ÄLSKA

Jag vet min humor befinner sig jämbördes med en icke två fotings förståelese men man kan inte låta bli att älska elvis!! :D Dem artiklarna som är i metro kan jag lova är något som är min sol under varje gråa dag!


LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE

Välkommen i efterskott!

Japp, välkommen i efterskott till västra götaland ANNA! Det var detta som väntade mig 2 veckor efter adressändring dock var det inte så min dag börja!

Utan den började som en en HEEELT VANLIG dag i istiden och som en zmobie med fötterna släpandes efter sig med naglarna i skrapandes eftersom jag inte kluppit dem på ett tag, dags att inse att man måste sköta om fötterna som man sköter om håret.. antar att båda refkleterar yttret! Dock tänker man inte på fötterna eftersom den doft eller "odör" som VISSA vill kalla det skrämmer bort dem flesta från mina fötter.

Well well efter en full mage, då menar jag full fråga thightsen som jag spräckte imorse, haha skämt o sido mitt enda par lever fortfarande med nöd och näppe!

Jag tog mig ner till bussen helt okej idag ialla fall annars hade jag inte suttit o skrivit här just nu!
Dock var ju tågresan en anna femma, en HEEELT annan femma!

För där tänkte jag att kunde jag kunde läsa kapp mig om vad som hänt i omvärlden då jag knappt gått utanför dörren denna veckan! Men det var ju jätte lätt när jag kände mig som en enda stor pannkaka som vändes i stekpannan! Visst jag trodde inte en michelin kunde skaka så mycket men kan ju lova att varenda däck på mig dallra ordentligt under den tågresan, tidningen flög åt ena hållet och jag åt andra!

Förövrigt har den vart en mysig dag med min kära mor och ögonstenarna, mina syskon på ett hörne :P hihi eftersom dem itne vart med så mycket !

Och när jag ÄNTLIGEN var hemma väntade mig ett välkomst paket från västra götalands regionen, vet ni vad?! Dem välkomnade mig med plåster och tandpetare och frön? Lite förbryllad hur jag ska tolka det som..

Uppenbarligen en idiot som inte kan stå med båda fötterna på jorden och har spenat eller skit mellan tänderna och att min bioglogiska klocka tickar?! Eller vad sen hade som slängt ner lite konstcheckar så kanske borde jag fylla mitt sinne med lite mer kulturella saker?

Avgör ni :P

Lyckan är gjord 22/02 läs ovan inlägget!!!

Helgen har vart hyffsat lugn och fin, gårdagen bjöd på slapphet till max till slut fick prinsen och jag nog, vi trotsade oddsen som vi hade emot oss ta oss ner från backen och åkte till svärmor för en god middag och små tjöta tills kvällen kom och vi skulle dra oss hemåt.

Även där följde i samma lugna takt, gjorde en mycket god fruktsallad med sockerlag och några av mina kanelbullar, lite roligt på tv och en prins bredvid sig så var min kväll gjord.

Och att vakna upp till solsken var inte helt fel dock är snön kvar men jag har inga planer på att ta mig utanför huset ändå eftersom det innebär STOR halkrisk, kom ju knappt upp för backen med BILEN igår så vem säger att jag kan komma upp, jag och bilen ligger väl jämlikes på vikten ;) hahaha

Dock har jag gjort nytta idag ringt en del samtal och gormat runt lite, HATAR 3 och längtar ner tills jag kan få slut på den skiten.. Sen har jag fixat i rummet och lite i köket, kunde väl fått gjort mer men nu ska vi inte överanstränga oss ;)

Jag älskar post, allt som kommer i brevlådan där det står mitt namn får mig att hoppa högt i skyn, behöver ingen studsmatta i sånna lägen, speciellt inte nu när jag inte bor hemma och det kommer till min nya bostad! WIIIE!
Och idag fick jag post från min älskade lotten, och så fint det var!! Fick tårar i ögonen saknar min toka så mycket men vet att hon stortrivs där nere och vet att vi ska ha skit kul när vi ska på PINK i sommar! :))






HATA

USCH blir så förbannad på 3!!  Dem är ju otroligt inkompententa som jobbar där, man kan lika gärna anställa 5 åringar att jobba där, ge dem en klubba och en text på vad som ska sägas så har vi 3:s anställda tillskillnad är att 5 åringar är bättre människor..

Blir så otroligt irreterad, jo för att dem ansåg att vi ladda ner för mycket (OM MAN RÄKNAR EN FILM ELLER TVÅ FÖR MYCKET) så visst när jag vet att det finns andra som laddar ner sjukt mycket mer så dem bestämde att dem skulle sänka vår hastighet från snigel fast till en lerklumpsfart! Det går alltså så förbannat långsamt att man knappt kommer in på vissa sidor, jag kan ex inte skriva inlägg med bilder för att innan bilderna kommit upp har jag hunnit komma in i klimakteriet!

http://annaviktoria.files.wordpress.com/2009/07/arg.jpg


Bättre då

Jag är Anna, och Anna är en person som älskar födelsedagar, som älskar att fylla år. Det har ingenting med presenter, kakor och tårtor i all dess ära nej inget sådant.

Utan själva känslan, längtan, att fira sig själv, att man fått komma till denna värld, fira det antal år som man fått finnas.

jag kommer ihåg när man var mindre, hur man gick och lade sig tidigt för man ville att morgondagen skulle komma fort. Pirret i magen bara steg för varje timma som gick det var knappt som man kunde stänga ögonen och sova man var så ivrig av längtan. Folket brydde sig mer, tog sig tid mer för en ibland kändes det som dom var lika ivriga som man själv var.

Men idag är känslan inte densamma, jo jag har kvar min känsla, jag längtar fortfarande efter att fylla år, jag räknar fortfarande ner dagarna. Men det är människorna runt om än som ändrats. Nu mera är det inte lika viktigt, man tar sig inte längre tid att fira varandra. Födelsedagar för andra idag är = panik därav gäller det uppenbarligen firandet av andra också...

Det var bättre förr, när man låg tryggt i sin säng, liggandes ivrig och väntandes på att mamma och mina underbara syskon skulle komma med frukost på sängen samtidigt som dem sjung och hela dagen, firandet, ja allt var bra!

Det var bra mycket bättre då...

http://www.alt-gifts.com/assets/images/product/large/3993.jpg


En lördag

Jag brukar vara en morgon människa men den personen har tydligen tagit sitt pack och stuckit för att nu mera så är det tepåse kärringen kombinerat med zombie. Jag får riktigt släpa min ända ur sängen med den otroligt vackra rosa plyschiga morgonrocken och går med tunga steg upp för evighetens trappa och önskar att man hade en rulltrappa istället.

Och där sitter jag vid bordet trycker i mig frukost med tepåsar under ögon, det är vad det ser ut som om man tittar på avstånd försök inte prata för det går inte ens in, ungefär så trött har jag blitt nu på morgonen.

Men men denna morgonen borde jag låtit tröttheten vunnit eftersom att vakna och gå ut till snö som går förbi knäna och dålig balans är INTE den optimala morgonen. AV alla gånger jag jag fått skjuts kan jag ju lova att jag hade bytt det mot denna, men väl inpackad och lite bambi på hal is kom jag med nöd och näppe ner till busshållplats.

PÅ vägen ner var jag tvungen att halka först 2-3 gånger för att få det överstökat när jag precis rest mig efter 2 1/2 gången så kom en bil med en glad liten käck tant där i som tittade så förbannat glatt på mig, vet inte om det var för att hon såg mig halka och såg ut som en inpackad fågelskrämma eller för att hon satt så tryggt i sin förbannade bil som jag så gärna önskade skulle slira bort eller att jag visa fingret så jag kunde utkräva min hämnd!

Men måste säga hur jag ÄLSKAR västtrafik sätt att hanterasnö kaos, jag vet vi gör bussen sen iaf den jag ska med så kan dem andra gå i tid. Vi låter jäveln sitta där och frysa arslet av sig och tårna tyna bort dem med för vad ska man med tår till???

Men till min räddning kom en annars så röd bil numera vit och hämta mig sen körde mig hela vägen till kungsbacka!

Efter det har dagen flutit på i lugn takt förutom skummisar på jobbet men det orkar vi inte nu sen jag kom hem har jag och kära prinsen lagat mat ihop som vi åt tillsammans med svärfar sen bara myyyyst och jag har kikat en del på VAMPIRE DIARIES!! :D

XOXO

Fast

Efter mycket om och men så följde jag kära systers råd om att titta på vampire diares för den skulle vara så bra och jag måste säga att hon gjorde den inte rättvis!

DEN ÄR GRYM, lätt en av dem bästa serierna jag har sett och jag kan inte hålla mig, vill bara ha mer, men som man säger MYCKET vill ha mera :D

http://acplteens.files.wordpress.com/2009/02/vampire-diaries.jpg


TRÖTT

Det borde vara förbjudet att vara uppe så här tidigt!! Vill tillbaka till varma sängen och inte gå ut i snökaoset :((

Men Men got to do what I got to do!

Have a underbar dag!

Avbrott

Det går vissa dagar innan man skriver men skriver dock för att må bra och för att tömma mig. Men nu har jag inte mått så bra dessa dagar eller veckor och har därför inte funnit ro eller inspiration till skrivandet..

Önskar verkligen jag kan få bukt med detta nu, kunna få tillbaka min motivation som nu är tillbaka på 0 och jag är nästan inne i grottan som jag kämpat för att ta mig ur. Men jag ska göra en sista kraft ansträning nu för mina käras skull så att jag kan orka med att existera och se fram emot saker igen.

Jag ska göra upp en lista och sen prioritera och se till att saker och ting händer för det är endast en själv som kan göra det.

Jag har märkt hur lätt och bekvämt det är att sitta och avundas alla andra och klanka ner på själv. Men jag vill inte vara sån längre, jag får väl accpetera utmaningen nu och se till att jag klarar det!

The heart is stronger than you think
It's like it can go through anything
And even when you think it can't it finds a way to still push on, though
Sometimes you want to run away
Ain't got the patience for the pain
And if you don't believe it look into your heart the beat goes on

I'm tellin' you that
Things get better
Through whatever
If you fall, dust it off, don't let up
Don't you know you can go be your own miracle
You need to know

If the mind keeps thinking you've had enough
But the heart keeps telling you don't give up
Who are we to be questioning,
wondering what is what
Don't give up
THROUGH IT ALL, JUST STAND UP!

It's like we all have better days
Problems getting all up in your face
Just because you go through it
Don't mean it got to take control, no
You ain't gotta find no hiding place
Because the heart can beat the hate
Don't wanna let your mind keep playin' you
And sayin' you can't go on

I'm tellin' you that
Things get better
Through whatever
If you fall
Dust if off, don't let up
Don't you know you
Can go
Be your own
Miracle
You need to know



23 juli

Datumet som är bokad redan nu, vet att jag är ute i god tid men så fort jag fick syn på det var det tvunget att boka :D

Jag ska få se pink IGEN!!! Jag och bästa lotten ska den 23 juli får återuppleva magin och se pink igen fast denna gång i göteborg och så underbart det ska bliii, längtar MASSOR!!!












Alla <3 Dag

Är en dag helt i min smak, en dag där vi ger varandra lite mer uppskattning eller helt enkelt bara talar om för dem som står oss nära hur mycket dem betyder för oss.

Denna dagen har vart lugn och härlig och gått i lugn takt. Vid två åkte jag och prinsen till alingsås för att hälsa på hans underbara mormor som i min mening är en mänsklig nallebjörn! Så snäll och go. Där delade vi på en pizza och sen lite bulle, kan ju lova att det va tur att thigtsen var på för annars hade knappar flugit och folk hamnat på akuten och jag hade stått där med tummen mitt i handen med ingen förklaring för så mätt var jag efter!

Sen var det även dags att bege sig hemåt och det är där jag är nu, och slappar inväntar prinsen så ska vi mysa :)

Jag är så otroligt glad att jag har en underbar familj som alltid finns vid min sida i vått och torrt.

Min underbara mamma- Du är en kämpe av alla dess like, och blir bara starkare för varje dag. Hade det inte vart för dig vet jag inte var jag och mina syskon hade vart idag. För dig faller jag tusen fallt och går hellre under än ser dig ledsen! Du är kraften i våran familj, du är inspirationen som sprider sig i familjen.
Min älskade syster- Du är så otrolig vacker och har en underbar känslig själ även om du inte vill att alla ska veta det. Dem skratten jag upplever med dig är bland dem bästa! Du är en tjej som har en enorm vilja och klarar allt du tar dig an. Du har en styrka som få. Du är så stark gumman och tar inte skit ifrån någon och det beundrar jag!
Underbara storebror T- Även familjens egna bank :) en klar inspiration när det gäller den biten har hela familjen en del att se upp till dig! Du är ärligheten själv och ställer alltid upp när det behövs. När jag tänker på dig så kopplar jag det med, ett jädra anama, ärlig, stabil, trygg och självsäker. Även en som sprider glädje omkring dig. Du är även en riktig fighter för även hur många gånger du skadas så låter du dig inte slås ner utan du reser dig med en gång och står med båda fötterna på jorden.
Härligaste storebror P- Du har en själv av ingen dess like, så förbaskat snäll och omtänksam. En själ som inte växer på träd och som tyvärr många i dagens läge tar för given. Och ditt leende och din värme och omtänksamhet och få vilket isberg som helst att smälta. Du dömmer ingen och tar inget förgivet, sådana personer som dig borde det finnas fler av för då skulle världen se ljusare ut.

Mina underbara syskon barn K & N-
Ni är oskuldsfulla, ni är underbara, härliga. Ni är glädje och ni är kärlek och ni är minnen. Med er blir man barn på nytt och lär sig se saker ur en annan synvinkel, med er är det aldrig en tråkig stund. Ni lär mig mer än någon annan så kallad einstein kan göra. Och moster är så tacksam att få ta del av era liv!

Min underbara prins- För dig har jag många ord men samtidig inga, den lycka och kärlek jag känner jag är med dig är som om man svävar på moln. Så underbart och så fluffigt och härligt. En känsla av ren glädje och välmående. Du är en underbar varelse som har båda fötterna på jorden. En undebar person som har så många drömmar och mål, en person som varje dag ger mig ny inspiration. En underbar människa som får mig falla för dej om och om igen. Vår kärlek fortsätter växa och den blir bara bättre och vackrare för var dag. Du är min stöttepelare och hjälper mig när jag haltar. Du är axeln som mina tårar faller emot. Du är glädjen som får mig att glad, du är den som får mig skratta och må bra. Du är dem 3 små orden, jag älskar dig.

Ni gör min värld till en bättre plats att leva på

Självklart glömmer jag inte mina underbara vänner, ni vet vilka ni är och jag finner inga ord att beskriva hur mycket ni ger mig och hur mycket ni betyder för mig, inga ord!

Alla ni som jag nämnt ni utgör min värld och för mig representerar ni kärleken i mitt liv och jag älskar er!

http://www.metrobloggen.se/UserFiles/18.9956/Image/xpglipxxblqovbdsrkkoqjukouhgzqghbwxxihfatkdkgtxfquwcrnmafsohnjdhvkdyxjzqeoslpcwcjhywzutxifxribkriqfnfvciwkvyidqhjnigezakzxwl.jpg

Lördagsmys

I lördags vaknade vi utvilade och pigga, glada och redo för en ny dag. En dag fylld med massa bus ocg mys då jag skulle va barnvakt åt mina ögonstenar för syster min skulle på födelsedagsfest och unna sig lite avkoppling och roligheter :)

Varje gång man är där blir man barn på nytt, tycker att barn tar fram en rolig sida hos en men samtidigt så gillar dem att leta efter knappar att trycka på ;) hehe! Vi busade, hade kul och åt mat sen så ville kevv promt titta på sagan om de två tornen med kära jarmo som inte hade något emot det. Så under tiden passade jag på att diska monsterberget som växt sig större och starkare under dagen men jag lät mig icke besegras!

Och mosters sessa ville så gärna upp i famnen under tiden men hon fick så vackert vänta men sen blev hon överlycklig av att få ta upp dem små tassarna och komma upp i famnen min :)

Gud, jag älskar dem små liven, så underbara busfrön och jag kommer göra allt för att få dem att må bra och le när jag ser att tårar är på väg för dem betyder ALLT!

Resten av kvällen följde först att fixa iordning tazmanien kevins rum eller rättare sagt det slutade med att jag satt och städa själv medan kevv så snällt berömde mig hur fint jag städa och hur hans kära mor skulle bli så glad över hur fint de va.. Grabben är smart :D

Sen blev det  lägga lilla nicole som va så trött och somna fort när huvudet landa på kudden och vi kunde mysa med godis och chips med den ljuvlig goda granatäpple ramlösan framför melodifestivalen :) Denna gång gick det ändå att lyssna på några låtar utan att avlida av tristess!

En lördagkväll helt i min smak!



Love is in the air

Eftersom hela helgen vart uppbokad så valde vi fredagen att fira alla <3 dag på eftersom älsklingen kan vara uppe längre och dricka om han skulle vilja samt att vi hade våran dag på lördan så slog vi eller rättare sagt jag två flugor i en smäll.

Denna dagen har jag planerat i en månad tillbaka, i vanliga fall brukar inte planer gå direkt i lås eller som man tänkt sig denna kom någorlunda nära och visade sig sedan blev bra mycket bättre än jag kunde planerat.

Ibland blir det inte alltid som man vill men det behöver inte alltid betyda något dåligt.

Dagen började med en tur med svärfar och första stoppet blev bensin macken och skaffa lite energi till bilen så att turen kunde bli lite längre, inte så övedrivet roligt på macken. Sen gjorde vi ett kort besök på Jarmos jobb :) Jag måste ha luktat eller utsöndrant någon form av odör för så fort jag kom in blev det knäpp tyst och hans arbetskamrater flög iväg fortare än blixten..

Sen efter blixvisiten blev de till att införskaffa material till min kväll som jag kokat ihop för honom.

Efter att tiden flygit iväg så bar vinden med sig prinsen hem och kvällen tog sin början. Jag hade dukat upp en liten "middag" för två med tända ljus, sen kopplade vi av och drack lite medan vi även gjorde iordning oss.  Sen kom skjutsen occh körde oss till en underbar resturan vid namn heaven 23, ja ni hör ju namnet fast måste medge att det låter lite speciellt ^^ Och upp på 23 våningen åkte vi och vi blev ledda till vårt bord med underbar utsikt och där satt vi och myste :)

Men hem måste man någon kom så kom även tid punkten att åka hem och våran skjuts kom körde oss hem. Men icke tog kvällen slut där utan när vi kom hem så kom nästa överraskning..

Ett rum fylld med rosenblad och ljus, egengjord cd med mina favorit låtar som jag anser beskriver min kärlek för han. På ett bord hade jag förberett med massage oljor samt champagne med frostade glas och choklad doppade jordgubbar..

För mig var kvällen fulländad med han vid min sida, en underbar alla <3 dag i förtid!


Låst

Så oändligt trött på allt nu, jag orkar inte mera, varför kan jag inte se solljuset, varför kan inte jag få känna värmen. Få känna mig lättad.

Känns som jag sjunker, som jag dras neråt igen. Vad ska jag klamra mig fast vid. Trodde innan att den enda man kunde lita på var sig själv. Men även den tiden verkar vara förgånget så vem ska jag nu vända mig till?

Kanske dags att vakna upp nu, sluta vara den optimist jag är och bli realist.

Vill bara låsa in mig och slänga bort nyckeln, det vore ju det enklaste alternativet eller hur.Men när var någonsin så enkelt.

På något sätt så lyckas jag ändå hindra det för stunden, men jag vill inte bara hindra det för stunden, jag vill ta mig upp ur det och stanna uppe!

Så hur gör jag, hur tar jag mig upp och stannar där?


En dag på IKEA

Imorse var det inte full rulle, synd att påstå!  Var uppe vid halv sju för ett toabesök, haha räcker för att beskriva hur borta jag var. När går in i rummet igen för att lägga mig så får jag för mig att tända taklampan i rummet, varför fatta jag inte men kopplade fort iaf att den inte skulle vara tänd eftersom prinsen fortfarande låg kvar och sov. Så vackert släckte jag igen och ledde mig tillbaka till den varma sängen.

Aktiviten för denna dagen var i alla fall redan bestämd, med ett mål i sikte. Nämligen IKEA eftersom vi ska börja renovera här och först på listan är köket så det var målet för dagen. Dock var jag INTE beredd på att tillbringa HELA dagen där. Kändes som ett hem. Först gick vi runt och kika sen satte vi osss för en väldigt billig fika sen blev det till att sätta sig vid datorn och jag tröttnade rätt fort så medan dem satt där och timmarna rann iväg så strosa jag runt och gick upp och ner på deras våningar så när dem väl ar färdiga visste jag vad jag skulle ha och vart det låg så sen blev det att ÄNTLIGEN åka hem!! Dock inte tomhänta utan vi har gjort det vi skulle + moms, på vägen hem unnande vi oss en mumsig thaimat som fick följa med!

Så nu är magarna full, första knappen uppknäppt, förståndet återhämtat, nu återstår det bara lugn och ro framför den underbara skapelsen, TVN :)

 

 

http://weberwedding.com/wp-content/uploads/2008/04/ikea_logo.jpg

 

 

http://www.hovberg.se/resmi/ikeajobb.jpg


Vad har hänt..

Jag förstår inte vad som hänt med melodifestivalen, seriöst vilken kassa bidrag som bara tycks rasa in. INTE ett enda bra bidrag var med igår, antingen halv sov man eller så ville man bara rycka av sig håret och slå huvudet ivägen något desperat för att få slut på detta lidande som kallas musik enligt dem som uppträdde.. SUCK!!

http://www.gnetagalten.se/images/00067/0/melodifestivalen-2010.jpg = http://3.bp.blogspot.com/_JBPaNQYEor0/ScipJWTXzHI/AAAAAAAAC7I/hQGD5aKFFWw/s400/tummen-ner.jpg

En dag på jobbet

När jag är på jobbet så blir man som en annan person på jobbet piggare och gladare men samtidigt klantigare hur nu det går ihop..

Dagen flöt på bra igår och jag trodde att nu lyckas jag med en homefri klantig dag, jag lyckades nästan men framåt lunch så gick en använt kaffefilter sönder och ut flög blött äckligt kaffe över allt, UNDERBART!

Så jag fick vackert plocka fram askungen i mig och städa upp över allt men blev iaf fint efter bra mycket finare än det va när jag började där. :D

Sen så har jag vart med om en tramutisk smakupplevelse!! Alla som känner mig vet att jag INTE är en kaffedrickare, och det var det jag demade för dessa dagar kaffe & ballerinas nyhet kladdkaka, som by the way är super good! Men vilket fall så var det några som klagade på att kaffe var svalt, och tittade på mig som idiot vet du inte att kaffe ska va varmt.

Så jag fick vackert smaka på kaffet, så fort jag fick in det i munnen så trodde jag att det skulle spruta ut och mer skulle följa med men eftersom kunderna så vackert tittade på mig fick jag gladligen svälja det med ett leende. Och eftersom "kunderna alltid har rätt" så ursäktade jag mig sprang till diskon och gurgglade massa vatten och allt jag kunde komma åt sen gick jag tillbaka gav dem rykande het sen gick dem nöjda därifrån kvar stod jag och muttrade och svor och tyckte dem var hemska som inte kunde gå så jag slapp smutta på det förbannade kaffet.

Men som tur var så gick resten av dagen hyffsat bra och gick på i bra tempo sen blev det att brumma hemåt med prinsen som vart snäll att hämta mig för att ha en UNDERBAR familjekväll framför en HEMSK omgång melodifestivalen.

Så slutet gott allting gott :)

Fisk på hjul

För en stund sedan fick jag nog höra något som definitivt var bland det ovanligaste och roligaste jag någonsin hört, iaf på mycket länge!

Medan jag återupplivade mig och min odör med en dusch så hade det knackat på dörren och vem står där på andra sidan då?

HAhahahahaha nämligen en säljare som vill sälja på oss FISK!!! Fattar ni eller? Hahaha fast där knacka han på fel dörr då svärfar själv fiskar och vi redan har frysen full. Säljaren hade till och med ett häfte där man kunde välja på urvalet samt vart beredd att kompensera jarmo för att han missade lets dance med att själv dansa!!

Hahahaha skönt att somna med ett gott skratt i alla fall.

Dum, Dummare, Anna

Herregud alltså eller IDIOT funkar också som smeknamn på mig. Man borde sätta upp en dold kamera som följer mig under jobbet. När man tänker efter vilket jag INTE tänker göra så är det ett under att jobbet fortfarande är mitt.

Och igår var det klippt igen, jag och porslin= BIG NO NO!! Jag behöver inte spräcka porslinen med min röst för uppenbarligen räcker det med blotta åsynen av mig. För igår flög en kaffepanna igolvet, eller kaffekanna som det egentligen heter. Bara det att jag gått och sagt kaffepanna hela dagen, inte konstigt att folk inte fattar.

Kanske inte klyftigast att säga allt jag gör för ja vi behöver inte gå in på det.

Alltså dessa dagar har jag inte vart mig själv, kännts som jag stått utan på och tittat på en idiot med dumstrut på sig som går i dvala med ett leende på läpparna. Inväntar måndag och en ny vecka förhoppningsvis en ny anna, men hoppas inte allt för mycket.

Har en till jobb dag imorgon, ser jag framemot för det som är roligast med mitt jobb är att det är så socialt och man träffar konstant trevliga nya människor, visst finns det undantag men det finns det över allt!

Kvällen här har gått åt till myskvällen med prinsen och svärfar framför lets dance och garvat åt stelplankan Marcus Birro eller vad sjutton han hette, seriöst en vandrande pinne har mer rytm i sig en den grabben annat än hans konkurrent överglade puckot stefan som tror att han är störst bäst och vackrast som dessutom inte kan hålla sina klabbar ifrån sin partner..

Och det som är kvar av denna dagen går åt till ett till blogginlägg efter detta, en tandborstning sen SÄNGEN :)


Filurar

Så mycket tankar som satt fart i mitt huvud nu, som en liten virvelvind som drar igenom.

Så mycket som jag vill göra och reda ut men vet inte var jag ska börja. Man har lyckats reda ut några trådar och börjat med några projekt för detta året :)

Har i alla fall fått ordning på en sak i alla fall, nämligen alla hjärtans dag <3 Den är planerad för full hals, tänkte köra hela helgen. Fredagen kör jag ut alla mina romantiska kort eftersom lördagen ska jag passa mina ögonstenar så jag
några små grejer utspritt på lördagen och söndagen.

Men något som jag alltid stör mig på är hur väldigt många singlar förknippar alla hjärtans dag för par dag. Att det bara är ett reklamjippo för par. Men det är ingen som tyder namnet på dagen. ALLA hjärtans dag, jag kan inte tala för alla eller så men jag ska i alla fall ge något till alla STORA hjärtan i min familj och skicka iväg en tanke till mina älskade vänner, för det är som sagt ALLA hjärtans dag.

Sen det där med ett reklamjippo så trött även på de, för ärligt talat så blånekar vi hur dålig man är på att uppskatta varandra under året, man har sin födelsedag, en dag på hela året då man får som mest uppskattning sen sinar det ut. Därför tycker jag att det är bra att det finns en dag som är till för ALLAS hjärtan, så sänd ut en extra tanke till dem som du bryr dig om och uppskattar för det ska jag göra.

Sen så ligger kärleken mig varmt om hjärtat!


Mitten

Onsdag, lill lörda eller mitten, kärt barn har många namn. Idag är det iaf onsdag och den spenderar jag som barnflicka åt söta lilla astrid som för tillfället unnat sig en vilostund. Kanske borde med göra det? Känns som det iaf, känns som john blund vart här och lagt på för ett halv år. Kanske rädd att jag inte får min skönhets sömn annars så folk inte blir rädda?

Vem vet, trött är jag i alla fall hela tiden känns det som.

När jag kommer hem så blir det i alla fall att packa arbetskläderna för imorgon blir det jobba! Hoppas min kära jarmo kommit ihåg att tvätta kläderna, drömde nämligen att jag glömde tvätta dem och fick stå där i smutsiga kläder och få elaka kommentarer och utskällning, oj va farligt? Eller? Man vet aldrig kanske kommer någon som är allergisk mot smuts och trycker ner mig i en dunke med klorin?

Ser framemot lördag då min kära familj ska komma hälsa på, vet nog inget bättre än att vara med dem, vi har en så härlig gemenskap och kärlek, alltid massa skratt åt allt eller ingenting. Vi ska käka god mat, tjöta och titta på melodifestivalen ihop, vi ska stå för lördagsgodis och annat mumma, syster och mor så tänk inte på det ;) hehe mitt problem nu blev vad jag ska laga för mat men eftersom jag tyvärr inte kan använda internet så länge till och tv inte är inkopplad och lillan sover så ser jag min nya syssla framför mig nu denna timmen framöver :P

Ha en trevlig dag mina trogna läsare <3

Ny månad i rullning

Nu har jag precis fyllt min kista nästan för mycket, får släppa ut lite luft så är det problemet ur världen, hjälp när blev det ett problem då man ätit för mycket mat? Illa!

Till middag idag tillagade jag sweetchilimarinerad lax med potatismos, kall sweetchili-lime sås och grönsaker, MUMS! En väldigt enkel och god rätt som får även dem kräsna att vika.

ett STORT plus för mig idag, denna första dagen på denna månaden är att jag nu gått in på hälsobanan igen, jag ska bevisa mest för mig själv och dem andra att jag kan bara jag vill.

Så innan frukosten satte jag mig på min nya fina rosa motionscykel och trampade gärnet, gud min stackars kropp blev chockad men ssåå underbart det kändes efteråt, ska låta maten sjunka lite till sen blire det hoppa upp igen.

Jag ska allt gå från michelin till superfin :)


http://www.automotorsport.se/uploaded/image/2009/2/10/Bibendumgubbe_140.jpg





Vill må lika bra inombords som utanpå och det ska jag uppnå. Har nämligen ett starkt vapen förutom min otroligt söta motionscykel, nämligen en stark motivationskälla som jag ska surpla ur varje gång jag känner att det börjar sina.




På återseende & saknad

Idag lämnar du oss, idag lämnar du sverige, men framför allt du lämnar mig... Och jag hoppas du får det underbart där nere och att spaninen vet vilken tur dem har!

Du är den som alltid finns där i vått och torrt, du är den som alltid är där vid min sida och på min sida oavsett. Du behöver inte veta vad saken gäller du ställer dig på min sida ändå.

Så fort jag är ledsen är det du som sätter dig på första bästa buss/tåg/båt/flyg för att finnas där.

Och nu är det hav emellan oss, jag kommer sakna dig något enormt.

Igår när jag åkte hem från dig, så fort du vände på klacken och dörren slog igen började tårarna falla. Redan då började min saknad efter våra samtal.

Oavsett hur länge du är där så vet jag att tiden går fort tills vi ses igen. Och jag kommer alltid vara där för dig, om någon någonsin skulle vara elak eller om du inte trivs eller liknande så sätter jag mig på första bäst flyg ner för att hjälpa dig.

Du är och kommer alltid vara min bästa vän, och tills vi ses igen så är det bara på återseende, och du får räkna med besök!
Anna&Lotten= Vänner för alltid, du känner mig ut&innan till och jag dig..
En vänskap som bara blir starkare med åren..










Tills vi ses igen min vän






 











 


sista dagen på den första månaden

Igår var det 31 januari, årets första månad redan till ände, det vore synd att påstå att den vart händelselös.

Den sista dagen spenderade jag med slappa till med familjen&prinsen hos min älskade mamma/syster med ögonstenarna. Vore dumt att förneka att söndagarna inte blir slappa (oftast).

Men när klockan var vid två snåret fick vi nog, så prinsen, jag min kära syster och sessan begav av oss iväg för att strosa lite på kungsmässan, fördriva tiden någorlunda i alla fall.

Vi kikade lite affärer mumsa på en god burgare som kommit bli min favorit och fortsätter jag i den takten dröjer det väl inte länge innan jag ser ut som en burgare. Dock så ångrar jag den inte, haha!

Med lite påsar i fångst så begav oss därifrån syster bestämde sig att gå hem med sessan i solskensvädret (i min fantasi i alla fall). Och vi tog bilen tillbaka. Där vi snabbt packade den för att sedan möta upp min lotten på maxi för att handla inför myskvällen.

Fast eftersom vi HELA tiden är ute i god tid så hade hon redan plockat ihop allt så blev inte mycket tid som spenderades där utan vi gasa hem till henne. Där vi myste åt taco, titta film och tjata massor eftersom hon åkte till spanien tidigt i morse på obestämd tid :((

För att sammafatta det hela blev det en underbar mysig söndag, precis som jag vill ha det.

Jag är nu redo att ta emot en ny månad och nya händelser.

Några favoriter från denna månaden.

Jag&älsklingen i vintersnön :)

Dags för pulkåkning

Jag&barnen som älskar pulka :D



Gruppkram



Love <3



Busfia <3



Älska jordgubbstårta med choklad




Min arbetsplats



Moster och sin sessa



En perfekt lördag



Mosters sessa blir 1 år :D




Moster och sin prins



Grattis sessan!!



En dag simhuset med prinsen



Jag älskar bada!!



Syskonkärlek <3