Var börjar man?

Dom senaste dagarna har bara sprungit iväg och om dom har gått åt till något vettig är upp till var och en men det jag gör känns som man gjort i olika versioner som ändå inte leder till det jag i slut ändan vill ha nämligen jobb.

Dock ska jag ju inte säga att det är värdelöst för genom denna gång har jag lärt känna undebara människor samt fått lära känna mig själv och lite mer för varje dag börjar jag veta vem jag är och vad jag vill och det är väl bättre än ett jobb egentligen?

Nog sagt om det, en rolig sak som inträffa har att göra med hur blond jag kan vara och vilken egen aktig humor jag har som min kära syster tycker :P Fast detta skulle även hon tycka va kul :P

Vi ska åka från jarmos jobb och iväg kommer vi men vi stannar på vägen för att tanka. När jarmo sätter sig i bilen igen säger han till mig att stänga dörren. Men jag har inte ens gått ut från bilen mellan jobbet och macken tänkte jag så jag säger att den är stängd.

Han svarar envis att nej det är den inte så jag öppnar dörren och drämmer igen. Då hör jag ett högt dunkande och upptäcker till min förvånelse att dörren inte alls vart stäng :P hahaha jag hade klämt min tröja med mobilen i fickan som åkte utanför dörren :P hahahaha!! Jag i ett nötskal...

http://www.greatestnation.com/images/Democrat-Donkey.gif


Avslutar med seriösare..

Man säger att man är sin egen lyckas smed, men var börjar man?

http://farm4.static.flickr.com/3062/2652738706_75c3a455ce.jpg

Which way to happines?


GRATTIS, HURRA HURRA HURRA!

Till världens bästa, underbaraste och finaste sambon i världen Jarmo som fyller underbara 26 år!!!



Du gör mig lycklig!

sol trots regn

Det var minsann inte lätt att släpa sin tunga ända ur vagnen idag, nästan så att det blev bakslag! Men jag lyckades i alla fall komma upp på fötterna :)

Gjorde den vanliga frukosten fast skillanden idag är att jag stannade upp och åt upp den för annars hade risken vart stor för att jag skulle falla mot kudden igen och det gick inte för sig ida då jag hade en del att göra.

Men efter mycket om och men så lyckades även jag se ut som en människa igen, från schelten husvagn skogstokig katt käring till en fin 21 årig tjej, tänk vad en dusch kan göra!

Jag mötte upp min söta sandra för att bege oss till allum där vi slog läger, kändes det som efter dom timmarna vi fördrev där ;) hihi vi åt en god lunch, shoppa och kika runt och så sökte jag ett jobb som jag nu håller tummarna stenhårt för! Tänkte även kolla lite efter pratikplatster..

Sen åkte vi in mot stan igen för att möta upp vår favorit dea som kommit hem för sommarn :)

En UNDERBAR dag <3

Morgondagen består av massa to do saker så spännande och se hur det ska gå att komma upp i tid..

Nighty night!

http://disney-clipart.com/snow-white/jpg/Dwarfs/Sleepy.jpg


Tisdag

Början av veckan och imorgon når vi dess mitt.

Veckan började kanske inte direkt som man hoppades men jag vet i alla fall att den kommer sluta precis som jag vill ha det och denna veckan är det full rulle med hemlighetsmakeri här hemma då min älskade sambo fyller år och det är något jag definitivt jag vill fira :)

Alla som känner mig vet att jag tar födelsedagar oavsett om det är jämnt, kantat, ojämnt eller upp och ner och firar det som millenium! För jag tycker att man ska fira livet.

Då jag skulle på möte igår och som vanligt är man tidsoptimist dock var det inte problemet denna gång utan att jag tagit fel på tiden så stod där som en fåntratt och fick veta att jag var 2 timmar sen, lyckat! Så det vara bara att vända på klacken och åka därifrån till jarmos jobb :P

Idag tänkte jag göra en nytt försök med vetskapen om att jag iaf kommer lyckas för nu vet jag tiden som kan vara en fördel :P haha!

Sen så framåt hösten har jag lite roliga projekt på gång, älskar att ha något att se fram emot :D

Men kanske ska börja med sommarn ;)


En dag i juni

Är precis vad det är idag, till och med 3 juni, månaderna springer om än känns det som numera, vi har redan kommit in i sommarn, och det har gått ett halvt år redan på detta året! Om exakt 6 månader och 3 veckor, vet ni vad det är dags för igen?? :D Hahahahaha ne ska byta ämne, sommarn har ju faktiskt precis kommit och det är en del datum att lägga på minnet :)

Men en dag som denna i juni likt dom första dagarna så har jag jobbat och vill lova att jag inte är van vid att jobba en full vecka och träna efter för är trött som bara den, kände mig som en zombie under arbetstiden, tur att det inte var mycket kunder ;)

Det var mina dagar i juni och morgon dagen lär gå i samma spår fast på lörda ska jag njuta av helgen och mina underbara syskonbarn!

Mina dagar i juni det so far, so good :)