NERVÖS

Okej nervös nervös nervös är det enda jag tänker på och jag försöker distrahera mina tankar på annat håll så som en tur till Ikea med kärleken, min timon och hennes hälft! :)

Det borde väl räcka men jag ska ju köra, med min bil dessutom.. Hade vart skönt att köra med en annan bil nu med en FUNGERADE servo de sista dagarna nu innan det smäller.. VILL JU KLARA DET en gång för alla! :)

Myspys

Helgen har vart med än perfekt, okej krafterna samt energin har skiftat och nya andar har upptäckts men så perfekt har den vart ändå!

Mina syskonbarn har vart här o e här till imorgon och så mycket mys vi har haft och ska fortsätta med imorgon då vi ska börja med julbak! :D

Teorin är avklarad och förhoppningsvis jobbsökandet med, julen närmar sig och några julklappar är snart inhandlade så förhoppningsvis kanske man kan återfå sin sömn snart! Stegen börjar bli lättare och känns ännu bättre med myspys i tillvaron med popcorn, gurka o dipp med julmust till :D

MYSPYS RULES!


HAPPY GIRL

Ord kan inte beskriva hur underbar denna dagen har vart och hur tacksam jag är för alla underbara kära i min omgivning som tror så på mig när jag själv knappt vet vad det innebär!

En stoooor sten lyftes från mig när jag såg mitt resultat på datorn idag när jag avslutade teoriprovet; Gröna bokstäver som löd GODKÄND stod framför mig och jag kan säga att hakan fick jag sparka undan från golvet och skakningarna jag fick av lycka därefter var som en galen hormonell kvinna som hade apsitens efter choklad under lingonveckan!

Resten av dagen gick åt till massa mys med kusinen som var så snäll och följde med som moraliskt stöd och gulle maria som höll henne sällskap. Efteråt hämtade älsklingen mig och precis som en prins på vita hästen mötte han upp mig med en ros och en varm kram och så fick jag övningsköra hem.

Förresten så fick jag jobb i veckan så just nu är rosa fluffiga moln allt jag ser vet inte om det är glöggen eller all lycka jag känner just nu men här kan jag gärna tänka mig stanna en stund.

Åter igen vill denna mycket glada tjej tacka för alla gratulationer, all kärlek och framför allt att ni tror på mig när jag själv inte gör det! Massa kärlek till er..


Happy

Just nu är det bara kärlek och lycka som existerar och fyller mitt hjärta!

Lycka över en att ha världens bästa mamma som allltid ställer upp och finns där <3 En sån vacker och fin syster och hennes älskade barn så påminner mig om hur kärlek ska kännas, 2 fantastiska bröder som visar hur det lönar sig att kämpa hårt! Min älskade fina kusin som tja ord finns inte för vad hon betyder, min fina sambo och min älskade svägerska... En överväldig kärlek är endast det som räcker till för dessa! <3

När jag tänker på dessa fantastiska och beundrandsvärda persner och alla andra jag har omkring mig är kärlek och lycka de första 2 ord jag tänker på!

Just känns det som allting för första gången rullar på och HAPPY är det jag är :)

En underbar helg önskar jag er alla där ute i vår vida värld! :)



vänder?

Nu har jag glädje för att orka skriva här och inte bara vara allmänt grinig o klaga här utan faktiskt skriva ngt vettigt som kan vara någorlunda kul att läsa?

Nej men undrar om det faktiskt kanske är min tur att komma någon vart och inte bara sitta fast klistrad på arslet och flyga tillbaka varje gång jag tar ett steg.

Nu undrar jag bara ifall det faktiskt vänder? Är min tur ÄNTLIGEN, long over due, kommen?!

Hoppas innerligt på det ialla fall...

Hoppas även på att trafikverkets förbannade system vänder från fuckat till fungerande!

Happy girl som önskar en innerligt trevlig torsdag!

Tom..

Nu ska vi se om det hjälper att skriva av sig lite.. Va ett tag sedan jag gjorde men anledningarna har vart starka för det, en del misslyckande och en massa tvivel på mig själv och allt runt omkring mig.

Vet inte om jag vill säga att saker och ting är bättre direkt heller iom att jag skriver nu men nu känner jag mig bara tom, tom och tom så hoppas väl i ett tappert försök att få tillbaka känslor eller något i alla fall.

Visst är det en kul vecka jag har framför mig även andra ting som närmar sig som kan avgöra hur många dörrar som ska öppna sig men fortfarande känner jag inget.. Känns som det ekar inom mig iofs så är det något som ger ljud ifrån sig men vette fan

NU blir det en massa rappakalja här, en slumpvis skit som jag kluddar ner här men vet inte var jag ska vända mig.

Har god lust o säga FUCK OFF till allting just nu. Vill bara ha mina drömmar inslagna för pallar inte mer otur eller väntan. Tycker allt att ja fått min beskärda del av den skiten.

TOM


VAD

Just nu undrar ja vad som händer och var allt gick fel..

Planen är ju att ta tag i saker o ting, kort och gott skiten! Samt ordna och dona inför halloween men kan ju säga så mycket som att dagen har spenderats framför datorn varvat med tv:n.

Har hunnit se; Bad teacher, Kung fu panda 2 och Poppers pingviner.. Börjar dock bli lite små rastlös men vädret utanför lockar inte det minsta eller inget lockar mig just nu rättare sagt.

Monster i tvättkorgen påvisar dock något annat men den är ganska lätt att ignorera.

Våran lilla tornado, kattunge luna (tic) roar sig med att jaga en av mina toffsar. Tänk om man ändå vore så lättroad, då hade tiden passerat mycket fortare.

GAAAAAAAAAAAAAH VAAAD ÄR MITT PROBLEM?!?!?


FOKUS

Har bestämt mig som sagt för att sluta med mitt självömkande kalas och faktiskt ta tag i skiten, grab the horn by the bull!

Något som jag tyckte va extra bra i filmen " Bridesmaids" och de var ett av budskapen.. De är så lätt att göra sig själv till en martyr och tycka att hela världen är orättvist o yada yada.

Men i själva verket är det man själv som är problemet men man glömmer väldigt lätt bort att man också är lösningen. Visst kan man få motvindar som inte underlättar men kämpar man tillräckligt hårt så kan man ta sig fram ändå.

Så NY kraft och ÄNNU MER fokus så ska jag ta mig dit jag vill, jag är trött på att livet leker med mig när jag borde leka med livet.

Men jag har satt mina mål, i tydligt sikte och med en jävlar anama samt skärpt fokus så ska jag ta mig dit!

FOKUS, FOKUS, FOKUS!