Slut

Nu har vi kommit till en ände och sista natten är här, imorgon bor vi officielt inte här längre utan kommer sova i vår nya FINA lägenhet! :D Som man har tjatat, gråtit, svettat, bråkat, längtat, saknat och sett fram emot denna dag! Nu när den har kommit så är det minst sagt blandade känslor.

Mardrömmer är äntligen SLUT!

Som sagt blandade känslor... Så tacksam för mina fina <3 som ställer upp för oss imorgon, glömmer inte de o ni kan räkna med oss nästa gång ni behöver hjälp! :)


Flytt

Det enda som kretsat runt oss de senaste månaderna och nu helt plötsligt står det här på glänt.

Imorgon bär det av, imorgon säger vi hej då till nol och hej till kungälv! Känslan går inte beskriva även om jag hade velat att det skulle kännas mer men det lär säkert bubbla upp imorgon.

MEN EN SAK ÄR SÄKERT, IMON FLYTTAR VI!!!! :D


Trött

Förvarning, detta är ett gnäll-lägg.

Just nu är jag bara så förbannat jävla trött, på allt!
Jag borde vara överlyclig att flytten äntligen står på intåg och snart smäller det. Borde vara lyckligöver att vi snart efter minst 1 år av slit och kämpandes så är det äntligen över.

Det så mycket som jag kanske borde vara lycklig över men NEJ. Så trött på allt som har med flytt att göra eftersom det känns som mitt liv just nu är som en enda stor väntsal.

Jag är trött på all drama och skit som pågår eller har pågått, trött på vissa människor och trött på den här ge och ta funktionen bara funkar åt ett håll.

Trött på sverige och omgivningen ibland...

Jag är så trött på att min motivation suger just nu så att min ekonomi, hälsa och allt annat spricker runt omkring.

Så efter detta inlägget så kan ni ju märka att jag är TRÖTT!


RIO

Filmutbudet på var magert idag men efter en del övervägande så är filmen nu bokad.

Trumvirvel tack...

Det blev RIO som vi ska se på BIO! :D



En mysig kväll i biomörkret med mina fina :) Perfekt när det vankas jobb för morgon dagen!


Jag ska måla hela världen

   
 


Nedräkning

Dagarna springer på.. Kommer ihåg när vi drog igång hela röran med detta huset och evigheten kändes, tja förevig!
Men nu det sista så springer tiden iväg och man försöker graspa om allt som sker runt om en. Dock kan jag inte påstå att jag är ledsen utan mer lättat och spänd inför det nya äventyret som jag ska få ta del av med min sambo.

Så ja nu flyttar vi snart och nedräkningen står på 8 dagar kvar tills vi ÄNTLIGEN får vårat eget och kan säga hej då till förflutna och hej till framtiden.

Sista helgen är kommen för att säga hej då :)

Let the countdown begin/continue!


Sockerfri

Om man ändå visste egentligen hur mycket man påverkar sin kropp med maten man trycker i sig. En del saker är ju givna, tro fasen när du ser en svettig, ihop skrumpen hamburgare med en sketen ostbit på som dryper fett inte är bra för en men ändå är det något som gör att du trycker i dig den!

På senare dagar börjar jag i alla fall se effekterna både utsidan (även om det började synas för längesen) men min insida.. Tror att koskiten på hagen ser fräschare ut än min insida.

Så vill tro och hoppas på att jag kan klara

2 sockerfria veckor

kanske inte kontrollerar alla livsmedel men de flesta och undvika onyttig mat men förövrigt kommer jag äta som vanligt dock i mindre potioner sen får jag väl ligga och tugga på nagglarna när magen skriker efter mer! :P


full rulle

Dagens sysslor:

Kompletteringsprov
Fixa disken
Vika tvätt
Tvätta
Färga håret
Bädda sängen
Skicka rapport till jobbet
Ringa samtal
Baka & Laga mat

Bara baserat på den listan så kan man ju avgöra att det är en del, tur man kommer upp i tid i alla fall även om man själv inte tycker om tiden för stunden när man går upp. Kan ju knuffa ut trötter ur de sju dvärgarna och ta hans plats. Kan kompesera min längd med min mage så är det bra!

Dock är det ialla fall att få undanröjt lite då det värsta jag vet är att leva i en ständig tornado som drar runt i huset.

Hur som haver så dags att återgå till listan!


rörig

tänk vad man kan ställa till det för sig ibland.. livet va allt lättare när man inte visste mer än när middagen var färdig..

Ibland är det bra bättre att hålla sig för själv med risken att göra bort sig..

Mitt humör känns som vädret utanför.

Veckans planer ser ut som:
skola & jobbsök
Träna & sola
Myskväll med kärlek hos anneli
Jobba
Fixa inför flytten med nedräkning på 10 dagar
Bowla


Virr varr

Så det känns i huvudet nu, ett enda stort virr varr som inväntar ett stort hål där alla tankar kan sugas ner för att tömma mig totalt. Jag skulle vilja va totalt dum för en dag för att slippa tänka på något. Skönt de hade vart att känna sig helt tom i bollen!

Det är så lätt att peka finger och avundas alla speciellt om man som mig är beroende emellanåt av facebook där allas liv verkar så konstant perfekt utan något fel på ytan men gräver man undan så kanske man märker att deras liv är precis lika skört som mitt och alla har vi små gupp i vägen.

Det spelar ingen roll hur stora hinder man har utan hur snabbt du tar dig upp igen.

Och det e väl de jag får göra nu antar jag..

Med hjälp av den härliga våren som verkar anlänt nu och en pepp app på iphone så ska jag nog kunna reda ut min röra som jag eller livet tycks ställt till med!

Man kan bara man vill är mottot mitt! :)


Dumma sill

April april är nog snacket på de flesta läpparna idag kan även bero på att förutom att man luras etc så har vi nått mitten på våren och sommarn är inom räckhåll vilket kommer bli en grym sommar om jag får som jag vill! :)

Jag själv tänkte inleda min första april med ett jobbpass för att sen lämna över till en mysig tjej middag på en grekisk resturang i stan! :)

En bra dag imina öron..

Min fina vän säger att hitta dom små ljusglimtarna i mörkret som kan hjälpa till att leda upp vägen tillbaka och antar att detta är en av dom ljusglimtarna.. Hela helgen kommer va en enda stor ljusglimt som förhoppningsvis kan leda mig tillbaka

Så april april din dumma sill, jag kan lura dig vart jag vill
säger jag till det eländiga mörkret som kan tyckas omge mig.

http://kattitingeling.blogg.se/images/2010/ray-of-hope_68993839.jpg