Life

Vet inte riktigt vad jag ska säga om life,livet,  more than it just didnt turn out the way I taught...

Står tom i skallen, men min underbara älskade kurator säger att det är bra att tömma skallen i bland och visst fasen är det!! Det ska man ju fanken inte förneka men ibland kanske de blir lite obekvämt för somliga, så att säga för dem som har enklare att dölja sanningen.

Men vad är sanningen då, att livet är inte så enkelt som man hoppades eller att allt går inte som man tror och att man inte får ge upp hoppet för det.  Men bullshit, den enda som gäller är tough love!! Men dum är också jag om jag ska förneka sanningen av vad hoppet kan göra för dig, frågan är egentligen vad du ska göra för att hålla tag i hoppet.

Snackar säkert bara massa skit nu när timmen har slagit sin rätt eller så är det mitt rätta jag som behöver mer utrymme att röra sig på..

Jaja kvällen har varit skoj, slagit några käglor och haft underbart sällskap önskar bara detta hade hindrat mina tankar..


Puss & kram till er alla som orkar höra ;)

Mitt forna jag

Känns sen ett tag tillbaka bort blåst, som en vind kom och svepte med mig...

Vet inte hur jag ska hinna ikapp för att få tillbaka mig eller är det sådan här det är ment att jag ska vara nu?

Kom och ta mig härifrån..

Long time no see!

NU va det ett tag sedan man va här och tömde sin hjärna, men det är så emellanåt :P Inte alltid man har något att säga eller skriva.. Som nu...

Ärligt talat så har det faktiskt inte hänt så mycket, fortfarande arbetslös och bor fortfarande hemma och har fortfarande en underbar pojkvän och familj :) som e väl tur det!

Men men om dagarna händer inte så mycket, sover som en gris räcker väl som förklaring eller drömmer mig bort mot solstränder men vem gör inte det?

Som sagt, orkar inte gå hemma mycket längre, har gått hemma 1 år och 1 månad vilket inte är något direkt nöje och orkar inte gå hemma så mycket längre så lutar åt skolbänken vilket egentligen inte är något direkt över förtjust alternativ men det slår definitivt att gå hemma må jag säga!

Men men, denna helgen lutar åt ta de lugnt och kanske förhoppningsvis besöka några nära och kära bekanta :)

Puss och kram Skumbanan

Back to basics

Tillbaka till verkligheten, nu är älsklingens semester slut medan min är evigt pågående. Så nu kan man väl nästan säga att sommarn nått sitt slut och hösten på väg in? Dock gör det inget om det fina dyker upp ;) för än har jag inte tagit mitt sista dopp!

Så skönt för alla som få återgå till sina arbeten, studier etc. för dem får iaf rutiner igen medan man själv kan ligga sova brot dagarna vilket e trist även om det låter bra för dem som jobbar men se det då så här ni sover inte bort era liv!! Visst jag behöver inte sova men vad ska jag annars göra, eftersom jag så fint gärna vill kalla det är "mellan två jobb" så har jag inte direkt någon inkomst så man kan hitta på saker och tv tablån tröttnar på ganska fort därav är sova en ganska enkel men jävligt trist lösning på problemet..

Men men är iaf vaken till lunchen och har iaf resten av dagen på att stirra in i vägen ;)

Jaja ska inte bli sittandes här och klaga för hur kul är det att läsa?

köss o haj leverkaj!

Utomlands över dagen

Imorgon bär det av, som jag har längtat!! Imorgon ska den stora båten ta mig utomlands för dagen och det ska vi tacka stena line för :D

'

Det ska bli så kul, hela familjen, massa bus, lek tjohej och stoj man blir som barn på nytt ^^ Det enda som kanske inte passar för barn är så kallad vuxen saft som vi säger till kevin :D

Nae nu får man väl samla energi inför imorgondagen

Puss och Kram skumbanan

BRIST

Återn brist på ork och tid som del 2 av underbart och fullspäckad uteblev, men helgen var helt underbar iaf! :)

Fredag så blev det besök hos söta mormor och shopping

Lördagen blev långdag :D Först ett mycket roligt besök på universeum följt av ett mycket roligt besök på liseberg! Åkte lite grann och spelade massor, sedan njöt av mycket trevligt sällskap av min älskade familj, älsklingen och svärfar! Nu ska jag skryta!! Jag vann min första stjärnvinst!!!! :D Så glad jag blev, stod och hoppade så jag nästan vricka foten, helt salig va ja och trodde knappt det va sant! Ungefär när man släpper loss massa små barn i en godisbutik eller leksaksaffär, så glad va ja o då kan ni tänka er! Jag vann 4,4 kg godis!! :D mums...

Söndagen blev det till att åka med älsklingen o svärfar till volvomuseet på torslanda som till min förvånelse blev ett riktigt fascinerande och roligt besök :) Förstår er om ni blev chokade för jag är inte den som annars skulle bege mig dit frivilligt men ibland får man ge mig sig vilket jag gjorde så kära jarmo fick leka av sig ^^

Och även denna vecka lär bli händelserik, gårdagen så var vi ullared med resten av världen och shoppa loss :D Sen en myspys kväll med min skatt. Idag så blev det en tripp till uddevalla, okej jag sov hela vägen dit men det räknas ändå för jag va vaken i bilen när vi väl skulle åka igen ^^  Så nu sitter vi o mumsar på en del godis medan vi har en match i ett dataspel som väntar på oss..

Mer om denna veckan kommer antagligen nästa vecka ^^

Puss och kram

Underbar och Fullspäckad Del 1

Denna helgen har vart ganska fullproppad av aktiviter och det har vart underbart :) Ifredags gjorde vi ett besök hos vår underbara mormor samt blev det en liten tripp in till stan och sen en slapp kväll.Och igår köpte vi något som jag tänker rekommendera,  göteborgspasset ett kort som tar en överallt och tjänar in massa pengar åt en. Detta köpte nämligen hela familjen samt älsklingen och svärfar :)  Och idag tror det eller, hoppas ni håller i följde jag med älskling frivilligt till volvomuseet som till min förvånelse, tro mig jag blev chockad, var riktigt intressant och kul!

Här kan ni läsa om det :) göteborgspasset

Jaja istället för att skriva bokinlägg som jag annars gör tänkte jag istället visa er hur kul vi haft det:)

FREDAG













13/7-09 oförglömlig

Våran oförglömliga 5 års dag på det underbara hotellet i örebro <3


















Back

det va längensen man va tillbaka men nu har jag ork att skriva om känslor o etc. har som sagt försökt stärka mitt inre de sista vilket jag lyckats MEN jag skulle ljuga om jag sa att det var enkelt för det har det inte vart. Har allt satt mig upp i sadeln igen  med tyglarna i handen men allt ( vet att det låter KLYSCIGHT) hjälp med av min UNDERBARA FAMILJ, MIN BÄSTA POJKVÄN JARMO SOM ÄR MITT ALLT I MITT LIV sen MIN BÄSTA vän CHARLOTTE som alltid finns där.

Tack till er!!

Visserligen blire tillbaks till arbetsförmedlingen men va fasen dem har nog saknat lilla mig ;) hihi!

Love will get me thrue!