Talk about bad luck

Fan, Jävla, skit apa! Säger jag asså, kommer ihåg för ett tag sedan var det många glada blogg inlägg som kom och det känns jätte bra nu men fan asså den hjävla oturen ligger inte och latar sig direkt kan ja ju säga!  När det kommer någon tro fasen att någon ska komma och dra undan mattan så att säga... Inte undran på att man är tveksam på att när det väl händer något med tur att det inte finns någon hållhake!

Nae asså längtar tills Chania nu!! Ska fasen spara MASSOR och göra världens bästa semester LÄNGTAR för just nu pallar jag inte!!


En aning fattigare

Är man nu än när man va förut när ja sist ^^ Åkte ju som sagt till ullared :D Skit kul vill ja lova, va ett tag sen man va där men allt va sig likt ;) Extra kul är att martinshop öppnat en outlet där, alltid roliga saker där inne ^^ Vi kikade runt i olika affärer som fanns utanför etc innan det bar av inåt mot gekås. Vill faktiskt påstå att det va folktomt jämfört me de gånger jag vart där tidigare :O Men men mer på plats att röra sig på! asså när man är där inne så tar det inte lång tid innan man är uppe i en hög summa då man hittar massor iaf jag :P Låt mig säga så mkt som så här att jag aldrig kommer därifrån tomhänt!

Och som jag visste innan så blev det massor som inte stod på min lista som fick nytt hem samt att jag glömde sminksvampar men men fick massa annat fint :D  Får lägga upp bilder iveckan!

Har ni något favoritplagg som är ett måste?

Thats all for me! Puss o kram

Börja...

spara :D Detta året så blir det semester i sverige med älskling och vänner, men nästa år så vill jag utomlands så tittar lite på resor för att börja spara nu ^^ Älskar verkligen att resa, man får en sådan kick!
Är lite sugen på att åka till kreta-rethymnon samt chania så blir något av dem. Kreta är verkligen en vacker ö så blir nog dit som semestern 2010 tar mig :P

    

Vad är era favorit resmål, tipsa gärna :)

God morgon, god morgon på dig

visserligen skrev ja ett bokinlägg nyss men vill göra ett nytt inlägg eftersom det ska handla om ida som är början på en ny vecka o det ja skrev innan va ju helgen som tillhör förra veckan :P hehehe! well well...

Idag ska jag till ULLARED wiieehooo paradies in my minde! ^^ Ska dit med min underbara kusin Annika o min underabara vän Madde! Ska bli skit kul, en passande aktivitet på en tjejdag, SHOPPING :D

Har allt en liten inköpslista inte för att jag brukar följa den :P Märker man ju på kvittot man får vid betalning eftersom den e mkt större än det lilla jag skrivit upp...
Men huvudmål med idag är att få tag på
Kjol
Thights
Påskägg
Sminksvampar
Hårprodukter

Har inte kommit på något som mer som behövs men lär ju slinka ner ett och annat plagg ^^ Vill ju ha lite fina vårkläder!

Uppdaterar sen vid hemkomst så kan jag ju säga vad som inte fanns med på listan så kom med hem ändå ^^

Baby god bye, see ya later


Helgen

Ja det ha inte blivit så jätte mkt  uppdatering under helgen men då för att jag icke har hunnit dessvärre, men lördagen började med (håll i er) jag gick upp och tränade :O :D mkt stolt fast till min förvåning så var det många morgonpigga personer där :O! Men ja gjorde mitt o mer dessutom men man blev distraherad av alla andra som också va skit duktiga var ju en som bara fick en vilja gömma sig under täcket igen , men o andra sidan så kom jag faktiskt till gymmet och jag gjorde det jag skulle till 110 % och mer kan jag inte göra så är stolt även om jag dock inte är träningsfreak :P

Efter gymmet gick ja hem påbörjade frukosten och väckte älskling med puss på kinden ^^ My prince charming! Sen var vi lika snabba som vanligt *not* skulle nämligen iväg till alingsås för att besöka jarmos kära mormor och nästan resten av hans familj som också var där på besök! Tiden där tickade på rätt fort så vid halv fem tiden var vi tvugna att dra oss igen för att åka till min kära kusin med familj för att vara barnvakt. Dem skulle nämligen unna sig en kväll för sig själva vilket man kan förstå! Behöver nog alla småbarns föräldrar ibland kan jag tänka mig. Just under denna lördagen så va ju earth hour också som dock slutade upp till min fördel så dem söta små liven blev trötta och ville nana ^^ Utom minstingen som var vaken till hennes föräldrar kom hem :D Någon som har bra tips på att natta småbarn?
Sen så kom ju tiden då föräldrarna kom hem men vi stannade kvar ändå, jag älskling och mina bröder. Spelade xbox och hade skit kul :P Några timmar senare blev vi utkastade då min stackars kusin o hans sambo va trötta ^^ så vi körde min ena bror till hans kompisar o min andra bror hem till sig :) Tack för en mkt trevlig kväll! Sen åkte vi heeela vägen hem igen till min stackars mor som dragit på sig något men som dock är bättre idag :D Kom in isäng förrän halv fem :O

Ja och gårdagen då så sov vi ju ut lite, tvugna att ta igen lite förlorad sömn ^^ Vaknade gladligen till ett stråland vårväder! Heeelt underbart.. Sen något som varje ungdom inte direkt gör när dem vaknar är att sätter sig och sorterar tvätt ^^ Men men tvätt tiden närmade sig så efter sortering var det bara till att vandra ner för att ladda maskiner och det va då ja kände den härliga vårluften! Jaja dagen spenderades med så mkt som fönstershopping eftersom jag ida ska till ullared ^^ Och då kan man ju inte spendera bort alla pengar men det va svårt kan ja ju säga tackar verkligen min jarmo för att han lyckades stoppa mig varje gång så man kom hem tomhänt :P

Vann rätt par?

2:e dagen med min nya frisyr :D O än så e ja mkt nöjd me den! Ångrar inte valet, behövdes dessutom!
Ida till min besvikelse va våren lika bortblåst som min hjärna vissa dar :P Här går man o njuter för fullt att äntligen våren e här så blir man blåst! Måste va ett förtids april skämt eller ngt!?

Idag har jag vart hemma hos min underbara kusin Christian o hans mysiga familj :D Började först med att äta jennys goda lunch, ungstekt lax med mos och portvinssås :D MUMMA säger ja bara!! Sen så skulle ja passa deras söta dockor men låt dock inte utseendet lura dig ;) Där under gömmer sig tornados :D Men man kan inget annat än att älska dem :D Man blev kvar där ett braa tag men gör inget eftersom att ja trivs så bra där! Sen kom älsklingen o hämta mig när lets dance börjat så blev till att brumma hemåt o joina resten av sverige o se på finalen. Påvägen hem krampa dock magen o fick göra akut stoppå ok macken =( Tror magen reagera på kinamaten som ja fick, min mage är väääldigt känslig i naturen! Jaja iaf finalen va skit rolig, såå j***vla duktiga e dem, asså hade aldrig kunnat få in alla steg i min lilla nöthjärna :O o den smidigheten! Båda värdiga vinnare men magnus vann mitt hjärta med sin finaldans ;)

Men va tycker ni?! Vann rätt par?

Nae dt va allt för ida!

Puss o Kram

Nu va dt klippt!

japp dt verkar inte bättre än att våren äntligen infunnit sin plats, något jag INTE tänker klaga på ^^ Ida va dt uppe me tuppen igen fast ida va ja lite motstridig :P Ville iaf sova till 10, men dt blev dt inte! Dagen började med en god frukost med min kära mor sen så skulle jag iväg en sväng. När det svängen var klar bar dt av till gymmet för att pumpa upp flåset lite ;) Därefter det, tror det eller ej var det dags för dagens höjdpunkt nämligen ett möte me frisören :D ÄNTLIGEN... Mitt hår har fått ta mkt styrk genom åren men efter en hemanent (hemmapermanent) så tog dt musten ur hår, ingenting hjälpte så va tvunget med ett besök, stället va mysigt o frisörerna toppen så dit kommer ja återvända ;) O älsklingen, tyvärr så sa frisören som ja att det va inte mkt att göra annat än att klippa av det. Så klipp klipp och en timma o kvart senare sitter ja här skit nöjd med min snygga friss dock KORT :P Men har en känsla av att jag vänjer mig ;) Och efter snack med frisören så kommer en hel del produker köpas in för mitt stackars hår!



Ja nu väntar mat här näst på dagordningen :P

I´ll be back!

fortsättning följer

från dagens tidigare inlägg ^^ Nemen den har dagen har inte alls vart så tokig :) Dagen började tidigt faktiskt, skönt att man itne sover bort hela dagen längre! Först käka man frukost etc. hemma sen bar det av mot kompetensc. som vanligt o sitta där o häcka, mkt trevlig personal dock! :) efter dt möte ja upp mamma vi skulle nämligen först posta nåra papper sen gå bort till siba för rond 11111 typ! O guess what, denna ronden vann jag som också avslutade matchen! wiiieeehooo o dagens segrare ääääär, Annaaaaaaaaaaaaaaaaa Jonsson, Grattis till mig.  Jag fick mina pengar tillbaka så nu har ja fritt fram o köpa kameran var helst jag vill o det lutar åt netonnet, dem har bra grejer till rimliga priser, my kinde of shit. Sen på vägen genom kungsmässan o på väg hem stannade förbi doncen för att lugna våra rytande magar me en cheeseburgare, som alltid slinker ner så lätt :D Vi var nästan hemma men så beslutade vi för att göra ett besök hos hemköp samt hos frisören! Måste göra ngt åt mitt skatbo till hår, det e helt förstört sen jag gjorde den förbannade hempermanenten, någon kommer få en mkt dyr faktura*host*! Så nu sitter jag här för en daglig uppdatering *stolt* och inväntar den utsökta måltiden min mor tillagar för tillfället samt älsklingen som e på väg hit :D Vi ska ut o övningsköra sen, GÖÖÖÖTT! Äntligen tagit tag i det, wonderbart!


See ya later alligator!


takaisin

I´m baack! Förra veckan blev dt som sagt ingen uppdatering och detta beror på att jag var i finland med älsklingen o hans familj för att hälsa på hans släkt o sen för att begrava hans farmor :( Vila i frid!! Cermonin va mkt vacker, o ja bölade som vanligt!! Men för att se ngt ljus o detta mörker var det kärt återseende av alla hans släktingar så dt va ju jätte kul! :) Och jag snappade upp ett o annat ord som jag lärt mig ^^

ilte peijvänen (osäker på stavning) = god kväll
kiitos=tack
kiipis= skål
terve=hej
miiten colo(osäker på stavning)= hur mår du

Ja som sagt så var dt några ord :P Har lovat gå i finska kurs tills nästa gång ;) som ev blir i sommar :D underbar släkt!!
Vi kom hem i söndags, efter det otorligt låååånga resan :P oooh har nog altirg åkt så mkt bil o båt på såå kort tid ^^ Men men nu e man hemma o allt återgår till dt vanliga förutom att jag börjat gå upp tidigare :D Bristen på sömn under dessa dagar har gjort att ja nöjer mig med 8 timmar :D O våren verkar har infunnit sin plats förutom ågra få flingor som kom vilse :P O en annan grej till att man märker att allt återgått till dt normala är att oturen inte legat på latsidan gällande mig. Hade otur med allt o dess namn igår, förbannade kollektiv skiten!! Gaaah vet dom ens va komma itid e för ngt? Skulle inte troo det! Orkar inte dra upp all skit hopppas bara denna dagen går bättre o att ja få min nya kamera från FUCKING siba som ja nu vid detta laget HATAR!!!
 
Men idag är det iaf våffeldagen :D solen o våren e ju här samt att min älskling kommer ida så dt borde väl bli bra ida :)?



Puss o kram skumbanan

En healande dusch

Träningen gick super men hade fortfarande kvar massor av agritioner som ja bar me mig hem, ingenting va bra allt kändes kaos. Mor ville ha sina isklabbar från källaren o ja va skit trött o inte överdrivet sugen på å hämta dem :P Men pallrade ner ändå o när ja kom upp så va dt fel väska så blev till att gå ner igen med tunga fotsteg o kom upp med samma ilska stöllde ner väskan i köket å satte mig i soffan för att titta på en serie ja vet muntra upp mig =) Vänner,  den lyckas alltid sen ko min söta mor in som hört mig klaga hela dagen in i vardagsrummet med ny poppade popcorn! Jag älskar dig mamma!!

Efter de båda vänner-avsnitten gick ja in duschen delvis för att träna sen för att på ngt vänster lyckas alltid en dusch få mig på bättre humör, känns som man sköljer bort alla problemen... Brukar alltid duscha me musik me blir mera avkopplande! O dt funka denna gång me för när ja kom ut ur duschen så va dt nog första gången ida som ja log eller kände mig glad o det va jätte skönt!

Tre sköna låtar som piggar upp tillvaron:
U2-stuck in a moment
Oh laura- Realese me
Stevie Wonder- Sign sealed dilvered

Dagens roser går till min underbara mor och bror :)

Suuck

Jahopp, trodde ja skulle klara mig undan fredag den 13:e, men icke! Den beslöt sig bara för att hoppa fram till måndagen den 16:e antagligen roligare så, mer överraskande för mig då ja inte väntat mig ngt! Har ändå lugnat mig en del men om jag hade skrivit detta inlägg tidigare hade jag säkert få ngn anmälning om fult språk ^^

Måndagar börjar som vanligt för mig med ett besök på kompetenscentrum som jag gjort de senaste veckorna, man sitter o söker jobb i ca två timmar, efter den första timmen slagit kommer the o kaffe fram rullandes. Man tar sin kopp o tjötar me andra som e i samma sits o fortsätter sedan, mkt mysigare än ja anade att dt kunde bli. O nu när ja e på väg o förlora dt på grund av andra skyldigheter så känns dt som man mister tryggheten igen som man byggt upp igen ist för skolan har man ändå haft detta stället att komma till. Nae men givetsvis ska allt dt förstöras!! Gaaaah hatar att vara ARBETSLÖS!!!!
Efter kompetenscentrum bar dt av till ams (arbetsförmedlingen) för UGA-möte (ungdomsgaranti) orkar inte gå inte på dt, men dt e iaf min nya skyldighet som ja måste börja med!! Fick känsla med en gång när ja suttit där dem 5 första min att detta e inget för mig, men tyvärr har inte ja ngn talan i denna fråga så tummen upp om att dt äger o va arbetslös! *not*

Sen på vägen därifrån tog ja ut dt över stackars jarmo!! *pussa*  men va så förbannad över detta! jaja ringde älsklingen för en anledning nämligen för att få referens nr till min kamera som f*cking siba verkar förlorat på ngt vänster! Lämnade in den för 8 veckor sedan, den skulle BARA va borta i 2 v men sen skicka dem sms om att dt blir försenat 1 vecka men då har ja en fråga, va fan hade me dem andra 5 veckorna då?! När vi kom dit iaf så hade den förbannade verkstan stängt o säljarnissen på siba föreslog att ja kunde ringa dem imorgon mellan urvalda tider, jasså dt tycker du minsann men låt mig då påminna dig om det INTE är mitt jobb så då sa ja att vi kommer in hit imorgon så kan dem ringa så att man faktiskt får fram ngt!!!

Ursäkta mig all denna ilska men den väcktes på nytt nu när ja skrev igen....
Om jag hade yttrat alla mina tankar ja hade om förbi gående så hade ja inte suttit här hel o hållen :P inget illa egentligen emot dem men va ba så otroligt förbannad! Ex. Vi gick in o förbi portarna till hemköp o på trapporna innan dörrarna satt två st typer o tjöta, o den en sa bla.bla bla ja fyller år imorgon! Medan ja gick me mor så uppfattade mina öron detta o muttrade nemen grattis till dej då!!

Nae känner får gå till gymmet sen å ta ut mina aggritioner där ;) Så nästa inlägg lär väl blio mildrare:P

CRASH

Jaha nu är helgen kommen o förbi o lämnat oss för en ny vecka. Senast ja avslutade var i lördags med ett matproblem, här kommer fortstättningen:
Ja lösningen på matproblemet blev iaf thai för min del, mumma ^^ synd att påstå att ja har variation på deras utbud på den resturangen men om de utvecklar sin meny så kanske ja hade tatt ngn annan ^^ Dem andra mummsa på pizza :P Under maten så va slalom på tv inte ngn höjdare för mig men så fort ja fick signal om att dt va fritt fram o byta så slängde ja mig över kontrollen o dt slutade på kanal 6 som då visade family guy ^^ Efter dt så blev dt faktiskt att gå in i duschen å försöka få ner mitt hår till normal size! Samt få  en ny kroppsodör :P När man sedan kom ut ur duschen plingade dt på dörren o på andra sidan stod älsklingens syster samt hennes sambo som skulle komma på besök o fika för att fira jarmos pappa samt jarmos systers sambo ^^ Som båda fyllde år iveckan med en dags mellan rum :P Vi fikade men sen blev carro o ja mkt sugna på xboxet som stod nere i jarmos rum o ropade våra namn så vi sprang ivrigt ner där fighten ägde rum, anna vs carro eller ormgubben vs eggman :P Det vara tuffa strider vi låg o nosa varandras arslen ganska länge på varje match men det slutade 3-1 till carro, GRATTIS MIN VÄN ;)
(Bilder kommer under morgondagen)

Söndagen; Den spenderades så mkt som en del packning eftersom jag skulle hem igen o lyckligtvis så följde älsklingen med :D men innan vi kom hem så stannade vi till hos han kära syster o hennes sambo. Vi skulle fira calle(hennes sambo) som fyllt år under veckan som varit, GRATTIS TILL DEJ! Dem hade gjort en mkt god smörgåstårta som vanligt kan inte ja hålla ngt på tallriken utan på ngt vis lyckade ja slå till tallriken som damp ner i deras fina glasbord som sedan slutade på golvet som slutstation (grattis till mig) Efter städningen fick ja gå å hämta en ny bit att fylla magen med :P Lyckades faktiskt hålla kvar den denna gång ^^ Efter ett par timmar där sååkte vi hem till mig för myskväll :) Kvällen avslutades med Beck-film det tysta skriket! Tror det eller ej så börjar ja mer eller mindre digga beck-filmerna :O (vet är lika förvånad som ni, E EN ANING EFTER men bättre sent än aldrig :D )

För dagens uppdatering läs vidare sen ;)

Lööördag

E dt ida, eller godisda e de väl mer känt för små barnen :)  Ida va man faktiskt uppe tidigt, eller tidigt för o va törnrosa(som mig) :) Vaknade heeelt utvilad , helt wonderful!! Energin e på topp, när man vakna va dt ba till att hoppa i ett par brallor o gå upp me älsklingen o käka frukost :) Sen ringde vi o bokade bana, för ida så skulle våran första match gå av stapeln, förhoppningvis den första av många :) Eller match va väl synd o kalla men vi hade skit kul o visst fasen blev man varm ;) En utomordentlig rolig tränging som e varmt rekommenderad hos mig o prinsen!

Innan....


Medan...


Efter...



Sen efter det brumma vi hemåt fast vi mellan landade i nödinge för att låta mig ta över styret :D Japp ni läste rätt! Ida har ja övningskört me min prins!! (en mkt duktig lärare!) Va skit kul fast blev arg på en förbannad cyklist som körde mitt framför mig i MITTEN av vägen, GAAARH flytta på dej skrek jag!! Men tillslut så slängde ja mig på tutan å då flytta han på sig iaf ^^ sen om han flög ner i diket vette katten men det tror ja inte ;)

Men nu så ska man väl snart byta svett doft mot ngn ljuvlig tvål doft o funderar på maträtt o hämta MIN CARRO  som ska komma :D:D:D HAR ALLTID KUL ME HENNE!!!


Kärlek <3

Nu återstår dagens sista problem i 2 avsnittet med anna banana,
VAD SKA VI ÄTA?!

Stay tune for next episode!

Reality...

SHOW :D har precis kommit eller precis o precis snarare igår kväll så kom ja underfund med att jag har en väldigt underhållande familj som skulle passa perfekt som offer för en reality show :P Vi har spänning, humor och MASSA DRAMA :P Nae ba en tanke som slog mig ^^ kanske ska ringa MTV???

Tänkte lägga upp bild på hur fantastiskt mitt hår ser ut efter man vaknat ur sin skönhetsömn!


Nästa hållplats för kråkboet..elektriska stolen.. Ne men just dt ser redan ut som jag vart där, menade niagarafallet...

Stay tune for the next  episod of anna banana!

Karriär byte??

Ja blev ju inte mera uppdatering igår men träningen gick prima skinka ;) eller ja den va prima efteråt iaf :P Efter träningen så gick ja o lott (som osså fastnat bland alla moderna saker, skaffat blogg :) http://cmira.blogg.se )  först till hemköp för att hjälpa mor min handla sen gicki vi till ester som sökte personal.  Har faktiskt inte stora förhoppningar då dom helst vill ha ERFAREN servitris som jobbat me de sen hon föddes ungefär... Men men sen bar det hemåt igen för mage min va vrål hungri när vi kom hem tryckte vi oss mat o slappa.  Sen när vi återhämtat lite av energin så skulle vi försöka på oss hempermanent, vi följde bruksanvisningen till varje prick men förbannade skit kvalité!! Va lockigt en timma elr så å när man vakna såg man för fan inte klok ut, som ett kråkbo i huvvet ba vänta på att fåglarna skulle upptäcka det o flytta in! No way in kråkor i mitt hår tack! Men tack lott för ett tappert försök :D

Så ja hade hoppats på att de skulle se ut!                                                        Så här bra o välkomnade såg dt ut!
                                    

Jaja får vänta ngn månad o se va burgårdens frisörskola tar...
Efter permanentningen va vi bänkade framför greys anatomi :D Underbart avsnitt må ja säga ;) Kommer själv ihåg hur dt va första gången man skulle träffa pojkvännens föräldrar :P
Sen efter dt så hade ja lovat mamma att ta disken, något som inte va favoriserat men men diskade upp dt sen gjorde i ordning mig för att hoppa till kojs! Lotten sov över :) Alltid mysigt!!

Asså som sagt nu kommer anledning til titeln :P Imorse när vi satt o käka frukost så uggla ja ut genom fönstret o titta upp mot skyn, då sa ja att det vädras snö. Lotten säger då att solen skinit under den tidiga morgon då de borde va förbjudet att va uppe (o så bor vi som sagt i sverige :P där vädret e lika ombytlig som en 15 årig tonårstjejs humör) så då sa ja att dt e ju nollgradigt o himlen dassig, gråvit himmel som skriker SNÖÖÖ! Samt så hade skiten vart i hos min syster under gårdagen, o visst katten hade ja rätt snö yra HELAAA dagen! Tackar kanske borde bli meterolog, spår ju vädret 100xx bättre än dem :P Jaja vart ute en sväng ida iaf när man skulle till en vän en sväng sen handlat o nu ska man tvätta så blir fram o tebax till tvättstugan! Bläää! NU sitter ja o väntar på att älsklingen ska komma :D så man kan äta med:P

Här kommer iaf dagens låt!


Onsdag

Är det idag, en vanlig dag men ändå mitten på veckan som talar om för oss att helgen närmar sig och folk slappnar av mera för dem vet vad som väntar dem, några dagar ledighet... Jag längtar ju mest till helgen för att då för ja vara me min älskling =)

Blev inget bloggande igår delvis för att hade inget blogghumör sen för att ja inte hade mkt att skriva om då hade dt blitt mest smörja o vem vill lägga ner massa tid på att läsa ett inlägg som dem senare inser är bortkastad tid?

Jaja ida ska väl dagen spenderas färdigt här först, på kompetenscentrum.. söka så många jobb som dt bara går (vilket ja gör konstant) sen efter det så blir dt till att frigöra endorfiner med TRÄNING :D Träning e heelt underbart för visst man har la svårt för att pallra sig dit, kanske gör man dt för att mor tjatat dit en elr ngn annan, man går dit inte alls på humör, skit grinig (talar av egen erfarenhet :P) Men när man väl gått dit och gjort sitt känn då efter hur ni mår, för ja själv känner mig helt upplyftad som att jag man går på moln. Jag känner mig lättare än när jag gick dit. Sen kan man dessutom slappa med gott samvete =). Ska träna me min kära lotten vilket faktiskt bevisat det är då jag är som effektivast borde ju va tvärtom när man tränar me vänner men hon tar fram dt bästa i mig :D  Samt så kan man unna sig bastu o solning efter åt om man vill lyxa till dt något vi ÄLSKAR!

Under träning                                                                                                 Efter


                                              

I'll be back....


SUGEN

på att shoppa :D:D vad annars :P hittade en underbar sida på nätet o ida gjorde ja min första internetbeställning *stolt*!

Vad tycks? =)

Allt e från http://www.bubbleroom.se

Godnatt =)

Back again

Har haft en liten mini bloggpaus, nae men har faktiskt inte haft tid då helgen vart rätt hektiskt.. i lördags fyllde JAG 20 år :D:D  Grattis till mig :P Hehe... Hade en underbar födelsedag o vill tacka alla som förgyllde den! O kan ärligt säga att ja hade inte klarat mig utan min underbara mor o fantastiska syster som hjälpte mig ENORMT under dagen med det ena o dt andra (syster alla älskade din bål, så anlitar dig nästa gång ;) ) Först på dagen firade ja me släkten med en underbart god buffé och mkt trevligt sällskap o MASSA FINA presenter :) känner mig lyckligt lottad! Sen när släktkalaset började avta skulle ja o älsklinge köra hem min söta mormor o på vägen hem plockade vi upp hans syskon =) På vägen skulle vi göra ett stopp hos min bror för att hämta hans tröja o mors älskade o efterlängtade vita skålar :P Sen när ja sätter mig i bilen så smyger sig stressen o påminelsen om att festen snart ska börja o inget e ordning gjort me dekorationer elr JAG för den delen (som vanligt får ja tillägga). Så när vi va hemma  va dt till att lägga på ett ganska stort kol! Går in i badrummet o när man kommer ut har antalet gäster fördubblats tänk då om man gått in igen o sen kommit ut :O Men men var iaf HYFFSAD ordning gjort som gjorde att ja kunde underhålla mina gäster :)

Kvällen var mkt rolig o underbart mysig, va så kul att så många ville vara me o fira mig! När klockan led mot halv tolv skulle vi dra oss ut mot stan men kände att ja inte ville lämna stället som en soptipp så fixade iordning fort innan vi gick, fick hjälp =) Vill tacka så hemskt mkt dem som hjälpte mig städa i ordning innan vi gick, ni vet vilka ni är o det kommer ja komma ihåg! :) Vi slutade upp på mingel, en liten krog me utrymme för mkt dans! :)

Gårdagen spenderades så som att städa lägenhet till sin urpsrungliga renlighet om inte bättre ;) Lönar sig att ha sätd erfarenhet :P hehe sen blev dt osså ett besök på kungsmässan för att shoppa lite =) En jätte fint skjort klänning från Gina Tricot samt två t-shitar från Gina tricot fick osså följa med hem :P Sen bar dt av mot Valentin pizzeria, (ni tror väl inte att man äter riktig mat dan efter ;P ) hahaha! Sen så stannade vi osså vid hemköp, ville köpa ngt till mor som tack för all hjälp under min födelsedag skulle köpt ngt till min kära syster (som e världens bästa stora syster vill ja lova) men hon hann faktiskt smita hemåt så får bli när vi kommer upp till henne om ca 3 veckor :D! *längtar*

Så det vart min helg! Hoppas eran vart lika toppen som min!

KRAM

Målvakten, spökbilen och svenglska!

Nu blir man allt nyfiken va :D Hahah ida har ja mer än musikvideo att publicera :P Dagen började med ett ännu "inspirerande" möte på kompetenscentrum! (not) ^^  sitta två timmar för konstant jobbsökande, dock fick ja en del jobb sökta men dt brukar ja få hemma med! Men det finns två favoriter där som är bra på att peppa! Så va skönt att träffa dem för då fick ja stilla mitt humör , ungefär som man ger lugnande till ngn som har psykiska eller fysiska problem man ba vill att dem ska lugna sig! Så nu är det lugna puckar.. sen när ja kom hem va skulle vi iväg så hann knappt komma innan för dörren :P Eftersom en viss person fyller år imorgon*host* JAG*host* och de ska va massa folk o man ska bjuda på buffè behövdes dt handlas hem en hel del! ;) väl där så behövde ja inte göra mkt annat än att putta på vagnen nickie sov i :P min mor o kära syster gjorde allt! E dem underbara?! E ju tur att ja har sånna änglar :) Min kära syster säger " det är du som fyller år då ska du inte behöva tänka på dt?" e hon snäll eller vad??? =) Älskar dig syster! Här är hennes underbara blogg :) http://minaj.blogg.se. De tog allt sin tid inne i affären men man kan väl inte räkna me annat eftersom delvis hade vi mkt att handla samt ett mkt vildt busfrö vid namn Kevin Jonsson ^^

moster o sin systerson ^^
                          

Så ni kan förstå att det tog sin tid ^^

Nu har dagen kommit och gått och lämnat över till kvällen =)
vid halv sextiden kom min älskling hit med sin svärfar så vi firade min födelsedag ida me honom med en kalas midda som min kära mor gjorde! Han åkte dock hem en stund efter middagen för han va trötter o han hade en bit att köra men ja tackar han så himla mkt för dem fina blommorna o hans generösa present ^^ Han e alltid skoj att träffa =) Sen så har ja o min kära syster vart nere i tvättstugan titt som tätt under kvällen samt så har ja o älskling gjort ett besök i hemköp för att slutföra lite inför morgondagen :) Sen så va dt också dags att leka frisör här hemma :P Min underbara syster försökte hjälpa mig göra en hempermanent men håret vill inte vara tillmötesgående o hennes tålamod gick inte ihop me detta så det sket sig :( :P så ja fick leka frisör själv :P första kunden va då min älskade syster då ja färgade hennes hår sen va dt min älskling som ja både klippte o färga svart :D grrr han e het!!  O nu sitter vi här familjen o myser me chips o dipp ^^ MUMMA :) asså detta kan inte sägas tillräckligt men man kan inget annat än älska denna underbara familj :)

Bilder från dagen/kvällen;
  


         

  

Dags att dra sig tillbaka för denna dag o kväll :) Vill ju va på MIN födelsedag :D :D

god night ya´ll

Kollektivt vs. mig

Ida har det inte vart många knop! Planerna va att stiga upp me älsklingen ida men latmsaken kröp fram så beslöt o sova ett par timmar till :P Så vid nio var dt tvunget att gå upp så påbörjade frukosten medan mor fick avsluta den :P Sedan vid tio tiden bar det av hemiifrån! Skulle nämligen hem till en vän till familjen o hjälpa till med städning :O Som vanligt när det gäller kollektiva o jag så är dt en ständig fajt, vi klickar helt enkelt inte! När ja va färdig där o skulle hemåt så givetvis passade inte våra tider ihop vilket resulterade i ett väntande i drygt 50 minuter, dock hade ja tittat fel på tidtabellen så efter väntat i 30 min så ser ja att bussen kom på andra sidan! :O(kan ta bussen på båda sidor :P) så blev till att fortsätta vänta, allt som allt tog dt drygt 1 och en halv timme att ta sig hem fast dt borde tagit kanske 20-30 min! Tackar dock väldigt mkt för det strålande vädret! :) Den första torsdan varje månad är dt marknad i kungsbacka! =) Jätte mysigt o ja hoppades på att hinna till den men givetvis så packade dem ihop när ja väl var där! Gaah! jaja en månad till gör väl mer elr mindre ^^ När ja väl va hemma va dt städning där me som gällde eftersom min kära svärmor skulle komma besök! tacka dock för att dt inte va så mkt :P kommer bli mer eftersom vi ska ha FULLT HUS på lörda för ja fyller nämligen år då :D:D annars har dt vart massa mys ida! Som sagt min svärmor har kommit och åkt igen, alltid skoj o träffa henne! O nu e dt nog en lugn kväll som gäller (hoppas jag) vet aldrig vaa mor kan tänkas hitta på för ngt att ja ska dona med :P
Som ni märker har ja blitt besatt av musikvideos :P Men kan sluta om ni tkr dt e jobbigt iaf drar ner på dem :P

Kareoki version av I will survive för er sångfåglar =)

En Klassiker av the supremes- stop in the name of love



Lite moderna versioner av Alvin and the chipmunks :)


Storstaden

Har ja besökt ida :D Kanske inte storstad men större än kungsbacka iaf :P skulle nämligen jobbintervju i en butik men fråga inte hur dt gick för vet inte hur de går vilket fall ändå... Även om dt känns bra så kan dt gå käpp rakt åt pipan! Men men intervjun gick iaf fort, kanske borde ta dt som tecken? Orkar faktiskt inte analysera mera, vart på så många å fått samma resultat oavsett känsla men man kan ju hoppas =)

Efter intervjun så åkte ja till nordstan för att träffa min vän underbara vän carro o underbara kusin annika! =) Innan vi skulle till café så skulle ja hjälpa henne o byta ring :P (mespropp ^^) hehe men dt gick som smort iaf :P Sen gick vi till cafét , för min mage höll på at äta upp sig inifrån :O Tänk om den hade lyckats..hade ju haft ett stort hål då ju :P jaja mina underbara vänner o ja satte oss iaf på ett litet, offside café där vi satt o mummsa på varsin smörgås med dricka =) Vi satt o tjöta om allt mellan himmel o jord o b.la om två kopisar som försöker fösa ihop carro me en o hennes liknelse om hans yttre asså roligaste!!
"Jag skämtar inte, han ser ut som han blitt påkörd 7 grr" elr denna " ni vet  causimodo i ringaren i nottredam fast utan puckeln" hahahaha hon e rolig hon! =9 O myten om att tjejer tjötar, stämmer korrekt för där satt vi hela 1 och en halv timme ^^  sen fick carro stolsmak i röven så vi reste på ändorna o begav oss två våningar uppåt mot favoritaffären GINA TRICO! Där ja vi hamnade i kön till provrummen som vanligt :D hittar alltid ngt där! :P O där minsann kommer  en smitare! Ngn som ställt sig precis bakom oss o släppte en rejäl rackabajsare :O dock så stirrade annika på min för att se om dt va ja :P men icke en sådan hade ja minsann tatt åt mig äran för! :P Till och me dem som jobba där fick hålla för näsan, fyyy! Men väl därinne så provade ja mina nya fynd som vackert fick följa me mig hem ^^ dem hotade mig :O va skulle ja göra :P  Sen efter vi vart färdiga där inne så blev dt dags för hemgång så vi skildes vi nissse-platsen o alla skulle hem till sig.. Mötte upp till min älskling för att samåka hem till mig, väl där så mammas underbara kycklinggryta färdig MUMS :D!
Strax efter maten ringde min andra kära kusin Helene me den mkt roliga nyheten att hennes prins har anlänt till vår jord =) GRATTIS KUSIN, Christian o Moa =)

Å nu har ja umgåtts lite me min söta systerson, såå myyys e han!!

Här är dagens fångst! :P
(allt från underbara Gina trico! )



Mys me min söta systerson kevin

Nu kommer två av mina lugna favoriter :P

Father and Son- Ronan Keating och Cat Stevens


When you say nothing at all- Alison Krauss

Musik

Här är några av artister/grupper som jag diggar;
Beyonce
Agnes
Daniel Powter
Kizz

Nedan kommer viedoklipp från följande grupp/artist;
Beyonce;


Agnes;


Kizz;














En bra reklamvideo =)



Daniel Powter;

SUGEN

PÅ ATT SHOPPA :D Att släppa in mig i affären är som att släppa en råtta framför katter! Man går till attack! :P här är några som jag vädrat på ^^

                          Alla dessa e från UNDERBARA Gina tricot! Älskar den affären!


Och dessa skönheter kommer från underbara cubus!

Så va tycks?? =) Gaah sen e dt lite krimskrams på hm :) E verkligen sugen på en REJÄL shopping sväng!

tisdag 3/3 :)

Goddagens alla, ny dag, nya tag eller vad e dt man säger? Dt e iaf så jag känner mig, har nya krafter, o dem så skänker mig dessa krafter e min älskade familj o min älskling..vet inte vad jag hade gjort utan er <3 Klart att mina älskade vänner har en plats i mitt hjärta osså ^^

Tror dt eller ej så va ja banne mig i kamp med tuppen om vem som skulle upp först men credits till  den oanade deltagaren nicole jonsson :D tuppen kom på silverplats  men ja kommer på en stolt tredje plats! Ja vaknade minnsan tjugo i nio men vägrade lämna sängen förrän syster petar på mig som man petar på ett lik för att se om den lever :P Det va nämligen signalen för att frukosten va färdig ^^ Efter det va dt dags för min favvo syssla, *not* tvätta  nere i läskiga källaren men denna gång slapp ja iaf gå ner själv min käre syster gjorde mig sällskap. Så när första lasset va klart tog ja initiativet att träna, man måste faktiskt sköta sin kropp likt en fastighetsskötare sköter om husen för annars så ruttnar ju allt ihop..Någt vi inte vill ska hända!  När ja kom hem va dt dags för andra lasset dock va vi tvugna att mellanlanda i hemköp för att köpa sköljmedlet som tog slut men efter det va det dags för andra lasset.

Ida vill ja ge dagens ros till min syster som hittade min hemnyckel :D



Yeah that´s all for me folks for now!
Slänger in en dagens musikvideo ^^


Daniel Powter

Ja han e en skön snubbe med en stört skön låt, bad day. Den kommer här nedan! Dt e precis nämligen en sådan jag haft ida o har därav med den!


Låt oss säga att dagen började med ett "skit roligt" besök på kompetenscentrum som innebar med att skriva cv o söka jobb i 2 timmar. Sen kommer ja hem o till min förvåning att ja faktiskt hade mer post än mamma o då va inte reklam inräknat! Men när ja väl öppnat kom besvikelse på besvikelse, nekad! Fick svar från liseberg o dt va foten upp iarslet där, elr ja dem hade valt o gå vidare med andra, sen så hade ja fått från max hamburgebar som ja sökte fööör längesen men dt va foten där med, alltid samma visa o då känner mig hur uppsattad man är, not* Sen så ringde ja på ett jobb ida som ja såg förra veckan men när ja ringde då va hon borta o när ja ringde ida så tro fan att platsen va tillsatt o då orka ja faktiskt inte mer... Kunde inte hejda tårarna som rann ner för mina kinder oavsett min vilja...Vill bara skrika ibland!! Men inte ida! Jaja va ska man göra ibland! <br /><br />Efter all röra iaf bar dt av in mot stan för att fixa en grej, bad dem släppa mig på linnégatan ja dt gjorde dem minsann men inte där jag vart så ja va ju som en hundvalp vilse i new york :P Men hittade tillslut o snöyran!  På min väg så ser ja hur min syster,mor o systerbarn brummar förbi, tutar o vinkar, trygga o torra inne ivärmen! Fast fick ju skjuts hem sen efteråt så synd att klaga! :) Tack så mkt!

Nae känns så underbar att syster o kevv o nickie e här :D älskar att ha dem här! Bara dt ljusar dagen! Nae nu väntar man på moders underbara mat som ska fylla min kista o förhoppningsvis öka mitt humör me ngr grader!

Hörs sen!

Håll igång =)

Ja de e precis va dt ha vart både gårdagen o denna! =) hit o dit minsann, tänk om man ändå kunde färdas me blixtens hastighet ibland!  Gårdagen va som sagt kalas, efter den otroooligt långa uppdateringen så kom städtanten fram o de ena o dt andra skulle fixas o efter dt rann svetten från mig, gaah luktade inte rosor kan ja ju säga iaf! Vi hade ju en del att klara av igår å som vanligt va man ute i god tid (not) så va dt va till att slänga sig in i bilen o tuta o köra! Första stoppet blev en snabb sväng till sosskontoret för att lämna ett papper, sen bort till willys för inhandla lite grejs, lite nödvändiga saker som mat! O efter så bar dt iväg till coop för att inhandla present till min underbara carro som ida fyller 20 :D:D Oh vi skulle fira henne igr kväll me dunder o bravader =) så efter presentshoppingen o dt andra så blev dt hemgång för att snabbt grejja o dona me dt ja tänkt samt duscha av mig stanken! =) O innan så kom min underbara dea förbi för vi skulle samåka! :D hon fick höra på min "skönsång" som alltid ljuder när ja står i duschen ^^ Jaja nu drar ja en kortare version så att dt inte blir ngr bokinlägg :P Ja fixade mig i ordning i ngt som hängde i garderoben sen blev dt stress IGEN! In i bilen in till stan. väl där kom vi till en stört skön fest! Tack för en grymt rolig kväll carro o ni andra som va me o gjorde en underbar kvöll för carro! =) GRATTIS CARRO :D:D

Här ska vi äta den mkt goda thaibuffén =)

Jag och födelsedags barnet :D

Mina UNDERBARA vänner



Som sagt såå o som ni säkert ser så va dt en kalas kväll =) mkt god mat o underbart sällskap!

O denna dag blev dels en bakfylle dag som tvunget måste försvinna eftersom vi skulle på kalas! dock va dt inte lika illa som dt brukar vara, kan dt vara så att anna börjar bli stor :D Ida blev dt massa slap o så bakade ja en chokladpudding till jarmos UNDERBARA söta mormor som ida blir hela 80 år! Grattis! :) Vi åkte till alingsås o hela grejen va en överraskning grej! Ja jarmo o hans familj me moster o kusin åkte o käka på kina resturang! Ling, ling :P hahaha! Dt va kalas god mat dock räckte dt till en hel armé :O!  Efter det när vi var runda o glada så åkte vi tillbaka till jarmos mormor för fika me min tårta o kaffe :) mkt trevligt! så kort o gott en matglad dag :D

Tack o hej för denna dag :)