Det var det

Ja, nu har jag gjort mitt bästa och det enda som återstår är att vänta! Guud, ni som känner mig vet ju att tålamod inte tillhör min starka sida, lovar att en 3 åring som väntar på svar från sin mamma om han/hon får äta godis har bättre tålamod och då kanske ni förstår hur illa de är!! Hmm men får väl sysselsätta mig så kanske tiden går undan.. 
 
Se om man kan byta samtals ämne.. Hmm...vänta..nej nu var vi tillbaks, vi skulle ju byta! Okej, idag har jag avnjutit en mycket god glass med chokladsås på*mums* på vägen till spårvagnen som skulle föra mig till centralen där jag skulle ta tåget som i sin tur skulle föra mig hem :D Jahopp va hände sen, jo jag gick hem från tåget, väl hemma vad det dags för mat, snacka om timing ;) Annars så har väl dagen förflutit på så mycket som slappa och träna samt möta upp min kärlek som nu står i duschen ^^ *mums* Så kvällen lär väl bli lugn!

Min älskade lotten ska följa med mig på konsterna, så sköööj vi ska ha det! ROCK & ROLL! :P

Det var väl allt för idag vill ja tro!

Så puss o kram skumbanan!

Vill, vill, vill

Det är såå mycket jag vill!! Vill resa, ta mitt körkort och gå på två heta konserter samt ladies night, jobba, jobba och flytta ihop med min andra hälft, ,gifta mig, skaffa barn! Hjälp så mycket jag vill, ibland känns det som man exploderar av så mycket man vill göra eller så mycket man har att tänka på.. GAaah!

Men som sagt så handlar ju allting givetvis om prioteringar!! Men när det finns sååå sjukt mycket roligt att göra vad ska man då priotera? Okej, vissa e väl lite enklare, så som giftermål och barn det får ju givetvis vänta lite till ^^ Vill ha allt redo etc innan :) Men det enda är ju svårare.. men har försökt lägga upp en plan. men därför hoppas jag sjukt mycket på att turen är på min sida idag för då kan ev. allt gå  i lås!

1. Konserter med underbara Beoncey och den coola bruttan pink!
 

(Detta kan ju gå i lås eftersom beoncey är nu 11 maj i göteborg och Pink på hovet 10 nov i sthlm så där va inga problem men nu ska vi pussla ihop ekonomin också :S lite svårare! Men ska gå! *hopppas*)

2.  Förhoppningsvis jobba

3. Ta mitt körkort

4. Hitta ett fast jobb

5. Ladies Night

6. Boka resa inför nästa år!

Denna planen ser inte såå tokig ut :D Men de e ju det där lilla problemet som återstår bara, pengar, men SNÄLLA LÅT TUREN FALLA PÅ MIG!


Försökskanin :D

I onsdags va ja me min underbara lotten, kan inte beskriva med ord hur mycket hon betyder för mig!! Men iaf :P Hon går ju en hårstylist utbildning och ville göra sin läxa och letade därav efter försökskanin ^^ Då jag har kort hår så passar jag utmärkt efter det hon söker och fick därmed tjänstgöring som försökskanin :P

Här kommer några bilder!

                                      

                                                          
                                                                             Vad tycks ;)














I'm walking on sunshine

Vart dålig uppdatering denna veckan men o andra sidan så har solen vart närvaro en hel del och vem vill missa den då? Nee inte jag iaf! Men men det har inte hänt så jätte mycket ändå, föreläsningar, rekryteringsträff,träning samt solarium ^^ Man kan ju inte missa kanon priserna dem har nu så blir sol i solarium och ute :D Dubbelt upp!

Även idag är det kalas väder och det kan man tydliga räkna med till helgen också om man ska tro tidningarna..*tveksam* men ääh va sjutton vi kan ju alltid hoppas! :)

Igår så ha ja vart på företagsmässa, inte på eget bevåg utan för att jag inte hade något val, måste ju göra vad lärarna säger ^^ Men men det va ju inte helt utan belöning :P Det blev allt lite napp, företagen som stod där bjöd både på det ena och det andra så nu e man lite rikare på grejer! Sen blev det en promenad till stationen efter en kort vistele på bilia, väl på stationen hade ja lite tid över så blev till att avnjuta den i solens strålar. Sen efter det åkte jag hem käka lunch och väntade in mamma. När hon kom hem stack vi in till göteborg tog en snabb fika innan hon skulle iväg (hon åkte ju till tyskland igår :D) när vi skildes så gick jag och fota mig till mitt legg sen åkte til älsklingen! <3 Mötte upp han i kungälv för vi skulle handla inför idag, sen åkte vi hem till honom oh yadada...Orkar inte dra allt ^^

Och idag har jag hittils avnjutit den underbara solen, tänkte först klippt gräset här men efter jakten på den försvunna gärssklipparen gav jag upp efter letandet och ställde mig i solen och gjorde ett mini aerobic pass ^^ Hoppas ingen såg mig :O Ska snart hoppa in i duschen och därefter åka möta upp min prins! Har ju en del ärende för dagen...


Avslutningsvis

Så tänker jag runda av min lugna dag/kväll med ett mycket underhållande program, nämligen "ballar av stål" som går på tv 5.



Good night to you all!

Stulit

Denna från kära syster: http://minaj.blogg.se


5 saker jag vill/ska göra i 2009

1.
Förhoppningsvis jobba
2.  Ha en underbar sommar med min pojkvän/familj
3. Skaffa körkort
4. Ev. tatuera mig
5. Få tillbaka mitt forna jag

Måndag

Första dagen på en ny vecka e precis vad det är... Och trött är man, vet inte varför, har ju fått sova 10 timmar vilket är mer än väl. Eller jag kanske är som djuren i skogen som går i ide, att jag behöver sova en heeeel vinter så att man är utvilad? Något att tänka på..

Dagen har väl inte vart så värst händelserik vaknade upp hos älsklingen min, planen var att åka med honom imorse men eftersom deras sotare skulle komma så fick ja vackert stanna kvar och vänta  och släppa in honom.. Kul va dt för då fick man se en sotare för första gången, han såg inte ut som man tänkt sig. Har alltid haft en sådan bild som dem visat i tecknat etc, att dem ska vara svartklädda o smutsiga och liknande men han var ganska ren och inte svartklädd :P Kanske dags att uppdatera min programvara ;)



Jaja, efter mötet med sotarn som på ansiktsuttrycket tyckte jag sovit bort hela dagen, då jag nyvaken öppnade dörren för att släppa in honom vid tio, han kan väl ställa sig bakom min kära mormor som tkr likadant.. Men jag gick iaf inte och la mig efter det utan käkade frukost, packade mina grejer och begav mig hemåt. Väl hemma bytte jag om pratade lite med mor min sen gick jag till folkuniversitet och spenderade någon timme där. Annars har väl dagen gått åt till att slappa, träna och käka mat samt lite jobbsökande.. Men är så van vid det nu mera att jag inte tänker på det.

Well well..

Helgen lider mot sitt slut och nästa är planerad

Ja, söndagen som vi alla vet är veckans sista dag och även slutet på ännu en toppen helg ^^
Nu är man heeelt slut, vart full rulle och då brukar det ta musten ur en. I morsen vaknade vi av att  kevv som alltid är morgon glad gick in på sitt rum och satte tv:n på högsta volym, precis det sättet att jag älskar vakna på, flyga 100 m upp i luften ^^ jag sprang mot mina örons räddning och sänkte tv sen ledde jag min tunga kropp tillbaka mot den sköna madrassen på golvet ^^
 
Där vi sov i hela underbara, två välbehövliga timmar till. så vid halv tio öppnade vi ögonen och insåg att det va lönslöst att försöka sova mer då alla andra i huset va vakna :P Mormor titta in genom dörren och hälsa godmorgon, och tyckte vi va sömntutor.. då ska hon inte veta när jag går upp  vanliga fall, kanske hon fårn chockanfall :P För det är ju bra mycke mer än halv tio.Sen så käkade vi frukost och gjorde iordning oss så följde jag o älsklingen med söta kevin oh hans kompis jonathan ut på gården, som vanligt blir jag barn på nytt när jag kommer till en lekplats men satte mig ner sen o njöt av solen som värmde lite iaf trots alla isiga vindar som man kan tro ville att jag skulle bli is men med jarmos underbara armar omkring mig o solens strålar så höll jag värmen.

Nu sitter vi här inne och älsklingen bygger lego med kevin :) Idag efter lunchen/middagen blir det hemgång tillbax till götet där vi ska släppa av mormor hemma hos sig samt mamma hemma hos oss sen åker jag o prinsen hem till honom :)

Längtar till nästa helg :D För på fredagen ska vi vara hemma hos jarmo så ska två mycket goda kompisar komma dit så ska vi grilla och mysa, sen så sover dem över. På lördagen är det först loppis sen tar vi deras husvagn och rullar neråt mot falkenbergs camping där vi ska ha skit kul, LÄNGTAR, har aldrig campat tidigare inte älsklingen heller :D det ska bli så mysigt att va med dem för vi har alltid såå kul ihop, ska bli så underbart att få träffa emilie, vill se hennes mage då hon e gravid i 6:e månaden :D!!

Kiss kiss bang bang

Härmed döper vi dig till Nicole, mina Jonsson

I morse blev det till att  gå upp tidigt, måste dock säga att älskade nicole sov heeeela natten utan avbrott, det är mosters tjej det ^^  Mosters tjej skulle nämligen döpas idag så det var en del att göra hemma hos mina eftersom fikat efteråt skulle vara hemma hos henne så det skulle städas och maten skulle göras iordning.

Och alla skulle kriga mot varandra i kamp att komma in först på toa fr att göra sig iordning dock blefv det att stressa in i det sista eftersom klockan ticka på. Så åter igen blev det gasen i botten för att hinna :P Syster och jarmo ni kanske borde byta karriär, tror rallyförare kan passa ^^

Men dopet, och cermonin var vacker dock gillade hon inte att bada men det gick snabbt över :) Hon gilllar dock bara med sin mamma i badkaret så kanske va prästen? eller jag gillar ju inte heller om främmande personer slänger vatten i huvudet på mig :P
Mamma Mina, Pappa Simon och Gudföräldrarna Camilla och Cristo och Söta nicole :)

Pappa, mamma, gudföräldrarna, dotter och prästen
Här döps vi :)

Här är vi döpta!

Vackra mor och ursöta dotter

Ny döpta, chokade och söta Nicole :D

Moster och sin sessa :)


efteråt så exploderade systers lägenhet av människor och massa god mat, en hääärlig buffé*MUMS* till efterrätt hade systers kompis caroline gjort kanon fina tårtor, shit asså kunde tro att hon gjort det där hundra år, sååå fina och goda ^^
Här är den mycket goda buffén
Här är dem fina tårtorna som Minas kompis Caroline har gjort!




Sen så när allt var över så gick jag o älsklingen ut och åkte en sväng och hade en "egen-tid" tillsammans <3 så mysigt! Vi åkte runt i norrköping sen åkte vi till city gross och handlade åt mor och syster sen lite mys till kvällen. På vägen ut så blev vi stoppade av folk som jobbade för rädda barnen. Så där gjorde vi årets gärning, för vi gick faktiskt med där så vi ska betala lite till dem varje månad :) skönt för nu vet man att det är några som får det lite bättre!

kärlek <3

Sen åkte vi hem fixade ordning åt syster som va ute en sväng, städa upp etc. sen bytte jag om och gick ut med min lill kille kevin, mosters lilla prins. DÄr han va såå söt, cyklade och hade skoj!
Vi =) 
Därefter kände vi för att festa till det lite, så vi dukade upp med myspys och nu sitter vi väntar in ett av dem ballaste  programmen som går på 5:an, "Ballar av stål".





Så det är min lördagskväll :) Hur har eran strålande helg varit?

see yaa later dudes!

Fredag

I går morse så blev det först en föreläsning om friskvård som var schemalagt att det skulle hålla på från 9.00-12.00. Har blivit bundis med två st där :) Så vi satt och flumma bredvid varann o fnissa som små flickr när vi tyckte läraren sa något roligt ^^  Som sagt så va ju föreläsningen om friskvård och där i ingår bland annat kost så han bara ja vad är kost etc. så då nämnde jag tallriksmodellen och då frågade han mig vad är det då? Så då fick ja frågetecken i pannan, han stod o titta och titta men frågetecknet blev större, jag vet ju va dt är men att förklara är ju inte min grej :P Så jag sa det, ööh det är inte min grej så då fråga han ngn annan men direkt efter så fråga han massa andra frågor och min hand va uppe hela tiden så då säger han, vad det inte du som inte visste något ^^ hihi :P Har nog ett dolt geni i mig :P


Jaja, föreläsningen vart mycket kortare hela två timmar kortare.. Så jaha...helt plöstligt hade jag massa dö tid, för mor, syster och barnen hade redan åkt hem, trodde jag men det hade dem inte så jag gick hem en sväng =) Hade sång stund med barnen sen hjälpte syster att packa etc. och helt plötsligt hade den dö tiden försvunnit så jag gick till stationen mötte upp min lotten så åkte vi in till stan :)

Där gick vi runt och tittade i affärer skulle nämligen hitta en doppresent till min söta syster dotter vilket gick ganska fort :P Sen flumma vi mest runt gick in på cubus och titta som fått in massa vår/sommar fint med underbara härliga färger :D Gaaah kan någon skänka mig pengar!! sen åkte vi till kungälv där vi mötte upp min prins. I vanliga fall kanske man kan överleva på två knäckebröd men inte jag, HARRE GUD, hade kunnat äta upp en häst kände jag när jarmo hämta oss då jag endast ätit två knäckebröd till frukost. Så det blev gasen i botten till maten ^^ Jarmo och lotten käkade en mycket god pizza medan jag fyllde magen med masa nyttigheter, nämligen en delikat tonfisksallad :D

Sen åkte vi hem till jarmo för en snabb packning och så sen var vi tvugna att brumma iväg. Vi plockade upp min mormor sen fortsatte vi vår resan mot norrköping. Vi gjorde bara ett stopp på resan i jönköping där min söta mormor bjöd på fika sen fortsatte vi uppåt :)

Älskade mormor och jag <3


Resten av kvällen blev hyffsad lugn ^^

kiss kiss bang bang


Full rulle hela dagen

Jamen precis vad det har vart! Morgonen började med en liten promenix b.la bort till ett café för att handla fika då två av mina kära mostrar samt mormor skulle komma på besök :) sen vände vi tillbaka för en frukost och sätta igång med en städning, för inte kan man ha städning med ett bombnedslag hos sig, eller? Iofs så blir ju klädhögarna en extra stol, något att tänka på kanske, iaf om man har brist på stolar ^^ Ifall man är ensam kan jag lova att det inte dröjer länge innan man får husdjur :D

Besöket kom lagom till att städningen var färdig samt att man hann återhämta sig, hosta ut alla dammoln som kommit in under damsugningen ^^ Nåra måste ha smitit :P Vi satt o fika o tjöta en stund, alltid lika trevliggt med fika :) vi höll även på att tvätta jag och min syster under dagen och eftermiddagen så nu har man rena kläder igen så kan man sluta vända ut och in på de kläder man har :D hahaha nae skämtar! Usch skulle aldrig göra så, inte ens om jag vore desperat då tar faktiskt hellre än svart soppåse på mig :P

Ja orkar nog itne förklara hela dagen men vi har handlat, ätit mat, skrattat massor, spelat spel, diskat ja det som tillhör vardagen ^^ Nu sitter vi alla här och myser och tittar på Medium en serie på tv 4:a. Den rekommenderar jag att se :)

Så det va det, dags att dra sig för kvällen :)

Bye bye

inte bara trött utan jätte trött

som titeln heter så är jag en aningens trött ida vill ja lova, onsdagar isig är helt okej men att vakna till sopbilar som tro sig lika tysta som en elefant eller sumobrottare kan smyga på tå, NI HÖRS!! Massa bonk och väsen ju...  Nog det som gjort mig såå trött eller värmen eller ngt iaf... trött e jag i alla fall :P

Ja sen ja senast skrev så har min kära familj kommit hem sen ett PAR timmar tillbaka... Vi käkade middag sen så blev det till promenixa samt handla mjölk o korv som va billig på ica, kungsmässan så på vägen hem blev det en gratis styrketräning. När vi kommit tillbaka så gick jag och syster min till solariet för att sola men där flockades det människor som gamar till as så man kände väl för att göra en pumba och köra på strike men blev till att syster satt o vakta dem två solariumen vi ville åt och jag fick gladligen gå hem och dumpa grejerna samt hämta bilnycklar till mina för efteråt skulle vi nämlgen åka och handla.


(underbart :D )

Ja, klockan hann ju bli en del men efter solningen åkte vi och handla som tog sin lilla tid då vi åkte vid kvart i åtta och var tillbaka kvart över nio ^^

Så efter den shoppingturen (en av dem bästa :D ÄLSKAR mat ) är man ju helt utslagen...Men för att nämna det för den sakens skull så är har jag ÄNTLIGEN framkallat mina kort nu, det tog sin tid men ääh nu är dt på G iaf :)

God natt ya´ll

back home

Jaha detta gick då fort, fortare än blixten vill jag lova! Föreläsningen flög iväg, den hade några bra punkter men en del visste jag... Sen innan jag visste ordet av det så var det dags för mig att gå igen, hann ju knappt sätta mig o ta av mig jackan kändes dt som men hallåå tar ju inte 50 min att ta av sig den och eftersom jag fick ta på mig den innan jag skulle gå så fick jag ju av mig den, så det så.. :P

Jaja som sagt iaf så gick jag till den så kallade "intervjun", även den gick ju fort.. Fast hela samtalet handlade så gott som att jag skulle praktisera först innan det ens blev tal om någon anställning...De kunde ju va allt från en veckan till 8 veckor.. Och sen då om dem inte känner att det är rätt då? Då blir det ju foten i ändan, och det låter inte och känns inte så skönt...en annan sak om det handlade att man skulle prova på en vecka och sen prata om hur det gått etc... Men där verkade osäkert hur länge man skulle praktisera innan dem "känner" ifa jag passar eller inte.. Han som interjvuade mig sa ett ex till vrf jag är VÄLDIGT tveksam till detta och nog tackar nej.. Är att dem har en ny tjej där nu som praktiserat där i 8 veckor nu och dem funderar på att anställa henne, "FUNDERAR" det va en jäkligt lång funderare tkr jag, sådant borde man väl känna efter 2 veckor iaf, max? OM man inte kan känna alls så e dt ju dock ett problem :P

Jaja föreläsningen behövde ja iaf inte gå tilbaka till så nu sitter ja här o gnäller i min ensamhet det enda som fattas är den förbannade katten som man ska ha när man gnäller, fråga mig inte vrf men jag tycker man ska ha det, så kan den jama ihop med mig...

Nu väntar jag på dem andra som ska komma hem fast det dröjer typ 2 timmar till så har lite egentid över, what to do, what to do ^^

xoxoxo

Rise and shine

God morgon allihopa ! :)

Blev tyvärr ingen uppdatering men det kan man itne räkna med att få från en som va halv levande död efter sista promenixen, eller hur? visste att ni skulle förstå ;)

Men gårdagen spenderades så mkt som halvvaken på ett möte på folkuniversitet. Mötet verkade dock enbart vara mellan läraren och en annan som hade dussin av frågor, jag och de andra samtliga satt mest och lyssna o gav varandra blickar.  Okej emellanåt fick väl vi också lite användbar info men sen gick dt tillbaka till dem igen. Men men fick ju en vilopaus ^^ Läraren är ändå helt okej :)

Ja efter det så gick jag hem, heeeela långa vägen hem som då är ungefär ja, hmm 150 m typ :P Kanske itne så långt då ^^ Dock beoroende hur lat man är! Fast efter denna veckan så har latheten från min sidan iaf tagit sitt pick och pack på rymmen ^^ Wiiiehhoow hälso anna har segrat! detta vill jag tacka min kära syster som ständigt motiverar mig att vilja bli bättre, samt att hon väntar in mig på promenixarna och låter mig jogga ikapp, dock känner mig som en dumbo när jag joggar, men men  jag är skönheten och odjuret i ett :D Slåå det ni!

I alla fall väl hemma hade jag en del att ordna med samt så  väntade jag in resten av min familj så man kunde lugna min lejongrotta till mage och efte det va det dags för ytterliggare en promenix och sen va det massa grejjs med datorn för att försöka framkalla kort jamen självklart ska vi jävlas me anna när vi ändå är gången kunde jag svära på att datorn tänkte... men efter mkt om och men fick jag min vilja fram nu ska ja bara klicka på beställa så har jag förhoppningsvis korten hemma snart :D

Dagen ska spenderas så mycket som en timma föreläsning sen hinner ja inte me mer då jag ska, håll i er redigt hårt nu, på arbetsintervju så för guds skull håll alla tummar ni äger och har för att detta går vägen. Sen blire det vääl till att gå hem o fixa lite :)

Så det va allt för mig, för stunden iaf ^^

Time to sleep

eller kanske inte just nu men snart iaf... glömde faktiskt skriva me förrut att jag solat me syster min ida, helt underbart! :) Dem har ju öppnat ett nytt ställe i kungsbacka så dem har mkt bra öppningspriser vill jag säga hela 10 riksdaler för underbara 15 min ;) Guuuud så dyrt va :P Och detta har dem då hela veckan, och nästa vecka höjer dem :O med hela 10 kr ^^

försökte framkalla kort ida som jag nämnde o turen troddde ni jag hade den på min sida, nej då! Så ska försöka imorgon..
Ne nu så kommer sömnen till mig så jag ska dra mig för kvällen så önskar er en god kväll till er!

Kraam

Done for the day

ja så nu va kvällen åter här :) vädret har dock inte vart lika vackert ida som det varit udner helgen men värmen har iaf höllt i sig ^^  För att inte upprepa mig i allt för många inlägg så började det iaf me promenix och därefter frukost. Sen så satt vi och försökte komma överrens om vad vi skulle göra resten av dagen och det blev till att åka hem till kära bror :)

Mor och syster hjälpte att fixa iordning hemma hos han och jag tog hand om söta nicole ^^ Kevin han sprang runt och busade som vanligt :P Bror han hjälpte till mamma och mina sååå tiden där var rätt lugn och skönt, blev iaf en del slappande för mig.

Och nu så har man nyss tränat och promenerat så känner mig trött men på ett bra sätt :) Lär ju sova gott sen ^^

Kusin vitamin Annika, tack för videon du la upp :P vänta bara, du ska allt få ;) hihi! Äääh you´re still my pumba!

See ya later

sugen

Farligt med internet för så mkt som lockar ^^ Ex, internetshoppa, så enkelt eftersom det bara är ett klick ifrån :D Förutom shopping sugen på kläder så känner jag ett starkt behov av att framkalla kort då det va en tag sedan och behöver korten till mina projekt som jag har p G :) 

Är ju en del som fyller år nu i maj och tycker jag kort är ett utmärkt material att arbeta med och göra saker med ^^ En bra sida där det är hyffsat lätt och billigt är de också :)

http://www.postfoto.se/asp/index.asp

Sen en sida med snygga kläder till hyffsade priser är
Bubbleroom 
http://bubbleroom.se/


God kväll

Ja som titeln tyder på så är ju faktiskt kvällen kommen ^^  Vet itne riktigt vad man ska skriva för att inte repetera det jag skrev igår :P men kan ju inte säga ngt annat än att det har vart kalas väder idag med och den som påstår något annat bör ju tänka över om en läkarbesök är nödvändigt...

ja, så hur jag/vi spenderat denna dag då :) Till rutinerna hör ju min och älskade systers morgon promenad, måste faktiskt säga att jag beundrar henne rejält, hade jag gått i det tempot som hon så hade mina kilon rasat av mig som att ge grönsaker till barn (vi vet ju alla hur barn e galet förtjusta i grönsaker ^^ Dem tar dem mot munnen men så fort föräldrarna tittar bort så försvinnner dem magiskt :P ). Nae Mina asså du kan gå ;) Ja efter det så blev det frukost o slappa helt enkelt. 

 Så när nicole fick sin food gjorde vi alla iordning oss fr att bege sig ut åt, man kan ju faktiskt inte sitta inne när det är sådant härligt väder, dock inte om du gjort orsak för det :P Vi gav oss mot lekplatsen, en mkt större än den som jag, jarmo och kevin varit på hittills, och kul har vi haft vill ja lova!  jag o syster min blev som barn på nytt, i vissa lägen kan jag lova att vi hade roligare än kevin ^^

Tiden sprang iväg där men det märkte inte vi av, eller jo våra magar fr dem började kurra :P Så det blev till att vända hemåt för att laga mat samt äta den ^^ Annars förövrigt så blev det promenix och träning, mycket mys me familjen. Nyss så har vi sett färdigt en mkt rolig film som gick på 3:an , dina,mina och våra hette den :D till den så mumsa vi loss på jordgubbar, en toppendag med andra ord ;)

Bilder kommer imorgon...

god natt till er alla


Glad påsk, Happy Easter

GLAD PÅSK, HAPPY EASTER, FILICE PASCUA, HYVÄÄ PÄÄSIÄINEN

Aaah vilken härlig dag, jag älskar högtider och självklart tillhör påsk en av dem ;) Och till råga på det så är det kanon väder, heeelt underbart att springa runt ute i solen i jenas och linne om jag hade haft en glassstrut i munne så hade det nog vart fulländat :D

Morgonen så började det med att mysa med kära syskonbarnen, och sedan träna, en del situps och hopprep ^^
Sen efter det släppte jag loss kevin, mina o jarmo på äggjakt ^^  Jag är uppenbarligen ingen bra gömmare för det tog inte lång tid innan dem hittade sina så, hihi :D 

Därefter det så blev det en mycket trevlig och mättande familje frukost, mumma :D Sen efter vi alla käkat klart etc så blev det till att städa och dona då vi har haft nu då :P en skit god påskmidda med hela tjocka familjen samt min rara mormor och min svärfar :) Sen kan ja lova att det rann svett om mig, mysigt jag vet ^^ men men sen blev det till att gå ut me söta barnen o älsklingen en stund o leka av sig ida med, vi hade skit kul(ida med), blir som barn på nytt när jag kommer till lekplatser fast e väl inget nytt :P
 
När energin va på låg nivå så gick vi hem o lämnade barnen så att jag och älsklingen fick lite kvalitetstid tillsammans, guld värt!! <3
Sen så kallade maten på oss så vi vände hemåt fixade lite innan och gick sedan  hem för god midda och trevligt sällskap! Dagen har vart fylld med god mat, påskäggsjakt och en MASSA skratt och lek :D HELT UNDERBART!

Så här kul har vi haft det :D

Min underbara stora syster och hennes lika underbara son <3
Trion igen <3
Mosters vilding <3

Wannabe modell :D hahaha

Vi <3

Kärlek <3

Mina påskägg, blev såå glad! Den med urgulliga kycklingen och mörka chokladen från min älskade mor och syster <3 Och den andra med daimchoklad, mörkchoklad, natur godis samt tio lotter och senapsill som dock itne kom med :P Min älskling vet allt vad jag gillar ^^ <3

Jag och min fångst ^^



Så nu är kvällen framme och nu sitter mor, älskade syster hennes söta barn som dock den ena sover och den andra halv sover ^^ jag och älsklingen sitter här och myser o tittar på en film på fyran :)

Så min påskafton kunde inte vart bättre :D

Say cheese

Här kommer bilder från dagen :)

Såå här kul har vi haft det idag :D


Älsklingen och jag :)



Moster o sin lill kille :D

                                                                                         
 Jag äääääälskar rutschkanaaa :P



Min stora kärlek


Den underbaraste bilden! *me love*(Mina prinsar)


Hela glada skaran :D


Puss och kram skumbanan

(tack syster för motivationen du ger mig varje dag)

Sol, vind och VÄRME

Sååå underbart väder ha dt vart ida asså nu måste väl ändå våren kommit för att stanna eller vad säger ni? :)

Gårdagen så blev dt ingen uppdatering för va faktiskt heellt slut vill ja lova ochh då överdriver jag inte...
Som sagt så håller jag och syster yster min med en superdiet med en plan att bli fina och smärta ;) kan ärligt säga att det är ju ingen dans på rosor men å andra sidan så kommer jag mår super duper eftersom jag fått så mycket promenad och underbart frisk luft o sen e går det galant när man har en såån stöttande familj :)

Idag så har dagens som nu tillhör vardagen vart en massa promenix både på morronen och på eftermiddagen, där emellan så kom bror o hans kompis på besök o beslöt sig för att följa med oss på en liten promenix bort till coop i det härliga vädret. Sen när vi kom tillbaka så lämnade vi av dt vi handlat så ville vi ju faktiskt itne sitta inne och häcka så vi gick till en ny uteservering som öppnats så där satt vi i solen o njöt medans vi drack varsin dricka dock va jarmo hungrig så han ville ha ngt lätt så han beställde brödtallrik med dip, vilket innebär olika sorters dipp och olika bröd ^^ Man kan ju tycka att de ska gå fort att slänga ihop men icke sa nicke tog ju lika lång tid som om man skulle steka upp en hel flintastek.. men men han beslöt sig iaf för att det va värt att vänta på o e väl det som räknas :)
Efter det så gick vi hem och bytte om iaf jag för jag och jarmo skulle ut och leka med kevv. Därefter lekstunden så gick vi hem käka o sen blev det den dagliga promenaden :D

O nu så sitter man här o tar det lungt, ska snart avnjuta en smoothie ^^

Så det är min låååångfreda hur har eran långfreda spenderats??:)

dag 1

ja nu va första dagen avklarad på min o kära systers mat och träningsschema! Är det ngn som vet hur man ska gå ner i vikt så e det hon vetja ;) Så nu e ja helt slut vill ja lova lär ju däcka som en bedövd kossa sen. Så ngn som också vill ha tips på hälsotips och hur man smidigt och på ett bra sätt ska ner o vikt så bara släng en kommentar på hennes blogg vetja, http://minaj.blogg.se!

Nu orkar jag faktiskt inte skriva mkt mer somnar nog me öppna ögon vilken sek som helst :P

Puss o kram

Vill ha

Det är två saker som jag verkligen vill ha nu, egentligen 3 :P men dem två av tre är enklare..

1.            2.
(Vänner-boxen)                                                                         (Konsertbiljetter till pink på hovet)

Den tredje är körkort :D

they are back

Nu är mor och min kära syster och hennes söta barn hemma igen o ska stanna här i nästan två veckor! Älskar när dem e här! :D

Måste bara säga dt att kungsbacka äger :) Va inne i på västtrafik för att lösa mitt problem med mitt månadskort för kollade nämligen upp att jag är faktiskt ska betala som ungdom upp tills 26 år så betalade 250 kr för mkt men så snackade me en kärring där inne iaf o hon ba ne dt går inte o bla bla gått för många dar ( 5 dar!!! o då har jag inte åkt alls mkt) så skit sur åkte ja hela vägen hem hade nämligen en del att stå i med möten etc. men så skulle jag iväg igen först hem till lotten för o mysa me min underbara lott :) sen vidare hem till älskling för HATA att sova själv :/ eftersom mor o dem inte va hemma.. Men så passade jag på att kolla ifa dt gick att lösa med månadskortet på västtrafik här i kungsbacka, så gick in där med negativ attityd men dem va underbara där va inga problem alls! Så tack till personalen på kungsbackas resecentrum! :) 

Ja sen hände dt inte mkt igr hade en mkt mysig dag me lott =) http://cmira.blogg.se o träffade älsklingen o idag åkte jag hem igen! :) skulle nämligen på möte ( blivit en del i min vardag nu :P) ida o sen kom min mor o min kära syster o hennes urgulliga barn hit så behövdes städas lite ^^

Älskar min syster o e verkligen bra på att få igång motivationen på en :) Nu har vi båda samma mål att bli slanka o fina =) Så nu dessa två veckor som hon e här blire hårdträning o bara äta sunt o förhoppningsvis kommer mina överflödiga kilon att rasa :D Känns så skönt att man har någon som genomgår det tillsammans med en och vet hur det är! Love you sis <3

Nu ska väl kvällen spenderas framför tv :n ^^

Så god night!

Tvärtom

Till min förvåning blev dt inget bloggande alls hos min kära syster brukar vara tvärtom ju, hon skriver ett inlägg och sen jag. Fast det är klart e ju lite förändrat nu när lill tjej kommit till världen och  man har två sötnosar istället för en =) Och dessutom så fyllde min prins år i lördas, hela 4 år :D Grattis kevv!!
I fredags åkte vi som sagt upp till nrkpg =) Kom iväg senare än planerat men älsklingen behövde koppla av innan efter jobbet. Men när allt va klart så packade vi in allt i bilen inklusive oss ^^ Å så bar dt iväg mot solen o resten av familjen. Resan tog ut sin rätt när vi väl va framme o var man ju allt annat än pigg men dt va bara till att packa upp allt o sen slänga sig i soffan o slappa, så det va så fredagskvällen spenderades, några kalla cider och mys pys me familjen, finns inget bättre!
Och så kom givetvis lördagen, dt blev upp me tuppen och dt va en del som skulle donas då kevv fyllde år och det skulle komma gäster. Men älsklingen och jag passade på att ta en liten egenstund för oss själva innan alla skulle komma så vi smet iväg i sommarvädret ner till stan o käkade lunch, mums med kycklingkebab i pitabröd säger jag! :D Sen efter en stund ensamma blev dt att åka tilbaka och fika ^^ Lördagen efter dt blev hyffsad lugn med bus o lek med kevv sen läsa veckorevyn o titta på tv me familjen :) Såå mysigt, inte ofta man är hela familjen under ett tak en HEL helg! Söndagen så blev dt osså till att vakna tidigt, göra sig i ordning och systers lägenhet så lite senare på dagen dt skulle krylla av småbarn å deras föräldrar eftersom kevin skulle ha sitt kalas, säger bara det den ungen är älskad! ^^  Så söndagen blev ändå trots alla små barn hyffsat lugn och framåt eftermiddagen blev dt för mig o älsklinge att åka hem då båda har aktiviter att göra på måndag, han jobb och jag annat. Samma som i fredags så gick den resan inte obemärkt förbi man var helt slutkörd.

Och nu sitter man här på kompetenscentrum o försöker undvika få ögonen att gå ihop... Sitter och tänker på hur mkt jag vill resa och alla skojiga saker man ska göra i sommar etc..

Bye bye


Våren was here

Ja vet dt va nedrans tjöt om våren :P Men den va faktiskt här igår! Sååå nedrans underbart asså likt många skriver så har solen en magisk kraft för varje gång den beslutar sig för att titta fram så lyfts mungiporna till toppen och allt känns härligt och underbart, man mår helt enkelt bra när den e framme :) Men av vädret att dömma idag så gömmer sig våren men vi hoppas på att vi kan locka fram den senare under dagen ^^

Ja veckan har vart full späckad av olika aktiviter som vart tvugna att göras men ígår var det inte så farligt ^^ En besök hos ams, skriva på ett papper sen done for the day men det positiva med det besöket är att jag fick träffa en gammal klasskompis =) Jätte kul att se henne igen, ulliz!  Efter det bar dt av hemåt igen för att strosa på torget som bjöd på marknad som dem gör första torsdagen varje månad :D Skit mysigt! Gick där med mamma och kika ^^  En människa som man märker måste ha sitt morgonkaffe för att funka, hihi! Efter en tripp gick vi hem, synd att säga men vi slappade inomhus va såå sjukt trött! Mamma försvann på sin sjukgymnastik o under tiden passade jag på att greja och dona hemma. Bort me disken, in med tvätten, bädda sängen och så packa efterso jag ska till min UNDERBARA syster o hennes sjukt söta barn :) *läntar*  Sen va den sista energin borta så va tvugnen att vila för att ladda om ^^ Vaknade av att mor min lagat mat, blodpudding o omelett, MUMS! :D Efter det så gick ja bort till kungsmässan för att hjälpa min kära bror att handla present till kevv som fyller år imon då han inte hinner. Så det gjorde jag och stressade mig sedan bort till tåget som skulle ta mig till lindome för att kräva pengar tillbaka då jag betalat sjukt mkt pengar för ett månadskort. Kollade nämligen upp priser och åldrar etc. och då visade det sig att jag är ungdom upp till 26 vilket innebär att jag ska betala 745 kr (sjukt dyrt) men inte lika hiskerligt som 995 :O! så ska minnsan ha 250 kr tillbax men när jag kommer dit så säger han att dt kan inte hann fixa där så då måste jag in till stan o grejja! :O gaaarh! Jaja gick ut ur butiken o väntade på älsklingen som tröttnade på att vänta på mig och kom ner o hämtade mig i lindome ist :P sötnosen! Nae så efter blitt upp plockade åkte vi upp till älvängen stannade så att han fick käka o ladda om sitt humör ^^ Den grabben behöver sin mat för att tygla sig temprament :P

Sen efter dt stannade vid macken och vidare till en kiosk och handlade årets första glass :D MUUUMMS!!!
     <3    
Sen åkte vi vidare till hans mor där resten av kvällen spenderades tills dt blev allt för mkt óch vi åkte hem och sov ^^

Och idag åker vi som sagt till norrköping där min syster bor :D Där ska hela helgen spenderas!! ÄLSKA!! :D Och imorgon fyller mosters prins år!! :)

Så det va allt för mig (för stunden iaf :P, brukar bli bättre uppdátering när ja e hos syster ^^)

Se upp

För alla lurendrejare ida ;) Det e ju trots allt den första april ida, dock brukar ingen lura mig men jag o andra sidan älskar att luras men det är aldrig någon som går på det av någon anledning ^^ Kan det va för att man har det bredaste leendet som går tvärsöver hela ansiktet samt att man har så mkt skratt att man ser ut att spricka, kan det vara  det som avslöjar mig kanske?! :P

Nu måste väl ändå våren har kommit, så underbart väder ida! Så härligt att bara kunna gå i en tunn tröja i vårsolen. Pricken över i:et hade vart en mjukglass i näven så är dagen fulländan ^^

Det har vart mycket press denna veckan på mig kan jag säga ibland vet jag inte var jag ska ta vägen, känns nästan som man bryter ihop. Någon som har ett bra tips på hur man hanterar all press och stress?
Något som gör mig förbannad är hur gärna alla vill att man ska åka kollektiv och vara så miljövänlig men det är ju för fan omöjligt väst trafiks ohyggliga priser asså, hur tänker dem egentligen?? Känns ju för katten som man blir rånad inte konstigt att man tar bilen!! Ett ex. på vrf jag blir så förbannad.. När jag var 19 gick jag under ungdom när jag skulle köpa månadskort och redan då var det saftigt men jämfört vad jag betalade igår så helt överrenskommligt, när jag var 19 betalade jag 715 kr , igår betalade jag 995 kr då gick jag under vuxen men helt sinnessjukt!!

Ursäkta alla svordomar men måste bara skriva av mig...INGEN som håller med mig ändå ang ovan??

Jaja ska inte låta det göra mig förbannad igen utan ska njuta av vårvädret och köpa mig en glass sen  :)
 
pussokram skumbanan