Vått och torrt

Den senaste tiden har vart svår för mig att hantera, motgångar verkar falla över mig som höstlikt regn och jag har svårt att se framåt framför allt regn.

Den inre striden jag har inom mig har ett övertag och jag gör allt för att slita mig loss. Jag vet inte om det är inbillning eller illution men greppet känns lösare och att ta ett andetag känns inte längre tungt.

Att livet ständigt jämförs med en bergochdalbana har sannerligen uppenbarat sig framför mig, hittils har det bara gått neråt. Men det är väl ment att vända snart?!
Om inte så får jag slänga ur den kassa lokföraren som verkar mist synen och styra det uppåt själv. Har tidigare haft svårt att tro på att man är sin lyckas smed men det är väl nu som det egentligen är upp till bevis.

Jag får ta kontrollen över mig eget öde?

Som en kär vän sa till mig, bestäm dig för en bra dag så blir det tillslut en bra dag! Man vet aldrig för än man prövat och det gör jag nu. " DET SKA BLI EN BRA DAG" och om jag tror på det tillräckligt hårt så kanske det blir sannt?

Men något som gjort att jag tagit mig hit starkare och visare är mina tindrande stjärnor i mörkret som lyst min väg genom vått och torrt, och tacksamheten jag känner för dom går inte att beskriva..

Men till er vill jag säga, TACK för att ni gör mig till den jag är..


Tack!

Nu har min bästa sötis sandra åkt hem :( alltid lika kul med henne! :) Vi bytte försenade julklappar, hon fick ett fotocollage på oss och denna fina fick jag! :D



Tack min vän!



Resten av kvällen lämnar jag över till slappheten! :)

Dagen

Tvätta upp monsterberget

http://theresewestermark.bloggproffs.se/files/2009/07/laundry-plaque-726103.jpg

Vara med den här sötnosen <3


Tålamod

Det är nog det sista jag är känd för, att ha tålamod. Det är som att kämpa emot en icke inomhustränad hund som bara om den fick pissa ner hela skiten. Eller en påtänd stubin.

Jag väntar och väntar och tänker hela tiden, kanske, kanske inte utan att veta.

Och jag blir galen av väntan. Någon som vet var man kan inhandla detta så kallat tålamod?!

Hoppas, hoppas, hoppas

Vill veta nu!


http://blogs.ajc.com/the-buzz/files/2010/07/angry_boy_cartoon.gif

Vill veta nu!

Tankarna snurrar fritt som sagt nu och jag vet inte vad jag ska tro eller inte. Vill ha det svart på vitt.

Detta går inte undgå.

VILL VETA NU!

http://tescha.blogg.se/images/2010/crossroad_105278241.jpg

Ledig

Så underbart med ledighet denna veckan och bara få vara speciellt nu när tankarna snurrar vilt.

Först ut på listan är att hämta min systers virvelvindar! :)

Så det är vad jag ska pyssla med hela dagen :)


Mask

Lite egentid pågår just nu då mitt humör löper amok. Valde därav också stanna hemma helt själv så jag kan agera ut allt. Så nu satsar jag lite på mig med go musik som ljuder ur högtalarna! :)

TIPS: DENNA ÄR TOPPEN, FÖRUTOM ATT DEN LUKTAR CHOKLAD SÅ BLIR HUDEN BABYLEN. Kostar endast 15 kr och finnes i dom flesta butikerna!





Sist men inte minst grym musik! :)

¨




Just nu:

Då jag inte blev riktigt nöjd sist jag ordnade mitt hår så blev det ändring nu. Dock i samma ton som innan men bättre denna gång ;)

http://martenkeijser.se/Emilie/Blogginla%CC%88gg/fa%CC%88rgning-1.jpg


Gårdagen

Tänkte försöka visa gårdagen med hjälp av bilder jag finner på goggle! :)

http://stripitup.com/wp-content/uploads/2009/06/test.jpg http://1.bp.blogspot.com/_pLtQB9GMZTI/S55BVX2zOTI/AAAAAAAAC60/n5dEg-0W7IA/s400/22_exhausted_man_working_on_a_computer_covered_with_coffee_mugs.jpg
Jag skrev sista provet i komvux     Jag var med min underbara familj.       Så här kände jag mig efteråt!
I naturkunskap B :)                      Höll syster sällskap på jobbet.
Hjälpte min kära syster flytta till sin
Grymt fina lägenhet!! :)

Nattgrublerier

När sömnen inte vill vara med så är det oftast här man hamnar har jag märkt, kanske inte vid bloggen just men vid datorn och det märker man också dagen efter när man vaknar med datorn som huvudkudde och dregglet som runnit längs mungipan.

Något jag irriterar mig mest på mig själv är sättet jag underskattar mig själv på samt hur jag vill något extra mycket när jag inte kan få det. Det är som med datorer, jag hackar upp mig.

Problemet är att jag inte vet hur jag ska få det att sluta?!

Små problem i vår stora värld under nattens timmar..

Detta var dagens grublerier..

Just nu:

http://images.fanpop.com/images/image_uploads/Fun-With-Dick-and-Jane-jim-carrey-141514_1024_768.jpg http://amandapetttersson.blogg.se/images/2010/homework2_210123811_std_s_75559166.jpg

Middag

Idag blir det enkelt och en snabb middag! :) Eftersom det ska donas o grejas då flytt står på dörrn.

Men middagen hittade jag ialla fall på maxi för 10 kr st! :D FYND, ME LIKE!



MUMS

klar

Vet inte riktigt hur mitt humör funkar men det sviktar extra mycket dessa veckor.

Allt känns så jävla jobbigt när man mår som en potta skit inombords. Att åka bort och rensa ut tankarna hade vart välbehövligt just nu men får dock bli senare i år.

Dock verker humöret hyfsat bra idag kan även bero på att ännu en grej från bröstet har lättat vilket ger mig ro i själen. Kanske kan detta bli mitt år.

Det kanske finns sol även för mig efter detta skyfall som vart?

Som det känns nu är jag klar, mitt medvetande klar och jag vet vad jag har framför mig. Inga stora moln som skymmer min väg.

Jag är klar!


vet inte

INTE något, varken ut eller inte, nej jag vet inte helt enkelt..

Vet inte varför jag känner som jag gör eller varför jag mår som jag gör..

En lust att hoppa någonstans och äntligen känna frid är en känsla som gör sig starkt påmind. Febrilt letar jag efter bekräftelse och söker efter svar men kommer hela tiden tillbaka till återvändsgränden som ropar på mig.

Jag vet inte varför det gör så ont och varför jag vill det jag vill.

Tröttnat på att dras tillbaka om och om igen. Vet inte längre varför jag står kvar och stampar på samma ställe och inte kommer någon vart.

Jag vet inte längre.


Biologi

Ämnet som jag just nu kämpar mig igenom.. Tvivlar på att jag tar mig igenom detta även om jag allra helst vill klara kursen. Men när det är tusen frågor att kunna på provet inklusive 5 inlämningsarbeten så har jag svårt att se ljuset.

Jag vet att jag delvis har mig själv att skylla då denna kursen fått hamna lite åt sidan eftersom jag inte är något smartskaft och kan bolla alla kurser samtidigt som en jonglör. Samtidigt har det skett massor på det privata planet som också orsakat en del till detta..

Men imorgon ska jag ta mig i kragen göra klart frågorna och försöka komma fram till något med min lärare så jag i alla fall kan få godkänt i kursen.

Återstår att se.. Just nu känner jag mig bara utmattad!

http://itsvirginia.blogg.se/images/2009/23_exhausted_woman_laying_in_a_chair_64804892.png


Bakdag

Idag har det blivit en bakdag till max. Kände att det var ett tag sedan det blev ett ordentligt bak. Och speciellt efter att kikat igenom leilas kokbok ett antal gånger. Då blev det att ta en handduk och moppa undan.



 

 

S

Suck

Irriterad är vad jag är just nu.. Trodde alla socker kickar man fått från kalas fyllt från blåbärsmuffins till morotskaka borde rått bot på det..

Känner mig så betydelselös.. Åsikter vad är det ha när dom ändå inte räknas. Då behöver man inte yttra sig alls! Kanske de jag borde sluta med, yttra mig?!

Suuuuck!


Inlåst

Temat för mig denna veckan då jag måste se till att beta av skolarbeten och inlåst verkar bara va den enda lösningen på detta. Tackar iofs min ekonomi som just nu inte håller för något allra helst busskort.

Men har fått gjort en del iaf både gällande skolarbete och husarbete och lagom allt tills svärfar kom hem :P Middagen står på spisen, och jag borde egentligen städa men tar paus lite nu.

Glädjande nyhet är ialla fall är att jag hittat resekompisar och ev lyckats få med mig sambon, så alanya 2011 here we come, eller ja senare i år men det blir iaf af! :D

http://www.kleopatrabebek.com/images/deniz/kumsal05_1.jpg +  


=

http://www.pixabella.com/wp-content/uploads/2009/03/red-clipart-love-heart.png


Begär

Kan inte släppa tanken på att komma bort, bara släppa allt och njuta av en stund i paradisets omgivning.
Jag kikar för fullt och letar febrilt, bara ett problem som uppstått, INGEN RESEKOMPIS?!

Hade gärna åkt själv men där sviktar mitt mod och jag vet inte hur kul det skulle vara att åka själv..

Men som det känns nu är mitt begär starkare och jag är ett klick ifrån att boka resan, resmålet är bestämt. Alanya 2011 blir det. Frågan som just nu är när och med vem..


Ut med det gamla

Och in med det nya... Som vanligt hoppas man på att detta året ska bli bättre än det förgågna men jag hoppas att detta året ska bli maxat för att ta igen dom 2 åren sen tidigare som jag kanske inte haft något vidare tycke för på grund av  olika incidenter..

Dock kanske jag inte har haft lika stora förväntningar som på detta?

För i år ska detta hända, 2011!


1. Fixa det sista och klara skolan
2. Ha en underbar födelsedag
3. Flytta till något underbart, något eget med prinsen
4. Ta mitt körkort
5. Resa
6. Någon av mina innersta önskningar slår in


Förutom detta ha en underbar sommar med massa härliga firanden av olika födelsedagar etc, samt skaffa ett jobb!