Måndag

Är ganska trött idag beorende på bristen på sömn i natt, nästan så man rev av sig håret men sen kom jag på att jag inte vill vara skallig eller ha hårbollar...

I fredags åkte jag&syster och dem kära söta barnen åkte till norrköpíng för städning av hennes gamla lägenhet och besöka hennes vänner och barnens farfar med familj.

Min stackars lilla hjärna är helt tom kan bero på alla städmedel så den kanske sugit upp och då återstår det inte mycket info där uppe.. Märkt att den kan enkelt överbelastas kan bara komma ihåg max tre saker åt gången för tar jag in mer så försvinner något annat..

Helgen har vart mysig och gått till städning och promenera med bilen. Och denna veckan är full rulle med promenering med bilen och besök till höger och vänster...

Nu ryter min mage på mig känns som en käftsmäll inifrån så kanske dags att mata den innan en till smäll kommer

Idag är det dessutom nedräkning till christmas eve :D 10 dagar och fortfarande en del som ska göras. För att den sista delen av julkänslan ska infinna sig och knö sig in i resten av mig har nämnligen en speciell hylla för det så måste jag julbaka och detta har jag ordinerat till älsklingen när jag kommer hem!

Puss & Kram skumbanan

MÅSTE

Något som jag glömde i mitt lilla inlägg dessinnan är för att komma på sidospår så måste jag skriva av mig annars går jag och tänker på skitan till russinet som föreställer min hjärna kokar upp..

Jag har en andedräkt som skulle kunda söva en elefant.. Tur att jag skriver det här så jag kan påminna mig själv om att borsta tänderna som tyvärr kommit på efterslänt idag...

Jaja tandtrollen kan komma jag vet men kan allt give them a run for there money!




Going OUT

Ja nu minsann så ska baske mig lotta allt få ta sig ut ett ben eller inte det skiter vi, skulle inte förvåna mig om det andra ryker ida, vore just my luck men vi kör på ändå som damged goods och andra sortering men vi ska allt visa att damged goods äger.

Dem som vågar visa sig och ta med mig på stan är kära syster yster och kusin helene vitamin!  Kanske måste berömma dem v´för deras mod fast dem kanske ångrar sen när halta lotta hamnar på slänt eller rent av rantar förbi ;) Vad tror ni om oddsen?

Efter k´vällen kanske jag inte ens bryr mig om den lilla soffan min jåätte kropp ska få knö i, tar jag plast runt om så kanske jag och resten av mig håller sig på plats! Låter i mina öron som den perfekta planen.

This is me saying good night and party on!

 



Over and out


Medecin

Det är precis vad en härlig familje dag är, ett recept för glatt humör, som man sjöng så många gånger i barndome, sudda sudda bort din sura min och det är tillfälligt gjort :D

Detta året har jag känt mig lika sprallig och glad som ior, undrar ifall inte han var gladare? Jaja

Kommit underfund med att sova i soffa inte alltid är det skönaste allternativet, inte ifall nacket ligger vid sidan av kroppen och bena invikta längs kroppen, nae inte ens då? Ett kiropraktor besök är ju ett måste i så fall..

Dagen börja med frukost och sööl till max men heter du jonsson i efternamn så är det tydligen oundvikligt, eller så är att det bara min generation den har fastnat i. Räcker med en blick på något så går jag därifrån med fläckar över allt.

Sen gjorde vi alla oss iordning för en liten promenix och första stoppet på resan blev bibloteket fyren där dem hade massa pyssel för barn men det sluta med att jag och kära syster vad dem som satt kvar och kladda medans kevin sprang runt :P Det var med andra ord dagen för vuxna, ME LIKE!! :D Ser mitt framtidsyrke :P

Sen blev det en mysig fika på något man nästan riskerade tänderna vid varje tugga och för mammas del ingick det en hel del styrketräning när hon skulle skära upp en bit, så får väl se vad som bultar i hennes armar i morgon, kanske ett par muskler har odlats fram, vem vet? Isf ska jag börja skära upp kladdkaka varje dag!

Därefter blev det strosing på kungsmässan där dem till min mycket glada överraskning ropa ut att idol jury andreas var där för att signera sin nya bok. Jag va där så ofta att vakterna började ta mig för en stalker, hm ett besök till så hade jag väkl fått nya vänner i mitt nya hem kåken.

Nu efter en del inhandlingar senare vilar jag mig uttmattad i soffan, funderar på att tömma sista engerin på att hjälpa syster med disken..Undra om tankekraft hjälper? ´Har ju trots allt en liten del kvar min hjärna, men risken för mer tankearbete är att den brinner upp så kanske ska gå dit då?

Jajajaaaaa thats my day!

Tack

Är så svårt att sitta här hänger läpp när man läst kommentarerna :)) Tack för att ni lyser i min mörka vardag!

Så sätt är jag den lyckligaste i världen för jag har den mest underbara familj och omtänksamma vänner och prins som är min andra hält...

Tack för att ni är mina stöttepelare, det är för er jag orkar fortsätta.. Ni vet vilka ni e <3

Denna är till er..


Sicken tired

Nu e fasen bestämt! Det är fan inte mitt år helt enkelt, såå jävla sicken trött på att konstant åka ner istället för att få chansen att ställa mig i den magiska rulltrappan som tar en uppåt, som låter det där varma magiska ljuset falla ner på en.

Nej det är fan inte mitt år, känns som jag halkat på banan skal hela tiden inte fasen är jag en apa vill hellre ha clementiner.. Kan inte sopa undan dem jävla bananskalen åt mig så att jag också kan få stå upp som folk få känna att jag faktiskt också är värd lite tur, att famla i mörkret är inte så kul så kan ingen vara det där varma ljuset åt mig?

Alla som känner mig vet att jag är skogstokig i julen men som det känns nu har jag ingen julkänsla, känner mig helt tom och ensam.

I veckan halkade jag ytterliggare på ett banaskal(trottoarkant) vilket ledde till en vecka i sängen, helt ensam, inget att umgås med eller prata med, bara lilla mig själv. `Och hur friskt tror ni det låter från en person som går utanför mitt rum som hör massa skrik och prat? Jag hade iaf sprungit andra hållet...

Ne, kan ingen hjälpa mig infinna den julkänslan som jag så depserat söker???


DÅLIGT

Ja uppdatering här och sen så blir jag något förbannad på människor ibland alltså man undrar ju emellanåt vad det finns för medmänniskor?

Den dåliga uppdatering beror på mycket, kurs på komeptenscentrum, massa tankar sen en del små jobb men först och främst har jag umgåtts mycket med min underbara familj. Man kan inte låta bli nu när min underbara syster och hennes ögonstenar bor så nära nu. En stenkast ifrån och det känns så underbart :)

Sen så var tanken imorse att åka från prinsen till kungsbacka på kompetenscentrum. Japp så löd planen men när brukar det någonsin gå som man tänkt sig då?

I vanliga fall så brukar bussturen vara väldigt lugn för alla är i någon form av trans innan den första ljusglimten visar sig,vilket är väldigt skönt för det ger en en extra stund att blunda ögonen. MEN ICKE idag utan istället satt två tjejer till sidan av mig och tjötade heeeeela jävla resan, ja det var ungefär som dem kände på sig min irretation för deras samtals ämnen var så totalt meningslösa och jag satt där och bubblade och kände eldlågor spruta ur öronen. Inte nog med det så trodde busschauffören att hans var ensamt i bussen för ut ur hans högtalare sprängdes ut ljus som lät som opera och skiftade i nyheter, LOVELY!!!

Men men väl framme i stan precis gått av bussen och ska kliva ner rättare sagt klättra ner för dem halvmeter långa trottar kanterna när min fot knäcker till och viker sig undan så där ligger jag mitt i bussvägen men tårar som sprutar likt vatten från en kran. INTE en ENDA stannade för att hjälpa mig men jag lyckades kravla mig till nästa trottarkant och ringa min räddande ängel JARMO som efter en stund fick hämta mig.

Men där satt jag och tjöt så förbarmat likt ett litet barn som tappat sin glass fast värre. Efter en stund stannar en tjej och frågar hur det var men hon såg att jag prata så hon önskade lycka till och gick. Men därefter satt man i vägen och inte en enda kotte erbjöd sin hjälp förrän 2 undebara skyddsänglar knackar mig på axel hjälper mig upp och söttar mig in till nisse platsen till en stol där jag fick vänta ut älsklingen.

Men vad tänker folk med? När man ser någon ligga i vägen och gråter som dessutom inte tycks kunna ta sig upp, hjälper man den inte då eller åtminstonde frågar hur det är?????

Ja inte fasen vet jag, är så tacksam för dem som hjälpte mig idag!!!