Gott & blandat

En härlig dag med gott och blandat, utelek vilket va första gången på vad som känns som evigheter. Okej fick offra värmen och några tår men lätt värt det när man får ett sånt där hjärt smältande leende när man putter på den där gungan för 511 gången.

Lite lunch för sen bege sig för att hämta efterlängtade kusin nicole, sån lycklig grabb vi har här hemma nu. Hon ska prompt göra allt även byta bajsblöja som hon dock inte ville göra vilket han inte kunde begripa varför 😂 hon skulle natta honom etc! Jösses, kärlek där säger jag bara! ❤ 

Annars såg jag till att få mig en slänga klaustrofobi genom att gå i stan mitt i löningen men valde å andra sidan lämna lika fort för bege sig hemåt för mys där istället! 

En väldigt härlig dag i relativt korta drag med mycket skratt och peppa peppa 3 barn som sover!


Mina 2 köksassistenter som skötte sig utmärkt & middagen tror det eller ej gick som smort!

Bad och vattenlek fick trötta ut dom lite 😉

Allt & inget

Dagarna springer iväg och va en del fläng igår som satte spår som bland annat huvudvärk men det var en tok mysig dag så det var lätt värt det!

(Denna buse är nu 94.5 cm lång & 15.3 kg full av kärlek och isglass 😂) 
Våra prinsar växer så det knackar och utvecklas för fullt så det känns bra i hjärtat att trots den hormonella bomb man är(har förvisso sina orsaker) och för många bollar än man kan hantera att barnen ändå kommer i första hand och mår prima!

(Denna lilla buddah är nu 70 cm lång & 10 kg full av kärlek och föda 😉)

Idag har vart "en stanna inför dörren då det regnar så inte i helvete" dag med allt vad det innebär. Maten fick vackert komma till oss idag så hemkörning från affären är inte så pjåkigt, tycker dock om stackarn kör ut som blev pissad på i detta väder!

Även om det var en relativ enkel dag så har den på andra plan vart tung men inget jag vill eller kan gå in på.

Men ikväll är det svårt att komma ner i varv, tankar om livet, mål, motivation och liknande även om året bara börjat så känns det som den pågått mycket mer. 

Önskat alla fina som läser att ta hand om varandra och va rädda om er, försök inte stressa och njut mer av nuet och det som är omkring. Något jag  behöver bli bättre på så kanske resten kommer efter hand.

Puss & kram ☆


fullspäckad!

En ny vecka har dragit igång och inte en lugn sådan,  därav blev denna dagen bra mycket slappare än gårdagen! 

Imorgon blir det kusinträff hos svägerskan på förmiddagen sen bvc & biblioteksbesök på eftermiddagen.
onsdag ska vi runt lunch träffa gudmor och framåt eftermiddagen kommer barnens farmor.
torsdag blir slapp dag med en eventuell tur här i centrum och fika.
fredag åker vi på eftermiddagen och hämtar min systerdotter som ska sova över i helgen.
lördagen så skall hon få sin present eftersom hon fyller år i veckan så bär det av till Vänersborgs vattenpalats och kör en heldag där!
söndagen blir det kalas för vårt stora hjärta som ska på maskerad sen efter det blir det att lämna av min systerdotter! 

Även om det är full ruljans så är det en rolig vecka som hägrar! Har även en del andra ärenden att dona med däremellan tur man fortfarande bara är barnet 😉




Hej då & Hej eller tvärtom.

Vilken helg, en fredag bestående av pulkaåkning och lite bärs på kvällen för avkoppling.
Dom satt fin fint vill jag lova! Lördagen gick åt till morgonsmys innan det bar av mot lite jobb. 

Fick dock sminka på mig ett ansikte eftersom det är ett ytterst socialt jobb, så om jag vill att kunderna ska komma till mig så kan jag ju inte visa hur ett träsk troll ser ut det första jag gör 😉


Sen när jobbet tog slut bar det av till min kära mor samt min fina syser och hennes godingar för en dunder god middag & lördagsmys! När ögonen sedan började gå igen och det nästintill blev aktuellt med tandpetare så var det dags att ratta hemåt. Väl hemma kom nog den värsta katastrof läggningen med den minsta någonsin. Aldrig hört så många olika toner och skönsånger innan.  Vill man knäcka en armé kan jag varmt rekommendera vår lilla skrutt 😂 

Det slutade med två utmattade föräldrar , båda med blodsprängda ögon och en nöjd liten rackare i soffan bredvid.

Menar där kämpar man som fasen för att få den lilla att somna och tillbaka stirrade denna?! 😂

Gårdagen blev nästintill så slapp det gick, röva gick inte  många meter från soffan men lyckades ändå få till en liten handling,  bullbak, fikamys & vattenkrig i badkaret 😉





lyx!

Från början va tanken att åka med båda barnen att handla eftersom sambon var på tok för trött efter en hel del fläng i helgen. Det hela slutade dock tvärtom, båda barnen blev kvar hemma & jag åkte ner själv,  detta eftersom den lilla somna och den stora föredrog isglass och fåret Shawn 😂

Hur som haver fick jag handla själv vilket alla föräldrar vet vilken lyx det är och huvudet fortfarande är intakt! Fick med mig det jag skulle dessutom plus moms 😉 men skickar man ner mig själv dessutom med hans kort så kan det inte bli en annan situation 😂 det ironiska är att han skicka en bild till mig på bussen ner, en klockren sådan men hjärnan var för trög för att lyda 😡


Så nu sitter man här lik förbannat och laddar upp inför resan hem 😛


sökes

Någon med gott tålamod och har en jävligt lång stubin, har förmågan att att kunna hantera många saker samtidigt du det involverar vagga, tolerera höga tonarter och fånga flygande nappar utan möjlighet till att skydda öronen. 

Tålamodet kommer att prövas rejält så där krävs det en lång stubin som sträcker sig runt jorden.

Nattuggla är nästan ett måste eftersom denna bebis inte förstår vad följande moment innebär och stannar gärna uppe så länge det går även om ögonen är i kors så till fördel för dig är att du gillar kaffe eftersom det kommer vara den enda energi resursen man har tillgång under de närmsta timmarna/dagarna.

Känner du att det är något för dig, tveka inte att höra av dig då föräldrarna är på bristningsgränsen att frivilligt uppsöka ett uppehållesrum med vadderade väggar & färgglada karameller som nu anses vara semester!

Här är bebisen 😉


Här är föräldrarna 😂



En sån dag.

En dag som bara känts bläääach i humöret. Haft en enorm rastlöshet i kroppen men samtidigt ingen direkt lust eller motivation att göra något. Lät dock inte detta drabba barnen eftersom dom är prio okej det va kanske inte fullt ös, några filmer och lite lego,tåg bygge samt sångstund så vart ju dom nöjda. Kände mig dock off.
 
Ångesten har legat i bakgrunden och hägrat,  känslan av att inte riktigt aktiverat barnen fick mig till botten så när jag såg mig i spegeln var det inte den där glada, snygga mamman ;)
 
skämt o sido men den där glada mamman va borta och tillbaka stirrade en trött, sliten och måttligt blank mamma tillbaka.
 
Vet inte om det beror på att jag har gjort för mycket det sista, för många tankar & bollar som snurrar eller de sömnlösa nätterna som hägrar eftersom en liten herre i huset börjat ta upp dessa igen.
 
Hur som haver framåt eftermiddagen fick jag nog av mig själv och klädde på mig och barnen så gick vi ut för lite bus i pulka backen med grannarna. Efter det blev det in till grannkompisarna för fika och lek.
 
Så lyckades vända lite på det och humöret är något bättre men känslan av något som tynger ligger kvar över bröstet. Men man kan inte alltid ligga på topp och en kan ju hoppas att morgondagen känns lättare.
 
Tjo fadder rittan rej!
 
Den nakna sanningen : trött och sliten med soppåsar under ögonen. 
 
 
 

Vill jag, så kan jag, kan jag så ska jag!

Har kämpat med körkortet av och an i ett antal år men det som har märkts de senaste månaderna är att en annan form av kämpaglöd har tänts, körningen sitter där den ska så nu är det bara en del till som ska sitta.

Mitt kvällsnöje numer innan filmerna 😉
Tur man har en väldigt duktig (snygg) och talangfull lärare som man dessutom kan få hångla upp efter lektionen 😉😊
(Lite mer motiverande då 😉)



lektant

Blev tillfrågad av grannen att passa hennes godingar med hon själv skulle på möte och detta var innan kaffet låg i blodet och en låång natt med den lilla låg bakom så avböjde först eftersom jag knappt visste om jag skulle överleva mina egna 😂 

Men efter frulle och 2 koppar kaffe så ändrade jag mig så efter frulle, pussel, lego & tågbana gick casper ner till dom först för att visa hur det kan se ut när en tornado drar igenom 😉 

Under tiden passade jag på att ta med den lilla på en sväng till affären varpå han fick chans att sova i vagnen och jag möjlighet att handla i lugn och ro, vilket va på gott och ont eftersom plånboken blev just mycket öppnare samt tömt efter 😲

Sen va de bara skynda sig hem hur nu det skulle gå när de som plogat vägarna & busschauffören trodde vagnarna kunde flyga över snö högar på ett avstånd på 1 meter från trottoaren! Det kunde den inte men hem kom jag trots allt en aning dödare och rödare än innan. 

Det blev hem packa upp och packa ner lite fika och ut med 4 vildingar där vi röjde runt i pulka backen som vi skottat fram på gården.


Dagen har vart fullt ös och med en go känsla som man nu parkerat ändan i soffan och inväntar filmer på tvn. 

Tjosan i Tjosan! 

motivation!

Sambon berättade om en app som finns på mobilen som håller koll på antal steg man tar varje dag och olika tider man kan ställa in som mål där man vill ha uppnått av aktivitet så den klickade jag mig in på och ställde in. Redan efter 3.5 timme hade jag kommit upp i en av delmålen på 6000 steg 😄  

Berättade detta för han när han kom hem eftersom han gladligen vilket jag också är stolt över han att han lyckas med varje dag. Chockad sa han hur fasen lyckades du med det, vad har du gjort?!

Mitt svar; vad har jag inte gjort? ! Hemma med 2 barn är knappast allt än stillasittande 😂

Men det tändes en motivation i mig hur som haver att försöka uppnå dessa mål och öka dagligen för att kunna bli mer rörligare och successivt bli mer aktivare så när mitt latarsle dyker fram kan jag klicka in på appen och se hur jäkla slapp röva vart under dagen (d.v.s hänger den under knäna är det dags att sparka undan den och komma igång).

Så nu jädrans ska de hända grejer,  längtar dessutom till simningen & BASTUN på fredag!


to-do yes we do!

Listor , listor & listor ett måste för någon som har vakuum istället för ett hjärnkontor.

Har i princip listor för allt nästan såpass för det som täcker det dagliga görat så som att torka sig efter ett dassbesök, tvätta händerna efter etc 😂 okej kanske inte så illa då haha.

Men to-do för veckan är bland annat ringa jobb samtal hur lätt det än är ensam med två barn hemma. En som ger en snyting och försöker klösa ur ögonen på en och den andra kan spontant ropa MAMMA HAR BAJSAT! Kanske inte det mest seriösa intrycket man vill ge av sig själv nog för att folk kan förstå att man utför vissa behov. Dock lyckades jag undvika denna situationen idag men en främling som satt bakom oss på gula måsen i helgen fick åtminstone veta att någon i vår familj hade bajsat. Han tackade ytterst för den upplysningen! Älskade barn ☆

De övriga to-do för veckan är :
☆ en relativ stor handling och besöka biblioteket, 
☆ plugga teori (om min hjärna kan förstå begreppet plugga)
☆övningsköra
☆ simma
☆ jobba
☆ middag & lördagsmys hos mamsen

Något mer vad det men eftersom listan inte ligger bredvid så ryms det inte mer att komma ihåg 😂


effektiv, produktiv sicket kliv!

Det har garanterat skrivits och snackats om det men när man kliver upp relativt tidigt, vad mycket man hinner med! Innan kl var 9 hade alla i familjen blivit matade, ombytta, disken var klar, sängarna bäddade och lägenheten dammsugit samt första maskinen tvätt var igång! 

Starta dagen lite tidigare än vanligt  (dock inte frivilligt 😂) och tanka på med kaffe så jäklar gå det av bara den. 

Det blev utelek bebis/kusinträff med älskade systeryster och fina svägerskan med kidsen sen blev det trumsolo show, rida häst, leka koja med soffan, bakat & mera utelek sen in och fixa klart maten. Däremellan skrämma skiten ur min stackars son (av misstag) som råkade slumra till på soffan och vaknar upp till mitt vrål. Hade nog fått mig och grina med!

Sen blev det vattenkrig, menade bada med barnen , alla fyra 😉

Som sagt en effektiv och produktiv dag!

Förnyad!

Tänk va lite tid för sig själv kan ge ny energi! Ikväll fick jag äntligen tummen ur och dra min lata ända till simhallen med en väldigt härlig granne , drog ett antal längder och allt eftersom vi tjöta loss drog tiden iväg. 

Började med en mjukstart och simmade i 30 min sen lyxa till det i bastun ett tag. Bara vara Anna en stund, få prata om allt mellan himmel och jord. Så nu har man äntligen kommit igång och förhoppningsvis blir det lättare att komma i väg allt eftersom.

Lustig det där innan man kommer iväg, kan komma på mig själv med miljoner ursäkter innan men efter är man så glad att man tog sig den där tiden för sig själv.  En glad mamma ger förhoppningsvis glada barn och sambo, förhoppningsvis 😂 nu är hela hjärnan som en degklump,  inte någon större skillnad mot annat men är så där härligt trött!

Kul när store prinsen börjar gilla och va stilla lite mer så pass länge att man faktiskt hinner fånga han på bild 😉


kvällafunderingar

Kanske ska pröva skriva ett seriöst inlägg hur man nu gör det, haha.

Vanligtvis beskrivs jag som en öppen bok, har inget att dölja haha kanske lite väl öppen ibland 😛 men man får ta mig för den jag är så antingen älskar man mig eller inte vilket är helt okej! 

Just ikväll är det många tankar som snurrar och kanske bäst att få ur sig dom nu så kanske man är mer mottaglig för John blund sen. 

En av alla tankar som snurrar mest är hur sjutton ska jag få reda på vad jag vill med mitt liv,  alltså vad vill jag bli. Vad vill jag jobba med sen efter mamma ledigheten men även sen när det är dags att bli mamma på nytt sen längre fram, att ha något att komma tillbaka till. Hur får man reda på det?  Har haft ett otal olika jobb med olika tidsbegränsningar, prövat olika studier men ingen där jag känner att jag hittat rätt.  Ska man tillbaka till bänken så vill jag att det ska kännas 100 % rätt vilket inget hittills har gjort.

En ganska stor fundering som orsakar en del ångest och problem med sömnen. Men förhoppningsvis kanske det en dag bara tänds en sån där glödlampa där allt står klart?

Om inte , tips för att underlätta min rådvillhet?


Den kom och den gick

Helgen har nått sin ände och likt de andra tar de slut för fort men vilken härlig och mysig sådan vi haft 😍

Denna dagen har vi knappt lämnat soffan, KNAPPT 😉

Vid förmiddagen kliade det i hela kroppen av rastlöshet så planen blev att ta oss ut på något äventyr och målet blev Ikea. Fast när vi väl kom ut blev det äventyr heeeela vägen ner till gula måsen 😂 följt av en promenad till maxi! Jösses vad vi va slut sen, haha. Hela familjen var dock nöjda med dagens äventyr som va de huvudsakliga syftet! 😊 

Efteråt blev det en liten körtur för att jag skulle få bekanta mig med vinterväglaget lite mer vilket var en spänningshöjare!  

Blev dock ju inte en överdriven lång körtur då barnens läggstid eller ja den storas läggstid låg runt hörnet.  

Nu välkomnar vi en ny vecka som väntar runt hörnet. 


Tänkte att bli stoppad av en sådan liten polis 😉😂


Gubben i lådan

Tänk vilka möjligheter det finns med lådor, man kan olika föremål i, använda som förvaring,  ha det som lek rum eller maskerad dräkter.  Ja ni ser, möjligheterna är oändliga 😂




relaxa!

Vilken dag, underbar från börjar till slut utan knappt några sammanbrott utav någon i familjen!  Möjligtvis är det jag i så fall hahaha men va fasen vaknar upp till ingen nikotin, kraftig pms och inget kaffe så vad fasen kan man begära. Tydligare bild än så kan jag inte ge men va åtminstone snäll och förvarnade sambon om läget så han visste vilket skick han hade att göra med 😂

Direkt efter utfodringen av familjen blev det ombyte och presentinslagning då kalas stod på schemat här näst! 

Sicket kalas, en hel skolklass med barn! Hela 26 barn och 10-12 vuxna. Kalaset bjöd på pannkakor, snöskattjakt, fiskedamm och marängsviss så kan ju säga att barnen va höga på socker men ack så lyckliga och nöjda för ett toppen kalas! 

Dock kände vi inte för att va ute efteråt men inte heller gå hem så vi ranta upp till grannen för fortsatt röj och utfodring.

Lugnet har nu infunnit sig för TILLFÄLLET, bjudna på kaffe,  middag, lek & ungarna sover redan need I to say more? ! 😉

Mina kalaspojkar ♡





terapi!


Nytt!

Är det något jag älskar när jag lagar mat är det att prova något nytt och experimentera mig fram. Nu har jag även bestämt mig för att försöka införa lite mer vegetariskt i kosten. Sagt och gjort så gjorde jag detta idag.
 
Det blev min egen twist på majsbiffar med bulgur,  tomatsalsa med vitlöksås till! (Medan jag stekte tänkte jag för mig själv fan vilken tur att pizzerian ligger runt hörnet! )
 
Dömde ut mig i förväg för det blev väldigt gott faktiskt! 
 
(Det var godare än det såg ut 😉 )
 
Efterrätt till de andra blev en traditionell sockerkaka 😊 
 
 

Att lägga vår minsta..

Det spelar ingen roll varse det är eftermiddag eller kväll så är det snarlik mission impossible att lägga vår minsta lilla skrutt.

Först kan man börja pumpa blodet med koffein för orken skull efter det proppar du in lite nikotin för lugnet & tålamodet skull. När det ovanstående är klart tar man ett djupt andetag och sätter igång processen!

Man går runt och vaggar medan den lilla bökar och stångar emot samtidigt som han  gnyr som emedan utvecklastill skönsång. 

Nu börjar frustration kicka in så då proppar vi in extra mycket nikotin och flämtar lite medan vaggningen fortsätter och hörseln minskas allt eftersom skönsången tilltar. Han sover fortfarande inte. Sakta men säkert känner man röken komma ur öronen och ögonen är på väg att ploppa ur då väljer vi att lägga ner den ilskna lilla bomben för att andas innan det blir en hjärnsmälta (den förut ur gulliga bebisen är nu en urgullig bomb) som nu exploderar vid nedläggning så då tar vi till flykt mot toalett och skriker i farten : NU FÅR DU FAN FÖRSÖKA till sambon! 

Han följer samma process och resultatet blir densamma så då går jag ur från min tillflykt och börjar om för att denna gången lyckas!

När man lyckas gör man fet higfive och slår ner röva i soffan för att invänta första inproppning av nappen.

Sen här ser det ut nu föräldrarna segrat:

Maaaaaaj freaking gaaaad!

Fy sate vilken eftermiddag utan dess like! Börjar med bussturen till sambons jobb so far so good.
Nu går vi av bussen, inte fullt lika roligt då idioterna som bestämmer var dessa busshållplatser ska placeras tyckts glömt själva hållplatsen och där står enbart en patetisk och tanig liten skylt som knappt kan skymta en med blotta ögat även om du har 100 % syn.  
 
Ja så då ska vi gå över vägen som inte äger ett enda jäkla övergång ställe så då blir de lite av tävling om hur man säkrast och snabbast ska komma över vägen vid liv då det är rusningstrafik! 
 
Väl nästan över vägen är det en stor snö mur som jag får pusta o frustande konka över dubbel vagnen med en sovande unge och en vaken, låt oss säga att den sovande var inte så sovandet efter och mitt smalben här nu 2 onda blåmärken rikare! 
 
Planen va att möta sambon på jobbet för att sedan åka vidare att införskaffa mig en ny kaffemaskin, handla och hämta mediciner. Underbar resa kan jag säga, I HELVETE HELLER,  båda ungarna är övertrött och hungriga att dom gnager på mina fingrar,  till det ena barnen kastar jag åt det som är närmast en pim pim ask och liten mutar jag så gott det går med nappen. 
 
Sen ska pappan bara in o hämta maskinen som GIVETVIS va slut så det blev att fortsätta färden med skönsång från den minsta,  vid det laget var mamman så hungrig att jag började knappra på mig själv,  vaggar lite lätt fram och tillbaka till babblarna som spelats  nonstop i 20 min och säger till mig själv under tiden snaaart hemma snart läggdags men nej inte riktigt så va för då skulle vi till nästa affär o handla kaffemaskin en och efter det handla. Man kan  ju föreställa sig med 2 jäkligt trötta barn o lika trötta föräldrar som dessutom alla är hungriga. 
 
Blev ett stopp på gula måsen där jag nästan ströp personalen för att sengångare var snabbare än va dom var. Men äntligen kom maten, äntligen!!! Vem tror ni inte sitter och klämmer,  frustar och trycker bredvid då?! Det fattades bara, medan man försöker njuta av sin hamburgare så sitter den minsta och skiter?!
 
Vi hoppar fram lite i historien till handlingen på affären istället som börjar med att den stora prinsen bröt ihop över att bilen man kan åka va sönder som vi sen fick lugnat med att åka i kundkorgen då börjar den minsta gny och så fortsätter det fram tills kassorna nästan där vi kommer att vi glömt blöjorna som är i början av affären!! Så pappan och stora prinsessa  går FINT tillbaka för att hämta  blöjorna TRODDE jag tills jag hör nån vrålar igenom affären och får det bekräftat att visst var det varan pojk som var så där jätte glad.. 
 
För er som inte somnat än av detta inlägg så ja ni kan tänka er vilken dag och skicket på oss föräldrar nu 😂😂😂
 
Men oj vad vi älskar er ändå 😉 

Farväl & Välkommen!

I förrgår sa min älskade pärla till kaffemaskin adjöss och som person är jag en sådan som är ett riktigt brutalt monster innan  jag fått min första kopp kaffe på morgonen.  

Om man föreställer sig en eldsprutande drake kombinerat med den värsta pms kärringen en kan tänka sig med blodsprängda ögon så har ni en någorlunda klar bild om hur jag ser ut innan första droppen nått blodet 😂  

Välkomnar nu den forna bryggarens tvilling! 


Fundo & Mustdo!

Med varje ny vecka kommer nya to-do grejer att göra, en del tråkigare än andra!  Exempelvis ringa och tjöta hål i huvudet på HSB om dörrjäkeln som är paj igen & som man måste vara hulken för kunna drämma igen. . 

Kanske borde skicka Casper på dom, den ungen är rätt bra på att tjöta 😂♡ 
Sen kan det tyckas att det är rätt opersonligt hos oss och utan förvarning dök det upp en sån där lampa ovanför skallen som kan lysa när man kommit på något värt att yttra eller ja sånt som kallas tänka utan att det luktar bränt, vi har ju knappt några foton på oss eller barnen! 
Någon enstaka för att påminna oss om att våra glamour tid är förbi 😉 så dagens roliga to-do blev att framkalla kort. Extra glad blev snåltarmen när jag lyckades hitta rabattkort och erbjudanden 😆 så nu är det bara att vänta in brevbäraren ivrigare än en hund väntar in katten! 

Jaja nu ska denna skatan nakna kudden och inte gatan så köss o haj sa Kaj! 
  

Fullt ös medvetslös! ☆

Vilken helg som gått av farten som bara den! Fullspäckad från början till slut med allt från snöbollskrig till filmmys ☆ 

Min underbara systerdotter och kusin till mina barn kom hit i fredags och oj va roligt vi har haft, underbar känsla att få känna sig som barn på nytt varje dag! Man får änna damma av hjärnkontoret för att komma roliga aktiviteter som passar alla.

Tycker allt jag lyckats bra då alla barnen somnat gott vid läggningen och skänkt välbehövliga sovmornar till de slitna föräldrarna/moster 😉

Denna kväll går inte åt till något annat än att slappa och stänga av hjärnan en stund för uppladdning av den kommande veckan! 

Slänger upp lite bilder från helgens äventyr ♡



fullt ös medvetslös

Trodde på fullaste allvar inte att jag skulle ta mig igenom eftermiddagen hel skinnad haha. Inte för att barnen skulle kunna göra mig illa annat än att skrika sönder mina öron, så att de ramlar av vilket de var på snudd att göra.

Eller caspers vars dolda talang är att låsa dörrar och låsa in mig, vilket han lyckades med i helgen! Lyckligtvis var Jarmo hemma för att öppna idag hade jag nog inte brytt mig lika mycket 😉 

Då det härjar en isbitande kyla ute så det är inte överväldigande lockande att gå ut med två redan förkylda barn. 

Så dagen har bara spenderats inne vilket märks på mig som gått lös med 3 maskiner tvätt,  renbäddat sängen, fixat med disken i 2 omgångar, dammsugit,  bakat, målat, pusslat,  kollat film xxx antal gånger  (seriöst får jag träffa den som skapade nicke nyfiken kommer jag nog skrika han tillbaka in till sin mors livmoder!!!) Byggt lego and you name it! Medan den store dragit igenom här som en tazmanian och den lilla skrikit. 

Men kul har vi ändå haft trots allt ♡☆



2.5 år senare 2016

Jösses vad tiden springer iväg. Det var ett tag sedan man skrev här sist och då var jag höggravid.

Under den tiden tills nu har den lilla i magen kommit ut och hunnit bli snart 2.5 år samt hunnit kläcka ut en till liten fisgris som nu är 7 månader. Alltså blitt 2 barns morsa till två små prinsar som tillsammans med min sambo (deras far) är ljuset i mitt liv. 

Medans vissa saker rullar på står andra still, som körkortet haha. Dock är jag i full rulle med det och kan nästan se ljuset i tunneln,  skam den som ger sig!  ☆

Liten mjukstart iaf med kort inlägg ;)

Lite bilder på mina juveler.