Jag vs. Imse

vs http://www.gadden.se/econtent/img/spider.jpg



Som sagt så kan jag inte sova länge längre men och andra sidan så vinner jag mycket mera av dagen :)

Och för en gång skulle eftersom jag skulle hälsa på min familj som jag LÄNGTAR efter som bara den så ville jag inte ge dom retsamma att klaga på mitt hår ^^ Så det blev från sängen till duschen med en gång..

När jag väl står där och precis ska ta i schampoo så ser jag en en svart grej med ben som rör sig och det visar sig vara imse som kommer på besök så med en gång låter jag regnet(duschen) sköljer jag ner han men precis som sången säger klättrar han upp igen så jag sköljer bestämt ner han igen och samma visa igen..

Så då tänker jag att jag tar i hårdhandskarna med schampoo flaskan och sen skölja ner han igen. Men imse vimse spindel klättrar upp igen så jag vänta in han sen tog jag tag i flaskan igen och dängde till ordentligt och sköljde den, och mina vänner jag kan gladligen tala om att imse vimse klättrar INTE upp igen!

Annars idag har som sagt besök dom andra ägarna till mitt hjärta och bara njutit av deras sällskap och mors goda mat :) Önskar min älskade syster all lycka inför morgon dagen, vet att det kommer gå galant så duktig och skarp som hon e!

Det har vart en lugn och härlig dag, bortsett från vattenkriget med imse ;)


Mums

Kvällslyx som piffar upp :)

Pinsamt!

Hahaha USCH! Som jag skrev innan så har det vart en riktigt slappisdag och jag har inte lämnat mina FÅR mysbyxor, men så hade jag fått avi om att jag ska få paket hem levererat inför ett jobb jag ska göra.

Det skulle komma mellan den och den tiden men inte fasen fick det fart på mig inte, så mitt i filmen som vi tittar på säger prinsen, posten kommer.

Okej tänkte jag så gick jag ner hämta mitt id och går mot dörren, missta mig inte alls jarmo är den finaste killen och den enda för mig men det finns ju fina killar fortfarande, så tror ni inte ut ur postbilen kommer det 2 st långa, tränade fina killar. OCH där står jag i mina får mysbyxor, linne och tröja som båda är överösta med fläckar, riktigt flottigt hår, ser ut som jag duschat i olja och smör samt med mörka ringar under ögonen.

Tror ni man känner sig snygg då eller? BEAutiful, :D

Tur jag redan har min drömprins som lyckligtvis gillar mig för mig <3


Måndag/mysdag

Från sömntuta till vanlig tuta eller vad vet jag, att sova länge är inget jag kan göra längre i alla fall fast ligga kvar i sängen och gotta sig det är en annan femma :)

Idag blev det till att ringa runt och få ordning & reda på saker och ting samt betalt lite räkning som fortsätter imorgon, ALLTID lika kul ^^

Annars har det inte vart många knop, har inte lämnat mina fårmysbyxor över huvudtaget. Men planen är att göra det efter duschen sen. Till middagen blev det att titta på en film som dock inte var i min smak så jag hamna här men min sambo har hyrt den 3 gånger men aldrig lyckats se den, den skulle vart inne igår haha men vi valde ha kvar den så han fick se den.

Som vi kommit under fund med så hade det vart billigare att köpa den men lätt att vara efter klok :P

När dagens höjdpunkt i televison kommer, det vill säga 2 and half men så blir det smothie &jordgubbar med mörk choklad! MUMS :))

http://iloapp.emmsaklemmsa.se/blog/blogg?ShowFile&image=1261237917.jpg


avklarad

Ny vecka är åter här, som det känns nu så springer dom om än och skriker varvning på högsta volym!

Även helgen hann komma och gå lika fort men inte utan roliga händelser som premiären av grillkväll med underbart sällskap är nu avklarad..

Nu är det bara fortsättning som gäller :) Kvällen bjöd på mycket god mat, härligt sällskap av en salig blandning människor och musiken som bokstavligen sprängde ut ur högtalarna när kära jarmo och hans lekkompis christoffer fått lite gärn i sig :P

Dagen efter vaknade man förvånadsvärt bra dock kanske inte energin va på topp men det vart det lätt värt!!

Ser fram emot nästa grillkväll :D

http://api.ning.com/files/-0wL-Gq4NL9svn-pJjgr*fW*2hHXD5QUhtZhXM9QMKm-FA1MKs5EkmS7p1-PiGDDqadfHU4Pv5aS9qjBJ88G4mXjPLRtnQcI/barbeque_explosion.gif



Maraton

Då var helgen äntligen kommen, jag kan ju säga att helg och ledighet uppskattas mer av mig i alla fall när man jobbat hela veckan och är helt slut, puttrat denna dag på reserv tanken.

Jobbet idag har vart underbar, verkligen längtat efter att komma till det stället, människorna och kollegorna är så otroligt underbara sen har jag en delad åsikt om trappan som finns där. Som jag använt väldigt flitigt idag må jag säga.

Eftersom vi var en man för lite och jag är såpass ny och det var konstant ärenden på nederplan så har det ledit till att man fått springa, turen är i alla fall med min kondis och min mage att jag inte snubblat eller fått andnöd mitt i trappan och rullat hela vägen ner :P Så här i efterhand kan jag ju säga att det känns som man sprungit ett helt maraton i alla fall när kondisen ligger på minus.

Nu är kvällen i alla fall kommen och snacks och en middag senare ligger prinsen & jag i soffan och jäser :) Vilar upp oss inför en fajt med wiiet!

http://www.artsjournal.com/culturegrrl/dog-tired.jpg



Trevlig kväll!!

undercover

Nu var denna dagen till ända och tiden har sprungit förbi likt den slapptask jag är, jobbet har gått bara bra och trivs bland dom alla underbara arbetstagarna!

Och för att undvika köerna från helvetet gjorde vi lite ärenden in emellan bland annat stoppa i oss föda och kolla upp ett nytt arbetsställe som jag ska vara på imorgon, spännande spännande :)

Anywho så står jag och duschar, JA MINA du läste rätt jag äger faktiskt något exusivt som en dusch, denna fantastiska mojäng får en ren. Under all skit som döljer kan man upptäcka roliga saker, hahaha! N men helt plötsligt känner jag att det ömmar och kliar på armen.

Så jag kikar till en extra blick och ser en finliknande upphöljning bara att det inte är en finne och efter mycket tankar kom jag fram till att det måste vara ett myggbett, dock tänkte jag att dom jäklarna borde väl inte komma än???

Så när jag kommit ner i rummet så ser min kära sambo, mitt i sängen, sitter en bevingad blodsniffande tjuv som var undercover på jakt efter mitt blod, MEN NO MORE!!!

http://3.bp.blogspot.com/_HdudRKT0BSY/R7VcPWs6nCI/AAAAAAAAAUY/40FKOSovY3w/s400/Mygga.jpghttp://www.craphound.com/images/Access_Denied_cover.jpg

 

Good day & And good night!


Hoppas

Hoppas hoppas hoppas!!

Blir galen av väntan


http://www.ccfm.org.za/go/assets/images/home/toadily-insane.jpg

Dit & tillbaka

Gårdagen blev slappare än slappast till än början i alla fall. Det var rätt skönt att bara ta de lugnt och ladda om men till slut tröttnade vi och blev som duracellkaniner som var fruktansvärt uttråkaded vilket ledde till en 3 ich en halv timma roadtrip :P Vi tog ut bilen på en lååång promenad!

Vi hade några mellanlandningar, små stopp men gjorde ett ordentligt när bensinen i vår magen tog slut och humöret skiftade så vi stannade i bäcebool och gjorde påfyllning till oss och vårt kylskåp där hemma sen blev det att slänga sig i sängen när färden va slut och återgå till slappandet :)

Vår dag i korta drag!

http://m2.wnymedia.net/files/2008/02/roadtrip.gif


Underbara lördag

 

 

God kväll


Tack

min underbara syster för den du är och för att du alltid finns här <3


Ams

Denna morgonen så blev det up med tuppen! Hade lite att uträtta samt ut och åka lite som numer tillhör vardagen när man inte jobbar :)

Så beslöt mig för att åka ner till kungsabcka (högst ovanligt) jag vet! haha följde med syster till ams som jag nu sitter och väntar tills hon ska bli färdig. Under tiden sitter jag här och söker jobb och "söker" jobb :P Min mage äter upp mig innefrån, nästan så att dammråttorna lockar!

Nu börjar tiden i alla fall räkna neråt!

Efter detta blire att hämta yrvädrena från dagis och sen luncha i stan med mor & co :) Vad kvällen tar oss hän är fortfarnade att fundera på..

på återseende!

äntligen

Min dator har läkt sig sj'lv och med lite vila och installationer är den nu på topp, mamma har saknat dig!!

Vet för det första inte hur den blev så knepigt men det spelar faktiskt inte någon roll för nu är den fit for fight igen :)

Dessa dagar har jag tillbringat med min kära kusin vitamin och energiökande annika :) alltid lika kul och vi blir alltid lika störda, dessa dagar har vi verkligen ånjutit som sommar! Tryckt i oss massa godsaker vilket iofs det känns som det enda jag gör just nu fyller något som snarare behöver tömmas :P haha

Det verkar som vi fåt behålla det fina vädret eftersom det dykt upp idag igen, känns nästan som någon bundit fast det med lasso men jag klagar inte!

Planen för dagen är att åkaaaaa till min älskade familj som jag saknar som en tokaaaa!! Försöka hålla igång med med yrvädrena ute idag är  planen iaf sen om jag får med mig dom ut är en annan femma!

http://i.mycommentspace.com/9/913.jpg


JAG

ÄR JÄVLIGT FRUSTRERAD!


Liknelse

Hahaha jag får mina ryck ibland och imorse på jarmos härliga bakisdag så kom ett av dom.

Han har haft en vana nu dom senaste helgerna att vakna tidigt och imorse var det min tur så då hoppade jag på honom och putta och väcka honom.

Då fick jag höra en liknelse som han tidigare sagt men lika rolig varje gång,

"jag är som en duracell kanin som inte fattat att batteriet är slut"

Hahaha!

click to zoom


Chocktillstånd

Imorse så skulle kära E kompisen som vi sov över hos åka iväg och träna med en vännina och eftersom jag inte tagit hand om min kroppsbonad sen tja jag kom in i den så tyckte jag det var dags att röra på dö köttet så jag hackade minsann på :)

Men med fortfarande en släng förkylning och en OTROLIG OTRÄNAD förpackning blev näst in till döende efter 5 min och svetten forsa men jag fortsatte tills jag kände inte ens mina tår orka röra sig så då tog jag min förnuft till fånga och smög ut igen för att kunna rädda det lilla som gick.

Men det var ett smakprov/uppvakande/chocktillstånd som min kropp sent ska glömma!

Nu får jag nästan mersmak, kanske inte på att känna sig döende men på att komma igång...

Vem vet..

+


=

JAG


Helg

Det är något som är välbehövligt efter denna veckan, är annars inte så trött när helgen kommer men eftersom jag börjat ett nytt jobb nu och jobbat non stopp hela veckan så har det allt tagit på krafterna samt att ett j*vla virus bestämt sig för att invadera min kropp eftersom att en släng av magsjukan uppenbarligen inte bet på mig.

Men jag stod på mig och jobbade minnsann här är vi inga mesar minnsann!

Det som är underbar med det nya jobbet är att dagarna springer iväg, jag stortrivs och det känns mer som man umgås med underbara människor än jobb och det är väl så det ska vara?

Efter jobbet igår blev det till att bli upphämtad för att sälja av motionscykeln som jag så bestämt ville ha från början och skulle minsann använda den varje dag, enda skillnaden mellan mig och pinokio är att hans näsa växer vid lögner och inte min. Men gjode i alla fall en bra affär!

Sen bytte jarmo däck på bilen som jag fann så otroligt roande NOT sen så skulle jag kunna berätta i detalj resten av dagen men det orkar inte jag vi slutade i alla fall upp hos några kompisar som inte tycks bli av med oss eftersom vi är kvar än :)

Nu är det helg mys lalalalalalalala!


Vad

Har man på sig på bröllop, jo det vet jag men vilka färger passar? Och ska man matcha sin partner?

Har nämligen 2 bröllop att gå på dock har jag tid till det andra att planera men det första infaller om bara några månader sen så älskar jag att planera och ha saker och ting klart för mig.


Dock vet jag att man inte ska ha vitt på sig eftersom bruden ska stå ensam för den färgen.

Men funderar på om jarmo ska ha en ljuslila skjorta med jätte fin slips till och kavaj och jeans, till det vill jag nog ha en ljus/mörk lila klänning med detaljer på eller kanske man ska ha ljusgul matchning? Vill ha ljusa färger eftersom det är mitt i sommarn..

Vilka problem, vilka problem! :P

http://modersmal.skolverket.se/resande/images/stories/resande/bilder/farger2.jpg


Över

Ja nu har påsken vart för i år och även påskharen som i år hade fullt upp hemma hos oss ;) Har man traditioner så har man dock var det inte så många som var intresserade av att leta efter äggen :S Snacka om att göra påskharen besviken!

Men dom som väl letade gjorde påskharen mycket glad! :D

Påsken var till stor belåtelse och som vanligt likt alla andra helger känns det som man ätit all världens mat och magen är likt en höggravids kvinnafast inte lika fin och det ligger byxknappar över allt sen så ska man inte tala om stanken som kommer ut. MEN det är alltid lika gott ;)

http://2.bp.blogspot.com/_KzUvGt3xDV0/SomVhX65AZI/AAAAAAAAEk4/TV9OYDAGaH4/s400/glutton.gif

Jag har haft en underbar påsk, tack min älskade familj :)

Dumförklarad

Som sagt så lyckades jag allt bli lurad igår men jag lyckades även , visserligen, OMEDVETET lura några också. Nämmligen Jarmo, hans syster&sambo samt mig själv hur man nu lyckas med det..

Det var så här att vi var på en parkering hemma hos jarmos syster&sambo för att låna hennes bil (ORKAR INTE FÖRKLARA VARFÖR) men där var vi i alla fall. Jag och jarmo sitter i bilen med ena dörren uppen.  Nycklarna sitter inte i och helt ur tomma intet börjar det komma musik och jag säger till dom andra.

Vi försöker lyssna vart musiken kommer ifrån men lyckas inte lokalisera det. Sen så lutar jag mig fram för att lyssna i framfacket men då tystnar det, så jag lutar mig tillbaka men då kommer musiken tillbaka så vi alla fyra lyssnar var vi än kan men lyckas inte hitta det så jag böjer mig fram igen men då tystnar det igen!

Så jag lutar mig lätt fram igen och börjar sen höra att musiken kommer från mig. Så jag stoppar ner handen i fickan och fångar upp min mp3 som då lyckats gå på. HAHAHAHAHA!!!

http://i249.photobucket.com/albums/gg228/lytbryan90/jackass-award1.jpg


April

Ja, tid har inte funnit i min värld nu det sista eller i alla fall till att sitta vid här då jag jobbar massor sen flängt hitan och ditan..

Men jag har sadlat om och nej ingen häst, eller någon annan för den delen heller utan karriär mässigt, i onsdags började jag mitt nya jobb och jag stor trivs, det känns inte som ett jobb, kan inte förklara för då skulle ni antingen försvinna fortare än ögat eller så skulle ni fastna här och dras ner som en sjunkande sand.

Annars så som titeln lyder har det ju hunnit bli april, och gårdagen kunde väl ingen undgå eftersom det då var skämtdagen första april, jag trodde minnsan jag skulle klara mig hela dagen, för jag är ganska dum det måste medges men jag klarade mig bra tills jag kom hem och telefeonen ringde jo visst var det min kära syster som ville säga ett par ord, innan jag visste ordet av det så var jag inne i mitt första april skämt.

Skämtet gick ut på att tja hon är medlem i H&M och handlar man då för 10 000/ år så blir de erbjudande etc som dom hade då som började kl.19 och hon fick lov att tag med sig en person som då var jag. Nu i efterhand så borde jag tänkt längre än min näsa räckte och min ärt hjärna för kungmässan stängde kl. 19.00 till och börja med.. Men men hann inte komma så långt innan jag fick sms om april april.. Så där kan det gå!

Bra början på april, hihi en rolig sådan i alla fall!

http://www.product-reviews.net/wp-content/userimages/2008/03/what-april-fools-day-jokes-or-pranks-will-you-be-playing-tomorrow-287x300.jpg