okt antagligen och så många timmar jag vill! :)

*Preleminärt bokat intensivkurs för körkortet!

*Ett litet projekt på gång som kanske släpps i vinter 11/12 om det går vägen!

*Bokar resa för nästa år om 1 månad :)

*Vågen pekar äntligen neråt, 3 kg so far! :)

Tonight, give me everything tonight, for all we know, we might not be here tomorrow.
Now I just enjoyng life!

BE YOUR OWN MIRACLE!