Sista

Nu har vi kommit till sista juni, shit vad tiden riktigt springer iväg men men som jag ser det så har ändå sommaren bara börjat ;)

Nu har jag minsann dragit mitt strå till stacken, för dag idag iaf :P Imorgon väntar mera strån på att bli dragna. Jösses va människor dras till jordgubbar..som myggor till oss människor och getingar till blommor. Idag såldes det som det vore midsommar imorgon ^^ 

Måste bara dela med mig av två låtar som jag fastnar enormt mycket för, med sådana härliga röster och bra texter :)






Vill

Plaska i det stora blåååå!!! Är hos min käresta nu och väntar på att timmarna ska gå så vi kan åka och bada :) Förhoppningsvis ska jag lycka tjata hit bästis så vi kan återuppleva fina sommarminnen ^^.. Får väl ut och steka mig i väntan antar jag:P

helt godkänd!

Dagen igår va mycket mysig. Efter jobb igr så kände jag för att plaska i det stora blå eftersom att den underbara solen skänker en sådan värme. Och som pricken över i:et  blev det en roadtrip vad som kändes igenom hela sverige ^^

Planen var att besöka ett hav vid namn lilleby som jarmos pappa rekommenderat och sagt att det va jätte fint där och när vi väl va framme kan jag säga att det verkade resten av sverige också tycka så det blev till att vända :P Så vi vände och åkte mot sandjöstrand som skulle föreställa en mysig sjö och när vi kom dit kan jag lova att vi inte blev långvariga..låt oss nöja oss med att det inte höll måttet!

Så vi vände hem till jarmo för lite god mat och göra oss iordning för en mysig kväll med familjen på berga kungen. Och måste säga att "natt på museet 2" är helt godkänd :D

Darth Vader = En asmatisk robot
Napoleon Bornapart= Lille Nappe

Och många fler roliga kommentarer :D En mysig kväll! :)

Längtan

Kommit underfund med att jag har några längtan i år som jag ser framemot :)

Först ut är min och älskling 5 års dag som vi ska fira på ett underbart hotell i örebro.

Elite Stora Hotellet Örebro Svit, Örebro, Elite Stora Hotellet Svit, Örebro, Elite Stora Hotellet Svit, Örebro, Elite Stora Hotellet Svit, Örebro, Elite Stora Hotellet


Sen kommer den mycket efterlängtade "Harry Potter och Halvsblods prinsen"
 
(Som jag har längtat må ni tro asså! Planen från början va att åka till london och se den där men vi skjuter på det tills jag fått mitt körtkort sen åker jag och en av mina underbara äldsta kompisar dit. Men vår ursprungliga plan var att se premiären i london men det får bli nästa år ;) )



Sedan så sätts min praktik igång som förhoppningsvis leder till jobb *hoppas*
Efter det så kommer min intensivkurs i falkenberg som jag innerligt leder till mitt körkort!! *hoppas,hoppas, hoppas*
Efter det så hoppas jag på ladies night med min kära mor och min moster :) ska bli skit kul isf :D
Och efter det ska jag& och min älskade lott cmira.blogg.se se pink i ericsson globe!! :D
Och efter det så ska vi boka resan till rhodos för sommarn 2010!! :D

Så har en del att se framemot! (Något jag inte skrivit med är min kära systers o hennes barns besök för ddem ser jag alltid framemot och längtar efter! Hoppas dem får det toppen på öland!!)

bio

Ja det är inte ofta jag går på bio vill jag lova! Känns mer som en utdöende ting för mig, tragiskt för jag ÄLSKAR filmer!! Men imorgon minsann så sår vi till, going once, twice and third times a charm!

Det är mamsen, peter, ev. tommy, älsklingen och jag som ska gå, och filmen vi har valt är...tystnat ombedes!! trumvirvel tack! drrrrrrrdrrrrrrr..

Natt på museet 2


En replik som jag älskar därifrån och som lyckats etsa sig fast är,
"look at these babies, boom, boom firepower!" hahaha

barnvakt

idag har vart en mysig dag! :D vaknade tidigt faktiskt, och tror det eller ej så börjar det bli en vana vilket är skönt så man hinner göra saker innan allt e stängt.. Dagen började me frukost på sängen för min käresta sen fick jag tjatat upp honom ur hans trygga bo för idag minsann skulle jag i plurret må ni tro!

Så efter en tag var vi framme vid mysiga hultasjön och i denna värmen tror ni det såg inbjudande ut elr? klart det gjorde va ingen tvekan där inte kläderna flög av farten mellan hoppet och vattnet ^^ så ivrig var jag :P Där stannade vi en stund fick även besök av svärmor och hennes man som bor i närheten :) Sen rann tyvärr klockan iväg och nu sitter jag här hos söta lilla astrid och väntar på att sötnosen ska vakna :) För sen ska vi ut i sandlådan och leka, vem tror ni längtar mest :P

Efter tiden här så funderar jag på vad man ska hitta på...en sen bio kanske? Ska ju jobba imon kanske inte bästa läget o göra ngt helt tokigt och komma hem vid halv sex o sen upp ngn timme senare.. Äh time will tell...Något skoj ska man la hitta på.

helgen är kommen

och det tackar vi för! Vart på mycket jobb det sista och sen så har äntligen sommaren anländit och vem vill då hålla sig inne? Men men nu e ja här iaf!

Blev dubbelt pass o plus den solen som jag fått dagen innan av dem 6 timmarna kan jag lova att jag hade vunnit över en färdig kokt kräfta vill jag lova så nu blir det till att smörja,smöra så kommer den fina gyllen bruna färgen!! :D Men lyckades iaf fixa ledig imon!!!!

Wiiiehooo så ska fasen åka ner till marstrand tror jag innan barnpassningen och hoppa i det stora blå :D Och ikväll ska jag med bada bara inte i havet får bli ett besök i hultasjön, ¨åååh hamnar i extas bara jag tänker på det :) Så det är min plan för idag. Imorgon blir det plaska med sen barnvakt så det blir till att strosa runt i stan och nuta av vädret!

Kikade in på syrrans blogg och vad fanns inte där då, jo nämligen en låt som lyckades fastna på min lilla hjärna och eftersom den e liten så ryms denna låten perfekt och tror ni inte då man stod på jobbet igår då, rapapapappa! Jojomensan, kunderna måste väl trott att jag fått någon mongolisk sjuka eller liknande :P

Men vill ju dela med mig till er ;)

NU börjar det...

Kampen mot mitt körkort! Nu så har jag äntligen bestämt mig för att satsa gärnet och insamlingen till det börjar NU! I höst minsann då får ni se upp på vägarna för då är jag ute och kör :D yeaaah!

Knä top

Det är jag sugen på, en knä top! JA eller om jag ska översätta till engelska..laptop! En sådan smidig ting som bara e min och som man kan ta med sig all over! En sådan vill jag, men var hittar jag till ett bra pris och vad är ett bra märke???

Någon som kan rekomendera?!

21 juni

Orkar inte använda min livliga fantasi till en rubrik...

Men nu har iaf midsommarn kommit och gått! Och vad är inte midsommarn utan det underbara vädret :P När man stod och hade som mest att göra tror ni inte räcker bräcker ner på oss, jojomensan, så dom dränkta hundra flyr vi in bärandes på MASSA lådor med jordgubbar sen skulle man också försöka tränga sig igenom folkmassan som hopats sig under taket som lyckligtvis befinner sig mitt framför ingång, ne men grattis! Jaja timmarna rann ialla fall iväg. Fördelen iaf med detta jobb är att jag har förturen till dem absolut finaste gubbarn :D Och detta var mitt bidrag till midsommarbordet, MUMS!

Efter jobbet kom älsklingen och hämtade mig, hade ingen lust att promenera i regnet med dem "vattentäta" foppatofflornâ ^^ SEn bar det av hemåt där vi skulle skynda oss, som för oss innebär sätt dig i soffan och korka upp en öl :P Sen när klockan tickar på och vi redan skulle varit där då reser man på sig och går in i duschen :P Okej kanske inte riktigt såå illa var det men jag kan ju inte förneka att jag var trött efter stressen på jobbet idag. Jaja efter panikångest över att inte hitta något att ha på sig så fick jag nöja mig. Vi tryckte på gasen i botten hem till jarmo där jag bytte om iaf till en fin klänning och även han bytte om :) När vi sedan godkänt varandra så åkte vi iväg till middagen som hölls i ytterby hos undebara emelie&johan, dem blivande föräldrarna, sen förflöt kvällen med mycket god mat och treevligt sällskap.

Dagen efter tillbringades med grillning hemma hos svärmor och resten av familjen. Jag mådde dock inte ngt vidare så jag hölll mig i soffan med filten på dragen och tittandes på simpson! :) Och idag har jag jobbat!

Så detta var min midsommar helg, hoppas eran vart kanon!

Brist

Ja vet!! det ha allt vart dålig uppdatering för min del, men vet inte icke hur många som följer ändå så känner ingen riktig panik dessutom at det inte händer allt för mycket :P Men de senaste dagarna som vart så har ja firat men kärlek som fyllde 25 år, å det blev lyckat må ja säga :D tack för all hjälp kära familj! Sen så åkte min syster o hennes barn hem
:( men hoppas på att snart få åter se dem :)  Annars förövrigt så har det blitt massa, o då menar ja massa jobb vill ja lova! Därav en orsak till bristen på uppdatering.

Men för att delge en glad nyhet så har jag fått ett jobberbjudande :D visserligen som behvosanställ men va sjutton man tager vad man haver ;) Glad blev jag iaf, ett sådant jobb som jag trivs me dessutom som innebär att man ständit möter nya människor, ett väldigt socialt arbete med andra ord! :D my kinde of work!

Jaja det va min trista uppdatering för idag förhoppningsis om tid och ork räcker till kanske jag hinner slänga in ett inlägg mellan jobbet och middag :)

Kiss bang bang. take care :)

GRATTIS!!!!

Idag fyller värlends bästa Jarmo, min underbara jarmo 25 år!!! :D Grattis älskade, hoppas din dag blir precis som du vill´ha den (lovar ska göra mitt bästa för att detta inträffar) ;)



Hard work work

Idag så är det jobb som gäller, igen, :P Varje dag! Som sagt så lär väl jag itne vilja se jordgubbar igen på ett tag efter denna säsongen ^^  Jobbar kväll idag men inga problem eftersom skiftet slutar kl.19 inte så farligt bara till att ta en promenix hem å ta sin rätta plats i soffan och låta odören av mina fötter ta plats i lägenhet medans jag njuter av att vila mina fötter :P 

Idag så är dagens ängel marie, chauffören av jordgubbarna, hon fixade nämligen så att vi fick jobba inomhus idag, wiiieho!!

Är såå sugen på att göra något riktigt fynd idag men det hinner jag väl inte då alla affärer e stängda när jag är hemma men imorgon så varnar jag kungsbacka för då är jag på jakt efter något nytt att hänga i garderoben :)

Money, money Money

Pengar, något man har svårt att var utan vill jag lova då ALLT kostar, eller kärlek e ju gratis så det prisar vi gud för ^^ Anledning till ämnet är väl som alla andra är att skatteåterbäring idag!! :D Å visst fick man en del tillbaka.
Tycker att det är så typiskt när man väl har pengar så hittar man ingenting!! Men har inte gett upp en för något vill jag shoppa :) Sen så har jag en del planer än då för dessa pengar, min älskade jarmo fyller år till exempel <3 Sen så firar vi 5 år om en månad <3 Och dessa ord beksriver bäst hur mycket han betyder för mig, HAN ÄR MITT ALLT! :)

Ja dagarna som ja inte uppdaterat så har jag faktiskt inte hunnit med då mitt sommarjobb redan satt igång sen 3 veckor tillbaka :D Så efter den sommarn så kommer jag inte vilja se en jordgubbe på bra länge, i värsta senariot så ser jag väl ut som en ^^

Nu när minnet äntligen e på plats så måste jag ge ett stort credit till måns, hans nya singel, ÄLSKAR DEN!!

Lyssna och njut! :)
(strunta i videon, bara blunda och njut! )

Alldels, alldels underbar

Det har denna dag varit, verkligen! Det enda ord som kan beskriva en dag som denna är underbar, vädret har inte vart helt perfekt men o andra sidan vi  bor i sverige så vilka är vi att kräva perfekt väder, jag nöjer mig iaf med uppehåll ;)

Imorse var jag inte pigg när jag skulle  till jobbet vill jag lova och inte en enda själ var uppe men och andra sidan var det student igår så vem klandrar dem, det gjorde jag med vid det laget :P hahaha! Man mådde ju inte bra då, guud om man trodde var bakis tidigare var det inget jämfört med dagen efter studenten ;) Men som sagt tog mig en promenad bort till jobbet där det gick som smort, det må inte vart någon sol men jordgubbarna sålde minsann som solsken så så sett var solen med oss! Dagen gick väldigt fort hann inte ens äta min lunch, köpte den vid halv elva och tog min första tugga den tog slut vid klockan ett alltså tog det två och en halv timme och äta en lång baguett som i annat fall inte är några problem för mig ;)

Efter jobbet hämtade min kära jarmo mig för vi skulle först in till stan för att möta min vän agnes för att kika på en sak sen bar det av för att träffa min svärmor och hennes man på kvibergs marknad, FOLK HÖR UPP HAR NI NÅGRA SAKNADA ÄGODELAR SÅ ÄR FÖRSTA STÄLLET ATT LETA PÅ KVIBERGS MARKNAD!! Fast hittade en present till min älskade systerson, nämligen en turtelströja som han blitt besatt i och jätte goda nötter. Fick en ÄCKLIG turkisk yoygourt av min svärmors man vänlig gest men det äcjligaste jag druckigt i hela mitt liv vill jag lova!!  Men efter det lös det sattyg i ögonen på mig :P hahaha när vi kom hem fick ja både syster, hennes son och min mor att smaka, och deras miner är obetalbara!!!  hahahahahahaha!! GUD NI SKULLE VART MED! Vek mig dubbelt! 

Sen så har kvällen bestått av en mycket mysig familjekväll med grillat och gott sällskap, så denna national dag kunde inte har firats bättre... Kan inte sägas för mycket men min familj är den bästa, och jag går genom eld och vatten för er! <3


Full rulle

Det kan man minst sagt säga, tiden idag har minsann flygit sin kos! Dagen började tidigt med barnpassning av söta lilla amanda igen samt  umgås me älskade familjen (ni är bäst <3) sen blev de till att försöka se ut som människa igen vilket krävdes  en del arbete må ni tro ;)

efter det så blev så körde kära syster bort mig till jobbet då det va dags för mitt pass att ta vid och jag vill lova att det fanns att göra, HELA TIDEN!! Men va ju kul det för nu va inte en minut en timma utan nu var två timma en minut :) en aning skillnad! Vädret va inte de bästa men tack vare en jacka som  jag fick låna från coop så höll ja värmen ^^ Vid passets slut så kom älslingen blev en trip in i affären sen blev det hemåt för mys me familjen och min rygg får en chans att återhämta sig så imorgon bör ja se ut som en människa igen och intew causimodo i ringaren i nottredam :P

Jag måste bara skryta me att ja känner kungsbacka rätt, dem älskar jordgubbar för min kollega innan mig sålde ca 24 lådor och jag sålde 26 lådor! Så det fick som smör :D


HÖJDPUNKTEN

Idag är det min lediga dag, passar på att njuta lite med att sitta på arslet i soffan och gottar mig för tillfället ^^
För sen blir det jobb hela helgen samt måndag och tisdag så ett par dar tills nästa lediga dag, äh latmasken försöker visa sitt ansikte men ska allt sätta den på kroken :D

Idag så blev det inte så mkt sovmorgon som jag hade hoppats på fast och andra sidan så var jag hyffsat pigg ändå såv arför tvinga på sig mera sömn :P Vaknade av att syster min va i köket med sin dotter och hennes lekfulla son var i vardagsrummet som också är mitt rum och lekte.  Han hörde mig ligga där vrida och vända, så han frågar mig" har du svårt att sova?" hahah sååå söt!! Han e bara 4 år lilleman..mosters prins!

Vid nio så kom min söta kusinbarn amanda, skulle nämnligen passa henne idag, så när alla var iordning gjorda gick vi ut ur huset, även vi behöver luftas ibland och rastas :P men iaf vi gick på markanad som befann sig på kungsbacka torget, det brukar vara det den första torsdagen i varje månad. trevligt!

När dem andra skulle hem gick jag och amanda till kungsmässan för (det är det här som är dagens höjdpunkt)  förra veckan lämnade jag in ett minneskort som vart trasigt i evigheter men har inte fått tummen ur förrän nu att lämna in så idag var allt färdigt och jag hämtade ut två skivor som dem lagt alla bilderna på, bilder från 2 år tillbaka!!!! Så glad :)

Skulle egentligen bara skriva om det men som vanligt blir det aldrig som man planerar ;)


Längtar

Åååh längtar så.. Nu har vi "the gang" bestående av mig,jarmo,lotten och pierre beslutat oss för att resa nästa år för att våran förra resa var toppen :)



Här är vi på bowland :D (vi är inte alkisar men happy houren närmade sig sitt slut :P)


Och nu har jag hittat nästa årets hotell :)



Detta underbara hotell ligger på Kreta- Rethymnon
http://www.apollo.se/Travelling+with+apollo/Catalogue/Grekland/Kreta/Rethymnon/Adele/Hotel/Golden+Beach.htm?ext=true

Åååhh! :)

Mix

Idag har vart en mysig dag :) dock är det väl synd att påstå att det är kul att sälja jordgubbar när det blåser storm :O Men det som gör det värt är alla snälla och trevliga människor som man träffar! Så kul att höra hur mycket dom tycker om jordgubbarna etc och att dem fortsätter kommer tillbaka! då värmer det i hjärtat!

Ja som sagt så har jag ett mycket trevligt sommarjobb lite blåsigt ibland men mumsigt att jobba bland alla jordgubbar lär väl sluta att jag ser ut som en snart ^^ Sen efter dagens pass så hämtade mor upp mig och så bar det av till ams för mamma skulle dit o ville ha skjuts så följde me henne dit. väl  där så träffade jag min rara emilie som skulle dit på möte *stackars* så det va jätte kul, vi är lika sinnade= lika störda :D haha

När vi kom hem så gick vi till hemköp tillsammans me älskade syster och världens bästa syskonbarn, sen har vi väl gjort det vardagliga ätit mat, gått på dass (där inne behöver ja inte förklara vad man gör ^^)  sen efter det så åkte vi till ikea :D där har man inte vart på länge men lika lätt att hitta som till kylskåpet under natten när magen kurrar :D

Så allt som allt har vi haft en underbar dag med min älskade familj! <3

YES!

Jaa! Gud va kul :D Den 10 november smäller det!! Då ska jag och min älskade underbara lotten se Pink på Hovet i sthlm så förbannat skoj ska vi ha det, LÄNGTAR!!!

Några av mina favoriter med henne, njut ! :)




I´m baaaaaaack

Har inte haft tid eller ork att sitta vid datorn jag som sagt fått sommarjobb :D samt att jag även fått praktikplats som förhoppningsvis leder till något mer fast om turen beslutar sig för att vara kvar lite mer på min sida :) Så har haft fullt upp då jag kombinerar båda två nu underhela juni samt att sommarjobbet satte igång i helgen! förvörigt gick det kanon bra, kan säga att jag var den som sålde bäst :D


Kanske har en dold säljartalang som börjar visa sig det tyckte iaf dem flesta kunderna :P vem vet kanske något värt att undersöka?

Så där ser ialla fall juni månad ut men ska allt lyckas klämma in några sommaraktiviter så som ruulla ner för kullar :P Hehe nej men tja vad är sedvanliga sommar aktiviteter här i sverige, men jag tror iaf bestämt att en tripp till liseberg hör till iaf eller vad säger ni?