saknad

saknad en skön men sorgsen känsla...att vara saknad är kul men att känna saknad, känns som ett tomt rum inombords..

Saknad av sin käraste, familjen eller någon som alltid funnits med...

du vet vem du är, jag tar nu ett steg, och visar en saknad av dej, av ditt skratt, din närhet och din humor! Och hoppas nu på det bästa!

allmänt

Vill bara klara det! Det hade vart så underbart om jag slapp känna mig misslyckad om och om igen! Låt mig bara klara det, låt mig få känna friheten fläkta mig ansikte! En känsla som toppar allt!

Det är väntan som är värst, undrar bara när domen kommer?


Så många frågor men så lite svar

gamla vänner är som ett gift par, för man har sina duster och man dem bästa stunderna men när dusterna blir mer och de bästa stunderna blir färre så blir det en spricka i förhållandet, som sedan ökar... Ett gift par har flervals alternativ när det gäller lösning, när det knakar i äktenskapet så har dem familje terapi, äktenskapsrådgivning med mera men var kan de än gång så bra vänner vända sig till för att hitta tillbaka till varandra?
Vem kan  vi vända oss till för ett tappert försök att rädda det som finns kvar?

Ord ska man vara försiktig med för man tänker inte egentligen på hur mycket dem kan orsaka, man säger att vapen är farligt för dem dödar, men ord dödar också kanske inte fysiskt men psykiskt som i sin tur kan leda till oanade konsekvenser. Ord är som en sten, och är man i ett glashus så kan man inte säga vad som helst. Men hur kommer det sig ändå att man slänger ur sig dem hemskaste orden man kan då? Jag själv har ingen aning, därför frågar jag! Det har hänt ett flertal gånger jag sagt massa dumma saker som jag sedan ångrat till tusen fallt. Men hur ska man få hur sina känslor på ett bra sätt? Utan att medvetet såra någon?




so confused

Bråk, vad e detta onödiga sak egentligen?! Dagligen så uppstår det av dem mest onödiga orsaker och förstör vänskap som varat allt för länge. På grund av vad, egentligen...När det kommer till kritan så har man bråkat så mycket att man glömt bort vad det var man bråka om till och börja med....

Ibland är det också så att man sopar allt under mattan och å låter det bli bra igen, men sakta så ökar smutsen mer och mer tillslut är det en stor knöl som för eller senare man snubblar över. Så varför inte ta fram damsugaren och rensa allt med en gång. För på det viset undvika snubbel och sår som sätter sina spår?!

Det värsta med bråk är att man för eller senare slänger ur sig i stridens hetta och ord sårar mer än man tror....

Men hur gör man för att undvika bråk då? För det är inget kul och det är något som kan förstöra ens hela dag... Man kan vara sjuk och sen kan man vara sjuk, och med bråk så blir man sjuk? Men hur blir man frisk? Om  ingen av parterna tänker ge sig för dem står för det dem tror på?! Hur kan man då bli frisk?
 

Hur ska man kunna glömma och förlåta? Vem har störst hjärta att ge med sig?

Så många frågor men så lite svar....

Questions from a lost soul...

image3