Första, andra, SÅLD

Som jag nämnt tidigar är jag mer lik en mischelin gubbe dessa dagar och det ska det allt blir fart på när söndag eller måndag är kommen, thats it! Hämtar inspiration från min motiverande familj!

För idag har jag och skatten ÄNTLIGEN köpt en motionscykel som jag ska trampa sönder mig varje dag, och lite längre fram så ska jag även investera i ett simkort så förändringens hjul är i rullning.

Här är en bild på vår nyinköpta cykel :D

Klicka för att se nästa bild

(så söt och liten)

lugn fredag

Morgonen likt dagen samt kvällen gick i samma spår, lungt tempo vilket passar mig perfekt eftersom den senaste veckan har jag inte mått så bra fysiskt sätt.

Så efter mitt glada inlägg, nerladdning och bränning av skiva blev det till att sminka till sig ett ansikte och bege sig in till stan. Ovant. Brukar aldrig strosa runt där själv men det gjorde jag med lite lätt illamående och huvudvärk begav jag mig till ett matställe då min mage krävde något att lugna sig med.

Det slutade med en mumsig el nacho jr och vatten, kan ju lova att jag ska fylla en dunke med vatten och ta med till donken, här har ni ge hit min 5!!! 5 kr för en LITEN vatten bad jag om men hon hade uppenbarligen  glömt sin hörapparat hemma eftersom jag fick allt annat en liten..

Kvällen har vart mysig och lugn hemma hos min kära mor&syster samt barnen som vackert fick lägga sig efter lets dance och lämna plats för lugnet.

Hoppas morgonen bjuder på bättre välmående annars ska jag tugga ipren som tuggimi och leta upp bruden som inte kunde hålla sin trut stängd när hon tuggade igår när jag och lott åkte tåget :P

(låter sååå patetisk och grinig men ska snart sova och lugna hormonerna.. )

Morgondagen så måste jag iaf må bra då lilla nicole, mosters sessa ska ha kalas samt ett avsked för min älskade lotten som lämnar oss för varmare bredgrader på månad :(((

Syster min jag kommer klänga på dig <3

Jaja vet iaf att morgon dagen kommer bli super duper mysig och jag längtar!!


Fredag and I löööve IT

Japp äntligen fredaaaa inte för att jag haft en direkt ansträngande vecka mer än härliga simningar med underbara lille man, som sett till att man kommit igång med träningeeen och fått röra på dö köttet :P Börjar nämligen se ut som michelin gubben med massa ringar all over. Nästan så att det räcker peta på mig så dallrar allt ihopa, så kan man tima hur länge det dallrar... Okej kanske inte riktigt såå illa men det kommer inte blir värre nu!

ÄNTLIGEN freda är att helgen är kommen och det ser ut att blii en LOVELY helg!

Toda som min kära mor så gullit säger, haha, så ska jag med min UNDERBARA syster och ögonstenarna till min kusin vitamin helen och hennes små liv vad som händer där är för mig att ta reda på. Sen blir de nog åka me hem till mor en sväng.

Kvällen tillbringas så mycket som i ovisshet än så länge men vad det än blir så blir det säkert roligt!

Tillägnar denna till alla som jobbar, längtar efter helgen eller små barn likt mig som längtar efter lördags godis  ;) För efter fredag kommer lörda.


Torsdag och utmattad

Åter en dag till ända och kvällen har kommit.

Dagen började liknande som gårdagen gick upp vid samma tid och lika pigg.

Jag har så mycket som snurrar i huvudet, vet varken ut eller in mer än att det håller mig vaken om nätterna. Jag ligger och stirrar rätt ut i taket. Borde kanske skaffa sådant som små bebisar har ovanför sin spjälsäng, trots allt så kan jag vara en jätte bebi ibland. Gillar också ha något att suga på, bebisar vill ha napp jag något annat ;) hihihi..

Ne men vet inte hur men lyckas iaf somna om nätterna men det efter mycket om och men..

Dagen har i alla fall vart jätte mysig, jag åkte till mor&syster samt ögonstenarna igen, där är ett underbart ställe som konstant är fyllt med värme och kärlek som fyller mig och därav åker gärna dit varje dag oavsett avstånd.

Efter jag kommit dit blir det att ge föda till kistan och leka lite med busbarnen innan lotten skulle komma. Tids nog joinade även hon oss och vi tog med oss lille man och begav oss till simhallen för en underbar plaskig dag i simhalle, kan nästan tro att det är mitt tredje hem :P Men jag trivs som fisken i vattnet ( är ju fisk i stjärntecknet).

Kan inte säga tillräckligt vilken bra, härlig träning det och hur slut man blir efter eller kan det ha att göra med bristen på motionen av resten av åren ^^ Neee simning är helt enkelt för bra!

Nu är jag iaf tillbaka i sängen med datorn i knät och prinsen bredvid.

thats all


Lurad

Vet nu bli det lite många inlägg på en och samma gång. Men detta är sista för kvällen då jag måste få ur det ur systemet och skita på toaletten får inte bort detta som sitter i huvudet.

Känner mig lurad, dum och bortgjord. Bär jag färgen blå, eller är jag blåst, står det dum i pannan eller vad? För ibland känns det som vissa tycker det eller uttnyttjar att det faktiskt finns snälla människor i denna gråa värld.

När jag äntligen fått tillbaka viljan och kraften, leendet på mina läppar. Och nej det är inte för din skull... Det är för att jag har min underbara familj och underbara vänner. Till den klungan jag inte vet om du tillhör..

Jag är inte blåst, och inte dum jag är bara snäll. Men en sak har jag lärt mig, tillit är värdefullt och det är det enda som inte kan ges till alla, vem som än ber om det.

shame on you if you fooled me once 
Shame on me if you fooled me twice
But you've been a pretty hard case to crack
I should've known better but I didn't


Natti Natti

HAHAHAHAHAHAHA

Okej övertrött eller inte ingen dåre kan motstå riktigt bra skämt!! Älsklingen visade mig nyss en sida som kan få det där sura minen att vändas upp och ner :D Läs och njut

Varför är fittan den bästa motorn?
1.Den smörjer sig själv
2.Den passar automatiskt till alla kolvar
3.Den byter olja var 4:e vecka!

Mannen till frun: FAN, har du tatuerat en sol på
fittan?
Ja, nu har du klagat på vädret hela sommarn.
Nu kan du ligga här och lapa sol hela vintern!

Häromdan fann jag en kvinna fastbunden på tågrälsen,
befriade henne o vi älskade i flera dagar.
Hon skulle ha sugit av mig oxå men jag hittade inte
huvudet.

Efter samlaget, och full av hopp frågar hon:
Vad skall ungen heta?
Han drar av gummit, knyter knut på den och svarar.
Kommer han ut härifrån ska han heta McGyver

Pappan till sonen:
Snart kommer storken med ett litet syskon till dig.
Pojken svarade:
Jävla pucko hela stan dräller av mus och du går å
sitter på storken.

- Hon: Vad skönt det är med knottriga kondomer.
- Han: Dom är inte knottriga! Det är du som är så
jävla ful så jag får gåshud på petternicklas!

Avslutar med sanningens ord också taget ifrån denna guda gåva sända sida :D

Den som säger att en utlösning är det skönaste som
finns har nog aldrig vart riktigt skitnödig.

MYSPYS =slutkörd

Idag har vart en myspys dag med min underbara systerson :) Dagen började med att ställa om alarmet då natten inte  vart rogivande, tog väl ett halv år innan man somnade (kändes det som iaf) medans älsklingen sussa som en gris bredvid med några grymtningar emellanåt vilket inte gjorde det lättare att sova..

Så efter det man brukar göra på morgonen, alla har vi olika rutiner så begav jag mig motstridigt ut i det förbannade hemska snövädret. Det blåste även hel del vill jag lova men en tungviktare som jag står med båda fötterna på jorden om inte annat så kunde jag väl blåst ner på rumpan men då krävs det en jävla blåst.

Jaja till slut efter kollektiva resorna som jag ÄLSKAR *not* kom jag äntligen fram till mor&syster samt ögonstenarna. Stannade en stund och sjöng för min sessa sen hämtade prinsen för att traska mot simhallen.

Den grabben är verkligen hel skön, säger sååååå roliga saker att han borde skaffa en egen blogg och en assistent som kan skriva det han säger då han bara är 5 :P  Han vet även hur han ska köra slut på sin 21 åriga tungviktare till moster vill jag lova! Trodde jag skulle tappa andan i vattnen men det vore väl inte allt så klyftigt för då hade jag ju inte kunnat sitta här och skriva.

Det har vart en mysig dag i simhalle, och ett effektiv träningspass och på vägen hem beslutade vi för att dra med oss bästa lotten och gå dit i morgon igen :D Där kan vi snacka om en härlig, rolig och effektiv träning!

Resten av dagen/kvällen här förflutit med god mat underbart sällskap hos mor&syster samt ögonstenarna, samtal med bror och hjälpa lotten och mys med prinsen. Behöver jag säga hur mycket jag älskar mig familj? Säger det ändå, jag älskar er mestast i hela världen <3


GRATTIS, HURRA HURRA HURRA!

Idag fyller världens bästa och sötaste nicole, mosters sessa år!

Det är ingen vanlig dag, det är ingen vanlig dag för det är nicoles födelsedag, hurra hurra hurra :)!! Moster älskar dig!!


Tur i oturen eller vice versa

Japp så var även denna helgen till godo, över och förbi. Halva helgen gick åt till att jobba som omväxling! :)

I fredags när jag kom hem var det inte många knop, det blev en lugn härlig fredags kväll med min sambo och svärfar. Vi mumsa på korvar och glodde på lets dance och den kombinantionen kan ju bara klassificeras som en fredagsmys kväll. JAG ÄLSKAR KORV OCH BRÖD även om det låter kul ;) hahaha eller är det bara min torra humor.

Lördags morgonen så var dags för mera jobb. Och eftersom älsklingen erbjudit sig att köra mig till tåget så att jag kunde ägna mig 50 min mera åt den älskade kudden. Sen bestämde jag mig för att göra frukost på sängen som ett litet tack för skjutsen.

Det började bra och slutade katastrof! Efter frukosten och vi börjat göra oss iordning så går jag in i rummet, i nästa sekund hör kära sambon mitt djungelvrål. För i nästa sekund har jag, klantarslet satt mig på den förbannade brickan med allting på. Som pricken över denna röran så fanns det ett glas fullt med nyponsoppa och man kan ju bara gissa var den satt sig. Jag ställde mig upp och kände hur det bara rann.

Denna röran gjorde oss sena, så mitt på 45:an bilen står på tvären för vi hade bråttom men då får jag höra, som en bön lät det i mina öron. Att prinsen kunde köra mig hela vägen ner till jobbet i kungsbacka, en skatt eller vadå??

Där kan vi snacka om tur i oturen!


Resten av dagen flöt på underbart och senare på kvällen hände något av det mysigaste, när jag kom hem efter jarmo hämtat mig i stan så ställde vi oss och min svärfar och laga mat!!! Vi skulle ha sällskap av bästa emelie, johan och deras söta prins ian, vi hade en mycket rolig och mättande lördag må jag säga!

Söndagen va lika mysig, först ett besök i gamlestan för fika med min kära pappa och sen en mycket god lasagne familje middag. Så trots frukostbricka incidenten så var denna helgen UNDERBAR!

Läggdags

Dagarna tycks passera i en revy just nu. Har vart förvånands värt mycket jobb denna veckan och det gillar vi :)
Måste säga att detta arbte som jag har nu fungerar alldels utmärkt som anger mangement, fast istället för filmen så är det tvärtom jag måste tygla mina känslor för det finns så många puckade människor. Innan tänkte man inte på dem men sen jag börja där så är det som dem syns över hela min radar och det piper till så fort dem närmar sig. Lite som man nosar upp dem eller som dem dras till mig. Visserligen har jag ju maten som dem är ute efter men ändå..

Suck är det enda ordet som kommer ut. Ibland så hade jag gärna vilja skrika ut massor men kommer på mig själv precis när jag öppnat munnen och stänger den därför lika fort.

Kvällen har gått åt till att slappa och glo på lets dance samt duscha av sig den förbannade osen som kommer av maten. Skulle egentligen behöva en högtryckstvätt men duschen gjorde iaf susen :)

Som namnet tyder så är det dags för läggdags då jag har åter en pendelfärd ner till kungsbacka. Ska nämligen jobba och stå ut med mera idiotiska frågor så som, vad är det för något? HALLÅ ÖPPNA ÖGONEN fatet står för fasen precis framför er vad ser det ut som??? Inte direkt någon konst mat jag tillagat.. Hur svårt kan de vara att urskilja kyckling med tortilla chips med sås???

Men men... Dags att packa ner mig i sängen för denna kväll.

Bye Bye...


Torsdag

Imorse var jag inte pigg vill jag lova, kunde svära på att jag fortfarande sov när jag gick upp, ett under att jag tog mig hel skinnad upp för trapporna men jag styrde med magen för den krävde mat.

Och efter frukost och på med kläderna sså blev det iväg till jobbet, LOVE kollektiv eller inte men med lite musik så är det helt okej. Musik kan göra så mycket..TACK MUSIKENS GRUNDARE!

Gick helt okej på jobbet, har ju alla fingrarna kvar och porslinet helt så det betraktar jag som en seger! GRATTIS till mig.

Har slängt en glimt på det löjliga programmet som man sett på reklam annars, kniven mot strupen.. låt mig säga HAHAHAHAHA måste nog vara en kopia rätt förrutom namnet.

Men men nu kallar lugnet och prinsen så adios!

Mys i snökaos

FY FY FY!!! Jag spyr på all färgad snö, jag spyr på all vit snö och färgar den... VILL INTE HA MERA, ANNA VILL HA SOMMAR!!

Känns som man konstant måste gå med egengjorda ögontorkare på som vindrutetorkare på bilen nu när snön tycks börja falla från skyn igen eller så är det någon som vällt saltkaret!

Men trots i den förbannade snöyran och mina hästkliv i snö/slasket (ville undvika förstöra mina 1 veckors gamla skor eftersom jag inte besprutat dem än, haha) så mötte jag upp bäste emelie med söta ian för en promenad till thai lee för att äta läcker thai lunch, efterrätten fick jag inte i mig då jag fyllt min kagge till toppen.

Sen blev det att kika lite i affärer samt kolla lite på bröllopskläder då min älskade memmeli ska gifta sig med sin prins i sommar :D! Så här blir de möhippe planering i full rulle, gaah time for go crazy banans! XD

Ljuset i den här yran och tankeverksamheten är min prins, min andra hält! Jag vet inte vad jag hade gjort utan dig jarmo, du är den som får mig att le och du är den som gör mig hel. Du är mitt livs kärlek och går tusen fallt för dig!

Over and out

hahaha

Ibland alltså så får man allt höra roliga saker på jobbet vill jag lova både om man tjuvlyssnar som jag nu genom åren blivit expert på men denna gången var det från en av kunderna som provsmakade..

Vi kom in på snabbmat etc och bra gatukök. Sen så hade hon fått höra från en annan då..
"Det var en man då som gått in på ett gatukök i falkenberg och beställt en göran persson och en mona sahlin"
Så personalen frågade då:
"Jasså och vad är det då?"
Mannen hade så svarat
"En tjockis och pucko"

Hahahahahaha min humor på högsta topp!

Fram och tillbaka

Guuud äntligen har kvällen kommit och lugnet börjar sakta infinna sig. Blev lite frustrerad dock, för när jag kom såg jag fram emot att slänga av mig skorna, släppa ut luften ur mig och så lägga mig på en bäddad säng men där blev min dröm stoppad för när jag väl kom ner till sängen så såg den ut att blivit sprängd av en handgrant blandad med en tornado av tvätt som råkat landa mitt i min landlänge :(

Så efter lite övertids arbete ligger jag nu äntligen tillrätta med en smoothie vid min sida och älsklingen på andra sidan datorn, känner verkligen gemenskapen hos oss, hahaha han sitter i ett annat rum vid datorn och jag vid min i sovrummet.

Jag kan svära på att varje gång jag jobbar är det någon som sitter på timmvisarn, och då snackar jag om en riktig tungviktare eftersom den förbannade visaren inte vill flytta på sig!!  Men det som tog mig igenom dagen är att jag nog har fått världens bästa arbetskollega :D Min sussi!

Jag jobbar ju i kungsbacka så har en underbar pendelväg att ta mig igenom, konstant fram och tillbaka dit, en dag kommer jag nog vakna upp på en pendeln men om den är till kungsbacka det tror jag dock inte...

Hoppas samt att min kära syster och barnen kom upp hel skinnade upp till norrköping där dem ska vara till sönda, kommer sakna dem :( Men så fort dem anländer hem kan ni gissa var jag kommer vara, haha!

Ser fram emot en sovmorgon imorgon iaf samt en lockande kesomacka med grillkrydda och paprika, MUMS! (konstigt att man fortfarande är sugen på mat när man jobbar det 24 seven, fast heter man Anna i förnamn och matvrak i efternamn så är det inte så kontstigt) :O)

Love ya..


5 1/2 år

Den 13 juli var varm och magisk sommar dag.. Började som alla andra dagar på ett lov man sov ut och njöt av ledigheten och umgicks med sin bästa vän.

Men det var inget vanligt alls den dagen, den var magisk..Minns det som igår vi hade precis ätit och klämt oss ner i soffan i den lilla stugan för att titta på film, I magen flög små fjärilar. Tankarna virvlade runt i huvudet, men en enda fråga som jag ville ställa till dig. Så jag knapprade på mobilen och gav den till dig. Min mage fick plötsligt en sten inombords och jag sjunk till marken i väntan.

Jag fick inget svar, istället tog du mig i handen och ledde in mig till pierres rum där vi lades oss på sängen och tittade på varandra. En tystnad spred sig... Sen ljöd det mest underbaraste ordet, JA.

Där av den icke vanliga men magiska dagen, sa du ja till mig. Jag var inte bara jag utan det hade blivit VI.

5 och ett halv år senare är vi nu sambos och har det bättre än någonsin och för varje dag som går ger du mig nya anledningar att älska dig ännu mer...

Tiger http://repairstemcell.files.wordpress.com/2009/03/heart2.jpgHumlan

Hallelulija

Love shine a light in every corner of my heart!

Det som jag väntat på i drygt 7 månader har äntligen kommit, som man väntat! Ungefär som man biunder fast en pinne med en morot framför en kanin för att få den springa, den springer och springer men får aldrig den förbannade moroten. Men nu var det någon som var som tyckte synd om mig där uppe och skar ned den förbannade moroten!

Jag har min morot, jag fick mina pengar! Och denna veckan har jag njutit och skämt bort min älskade familj som tack för allt stöd och hjälp det är dem värda, om inte mycket mer men åtminstonde en början! Ska även investera i en motionscykel så att dallret kan sluta dallra när jag stannat upp.

Inte nog med det så verkar det lysa upp på andra fronter, jag känner mig lättad, äntligen kan jag se solen skymta vem vet, mitt forna jag kan skymtas därbakom..

2010 är det året jag kommer tillbaka...


Synd

Japp, min ändring har pågått för fullt! I år gjorde jag faktiskt nyårs löften i vanliga fall brukar man bryta dem dagen efter men i år hade jag ett annorlunda löfte, ett löfte till mig själv.

Ett löfte om att detta året få må bra igen. Få ordning på mig, både kropp och själ, och vad det nu innebär vet jag inte bara att må bra igen.

Så en del av planen är ju att gå ned i vikt för hälsans skull och hittils har det gått toppen och hämtar en bra och stark inspiration från min syster, dock har denna helgen vart massa umgänge med min älskade familj och sambons familj vilket ofta går i syndens tecken, och idag med pms och mens på detta så blev det rena frosseriet!

Känner mig lite som homer i sådana ögonblick, där man stirrar upp i luften får upp bubblor med massa godheter och ge ifrån sig massa underliga ljus och dreglar något fruktansvärt men sådant härligt frosseri har det vart idag!

Men imorgon fortsätter vi i samma spår och ökar en växel. Har bestämt mig för att invistera i en träningsmaskin här hemma. Planen va från början annat men som alla vet så ändras dem alltid och får helt enkelt lita på min vilja denna gången!
Nu en gång för alla, DETTA ÅRET ÄR MITT!!

http://www.grammarmancomic.com/images/pics/homer-simpson-3.gif


2 månader

Idag eller rättare sagt i ca 1 timma till så är det exakt 2 månader kvar tills lilla jag eller rättare sagt stora jag blir äldre :) ÄLSKAR FYLLA ÅR!

Så mycket planering, hur man ska fira, vad man ska göra och så vidare men det är det värt!

Planeringen är i full rulle och nu är det nedräkning..Vet att ni andra som sitter och läser hostar väl*whackoo* eller liknande men det skiter jag fullständigt i. Man måste ha saker att längta till.

Bryr mig inte om åldern men jag tycker att man ska fira sin födelse, att man blev född, fira sig själv. Ha en egen dag där bara du är i fokus :)

Ja 2 månader kvar..


FORTSÄTTNING

Tänkte jag skulle bryta och andas lite, haha nej men så att inte inlägget blev allt förlångt för att läsa..

Ja, efter dem 73 mest spenderade minutrarna *NOT* på bussen så var jag äntligen framme på kungsbacka station för att se att det är samma skit där med så upp flög mina mungipor eller inte snarare att det sipra ut flammor ur ögong och öron, kunde tro att det va sant!

För något som också slog på mig på bussen var att eftersom jag skulle åkt till kära syster och mor så skippa jag frukosten hemma för att äta hos dem samt göra iordning mig så där stod jag med flammor som spruta åt alla håll och en mage som åt upp min inifrån, om vi ska jämföra så här om man håller en nikotinkåt ifrån sitt älskade nikotin så får man ju hålla jävligt hårt för att dem vill hugga och göra allt för sitt älskade nikotin så var jag fast gällande mat samt att såg ut som ett jävla spöke som nyss kommit ur graven. Vackert va?!

LOVELY! Tåget kom ialla fall och jag kom äntligen till jobbet i tid var dessutom så jag hann käka frukost och lugna min mage och temprament men jag hade inga verktyg till att fixa mitt ansikte.. Så på med mina otroligt vackra arbetskläder, limegrön på tok för stor skjorta och den fula lilla mössan som så vackert ramar in mitt klothuvud.

Inte hjälper det heller när människor är så förbannat jävla åpna och inkompetenta!!! GARGH!! När man går på smakprov eller när jag gör det inte fasen hoppar jag på dem som jobbar för att slita ur maten som inte ens är färdig, är man så förbannat fattig att man måste råna demotanten på halv färdig?

Eller exempel när jag skulle ut och skölja äpplena så ser jag en kärringfanskap ta ur skålen och hon säger jag ska bara ta lite. Jag fick vackert nicka och tvinga fram ett leende när jag så gärna ville skrika i helvete heller lägg tillbaka annars så ska du få se på en annan variant av sallad.

Sen när timmarna äntligen närmade sitt slut och jag höll på med en ny sallad så kommer en gubbe fram och grymtar kan jag få lite?
Jag svarade snällt att det tyvärr inte är färdigt än men gubben vägrade ge sig.
Men kan ja inte få lite då.
Men alltså det är tyvärr inte färdigt står jag på mig, tror ni inte skiten blir sur muttrar och går iväg. Jag hade så god lust att slänga bananskalet som jag nyss tömt på innehåll och kasta efter honom och hoppades att han skulle halka på det..

Jaja timmarna gick och även jag fick dra mig hemåt UNDERBART! MEn måste bara säga att blev så förbannad på tågvärdarna, dem måste ju vara döva eller något fel måste dem ha för när dem så vackert ska skriva ut sin tondöva stämma spräcker dem nästan trummhinnorna på en.. Vill så innerligt ta en fet megafon och trycka upp i deras öron och ropa: NÄSTA HÅLLPLATS ANNAS NÄVE!

GUuuud va skönt att skriva av sig... Men vill säga att mina ljusglimtar idag som jag höll mig fast vid var när min underbara syster och hennes ögonsten kom och hälsa på mig på jobbet :) TACK! Samt min otroligt härliga kollega och hennes söta virvelvind också hälsa på mig. TACK TILL ER NI GJORDE MIN DAG, LOVE YOU!!

Over And OUT


HEMSK

HEMSK är ett ord passar den utmärkta dag perfekt!! Skulle aldrig lämnat den varma goa sängen i morse. VISSTE DET!


Morgonen va helt mysig och mitt bowlingklot till huvud var extra tungt imorse att lyfta från kudden, funderade hela tiden på hur jag skulle göra men kom fram till att träffa min älskade syster och sötnosarna är värt mer än sömn så upp ur sängen kom jag med lite kraft.

Jag gjorde de vanliga tog på mig etc satte mig i bilen med prinsen, so far so good. Bilen med lite övertalning kom igång och så var vi på G.

Nu har vi kommit till den delen där jag bara ville vända igen.. Jag lämnar prinsen sen efter det gick det käpp rakt åt helvete rent ut sagt. Långt bort i fjärran skymtade jag bussen som jag så ivrigt ville med så iväg som en babian med armarna i vädret springer jag mot bussen och ser den så vackert åka förbi.

Jahopp tänkte jag och saktade ner min fart men sen så ser jag ytterliggare en buss så åter igen upp med armarna i vädret och hoppas på som en dåre ihopp om att den blinda fan bakom ratten ska se en frusen dåre hoppa upp och ner på den hala marken med dem glashal uggsen men inte fasen gjorde han det så jag saktade ner min fart igen och muttrade svordomar för mig själv när jag gick till hållplatsen. Där fick jag allt vänta på nästa bussfan som ansåg att fint sällskap kommer sent för det gjorde vi minnsann. Han tyckte väl att antartisk kylan passar oss, så varm och skönt!

Ja bussen kom iaf till slut, in i värmen för att tina upp stackars lilla mig, en minut till så hade nog min isbitar till fingrar gått av. En bussresa senare var jag inne i stan för att där bemöta ett försenat tåg, passande eller hur.. Först var det 5 minuter men även dem jävlarna tyckte det va kul med antarisk kylan för där stod man som en blådåre och trodde att dem skulle komma men sen ropar dem ut igen att fanskapet är 20 min sent! MEN GOD JÄVLA MORRON PÅ DIG!!!!!

Jag gav upp hoppet om att det någonsin skulle komma så jag traska vidare till blå express istället som skulle ta en hel evighet att åka men då skulle jag iaf få värme men det skulle också innebära att jag inte skulle få träffa min kära syster och ögonstenarna :((

(FORTSÄTTNING FÖLJER)

The past

ÅR 2009

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Japp MASSOR
2. Höll du några av dina nyårslöften? Jag gjorde inga men ändring på det.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? JA =)
4. Dog någon som stod dig nära? Nej tack gode gud, hoppas jag klarar mig i år igen.
5. Vilka länder besökte du? INGA =(
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Ja, men det håller jag för mig själv.
7. Vilka datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 27 januari - dagen då Nicole kom till världen. 29 juli, 10 november- Stockholmsresa med bästis och titta på P!nk, 21 november- Min älskade syster flyttade ner  :D Jag och mannen i mitt liv blev sambos.
8. Vad var din största framgång 2009? Att jag inte gav upp alla dem gångerna jag bara ville kasta in handduken.
9. Största misstaget? Nämner jag inte..
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? NEPP :D
11. Bästa köpet? Inte gjort något sådant :(
12. Vad spenderade du mest pengar på? Mina nära och kära
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja, Nicole kom till världen.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Lady Gaga-låtar och Black Eyed Peas
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Mycket ledsnare tyvärr. :(
16. Vad önskar du att du gjort mer? Rest mer och tagit vara på dagarna bättre.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Mått dåligt.
18. Hur tillbringar du julen? Med min älskade familj samt sambons familj :D
19. Blev du kär i år? Nja, jag var kär redan från början =)
20. Favoritprogram på TV? Vänner, Biggest Loser Two and a half men
21. Bästa boken du läste i år? Läser inte böcker
22. Största musikaliska upptäckten? ÖH samma där!
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Japp, en lyckad födelsedag!
25. Något du önskade dig men inte fick? Nepp
26. Vad gjorde du på din födelsedag? Jag hade fika samt fest
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Att jag hade mått bättre psykiskt.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Mycket tights och tunika. =)
29. Vad fick dig att må bra? Min sambo, min underbara familj och mina fina vänner.
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Går inte att räkna på fingrar :P
31. Vem saknade du? Ingen

Long time no seen

Japp fy skäms på mig, nytt år har kommit och jag har inte skrivit, dååååligt sture! Äcsh det har faktist inte ens gått en månad men har haft massor att stå i och tankar som bytt ut varandra och det är mycket att stå i för min lilla jordnöt till hjärna. Den blir ju nästan rostad men ska se om man kan försöka hålla uppdateringarna någorlunda om inte annat för min stackars jordnöt till hjärna så den inte rostar bort helt och hållet..

Det förgågna året lämnade mig utblottad, naken och en variation till hjärna. En efter en så förvandlades den, från normal storlek och frisk hjärna till en jävligt yr höna efter hackat 12  kilo kylling på 3 dagar men ersatters därefter till spya och sönderfräten efter en förbannat äcklig jävla hummersoppa på burk!

Kan svära på att min avföring luktar bättre den soppan och då minsann är det inte illa.. Man tappade ju aptiten varje gång den skulle tillagas och fick bita sig bra hårt i läppen och tungan för att inte tala om hur den verkligen var samt hålla sig förbannat hårt någonannanstans så man inte låg och rulla på golvet i magknipor efter skrattat så hårt för man ser hu hela ansiktet blir som ett russin när dem som ska smaka på soppan tar in det i munnen. Var väl min betalning för att jag var tvungen stå me skiten.

Och då va bara i slutet på året resten av det förgågna ska vi inte ens gå in på för då kan jag lova att eran hjärna börjar likna min och då finns dock ingen återvändo..

Nu låter de som bara året va skit, men det var de inte gud nej, likt i godispåsen så finns det alltid favoriter man minns!

FAVORITER 2009

Stockholm med prinsen
Nicole föddes
Min 20 års dag
Min första camping med husvagn
Födelsedagar
P!NK
Min älskade syster flyttade ÄNTLIGEN ner
Jag blev VI = SAMBO!

En magisk jul och nyår
som lämnade mig med förhoppningar om ett jävligt underbart nytt år med överraskningar
Hoppas jag inte snubblar på skiten i påsen som öronvax eller liknande (taget ur harry potter som det freak jag är)

TACK TILL ALLA MINA ÖGONSTENAR SOM HJÄLPTE MIG IGENOM 2009
NI VET VILKA NI ÄR OCH KOMMER ALLTID HA EN VÄRMANDE PLATS I MITT HJÄRTA