Ärlighet straffar

Jag som trodde att efter regn kommer solsken men suprise där kommer åskan!

Fan, praktiken har tagit sitt slut men icke på mitt sätt inte. Och på tal om anställning blir det icke!  Det enda jag lärde mig därifrån va att ärlighet ta mig fan straffar sig för jag menar hur svårt är det att lära sig steka hamburgare eller fritera pomme. SUCK! Men skönt nu vet jag iaf vad det va för typer och kan gladligen säga att det är deras förlus och någon annans vinst!

Men jag tänker inte lägga mig på ryggen och ska allt resa mig ur askan, ska allt hitta något sätt att locka fram solen bland djungelns moln och den ska åter skina för mig igen.

Fenix.gif Phoenix image by azrina_ma


Sate va skönt det känns att skriva av sig, borde göra det oftare men gäller att ha ork,vilja och energi men nu

I`m back on track, see ya!

Broken

Det känns som någon suttit sig på mig, för jag har svårt att andas, känner mig tung och jag känner mig trasig.

Känns som det äter upp mig inifrån!  Har aldrig någonsin haft ett sådant beslut tidigare, vilket är tur eftersom det tär på mig så mycket nu hade det hänt tidigare hade jag nog inte överlevt.

Hur vet man när man är redo?  Vad gör man av alla tankar?

Snart sker en melt down...


5 magiska

5 underbara år har vi vart tillsammans älskling, och jag kan säga att du är det bästa som hänt mig!! Du är allt jag någonsin önskat och drömt! Och jag vet att dessa 5 år bara är en början på många fler <3

När kärleken är äkta, a dream come true!!

Sanning eller lögn?

Ett ganska vanligt uttryck är väl, ensam står starkast eller liknande..

Men inte fasen är det så lätt att stå ensam alla gånger.. Det uttrycker stämper lika bra som att dumbo med stora gigantiska öron kan flyga, jag har me stora ören men inte fan ser ni mig uppe bland molnen.

Just nu har jag nog aldrig känt mig så vilsen, vill bara ta en kudde och skrika eller bli 5 igen och låta någon annan ta alla beslut åt mig!

Eather way it´s to hard, så ensam står starkast gäller inte mig!


torsdag och snart helg

Mycket har hänt denna veckan, och än är den inte över :) En av de bästa är att syster och hennes barn har kommit och något av de bästa är kvar, jarmo får semester :)

Denna veckan har bestått av jobb, jobb, jobb :P Och när man är ledig tror ni inte att man går till det enda stället man inte borde när man är ledig, jo sin jobbplats :P hahaha kan ju lova att jag kommer tröttna på jordgubbar efter denna säsongen ^^

Är sjukt trött idag vill jag lova, en koma patitent har nog mer energi än vad jag äger för tillfället!

Ska snart ut på en promenix och tömma det lilla som finns kvar, ska till kungis med familjen och kika runt. Kanske köpa ngt litet till storebror som får ligga kvar hemma med sitt knä.

See yaa

Efter regn kommer solsken

ÄNTLIGEN vill jag säga, igår kom det efterlängtade regnet och idag kan man andas igen. Den fuktiga luften är äntligen borta, puuuuh!  Och det är med glädje jag kan säga att solen kom tillbaka lika fort igen :) Är ju ändå sommar..

Gårdagen blev det jobb, städ och pyssel :) Och dagen följde ungefär av samma ordning, dock inte städ, orka ha det kliniskt här, ska ju ändå kännas som hemma och inte ett sjukhus även om man undrar ifall det är där jag borde vara ibland :D hehe iaf när man är övertrött :P

Idag kan vi ju leva upp till ordet fullt hus, efter min kära bror som opererats idag ska stanna hos mor nu tills han återhämtat sig <3 sen så kommer älskade syster och hennes små busungar <3 hoppas också att vår äldsta bror kommer så är familjen samlad under ett tak, ne men ska bli kul att ha så gott som alla hemma igen, it will be like old times :)

Nu ska jag fortsätta pyssla lite och invänta mors galet goda pannbiffar, *mums*!!! 
Måste lägga in en gammal going, hoppas ni gillar den så som jag :)


Söndag och all dess tillbehör

Nu är veckans sista dag kommen :) Trodde aldrig jag skulle säga det men just nu är jag glad att molnen har kommit och lagt beslag på den blå himlen, nu hoppas jag bara innerligt att åskan kommer snart! Så att den klibbiga fuktheten i luften lämnar så att man kan andas ut och sova en hel natt utan att känna som man sovit i en slemmig pöl.

Helgen har vart hur mysig som  helst!! Fredags blev det jobb på jobb fast jobb nr 2 var mysig eftersom hjälpte brorsan med lite grejjer :) samt att älsklingen och kusin vitamin kom dit. Satt där och tjöta en stund! Annika följde me hem till mig, så det blev myskväll. Dagen därpå så blev det återigen, håll i er! Jobb, fast slutade tidigt så efter det så åkte vi hem fixade lite sen bar det ner till havet :)

Ja för att korta ner denna början till ett bokinlägg så blev det god mat med trevligt sällskap sen en mycket efterlängtad bio, Ice Age 3 som enligt min mening va den bästa, garva så jag nästan pissa på mig ^^  Sen efter det bar det av till en polare som fyllde 20, grattis igen! Sen åkte snutten och jag hemåt, john blund hade nämligen hunnit ikapp oss!

Och idag så blir det städning och vaniljbillebak och titta på kamera! :)





The climb

I can almost see it
That dream I'm dreaming but
There's a voice inside my head sayin,
You'll never reach it,
Every step I'm taking,
Every move I make feels
Lost with no direction
My faith is shaking but I
I gotta keep trying
Gotta keep my head held high







There's always gonna be another mountain
I'm always gonna wanna make it move
Always gonna be an up-hill battle
Sometimes I'm gonna have to lose
Ain't about how fast I get there
Ain't about what's waiting on the other side

It's the climb








The struggles I'm facing
The chances I'm taking
Sometimes might knock me down but
No I'm not breaking
*I may not know it 
But these are the moments that
I'm gonna remember most yeah
Just gotta keep going
And I, I gotta be strong
Just keep pushing on
Cause...













There's always gonna be another mountain
I'm always gonna wanna make it move
Always gonna be an up-hill battle
Sometimes I'm gonna have to lose
Ain't about how fast I get there
Ain't about what's waiting on the other side
It's the climb






roadtrip och en ny upptäckt

Guuud så varmt..känns som jag blir grillad på spett asså svetten bara dryper om mig! Men synd o klaga när sommarn äntligen är på plats som den visserligen vart nu i typ två veckor. Rätt kul att man klagar på hur varmt det är men man betalar hur mycket som helst för att komma till denna typen värmen!

Längtar ändå bort mot rhodos nu...*drömmer*

Igår så gick min kära mor bort till sina vänninor och då stod jag i valet och kvalet att sitta hemma och mysa ensam eller följa med prinsen på en liten roadtrip till varberg för att kika på en bil han funnit av intresse. Svårt val.. *not*  så gjorde iordning mig så plockade jarmo o svärfar upp mig och så bar vår roadtrip iväg :)

Tog inte så lång tid dit...

Gud asså, inte visste jag att det finns typ en triljoner ting att tänka på när man ska köpa bil, lovar att älsklingen tittade upp och ner på bilen, lade den under mikroskop. Men efter en stunds tittande så skulle han provköra den. Jag satt kvar i deras bil och läste min ny inköpta veckorevyn :D
 
Men plöstligt så infaller sig nöden och jag måste gå på toa, typiskt! Inte en toa i sikte så vad gör man, jo tar hjälp av moder natur så klart. Så där sitter jag på huk minsann gömd under ett stort träd etc. tror ni inte att jag känner något droppa på ryggen samt rinna längsidan, jo men visst tro fan att en fågelsate fått samma ide bara att han uträttar sina behov på mig!! Nästa gång fågel sate, vänta tills jag få tag i dej!!

Jaja dem kom tillbaka strax därefter, sen blev det hemfärd och jag slängde mig in i duschen och satte på mig nya kläder..

Allting gott, slutet gott! :)