Lycklig & Lättad ☆

Vilken dag, riktigt så att våren hängde i luften trots kylan som var. För första gången på vad som känns som evigheter (vilket i realistiskt mått är 1 vecka) var vi ute en stund ur sjukstugan och njöt av vädret varenda minut!  

Vi sög i oss varenda solstråle som det vore den sista glassen kvar i världen. Föräldrarna skrattade och var glada, barnen likaså!


Efter det bar det hemåt för lunch och städ då någon jäkel vart hemma under tiden och svinat ner 😉 (eller så var det bara vi!)

Men tänk var frisk luft och solljus kan göra för ens humör,  känner mig som en ny människa inombords även om det utombordars ser lika sliten ut, dock med ett leende på läpparna som piggar upp helt klart! :)

Fick även en del lättnade besked under dagen som påverkat humöret extra så det har blivit en sån härlig dominoeffekt! Kommer sova gott inatt och för första gången på länge utan en grotta över bröstkorgen som tynger! ♡

Nighty thighty ! 


tokig

Här det någon som är besatt i födelsedagar! Redan dagen efter ser jag fram emot nästa 😂

Nej men det är en dag om året där fokuset är på dig och jag firar inte åldern så sätt utan firar snarare att man lever, har hälsan i behåll  (knappt, haha 0 immunförsvar) etc. Firar att man fått komma till världen ja ni fattar .

Är ju tradionellet att önska sig något då om det nu händer att man får något 😆

Här är årets ; vill ha!!
(pengar först och främst & nej inte för att än kyrkråtta har mer pengar än mig just nu utanför att finansiera de kommande slut proven för körkortet. En spadag eller massage kommer definitivt direkt efter för en småbarns förälder är det guld värd! En ny plånbok att samla damm 😂,  parfym gärna från escada eller dkny, nya vaser, smycken och köksdetaljer 😉)

Inget nytt

Har väl egentligen inget nytt komma med haha statusen är densamma bortsett att sjukstugan kommit tillbaka och härjar för fullt!

Barnen är genom förkylda,  den enda får varenda jäkla tand just nu känns det som så humöret går i vågor likaså sin mor som har tant kärring på gång. . Den stora har dubbelsidig öroninflammation och det märks tydligt denna gången då han inte lyssnar 😂 skämt o sido har aldrig sett han ha så ont som han har nu och detta är andra gången på under 1 månad..Denna muntra mamman har åkt på en förkylning med och även pappan i huset har nått skit på gång.

Kan säga att det går sådär på den fronten om att hålla sig positiv, men snart måste det vända. SNART. Lycklig i alla på det viset om att jag har något, några att kämpa för däräven mig själv!

Har några önskemål nu inför stundande födelsedag,några materiella andra inte. Men önskar man tillräckligt hårt kanske det händer?


Hjärnsnurr!

Motvind.

Just nu känner jag inte igen mig själv , under dagarna är glädjen och leken där. Jag skrattar och busar som inget annat pågår men framåt kvällarna kommer tyngden över bröstkorgen och tankarna spinner runt som en tornado.

Just nu är det för mycket jag vill och många lösa trådar som ställer till det för mig. Jag har en någorlunda hum om vilken prioritering jag bör ha men ändå är det så svårt att verkställa någon av målen just nu. Vissa känns inom en armlängds avstånd men ändå så jäkla långt ifrån .
Var hittar jag lugnet och motivationen att få igenom det.

Just nu är det många frågor och lite svar.

Men min kämpaglöd den har jag, den får jag varje kväll när jag går och lägger mig bredvid den, nämligen mina barn och min sambo. Dom är min kämpaglöd annars hade det vart så otroligt lätt att lägga sig ner och strunta i att försöka komma underfund med allt. Att försöka nå mina mål, att vara den  bästa versionen av mig jag kan vara!  



People like us.

Just nu är jag i en fas där jag saknar driv,  motivation. Känner mig en aning vilse. En del av mig vill massor och en annan del vill inget. Om det beror på brist på självförtroendet eller om det beror på att jag inte vet vilken ände jag ska börja i.

Det jag vill är:
•Ta mitt jäkla körkort en gång för alla
• Flytta till något större
• Få bättre ekonomi
• Ta reda på vad jag vill, vad jag vill bli, jobba med.

Det är främst dessa punkter jag som tynger mig mest men den sista är nog värst och orsakar mer oro än något av det andra. För den första punkten hoppas jag innerligt sätta en gång för alla inom en snaar framtid för jag har tränat som aldrig för nu ska bara den teoretiska delen sitta. 

Detta kruxet för dels har jag svårt att hitta ro för att sitta ner sen 2 små busar hemma som är lite mammiga 😉

Det va de för denna gång.