På benen

Om man ska jämföra mig med gårdagen, och i förrgår med idag så är det som vilt vilda människor vill jag lova! Tänk vad nypon/blåbärssoppa kan göra, en mirakelkur!

För idag ha jag lekt hurtig och donat med disk, kläder städat/rensat sovrummet och tvättat ett par omgångar maskiner samt tagit hand om min kära sambo för det är det den ondskefulla magsjukan bestämt sig för att belägra men där ska den inte få stanna länge om jag så ska dyka in i magen och kicka dens ass!!

Men känns underbart att jag lyckades kicka ut den ur mig i alla fall, väljer vilken annan sjukdom som helst, inflensa, förkylningen vad som helst förutom magsjuka!!

Nu återstår det att se hur länge jag får vara utan den!

http://1.bp.blogspot.com/_4m8Rz_zZlVQ/SLOi9faieVI/AAAAAAAAAoU/ARqsjAjjLkY/s400/KickAssLogo.gif


Min räddning

http://www.matservice.se/bilder/stora/7310470063195.jpghttp://www.matservice.se/bilder/stora/7310470063096.jpg

För kaxig

Så är det ibland, man blir för kaxig.. Min kära systerdotter drabbades i fredags av magsjuka, och trots att lilla damen spydde och spyan prickade in min klyfta, TACK gode gud inget kom på min nya tröja eller henne. Men trots det var jag inte det minsta rädd för att det skulle drabba mig.

Nej då inte jag, har inte haft det på 7 år eller såå jamen god morgon, något som jag först trodde var bakfylla dolde sig att den lilla jäveln, magsjuka i göm för att håna mig i ansiktet.

Så nu sitter man här men knappt någon energi, igår var det enda änden som jag tackar är över men varför ska då inte andra sätta igång så nu vågar jag knappt släppa mig utan får springa fortare än brandmännen som fått ett utrop om en ny brand!

Så bli inte för kaxig..

http://www.xenu.net/archive/scientology_illustrated/sick.gif


På jobbet

Sitter jag nu dock så har jag rast, måste vila mina stackars fingrar efter allt meck som jag håller på mig. Är ju en handy man denna veckan på en förskola med massa underbara gosiga barn, ska nog lämna in en intresseanmälan om vikare där, stor trivs!

Dock är jag trött och vill ut i fina vädret så räknar ner nu tills hemgång för då blire det in till stans och gotta sig i solen med en glass och underbart sällskaps av sandra :)

Fick ringt ett av samtal som var planerat idag i alla fall men sen slog dementen in igen så glömde ringa läkaren men står på dagordningen i morgon!

Hööörs o synes!

Misstänker

Att en allergi har smygit sig på mig.. Vet inte men blir att ringa läkaren för är förbannat trött på det rent ut sagt!

Så fort jag dricker något med kolsyra så börjar det bubbla i magen och det känns som tusen knivar skär i mig på samma gång och bubblandet ökar till slut känns det som en jävla vulkan ska explodera vilket det ibland gör.

Värst är det när det inträffar under natten, så sitter man på dass själv och skriker för fulla muggar och tårarna bara rinner men nu är det stopp blir till att ringa lite imorgon på rasten.

Eftersom min åldersdement som vanligen kanske kickar in när man är på äldre dagar är att jag förlagt min digipass grej så nu måste jag fixa en ny eftersom den mojängen behövs för att kunna se hur mycket skatt man får tillbaka!!

Så nu misstänker jag dubbelt alltså, dement&allergi, dubbelbingo och priset är en tripp till läkaren, wiiehooo!

http://fusible.com/uploads/suspicious.jpg


Trött

DET ÄR JAG!

http://blogg.myyzz.nu/wp-content/uploads/coffehound.BMP

 

Kanske borde se om det hjälper att tejpa upp ögonen? Vad tros..

Vart full rulle ett tag nu men misstro mig inte jag stor trivs, älskar när man har något att göra, när man sig behövd. Heltklart en av dem bästa känslorna som finns.

Resten av veckan fortsätter väl i samma takt men på fredag kan jag lova är jag lägger mig fortare än små barnen gör. Är en trötter nu men när jag vant mig vid rutiner etc så lär väl energin infinna sig också.

Sen så kom jag tänka på en sak, hahaha, barn är ju så underbara, unika och roliga framförallt ÄRLIGA. Dom är inte rädda för att säga vad dom tycker och tänker, kommer direkt utpräntat ur hjärnan.

Så där står jag idag och målar på deras förskola och dom är fulla av frågor om allt mellan himmel & jord.
Pojken: " Du måste äta mycket godis va?"
Jag:" Ne, vadå då? Inte idag i alla fall :)"
Pojken:"Nehe men du är ju så rund, varför är du det då?"
Jag:" Haha jadu, jag vet inte"

Hahahaha, jadu vad ska man säga till det, livets goda förnödenheter som gjord mig rund och glad :) Men det ska som sagt ändras snart!

Peace!

Veckans Planer

Som sagt så går denna veckan i samma anda som helgerna gjort det vill säga full rulle..

Måndag- Jobba och skriva

Tisdag- Ev. barnvakt annars jobba

Onsdag- Jobba, rensa

Torsdag- Umgås med min älskade systerson och min familj, ÄTA VÅFFLOR!

Fredag- Umgås med älskade familjen och röja

Lördag-söndag- MÅLA & RENSA

Sen blir det väl att ordnera mera vila tror jag eller sjukhem nästa!

Minnen

http://www.impactlab.com/wp-content/uploads/2008/08/memories.jpg

Efter maten som blev tacos, MUMS, fick jag mig ett ryck att gå igenom mina flytt kartonger och röja, lite förarbete inför flytten. Jag igenom massa gamla saker som gjorde ett en tår fälldes, plötsliga skratt inföll. Så härligt att återväcka gamla minnen med små inblickar. Läste gamla vykort från min farmor och farfar, från vänner och släkt saker som man skrev själv, ja vad ska man säga så mycket som händer under åren även om det inte känns som det.

Men jag har i alla fall röjt tillräckligt för en vecka framöver för nästa helg blir de till att måla och fortsätta röja, någon frivillig? Bjuder på mat och dryck! :P

Min stackars rygg är ju inte direkt glad på mig!! Fortsätter jag sova i denna HEMSKA säng tillsammans med en kombo hur min hållning är så dröjer det nog inte länge innan jag ser ut som ringaren i nottre dam!

DOKTORN ORDNIERAR VILA!


Färg



http://www.malaovertapeten.nu/gfx/omFarg/fragor.jpg

 

Idag var man inte pigg vill jag lova, fick dock sova ut! Stängde av mobilen så risken att bli väckt var minimal men heter man Anna och är lätt irreterad och väckt så skiter sig ändå..

Dagen var helt oplanerad vilket var väldigt skönt då det känns som varenda helg som vart har det varit full rulle så idag blev det av att handla färg så man kan börja pilla och dona med huset så vi kommer ett steg närmare flytt :D

Så det viktigaste steget som tar oss närmare flytt fick vi alla fall in!

En tanke som fall in mig nu som jag skriver är hur glad jag är, så lycklig lottad jag är som är omgiven av fantasitska människor som har en sån viljestyrka som smittar av sig, jag tror eller vet rättare sagt att det är tacke vare er som jag är där jag är idag! Många tack går speciellt till min älskade familj, min sambo <3


Tack

rallycalle & hederliga gamla mp3, inte fen flashigaste men duger bra till att täcka upp med bra musik och stänga ute idotiska ljud från stelkäkade människor=människor som är okapbla till att tugga med stängd mun.

Och sen rallycalle, där går jag i min egen takt, lunkar fram och tjötar i telefonen när jag ser blå faran flyger fram, nämligen blå express som bestämt är tidig så jag fick skrika till personen i luren att vänta medan jag galoperar fram med hjärtat i handen, sen kravlar jag in i bussen andas fram ett tack och kryper till mitt säte, sen var min kväll räddad och jag kom hem i tid tacke vare detta! :)

En dag



på jobbet som gått helt okej, kan ju i alla fall säga att jag inte är hungrig på kött eller färdiga såser längre...

Jag har

mål, en dröm

http://www.expowera.se/mentor/foretaget/bilder/mol_6.jpg
(bild lånad av google)

Ekorren satt inte i granen

Utan den lilla ekorren skutta hela vägen fram på våran baksida..

Morgonen började segt med morgontrötta jag men upp kom jag och gjorde min nyttiga frukost, under tiden som ägget koka på så öppnade jag altandörren och steg ut i morgon kylan i mitt vita linne och ett par trosor, inte den mest smikrande outfiten och med rufsigt trollhår så jag tackar för att ingen annan än små djuren såg "lilla" mig.

Och eftersom kylan smög sig på ganska fort så studsa jag in igen, jag vände mig om någon sekund och i nästa ser jag en liten ekorre skutta fram och rycker tag i en stor brödbit, den sneglar sig om för att försäkra sig att ingen ska sno åt sig den sedan skuttar den fort som fasen som den hade eld i röven men jag såg den, en söt liten rackare!

Resten av dagen gick först åt till ett underbart möte som gjorde mig för första gången klarsynt, och jag gick därifrån med lätta steg för att bege mig till min kusin och hennes pluttar för att möta upp min syster yster och hennes pluttar.

Sen följde jag med min syster hem till dom för en underbar fest middag vill jag lova och mumsig efterrätt och massa skratt så detta skulle jag nog vilja klassificera som en av årets bästa dagar! :)


Kvällen är kommen

Dagen är förbi och lämnat plats för kvällen..

Idag var en känsla av rutiner tillbaka så känslan av det känns avkopplande. Eftersom tider fanns att passa etc man hade saker att göra på agendan och har fortfarande saker att besluta och reda ut nu under veckan..

Har även satt upp mål för mig som förhoppningsvis kommer uppnås under 2010 men dem kommer jag icke dela med mig av förrän i slutet på året eftersom läste i en smart artikel att berättar man om dem så kommer en känsla av att man redan uppnått dom och därav slutar man anstränga sig samt att då slipper man pressen.

Så om jag uppnår dom vilket jag hoppas lär det märkas!

Det känns skönt att ha något att drömma om i alla fall, en anledning att gå upp och ta emot solen :)

Och imorgon fortsätter det i samma andan i alla fall på morgonen så hackar jag nog på sis till kusin vitamin med småbarnen.

Är det bara ankommandet av våren eller känner jag mig gladare?

http://blogg.passagen.se/byxmyndig/resource/var.jpg

(bild lånad av google)


Inga ord

Planen var att skriva om helgen som nu känns helt oväsntligt.. Mina tankar befinner sig nu på annat håll..

Jag befann mig hos mor och min underbara familj när nyheten slog till min kära bror som jag inte kan få ur ord hur mycket jag känner med honom.

Idag knackade döden på vår dörr, hans kära och goda vän Sajto har gått bort hur vill jag inte yttra mig om. Jag kan inte ens närhen ana hur han känner sig, jag önskar bara jag kunde lyfta bördan och smärtan från han.

Bror jag finns här för dig, natt som dag, oavsett tid, min dörr står alltid öppen.

Och Sajto, jag vet att du nu att du knackar på änglaporten tro mig dom välkomnar dig in, vila i frid min vän dig ska jag minnas som den glada och härliga själ du va.

http://www.svenskakyrkan.itkroonan.se/bilder/begravning_stor.jpg

This is

my life, my friend, and this is my time to stand
and I cant be no one else

Im done, tipping on my toes...



Älskar

Ett vackert himlavalv, en stjärnfylld himmel

http://www.aquilastronomy.com/images/M45080304.jpg

Rätt

Person enligt min mening vann igår, en låt med bättre mening i sig än dem andra.. Okej kanske inte en typisk låt för melodifestivalen men man måste väl go with the flow.

Resten av låtarna var ju inte alls något att hänga i granen vilket är bra eftersom vi kastade ut granen för ett tag sedan, kunde man kan göra likadant med denna tävlingen, rensa ur den.

Mena dem andra låtarna finns inte så mycket att säga något om, och peter jöback borde öva på sin gång lite mer eftersom det såg ut som han skitit på sig, INTE mycket till framträdande..

Men grattis Anna!

http://www.starserv.se/bloggar/bergendahl-header.jpg


Hjälp is on the way

Japp jag lever so far, har inte haft så mycket att skriva om direkt eller hur intressant är det att höra om att jag pillar mig i naveln eller kliar mig i huvvet, eller vid den tidpunkten tryckte jag i mig mat som resultera i ett utsläpp and so on, inte så intressant va?

det är ungefär så mina dagar sett ut nu fast idag fick jag i alla fall luftat mig, hade nämligen möte på ams här i nol. Kan ju säga att dem fokuserar mer på oss ungdomar här, tja om jag nu kan klassifiera mig som ugndom men äger inga gråhår och innehar alla mina tänder så jag räknas som ugndom än så länge :)

Så här uppe får jag den hjälpen jag behöver, dom lyssna iaf så en början så förhopnningvis är hjälpen på väg jag känner mig lättad visst jag kanske inte flyger bland molnen just nu men om någon månad kanske jag fått mer hjälp och då ska jag ge dumbo en match bland molnen :)

Efter besöket på ams så blev det till att hälsa på min kära familj som nu alla trängs in i mammas söta lägenhet :) Alltid lika skoj att komma dit att hälsa på, känner sig som hemma ^^

Nu sitter jag där jag hör hemma med prinsen bredvid och inväntar att greys ska börja igen!


En bild säger mer än ord

En underbar biltur :)

Vårt mysiga hotell

Vi är stammisar på ELITE :)

Den vackra utsikten från rummet

Så otrolig vacker utsikt från rummet

Vi <3 redo för resturanbesök

Älskar hotell frukostar!!

Pusssss

Jag är superglad för denna underbara present!

Jag älskar er min underbara familj <3

Du gör mig lyckligare än jag trodde var möjligt, du är min dåtid, mitt nu och min framtid <3

 


Underbara helg!!

Fredagen började med ett mysigt besök hos min mor&syster/bror och ögonstenarna :) Sen åkte syster och nicce vire till sambons jobb för han skulle se över systers bil så där blev vi kvar en stund och kan ju lova att nicole hade skoj springa runt och pilla på allt och såg överlycklig ut när hon kunde hjälpa jarmo så hon har nog sitt framtids yrke utstakat ;)

Efter det så skildes våra vägar och Jarmo&Jag åkte hem för han syster samt sambo skulle komma till oss för en trevlig liten spelkväll och dricka.

Lördagen började med en mysig frukost och dona lite. Prinsen hade nämligen planer för mig igår eftersom jag fyller år dag så firade vi själva igår :) Så efter frukosten och packat IFALL vi skulle bort så bar det av till alingsås för att fira både mig och hans mormor med hans familj. Kan ju lova att min mage aldrig kommer försvinna när det finns godsaker man bara vill trycka i sig ^^ och eftersom jag var SÅ sjukt nyfiken så fick  jag övertalat jarmo att åka tidigare och så var hans plan igång..

Vi åkte, åkte och jag tjöta sönder jarmos huvud med frågor och försök att luska ut hans planer för min nyfikenhet höll på att explodera, nästan så jag ville slita av mig håret men då hade jag väl sett ut som homer och tror inte jarmo hade blitt så glad då ^^

Vi gjorde ett stopp på vägen men enbart för att tömma blåsan och tanka energin and off we goooo! Vi fortsatte köra och köra och köra till slut svängde vi av och in på massa små vägar. Och vi landade på ett jätte mysigt hotell nere i falkenberg precis vid havet med havsutsikt. My knight in shining armor!

Där åt vi en mysig middag i en trevlig resturang med även där havsutsikt och till förrätten började dem spela livemusik och första låten ut var "Du är min man" vilket skapade en härlig stämmning sen gick vi tillbaka till rummet för lite film och mys :)

Dagen idag började med hotellfrukost, ÄLSKAR HOTEELLFRUKOST finns alltid så mycket att välja på men tur att man är matvrak och har stor plats i magen ^^ Sen blev det av hemåt igen för en underbar födelsedags middag med min ÄLSKADE familj och så klart, BINGO! :D hahaha

TACK FÖR ALLT; JAG VET INTE VAD JAG HAR GJORT FÖR ATT FÖRTJÄNA DENNA UNDERBARA FÖDELSEDAGS OCH ER, TACK JAG ÄLSKAR ER!

Tusen gånger tack!

Den här helgen har vart så sagolik som det bara går, fine allt går inte som man vill men den här helgen kommer jag att minnas VÄLDIGT länge för den har fått mig att må så bra att jag inte kommer ihåg senast jag mådde så bra och jag har min älskade underbara familj, min UNDERBARA sambo som jag inte kan tacka tillräckligt och sen mina söta vänner, tack, tusen gånger TACK till er alla!

Vad har jag gjort för att förtjäna er!?




Funderingar

Sitter här i mörkret, midnatt har inte ens hunnit komma på besök men det gör detsamma eftersom vi ändå kommer mötas om en stund och mer där till...

Så här i mörkret sitter det massa bollar i luften som gärna vill snurra, något som står mig upp i halsen nu är att gå hemma, jag lovar att jag klättrar snabbare än spiderman nu det ända som fattas är dräkten som är slickad mot kroppen och den kan jag väl bara måla dit med färg..

Det känns som jag går fram och tillbaka, längre än så kommer jag uppenbarligen inte eftersom jag alltid går tillbaka för nu är jag på ruta 1 igen med att gå hemma.

Så funderar på att göra en förändring, så många andra i min bekantskapskrets har tagit steget och vågat sprida sina vingar, det kanske är min tur nu?

Här hemma finns det uppenbarligen inte jobb till alla men i norge verkar dem kasta ut jobben även tills oss stackare i sverige så jag kanske ska fånga tag i ett, bara över sommarn och sen komma hem och ta tag i körkortet och annat som jag vill.

Får fortsätta fundera men det är en tanke i alla fall!

window.jpg window image by princessasaranella

Rasar in

SOOOOL, tänk att vädret kan påverka än så mycket, man studsar upp och ner som en gummiboll, man vill ut och gå långa härliga promenader, man vill flyga bland fåglarna i skyn dock kanske med en tjock dunjacka eller två eftersom kylan dock ligger kvar.

Jag har skrivit ett tidigare inlägg om västra götalands regions fina välkommnande men måste ge dem credits för dem bättrar sig allt!

Erbjudanden och rabattare rasar nu in som post här hos mig :D Jag fick en gratis kyckling, en gratis biltvätt b.la  dock har jag igen bil ÄN så hinner jag inte duscha någon dag så vet jag vart jag kan gå ;) Bil som människa, båda behöver ju bli rena!

Nu har jag i alla fall lyckas bockat av lite på min to do-lista och nu är jag sjukt uttråkad men kan ju inte direkt ta mig någonstans. I vanliga fall rastar man husdjur men eftersom jag inte har någon så får väl jag rasta mig själv, behöver ju också luft!

ska även försöka komma igång med ett annat projekt som jag gärna vill komma igång med! Men innan de får ja njuta av min post som kommer :)

http://www.smartakontoret.se/images/user/eMail.jpg


Nedräkning pågår

Tro inte kommande helgen blir särskilt annorulunda eftersom min födelsedag närmar sig, 6 dagar kvar!

Så det ska bli spännande vad som händer, söndag blir det i alla fall en 3 rätters middag med världens bästa familj :)

http://tkey.co.uk/blog/images/HappyBirthdaytoYou.jpg


TACK!

Nu är det ny vecka, inte bara det utan en ny månad! Mars har sprungit sig hit och hoppas våren inte är långt efter.. Men den verkar inte vara så långt borta! :)

Det har vart full rulle i helgen och en del bakis om jag får säga det! Fredagen gick åt till umgås med min söta familj och senare till att försvinna in i dimman. Sandra mötte upp mig sen gick vi å mötte upp mina söta kollegor/vänner för att tillsammans joina in i dimman och tro mig det gjorde vi tillsammans med mina pengar :P

Dock blev inte kvällen alltför långvarig eftersom tja vi försvann ju in i dimman hahaha, prinsen kom i sin röda volvo( hästen var nog inne i dimman den med för inte sjutton red han in på den ;) )

Lördagen gick åt till att återhämta sig, vaknade sju på morgonen och hade sug på mjölk, kanske inte många som har det men hallå, jag är inte som alla andra, jag är en mölkdrickande michelin dallrande gubbe.

Som vanligt som resten av världen känner till är inte jag den som kommer i tid direkt därav var inte min familj chokerad när prinsen och svärfar dumpade av mig typ 1 timma innan folket skulle komma, bara att en av dem redan hunnit komma, hahaha japp det är anna i ett nötskal, komma sen till sin fest!

Kvällen och dimman som följde blev mycket trevlig, tack mina underbara vänner för att ni gjorde min kväll minnesvärd och för era otroligt fina gåvor, är lycklig! :)  Blev en ganska stor fångst tur att Jarmo hade en stor bil!

Dock tog dimman med sig kramper för vaknade under natten med hemska plågor i min vad vilket resulterade tillsammans med bristen på sömn en VÄLDIGT trött anna, såg väl ut som en sövd sumobrottare bredvid sötnosen nicole som också nanna ^^

TACK för en toppen helg my loves! <3

BILDER FRÅN HELGEN KOMMER DYKA UPP UNDER VECKAN!

Ljuset i mörkret

Hamnade på en jätte bra blogg som lyser upp i min ensamhet, hon skrev ett  bra inlägg som tände en låga..
Jag brukar aldrig tipsa så mycket om bloggar men för dem som är i min sits och kan behöva läsa lite lugnade och känna trygghet så har hon bra inlägg och bra tankeställare..
Ett inlägg med en bra bild och tankeställare, gå gärna in! http://fiffiluralite.blogspot.com


Jag gillar den här illustrationen.
Oavsett vad andra må tänka och tycka
om oss,
så är vi speciella
var och en på sitt eget lilla sätt.
Världen skulle inte vara
densamma utan dig.
Å inte utan mig heller.
Så gå dit hjärtat leder dig.
Eller vägen.
Amen.


Bättre avlsut än så kan jag inte finna..