Kaos

Just nu är det kaos som står för mitt liv..

Saker och ting misslyckas, inget går vägen, hårt kämpande och tårar inget som tydligen har på verkan på slutresultatet.

Så nu vet jag inte om det lönar sig att kämpa för det man vill ha när resultatet ändå visats sig va densamma.

Många påstår att det är bara att sätta sig upp i sadeln igen men det jag inte förstår är bara varför man vill utsätta sig för den smärtan igen.. Är det för att i slutändan verkligen är värt det eller är det en illusion?

Som sagt är det inte mycket jag vet just nu annat än att jag bestämt mig för kämpa, gå emot kaoset, gå emot mina varningar och ge mig fan på att jag ska klara det en gång för alla!.

För jag, Anna Jonsson, HATAR kaos..

Vill bara meddela till mina kära att min m...

img_3480 (MMS)

Vill bara meddela till mina kära att min mobil o blogg kommer va avstängd av personliga skäl! <3


Åt helvete med allt!!!!

img_1678 (MMS)

Åt helvete med allt!!!!


Tom

Det är så jag känner mig bara allmänt tom och borta på något sätt..

Upplever just nu att allt ska vara en enda kamp för det man vill ha här i livet och för min del är det INTE jag som har övertaget..

Känns just nu som att livet leker med mig istället för vise versa.

Someday I will find my way back to who I used to be.


Väntan

Just nu är det temat i mitt liv, det och assistent...

Efter en vecka sjukstuga och den seglivade sjukdomen vägra släppa klorna om min sambo blev det av till akuten i lördags för en undersökning som tog bra mycket längre tid än någon av oss väntat.. Vi gjorde det mesta utav tiden, våran fina anneli var också med ett par timmat vilket förhöjde stämningen då vi alla låg vikta av skratt av våran egen störda humor.

Men när det visa sig att vi inte skulle komma därifrån på ett tag och hon skulle upp och jobba dagen efter fick vi säga hej då till henne och hej till en extra säng. Inte för att jag kunde sova, kan inte John Blund hitta mig hemma så kan han definitivt inte hitta mig på akuten, BIG SUPRISE THERE. Men men det vara bara att bita ihop!

12 timmar senare med medecin och tid för röntgen blev vi släppta, tidigt i söndags kom vi hem för att sen åka tillbaka. TACK gode gud tog det BETYDLIGT kortare tid än dagen innan.

Nu är det bara vänta på att älsklingen ska bli frisk och denna veckan ska passera!

Väntan bara väntan är det som hägrar här. Prov ska göras och fjärilar ska flyga, men tills dess VÄNTAN!


Måttligt road..

img_1964 (MMS)

Måttligt road..


Dagens resultat av bakning :))

img_0917 (MMS)

Dagens resultat av bakning :))


Detta ska bli något smarrigt ;)

img_0247 (MMS)

Detta ska bli något smarrigt ;)


BOPD

Bakopluggdag är det som står på agendan.. För att kunna upprätthålla min studiemotivation måste jag se till att ha roliga pauser. Dock måste jag invänta mitt glada humör som verkar vara i släptåg efter denna morgon...

Somnade som vanligt mellan 5-6, ska fan se till att få John Blund sparkad vet inte om han vet va en gps eller är eller om smuttar för mycket på flaskan för han hittar fan inte hit alltså.

Vaknade i alla fall till något som kändes som att någon slet av mitt huvud men i själva verket var de bygg glada grannar med en borr från helvetet, lyckades somna om för att vakna till ljud av en jävla motorsåg! UNDERBAR MORGON, bitter nää vad är det??

Men men ska nog hitta humör någonstans..

Min fredag i korta drag, hoppas ni har en awesome sådan!


BU

Mohaha, årets läskigaste dag närmar sig för att göra entre med en liten fest hos oss. Ångesten har vart stor i år över vad utklädnaden skulle bli. Man måste ju överträffa sin genialsika utklädnad sen förra året, nämligen EINSTEIN!

En ganska enkel och förövrigt rätt spontant påkommen idé dock väldigt lyckad!

Men idag tog ångesten slut och outfiten är nu på väg hem tillsammans med sina kompisar dekorationer till våran låda!

And it feels GOOD!

Kan ärligt säga: BU för jag kör inte på såna sexiga grejer för mig är det all in med scary, så ett BU kommer passande ur mina läppar den dagen ;)

Skulle vilja tipsa om sidan som mina saker kommer från, väldigt bra priser och oändliga ting som kan hjälpa och sätta körsbäret på toppen på festen eller utklädnaden, nämligen BODEGA som antagligen de flesta vet om men skadar inte tipsa ändå för den sidan kickar ass och har det mesta!

Men men dagens, veckans eller snarare månadens TIPS från *host* coachen*host*!

Nighty night don't let the bedbugs bight!


VAR?

Börjar undra om John Blund  tappat bort adressen hit för här sitter jag dagarna är väl synd att säga snarare nätterna och tidiga mornar ut i ända och väntar..

Tröttheten verkar inte infinna sig frivilligt och springa in i en väg eller slå mig själv med en stekpanna börjar sakta locka mer.

Hos oss har det inte vart allt för mycket aktivitet då vi har sjukstuga med en sambo som blivit invaderad av en influensa och det ska fan till om den ska ge sig på mig, then it has another thing coming!

Resten av veckan lär väl fortsätta i samma spår bortsett från teori och en förbannad massa övningskörning tills jag kan stan ut och innan till!

Ge mig sjutton på att jag ska klara det annars sliter jag av mig mitt eget ben och sparkar mitt arsle runt stan i stället, NO TURNING BACK.


Varken eller

Just nu är jag helt tom, denna dagen var inte alls som jag trodde.. Har ju vart med om bättre!

Efter nonstopp gråtande i ensamhet till både musik, filmer och tankar har jag nu blivit immun så att mina ögon känns helt intorkade och väntar på att ploppa ur skallen..

Känner mig bara som varken eller..

Så många tankar och drömmar som förhåller sig på ett hopp som nu börjar sina!

Ett hjärta är i tusen bitar och vet inte riktigt hur jag ska börja pussla ihop det men börjar med ett litet steg i taget.

Önskar jag hade tålamod och motivationen till att ta mig samman så att jag kan komma igen och få det jag vill ha!

Men just nu vet jag varken ut eller in, vilken ände jag ska börja eller var jag hittar motivationen..

Allt är bara så varken eller just nu..


Det närmar sig

Gaah så sjukt nervös och allt närmar sig så fort, för en vecka sen var det lungt och nerverna låg i djup koma men nu börjar dom komma upp till ytan och fjärilarna i magen vill ut!

DET NÄRMAR SIG! samtidigt som jag så gärna vill detta vill jag ändå inte för den dagen kommer jag att vara en nervrak som heter zqitzo!


Kladdiga trion som gör efterrätt :)!

img_5563 (MMS)

Kladdiga trion som gör efterrätt :)!


Lördag

Usch vad ja inte orkar med mig själv just nu men vet att ta en dag i taget är en strategi jag ska börja med så förhopningsvis blir det lättare..

Denna solskens dag och härliga sällskap har underlättat mitt humör dock har det funnits undantag men det e bara att bita ihop.

Körningen går i alla fall kanon, känns redan på någotvis som jag har körkort när jag kör med sambon dock vet jag att det behövs en del små justeringar men det fixar sig till uppkörningen.

Under dagen anlände mina änglar, tornados, busungar, syskonbarn hit till oss, kärt barn har många namn ;) Dom sover just nu men underbart har det vart här och dom vet hur dom ska höja mitt humör och även pröva det! ;)

Tja det va inte mycket vettigt ja hade säga idag förutom underskatta aldrig dina nära & kära, mår man piss som jag gör just nu våga förlita dig på dom så att du hittar tillbaka <3








Lördagsmys! :)

img_8965 (MMS)

Lördagsmys! :)


Frigöring

Hade en del dold energi och andra känslor som behövde frigöras så gav mig loss på lägenheten..

Tvättmaskinen fick lida men tvätten är på medium nivå, disken är borta, sängen nybäddad och ren, annan tvätt invikt, dammet fick vika hädan och en efter en dans med damsugaren som körsbäret på toppen är lägenheten återställd..

Får mina ryck i alla fall 1 gång i veckan!

Gah längtar till slutet av okt! Måste fördriva tankarna på annat håll för annars kommer dagarna inte gå annat än långsamt.. What to do?!

Dags för att få tankarna frigjorda med lite Sims 2


En dag som alla andra

För de flesta är det helg men för mig är det som alla andra dagar så länge som jag håller på med körkortet men om jag bara fokuserar på det just nu så känns det helt okej får väl bara påminna mig om det. OM man kanske skulle få plugggat lite teori idag så hade det vart ett steg på vägen eftersom allt närmar sig trots att det känns som en evighet just nu.

Sen när kärleken kommer ikväll blir det till att övningsköra sen äta middag tillsammans 2 av våra underbara vänner som vi nu inte sett på drygt 2-3 månader.

Ser fram emot kvällen men tills dess blir det teori och andra "ärenden"
denna dag kanske blir bättre än alla de andra? :)


SMS-inlägg

img_6631 (MMS)


SMS-inlägg

img_1585 (MMS)


Blandad

Denna dag har varit en blandad kompott av känslor.. Mest känsla av värdelös, känna att man inte duger, ingenting blir rätt eller går som jag vill! Bara en galen PMS kärring med en ekande plånbok och lite, knappt obefintlig jobb.. Inga dugliga färdigheter what so ever. Dock tacksam för mina älskade nära för att ni alltid vet hur ni ska muntra upp mig <3 dagen avslutades i alla fall bra med övningskörning, besök hos en kompis, mys med en älskad vän och min sambo samt lite bakande dock inget ätande ;)! Men antar att saker och ting måste gå neråt för att kunna uppskatta när det går uppåt.. Som sagt en blandad kompott..


Förvirrad

Usch känner mig så förvirrad över allt och alla... Vet inte vad jag ska känna tycka eller göra..

Vet inte vilken ände jag ska börja ta tag i mitt liv, vet inte vem jag ska prata och lyssna med..

Märker hur jag sakta återgår till mitt forna, mörka jag. Sena nätter, brist på hunger och rent allmän grinig och bitter!

Vissa människor är mer än jag klarar av just nu när man mår så, vill bara sy igen truten på dom så att jag slipper lyssna på allt! Hjälper inte det, slita av armen på dom och slå dom med den bara för att.

Ne men vilken muntergök jag är men skiter faktiskt i vilket just nu.

Well, well det var väl allt för den här fina morgonen..


BEWEAR

Vart allt för taskig uppdatering här men varje gång jag har haft en på gång så har nätet strulat eller så har jag glömt bort det..

Sen har jag haft ett humör från helvetet vill jag lova tillsammans med den gudagåva sända mensvärken! Fan om jag någonsin få tag på människan som kom på mens och dess alla ljuvliga tillbehör så kan jag lova att det kommer stå den dyrt!

Borde ha en skylt hängandes runt halsen när veckan från helvetet kommer,
"beware of the bitch, cause this one bites!"...

Men men ska försöka slänga upp lite inlägg kring mitt totalt ointressanta liv för tillfället.. Dagen tillbringar jag med min fina systerson i alla fall sen kommer kärleken hit så ska jag få köra av mig lite i alla fall! :)

TTYL! :)




Friday, I'm in love!

Det var en hel del ljusunderhållning igår utanför fönstret och följden där efter fick det att skaka i rutorna! Men när man har sin beskyddare som håller om en och en smaskande liten knasboll så kan man inte annat än att känna sig trygg.

Solen skiner fram emellan svepen från molnen och idag är planen på att agendan att rasta mig och mitt arsle.. Första stoppet ut är hämta min mobil i stan! Där efter återstår det att se..

Men förhoppningsvis blir det kvalitets underhållning ikväll med idol, kvarteret skatan och lite dexter med kärleken ikväll ;)

Friday today and I'm IN love!


Snurrig tornado

Efter legat i koma tja hela veckan bortsett från besök på körskolan så blev det att gå loss här hemma, såg ut som vi nyss flyttat in då en del "skit" som stod i lilla rummet skulle ner till källan etc.

Så efter 3 varv ner till källaren, 1 till sopprummet, 1 tur med disken, hängt tvättat och tvättat 2 maskiner, damsugat och dammat ligger jag nu helt snurrig på soffan.

Kännt mig lite off och små kramper i magen i dag så väljer att jag avboka dagens körlektion. Om yrseln lägger sig ska jag försöka köra med kärleken senare när skuren utanför fönsterrutorna lagt sig dessutom..

Körningen btw, går toppen. Så sjukt att allting närmar sig dock är jag inte så nervös då jag nästan är klar med allt mer finputsning som ska göras nu å få in teorin ordentligt! ;) GÖTT att man har sin bil redo iaf!

Ett par resor med den är redan inplanreade! :D

Thats all for now från den snurriga tornadon!


Nere

Har inte vart så mycket updatering av internet nu må hända kommit till rätta men som sagt med höstens intåg följde även en berg och dalbana av humörsväningar och känner mig just nu som en hormonbomb på två ben och stubinen är redan laddad!

Men Istället för att gömma mig under täcket och höstrusket ska ja försöka få gjort lite nytta idag så osm skicka iväg lite papper, ringa samtal, städa etc.

Längtar till helgen så man får lite sällskap hemma på dagarna och kan övningsköra dagarna i ända! Och bara mysa med tända ljus :)

Förhoppningsvis blir det fler inlägg under dagen!




ÄNTLIGEN!

Detta kan man snacka om ett uppehåll men internet har vart sten dött vill ja lova i ca 2 veckor... Som jag längtat! Sorgligt hur ens liv kan bli beorende av interntet som mail, kontakt med vänner etc.

Inte nog med det har jag inte fått tummen ur arslet och hämtat ut min mobil från verkstaden såå som ni märker så skär sig det mellan teknik och mig själv.

Dock har inte så mycket hunnit hända mer än att jag nu är på sluttampen med körkortet! Efter det är många spännande ting planerade! :D

Avslöjar allt eftersom men eftersom humöret har lätt att svänga på hösten så är det viktigt att ha roliga ting inplanerat för att ha något att se fram emot.

Ville bara meddela att I'm back! ;)

ÄNTLIGEN!