Strike

Jaha äntligen fredag :D Eller inte för att jag gjort så mycket övedrivet ansträngande, jo pilla i naveln så fick kramp i fingrarna ;) Om det ändå finns någon maskin för att träna dem!! Nae men seriöst har ja vart duktig, mammas kusin kom hit ida, o mamma ville stolt visa upp sin fina lägenhet som förtillfället timmarna innan inte såg så fin ut, bl.a hade vi husdjur å sådana djur ville vi icke ha så fram kom damsugaren därefter har ja gjort iordning mitt skrymsle och gjort rent toaletten. INTE det roligaste jag vet men för katten vem vill sätta sig o uträtta sina behov på en igenmöglig toa sen den måste ju underhållas lite. Nu har ja iaf gjort mina sysslor för dagen och ska om ngn timma bege mig för att gå på ett möte en stund sen blir det av hemåt för att sedan bege mig vidare in mot stan!



Förhoppningsvis bryter vi trenden med konstant lugna helger och bowlar ikväll :D Värmde ju upp mig på wii förra helgen så det ska nog gå bra, hoppas iaf på en eller två strike eller som minst inte halka på den hala banan :O


Kan hon så kan jag ;)

Ja då va man här igen, eller ja några dagar senare :P

Kanske osså kan skärpa mig me bloggningen om min underabra stora syster kan.. Som ni som läser vet är jag ju inte direkt känd för min uppdatering här men va katten jag skriver när jag känner att ja har något att skriva och nu blev jag så imponerad av min systers imponerande uppdatering att jag ville se  om jag kan göra det samma :)

Som ni vet innan har min syster världens härligaste son, kevin, en orkan men en underbar orkan =9 Och kvart i sju den 27:e januari 2009 blev jag moster till VÄRLDENS sötaste systerdotter Nicole!! Man kan inget annat än att avguda henne, dessutom har hon fått sin mormor näsa :D Så min kära syster som också e en underbar har nu ett vildfrö o en liten plutt och med våra gener skulle de inte förvåna mig om vi får ett till vildfrö när hon har vuxit lite ^^


(Nicole :) )


( Storebror Kevin och lilla syster Nicole)

Sötaste barnen :) Inte kan man ana att dessa två är/blivande busfrön ;)

Tips

Kors två inlägg på en och samma dag, ja vad ska man säga?

Jaja iaf som slutkläm på mitt förra inlägg så har ja planering för fulla hugg och jag älskar tips och idér!

Ja vill gärna ha lite tips på sidor där man kan göra bra inbjudningskort och inte allt för dyra.
Och sen lite tips på sidor där man kan beställa sexiga underkläder och liknande samt roliga spel =)
Även vill jag göra lite spännande och roliga grejer på alla hjärtans dag för pojken så tips där är också välkommet
och tillsist.. tips på roliga grejer att göra i sommar =)





Gränser

Har under senaste tiden funderat över mina. Det är spännande man visste inte att man hade gränser innan man verkar att ådra börjar växa i tinningen och det är alltid någon  eller något som får fram denna ådran för att se hur långt man kan gå. det är inte något som har med en själv att göra utan man märker alltid sina gränser när någon annan prövar den.

Jag har faktiskt märkt att jag har olika gränser, det gäller barn och sedan när det gäller vuxna. Min gräns är ytterst begränsad när det gäller vuxna eller jämnåldriga som e retsamma eller idyl men när det gäller barn och lydnad pså har jag förvånadsvärt bredd gräns.

Vet, två konstiga knepiga inlägg irad men sådana funderingar jag hade för tillfället... ;)

Förövrigt så är det planering för fulla hugg som pågår i mitt huvud!

Dialekt

NU va de ett tag sedan ja skrev här igen men nu e det iaf ett nytt o fräsch inlägg som ja lovade =)

Har funderat lite på dialekter, en rolig grej. Den ska ialla fall definiera var man kommer ifrån och jag har ofta fått kommentarer om min, folk undrar var jag kommer ifrån. Jag tänker inte på det förrän folk kommenterar det fast då tänker jag att jag låter som mig själv och det är väl logiskt o om det nu ska definiera var jag kommer ifrån så är det extra roligt för jag kommer ju från min mamma ^^

Bara en lite tankenöt som jag tänkt på och hade lust att skriva ner här! :P

Del 2

Jag orkar inte skriva lika långt bokinlägg som senast men för att kunna avsluta inläggen som får ja skriva en liten fortsättning :)

Jag slutade senast med mitt egna hemmagjorda peppakakshus som var dagen innan julafton. Och som väntat kom julafton dagen därpå och den kunde inte vart bättre. Man borde uppskatta julen mera som den är och inte som den borde vart eller kunde vart.  Och under julaftons kväll så är det obligatoriskt att tomten ska hälsa på och min lilla söta syster son väntade ivrigt medans jag och mina syskon diskuterade vem som skulle vara tomten och eftersom dem tyckte att jag är en riktigt teaterapa så skulle jag få rollen så det slutade med att jag fick ta kläderna och byta om och komma ut som Anna- Supertomten.



MIn söta systerson och Moi! =)







Så det var julen och nu till nyår! :)
Och även nyår blir super kul, massa god mat och mycket trelivgt sällskap av underbara vänner och ett lyckat tolvslag :D hehe...
Jag älskar att laga mat och med inspiration av en underbar kokbok som jag fick av älsklings bror så fick jag ihop en underbar meny  bestående av:

Förrätt: Mangosnittar och Räksnittar

Varmrätt: Sweetchili kyckling med en konstig men god sallad och äggnudlar

Efterrätten som jag hade tänkt mig gick käppt rakt åt helskotta(och ni kan tänka mig mitt humör)
så med ett desperat försökt och ett rot i frysen slängde jag ihop passionsfrukt med hallon och vaniljglass och grädde :) Kanske inte låter alltför gott men resultat blev faktiskt väldigt lyckat! Se själva!





(varmrätten  hanns tyvärr inte med :P men den smakade kalas)

Här kommer en samlingsbild på alla 




Så mina vänner detta var slutet på del 2 dem kommande inläggen är nya och fräscha och från detta året =)

Tjosan Trosan

Blicka framåt (del 1)

Först och främst så vill jag önska alla ett riktigt gott nytt år och hoppas det nya året lever upp till era förväntningar :) För er som har nyårs löften vill jag önska lycka till och hoppas det går bra med dem men ta dem inte alltför hårt så att ni glömmer bort vad som är viktigast er själva, förlora inte er i jakten på något som ni tror är viktigt..

(tänkte försöka leka lite filosof men vet inte om mitt budskap gick fram :P men iaf menar bara väl)

Nu har ju som sagt både jul och nyår kommit och gått förbi och lämnat oss in i det nya året med spännande händelser framför oss. Man kan inget annat än att se fram emot och välkomna det!

Tänkte dela upp detta inlägget och börja med julen..

I mitten på december så fick jag för första gången se mitt ansikte grönt, jag vet chokerande, men det e ju den färgen som symboliserar avundsjuka, för min kära bror vann nämligen en resa till underbara new york, boende på ett lyxhotell och 400 dollar i fick pengar plus gå på hockey med kändis som i sin tur tog med sig sina kompisar. Kan man inte annat bli avundsjuk, men efter tag nu så har jag lyckats få bort den gröna färgen men för att se hur ni reagerar ska ni få sen dessa bilder, säg mig sen om ni med blir gröna i ansiktet :P
Peter, Mats Sundin, Alexander Skarsgård och Peter Stormare

(Peter Stormare längst ut till vänster, min bror Peter i frölunda tröja, Alexander Skarsgård i rangers tröja och Mats Sundin längst ut till höger.)

   


Strax innan julen skrev jag ett inlägg om peppakakshus, för enligt mig ett måste till julen, mitt första försök gick ju som sagt inte enligt planering så jag gav inte upp utan dagen innan julafton så gick jag rond två mot affärens färdiga peppakaks delar och jag gick in i fajten med tanken att jag skulle vinna men så fel jag hade, affären hade allt ett ess i skjortärmen istället för att endast en del va trasig så var hälften av alla delar trasiga och detta resulterade i ett s.k anna raseriutbrott som innebar att jag tog det fördömda paketet och slog det så hårt jag kunde och så många gånger jag orka tills varenda del i paketet såg ut som smulor :D
Så förkrossad som jag var satte jag mig med mungiporna ner till golvet å snyftade, men så föll mina ögon på peppakaksdegen som vi köpt och fick en snille idé, affären ska f*n inte få stoppa mitt tradition med peppakakshus så jag kavla upp ärmdelarna på tröjan och satte mig i arbete och efteråt kan jag säga att jag va stolt :D
Resultatet kommer här nedan!



(Peppakakshuset i sig kanske inte är det största eller det finaste men det är ta mig fasen en design av Moi, Anna Jonsson och delarna går heller inte sönder! Detta är mitt lilla hus, min stolthet!)