en sommar måndag

Det har vart en alldels underbar helg med massa sol och bad blandat med massa skratt tillsammans med nära och kära, ett efterlängtat biobesök blandat med drinkar och slappisdag med sömnsvårigheter.. Lite som en gott och blandad påse ;)

Idag är det måndag och ny vecka men inte vilken måndag & vecka som helst utan första semesterdagen för min jarmo :) Massa tid att bara vara med varandra! Som att vi inte får nog av varandra annars hehe..

Vädret vill ju inte vara med men å andra sidan har vi la fått sol så det räcker, vi har ju haft den underbara solsidan hela förra veckan och om fågeln som viskade i mitt öra har rätt så ska solsidan komma tillbaka denna veckan annars blir det jag som tar fram hagelbössan! :D

Dagen till ära har vi slängt skrot och inväntar att klockan ska ticka på för då ska vi hämta min timon d.v.s min underbara kusin Annika :)


För vi ska en sväng till liseberg för att kika på lotta på bråkmakargatan.. neee lotta engberg med gäster! Ska försöka klämma in lite spel med och se om turen är med mig idag :P kanske inte har lika flyt som syster min men något ska jag vinna om jag så ska hoppa bak och sno ett pris!

Det är min måndag det :) Ha ni en trevlig sådan också..

Toppar..

Förra året var inte i min smak, det året som jag mådde lite som värst men ska inte trycka ner det helt för visst hade det sina höjdpunkter varav en av dom var att min älskade systerdotter föddes som är det starkaste och många blev jämn, "jämn" gammla och så men annars förknippar jag  det ett år med massa slit, många tårar och sorg..

Men detta året har definitivt sprungit om det året i det långa loppet med många otroliga och roliga händelser som jag kommer förvara i mitt hjärta.. Okej hade jag sprungit om så kan jag lova att det slutat på akuten med syrgas och en kaka i käften för min kondis är INGEN vill sträva efter.. sorgligt.. hmm kanske dags att fundera på att ta tag i de...

Men som sagt var idag en av dom dagarna som toppar som tidigare man hållt kärt, en dag som när man tänker tillbaka på gör en varm ihjärtat och får ett litet leende på läpparna och denna dagen ska jag alltid hålla kärt :)

Okej en del motion har det allt blitt men som kära syster det är vardagsmotion som gör en gott oavsett vad fötterna skriker och jag ser ut att hamna i andnöd och röd i hela ansiktet som får en att se ut som man håller på att explodera.. haha :P

Men för att ni ska förstå min förnöjdenhet så kika på dessa bilder! :D





















Underabaraaaa dag! <3



70 sätt att tillfredställa en kvinna...


En 69:a och en tur till ullared :D

Nja har la inte fått 69:an än men nöjer mig med en tur till ullared  med söta susanne idag :D




 

Här är dagens inköp..

 

ÄR väldigt nöjd :) En del är ju presenter till mina älskade <3


Tom i bollen

Det var ett tag sedan jag lät min stackars hjärna tömmas så nu ska den allt få avreagera sig lite sen om det blir osammanhängande text, WHO CARES?!

Anledningen är att jag har vart såå tom på inspiration, ungefär lika tom på inspiration som arbetsmarknaden är på jobb för tillfället..

Men men på lite förfrågan så ska ja la uppdatera lite inte för att det finns så mycket att uppdatera om direkt,  fortfarande inget jobb, dock på krav från arbetsförmedlingen går jag deras bla bla program för hela 16 kr timmen, vem behöver jobb när man får 16 kr timmen?! Rena guldet ju, tror jag går bokar resa till thailand vad sägs? Nja inte direkt va..

Jag ska ju inte klaga i alla fall när den härliga sommarn äntligen infunnit sig på sin plats och att vädret för en gång skull stämmer överrens med årsstiden, att vädret stämmer överrens med årsstiden är lika stor som att vinna stjärnvvinst på liseberg som min kära syster gjorde idag :D Dock händer det ändå inte så ofta om man inte är beredd att besöka rymden för att själv dra ner solen så man kan bryna fläsket lite..

Lyckades till och med bränna fläsket lite i tisdag men fick så jag teg kanske inte skulle prövat kombon starkaste soltimmarna+badat och solat vid havet+stekolja = brändt fläsk!


Som sagt osammanhängade text men en uppdatering i alla fall..