krock x3

En ny vecka är kommen och den började kalas tycker jag, det är även lite kuligt nog i mitten på denna veckan även en ny årstid och ny månad, vi går nämligen in i höstens första månad september.. Ser framemot alla myskvällar, varma goa koftor etc! Vägrar se negativt på att den mörka tiden e på väg, OPTIMIST JAVISST!

Som sagt så började dagen helt okej, vaknade med sambon som skulle till jobbet och jag själv skulle ringa lite samtal innan jag kunde vända tillbaka till skönhetssömnen som behövs sen när jag vaknat till liv igen med mera energi blev det en mager frukost och sätta igång med dagen.

Tänk om man kunde få fler av sådan ryck jag fick idag, inte ticks eller annat utan fick tummen ur och tvätta upp allt, städat och dammat i rummet och städat toaletten, postat paket etc. Tro inte att de va helt i onödan heller för inte nog med att huset fick sig en omgång det fick jag med den kondisen och flåset jag hade, såg ut som en sprucken gris efter åt, fast en dusch senare såg jag ut som mig igen.

Sen så fick man äntligen rätt spel som jag beställt till mig och prinsen för att öka the romance i förhållandet :) och paket som jag beställde från hm för ett tag sen, kan tro att det var levererat från rymden med tanke på antal dagar man fått vänta..  men nöjd blev jag i alla fall!

Här näst vankas mys kväll och utmaningar ;)

TTYL! <3

Låt kärleken frodas :)

dsc00121 (MMS)

Låt kärleken frodas :)


Kul med post!

dsc00120 (MMS)

Kul med post!


Till mitt allt från din anna

dsc00119 (MMS)

Till mitt allt från din anna


Det lönar sig att tro :d

dsc00117 (MMS)

Det lönar sig att tro :d


Dubbelt upp :d

dsc00116 (MMS)

Dubbelt upp :d


Mums :)

dsc00115 (MMS)

Mums :)


Skål!

dsc00114 (MMS)

Skål!


Mysigt att se ovanför sängen när man ska s...

dsc00109 (MMS)

Mysigt att se ovanför sängen när man ska sova!


Mums!

dsc00107 (MMS)

Mums!


Nu får det räcka

Orkar fan inte mer, jag skriker, jag lider, jag har ont och jag är mer vilsen än jag trodde och börjar tvivla på att jag någonsin kommer hitta tillbaka till mig själv igen.. Jag ser henne inte längre, en vindpust kom och lämna mig kvar.

Är så jävla trött på att vänta, vänta på att deet här ska gå över, att det snart kommer bli bättre, men hur kan man tro på dom när man fått höra dom orden så ofta att det nu är slitet och sakta börja blekna.

Jag vet att man inte ska ge upp och än är jag inte där men det är inte långt ifrån jag känner mig så skör att minsta lilla vindpust till så orkar jag inte. Jag har mina stöttepelare men vem ska jag luta mig på när jag märker att jag tynger ner dom.

Jag skulle vilja bara ge mig en fet smäll och säga, skärp till dig & väx upp, du kommer klara detta, du kommer ta dig upp ur detta och starkare dessutom men just nu har jag svårt att få något ur mig..

NU får det fan räcka, kan skiten dra över så jag kan se vägen tillbaka till glädje, lycka, trygghet & mig själv,

så nej nu får det FAN räcka...

http://farm1.static.flickr.com/146/405173234_a9932b9c30.jpg

Missnöjd

Ja nu är man i alla fall trygg från stormen där ute och håret har fått sig en omgång av både schampoo och balsam dock inte för att det har någon relevans..

Känner mig som en sån där bitterfitta, gnällkärring med massa gamar pickandes i huvudet och katter som skriker på mig och hundar som skäller, visst låter det underbart när man kommer in i en sån härlig period!

Jag undrar när skiten ska sluta rasa emot mig som skiten utanför fönstret ska sluta rinna och solen ska komma fram.

För några dagar sen beställde jag ett spel som äntligen kom idag, inte nog med att dom antagligen spelar någon form av rugby och hockey med packeten så skickar dom feeeeel speeeel idioterna!!!?!?!?! så nu måste jag ta mig besvär och ringa puckona och gnälla lite på dom som om jag inte gnäller tillräckligt här.. SUCK


Vilket underbart och positivt inlägg :P

http://www.dan.se/wp-content/photos/jobbigakunder.jpg


Tisdag

japp som många andra också skriver om så verkar ju hösten tågat in rejält för ute blåser halvt storm så att även en michelin gubbe som mig kan blåsa iväg  inte för att jag e gubbe då men you get the point.

Regnet piskar likt läderremsor mot ansiktet och det jävla paraplyet är inte direkt den bästa uppfinningen då den blåser åt alla olika håll och man får brottas med den samtidigt som att försöka hålla fokus på att vara kvar på marken. Lusten att gå ut i detta lockande vädret var inte stort men har man medborgarskolan och man e beroende av den hööööga summan på hela 135 kr så måste man pallra sig ut... Undra vad jag ska göra med dagens rikedomar jag tjänat idag, en utomlandsresa? en lägenhet? hmmm nae jag vet, ett suddigum till skolan!!!

haha vilket underhållande inlägg.. men har dessvärre inga mer nyheter av underhållningsvärde :P

TTYL (talk to you later)

Måndags mys med prinsen <3

dsc00106 (MMS)

Måndags mys med prinsen <3


Förvandling pågår!

dsc00104 (MMS)

Förvandling pågår!


Onsdag

Har inte alltför stor fantasi idag eller tålamod för den delen, känns som ja går på helspänn nu när det är en del förändringar o rörelse.

Men hittils har det kommit några käppar i hjulet och jag lovar att jag ska hitta dom respektive kärring eller gubbe till denne käpp och köra upp den dit där den hör hemma för nu är jag bokstavligt talat trött på dessa jävla käppar..
Och jag ska se till att allt håller sig i rörelse.

Som sagt idag är det onsdag och redan på mitten av veckan som gått hyffsat fort hittils, men idag är det inte en vanlig onsdag jag hoppas på så mycket mer än en vanlig onsdag..


Ge mig mer än en än vanlig onsdag, som jag hoppas!


Färgning pågår! Hoppas nu på bra ...

dsc00086 (MMS)

Färgning pågår! Hoppas nu på bra resultat..


Jag hittade den, efter månader av letande ...

dsc00084 (MMS)

Jag hittade den, efter månader av letande och en x antal äckliga viner så har jag hittat mitt älskade jordgubbsvin! Smakar som färska jordgubbar på flaska.


Egengjord thaimat:d

dsc00082 (MMS)

Egengjord thaimat:d


Efter

Sitter just nu på dom sena timmarna och kikar på min bästa väns bröllop och jag må va efter men den e lika bra för det! :D EN STOR REKOMMENDATION

http://cdon.se/media-dynamic/images/product/00/04/07/33/17/3/e16789c6-4df5-49a2-9daf-8832ea5e1c4b.jpg2

Love finds a way!


Fredag

Idag har tiden nästan sprungit omlott mig, och jag hamnat på efterslänt med andan upp i halsen och illröd som liten spränd gris men det slutde bra ;)

Men nu sitter, tja snarare ligger jag här i all dess belåtenhet som de går och funderar ut något vettigt och klipskt att skriva.. men som sagt dagen gick på och det har rensats och slängts en del här hemma.  En fika på min jarmos jobb har hunnits med tillsammans med hans kära mor, jäkt och inhandling detsamma sen bestämde vi att avsluta kvällen med grillning och ren avkoppling vilket har vart helt underbart ;0) aldrig underskatta avkoppling av vanligt tjöt ;)

Annars har dagen inte vart så allt för aktiv om man ska jämför andra dagar :) Planen var ju från börjar besöka min underbara familj men klockan ticka på fort som bara den så beslöt att åka dit på sönda för familjemiddag vilket ska bli mumsigt för att beskriva det med ett ord! :)

Suck vilket roligt inlägg men det e det iaf, jag älskar att ha mina nära & nära <3

Äntligen

Känns det som jag börjar få rättsida på mitt liv, få klarhet på saker som tidigare legat i gömmor..

Och varför jag inte insett tidigare hur underbart det är att träna vet jag inte men UNDERBART var det verkligen, visst jag säger inte att allt förändras över en enda gången men det är steget dit som gör det, att ta det där steget genom dörrarna, ta första ansträningen på maskinen och känna svettdroppen rinna..

För stunden visst är det jobbigt och man nästan kryper på bandet som en michellin gubbe på väg att sprängas men tar man över sig den barriären så bör det andra också flyta på.

Jag säger bara ÄNTLIGEN! :)


TAGGAD

Jaja nu har det gått väl tillräckligt länge att skämmas för min uppdatering? Hahah

Men gillar inte känna att ha krav att skriva eller uppdatera, delvis har denna sommarn vart ehktiskt och upp och ner på samma gång, massa att tänka på..

För första gången på länge så är jag taggad, på allt, framför allt på livet! Och det känns GREAT rent ut sagt, helt jävla underbart...

En känsla som gömt sig ett bra tag men nu har den vackert bestämt sig för att dyka upp, något att ta vara på :)

Så mina vänner, jag är tillbaka och bättre än någonsin, jag är TAGGAD!