Kärlekstund

Ramla inte o slå er nu när ni ser att jag skriver mitt andra inlägg på samma dag! Jag lovar att jag är frisk :)

Ville bara tacka min underbara kusin Annika för den mycket fina designen hon gjorde åt mig! Är mycket nöjd över den och vill ni andra läsare se en fin och intressant blogg så ska ni besöka hennes, biagiotti.blogg.se, den är att rekommendera!
Sen vill jag återigen tacka min prins för att han alltid finns där, för hans varma famn som värmer mig, hans tindrade och vänliga ögon som ger mig trygghet och för att han är den han är! Jag älskar dig!

Sen till er mina läsare så vill jag tacka er för att ni har tålamod att läsa mina inlägg :) Ni gör det värt att skriva!

Sen till mina fantastiska vänner! Tack för att ni finns där i vått och i torrt! Älskar er!

Bra dag...

Idag har jag en förhållandevis bra dag, jag har inte gråtit, och tog emot en dålig nyhet utan att måla världen i svart. Jag kan vara le utan att tvinga fram det. Jag har en bra dag. Det är inte förän man mår riktigt dåligt förrän man inser vad kraften hos riktigt bra kompisar påverkar. Och det värmer när dem bara frågar hur det är eller på något vis visar att man finns i deras tankar. Ni finns i mitt hjärta med även om jag inte alltid är så bra på att visa det, hoppas ni vet vilka ni är.

Men tänkte att denna dag är redan bra eftersom jag inte har gråtit eller deppat, för mig är det en bra dag men den blev genast mycket bättre när telefonen ringde och en röst i luren sa: Jag har blommor till dig.
Dock hade hon svårt att hitta som alla andra :P hon kan ställa sig i kön tillsammans med tidningsbudet som leverar hit, om mamma fick bestämma skulle han bli utan julklapp eller få en karta i så fall. Men men för att komma till saken så sprang jag ut och mötte henne. Med ett leende på mina läppar sprang jag ut för trapporna in i värmen igen med nyfikenhet.
Tog bort pappret och däri strålade för mig dem vackraste och rödaste rosorna mot mig med kort från min andra hälft, mitt livs kärlek, Jarmo.  För mig var dem vackrast för att dem var skickade från honom och med kärlek. Dock hade tanten i affären missat att en nalle skulle med men för mig spelar det ingen roll är så överlycklig ändå men för hans skull eftersom han betalat extra så får hon dagens ris av mig!! och extra hårt *morr*

Älskling, du gör allt värt, du är min sol med den vackra himlen, du är månen som lyser upp mitt mörker, du är den som sätter det fina leendet på mina läppar och det är dej mitt hjärta klappar för! <3 Jarmo, älskling, Jag älskar dig!!

                               
                                     


Och till er mina underbara vänner, ni är min stjärnor på den vackra oändliga himlen. Och sak jag alltid kan räkna med, det är att ni alltid finns där även om jag alltid inte kan se er! <3

Musik-en läkande vän

Hatar att må som man gör ibland och vara avundsjuka på alla när man innerst inne är glad för deras lycka etc. hatar att känna sig meningslös, att man inget duger till, att alla e bra på något men den lyckan måste hoppat över mig eller så kommer jag på något som jag faktiskt kan va bra på och kanske ensam om dt men så dyker någon annan upp i tankarna och då e helt plötsligt den personen mycket bättre än mig på det och så var man tillbaka på ruta ett.

Är det egoistisk att vilja vara bäst på något själv, att ingen annan är lika bra som jag är på det?

Alla dessa tankar drar ner än fruktansvärt och när det tyckas att det är på tok för många moln på den oändliga himlen så öppnas en liten lucka för att släppa igenom en liten solstråle.
Det är otroligt hur musik kan ändra sin sinnernärvaro, hur den kan rycka upp den tyngsta personen till att bli den lättaste. Älskar musik, den sanna medicinen för nedstämdhet och liknande, den muntrar alltid upp och finns alltid lätt till hands.
Sjukt, hur musiken kan göra så mkt, en magisk kraft....