julstök,bök och mys

FAAAN vad jag hatar att bara gå hemma, hoppas på att få massa jobb tider och det PRONTO!
Fick nog med att vara uttråkad idag och återigen tog ut det på hemmet.. Tvättmaskinen gick varm så diskmaskinen (LÄS JAG), sängen fick också stryk då jag tvinga på den rena kläder.. Efter det hade ja fortfarande stor portion av uttråkande kvar så tog tag i mina kreativiteter och bakade lite ting som ska försvinna i väg i julklappsformat..
Faktiskt bra julklappstips när man inte känner sig så snuskigt rik som man vill vara så är hemmagjorda klappar riktigt bra inte nog med att man få öva på sin kreativitet utan även ge bort något med omtanke :)
Förutom allt de nämnda ovan så fick jag satt till den sista julkänslan med en gran och pyntat det!!
Så bortom allt julstök/bök så blev allt riktigt mysigt till slut!
Veckan som är kvar blir följande:
Tisdag: Arbetsförmedlingen och fika hos mormor
Onsdag: Fixa de sista julklapparna och baka klart de sista
Torsdag: Försöka träna och dra en städstorm över lägenheten
Fredag: Antingen party eller mys/spelkväll här hemma
Helgen är ju given med massa julfirande här & var! <3


(gammal bild)

NERVÖS

Tänkte se om det lättar mitt hjärta som nu sitter i halsgropen och slår för fullt!
Vädret är ÅTER IGEN inte på min sida, försöker övertyga mig om att detta fxar jag, nu ska det bara gå, gå nu för helvete!  Fast ändå någonstans vet jag slutresultatet innan jag ens gjort skiten...
NERVÖS, PANIK you namte I've got it...

Mitt humör idag...

mms_img-20171077 (MMS)

Mitt humör idag...


SMARTASS

Okej en läxa lärd idag, smartass är nog både jag & katten vår , a.k.a sadisten, lunatic som vi även kallar henne när hon visar sitt jävelhumör.
Vilket hon gjort en hel del idag!
Det sägs ju att katter är rätt smarta men våran är en blandning av att vara otroligt korkad och djävulsk smarthet, NÄR HON KAN det vill säga, när tillfället ges.
Ett utmärkt ex på det är; Nyligen stod jag och laga mat, lyfte upp henne så hon kunde se vad jag gjorde och gav henne även en kasslerbit som hon gladligen glufsa i sig men när hennes nyfikenhet tog över så släppte jag ner henne på golvet igen. Går till bordet där min mobil ligger för att messa min sambo. Vad tror ni jag ser när jag tittar upp igen, JO VISST, fina damen hade vackert hoppat upp igen på köksbänken för att återuppta sin glupskhet mot kasslern som oskyldigt ligger på sin plats i väntan på bli stekt!!!
Läxa lärd; lämna aldrig henne obevakad i köket!
She is the devil in disguie

SMARTASS



INGEN VANLIG DAG!

Nej det är ingen vanlig dag för det är världens bästa mamma's födelsedag!!! :D HURRA HURRA HURRA!! Ord kan inte beskriva för hur stolt jag är över att dig som min mamma eller hur mycket jag älskar dig och ser upp till dig! :)
Hoppas du får världens bästa födelsedag som du förtjänar! :D
Så får vi se om det blir en liten överraskningsvisit sen ;)

Buss för hela slanten

ATT DEN HÄR FÖRBANNADE KOLLEKTIVTRAFIKEN SKA KOSTA SÅ FÖRBANNAT!!!
Fattar inte det... Ja men åk mer buss SÅ mycket bättre för miljön men visst fasen ska vi också öka priserna så vi kan råna er på pengarna.. Känns lite som att iden är att folket frivilligt ska kasta plånboken på dom. Dock i mitt fall en tegelsten vid nästa prishöjning.
Ne men så idag har det allt blitt buss för den hela jävla slanten man hade kvar... Finns la säkert gräs o stenar man kan tillaga till middag!
Dock var resan värd det eftersom jag fick träffa min fina lott och se hennes bebis sparka för fullt i magen under ultraljuded.. UNDERBAR känsla och längtar så tills ja har en egen tornado i magen min :)
Men energin har dock inte infunnit sig än vilket är lika bra så jag kanske kan få en hel knock out när den där förbannade john blund bestämmer sig för att dyka upp! :)
Nighty Night, dont let the bed bugs bite!

God morgon piggelin!

Eller hell to the NO! Piggelin vore ju årets överdrift! Men om man ska skriva kontrakt nästa vecka och inom VÄLDIGT SNAR framtid börja jobba igen så är det väl ganska dags att börja vakna samtidigt som den övriga befolkningen och inte när halva dagen har gott! =P
Men snart blir det en liten roadtrip med kommunalt för att kicka igång denna dagen och det bär av till min lotten <3
Senare ikväll hoppas jag på en bättre runda med bilen än gårdagen då slutprovet närmar sig, dam dam dam!

Allt bra, slutet bra

kej blev julbak men bara hälften då lussekatter, givetvis ska ta en hel evighet, en hulken vid dubbelsats och tydligen en hel outfit för att bli klara. Men klar blev jag och mumsiga, OH ja! Sambon och min svägerska fick allt i sig ett par men några gömde jag undan för diverse ändanmål ;)
Litet tips: Vanligen tipsas det om kesella för att få dom saftigare och fluffigare men jag hade dessvärre ingen hemma men äh what tha fudge.. Så jag tog va som fanns i det bottenlösa kylskåpet.. LÄTT CREME FRAICHE som jag personligen smaksatte med lite vanilj och slängde i. SAFTIGARE; FLUGGIGARE blev resultatet!
Efter middagen/fikat blev det en runda med bettan, pärlan, skrothögen, klumpen..kärt barn har sannerligen många namn men bilen d.v.s. Allt gick toppen tills vi nästan var hemma. Väglaget och att problemet med att växeln skulle på sin plats skapade i sin tur läskiga problem för mig. För jag skulle svänga av mot oss efter jag släppt förbi en buss när vi skulle iväg och möte kom och givetvis resulterade det i ett stopp MITT FRAMFÖR den kommande bilen som tur var hade fötterna på rätt plats!
Okej så det blev inte en sån perfekt runda som jag hade hoppats på, men allting bra, SLUTET bra vilket va det viktigaste i detta fallet!
Imorgon blir det att pussa på mitt gudbarn i min älskade lottens bebismage :D (LÄNGTAR, dels till imorgon och dels till mitt eget, someday.. )

Nöjd

Vet inte riktigt hur man ska beskriva hur jag känner mig just nu men NÖJD tillhör definitivt det. Lättnad, glädje och inspiration, har väntat länge på att komma dit jag är nu gällande hur jag mår.

Har sen ett tag sen tillbaka mått piss rent ut sagt, extremt svårt att sova, nästintill förlorat matlusten och panik attacker titt som tätt och gråtattacker. Men utan mitt stöd jag har omkring mig och en otrolig man, människa och sambo som ständigt peppar mig och stått ut med mig, hur jag vart det senaste året så hade jag nog aldrig kommit hit.

Lite saker som skulle kunna förbättras är väl matlusten och kunna somna ordentligt istället för ligga vaken 1 timma eller 2 kvarstår men va fasen jag nöjer mig.

Att jag idag vakna upp till snö hjälpte definitivt då jag saknat den julkänsla som annars så vänligt brukar dyka upp i oktober har äntligen infunnit och att allt annat verkar falla på plats UNDERLÄTTAR enormt.

Nästa vecka händer otroligt roliga saker som kan få mig dit jag vill helt & hållet, förhoppningsvis stannar jag där med! :)

Men denna veckan är inte helt fy skam den heller!

Måndag - lunch & storhandling med fina marie samt en perfekt övningskör runda
Tisdag- Städning, julbak, julklappsinslagning & övningskörning
Onsdag- Träffa min fina underbara, efterlängtade lotten! Och givetvis övningsköra sen fyller min älskade mamma år! <3
Torsdag- Förhoppningsvis träffa min fina kusin och hennes goa sambo för en runda med bilen
Fredag- MYSkväll och övernattning hos min älskade mamma och min fina syster med barn <3
Lördag- Kalas för världens bästa mamma
Söndag- Ev en tripp till ullared om inte annat myspys med sambon! :)

SÅ NÖJD är definitivt något jag är!!

Trevlig tisdag!


tro

Tro är något jag emellanåt saknar, på omvärlden, på allt som sker runt om men allra helst på mig själv.

För var dag lär jag mig allt mer vad det innebär att tro på sig själv och vad det KAN innebära om man saknar den tron.

Vanligen så har den här brist på tron och självsäkerhet hos mig satt många stopp, allra helst under gårdagen när något jag skulle göra, väldigt viktigt och betydande för mig inte gick vägen. Just på grund utav att jag inte trodde på mig själv och vad jag faktiskt kan göra.

Men nu får det vara slut på det och tycker att alla andra eller de som läser i alla fall borde göra likadant. Tro på sig själva, tro på att man faktiskt duger något till. Allt är inte lätt alla gånger och när det går käpprätt rakt åt helvete så får man faktiskt tycka synd om sig själv, att världen är bra orättvis. Men låt det inte gå för länge utan inse att livet faktiskt gå vidare och man kan lära sig av misstagen man gör.

Mitt i detta fallet var bristen av tron på mig själv som satte stopp, ironiskt nog för mig själv.

Så snälla TRO på att just du kan klara det du vill ta dig an, tro på att du faktiskt duger precis som du är. SKIT i vad alla andra säger så länge du tror på dig så är det, det enda som räknas allt annat kan ta sig dit solen inte skiner..

TRO!