where

Ingen toppen morgon då man uppenbarligen inte kan sluta jämföra sig med andras mående samt att min julkänsla fattas..

Where are you christmas?
Why can't I find you
Why have you gone away
Where is the laughter
You used to bring me
Why can't I hear music play?

Jag får väl försöka rycka mig nu för fasen för det funkar inte att ha det så här, allra helst nu under min favorittid på året!

Idag är planen ialla fall att hämta upp dom små busfröna på dagis sen äta midda hos mor! :)  Efter det handla allt inför jul så man kan ägna dom sista dagarna åt förberedelser här hemma..

Have a nice day!


problem

Denna dagen så borde jag stannat i sängen! En smäll efter den andra. Efter prat med min lärare och fick veta några negativa besked men har jag tur så bör det enda problemet lösa sig förhoppningsvis imorgon.

När man kom hem så slutade det inte där, utan fick besked om att göra om min uppsats som min lärare ansåg inte dög, men om han kanske gjorde bättre förklaring av sina jävla uppgifter så hade det kanske vart lättare för mig då det inte var den första gången det hände.

Sen så snubbla vi på problem på husfronten för den skiten verkar inte hela lätta upp.. Så efter den här dagen så känner jag för att halsa i mig mintushottarna och lägga mig naken i snön.

Jag vet att det inte är misslyckandet som räknas utan hur reser dig efter dom.

Och eftersom jag hittils inte gjort det med bravus så får jag väl ta mig kragen att göra det nu.







HAT

Hat är överlag ett ganska hårt ord som sällan ska användas men idag har jag nog gjort mig förtjänt av det ordet!

Och kan ärligt säga att hat är det jag känner och upplever för matte. Nationella är nu gjort för 6 gången men lär har samma utgång som de andra.. IG med andra ord

De övriga proven som jag gjort gick väl helt okej.

Men jag antar att det är inte misslyckandet som räknas ut hur man reser sig efteråt.

Tycker denna bild uttrycker mina känslor för matte
http://chamberofsecrets89.files.wordpress.com/2008/01/anger.gif
(bild lånad av google)

förvirrad

Tomma ord, ingen mening, ingen betydelse är det som skulle blivit om jag skrivit nu under dessa veckor som jag uteblivit härifrån.

Jag vet inte vad det är som händer med mig just nu men jag är inte mig själv. Jag är förvirrad, om allt, mitt liv, vad jag gör, vem jag är, vad jag ska göra och den eviga kampen på jämförelse.

förvirrad är vad jag är just nu.. Det gör ont att inte veta vem jag är längre. I dessa juletider som jag ÄLSKAR så tycks ändå julkänlsan fattas mig vilket orsakar ännu mer sorg till resten av mina känslor.

Varför kan jag inte känna att jag duger som jag är, precis som jag är... För den självbild jag har för mig själv är ingen smickrande bild.

Så hur kan jag bevisa för mig själv OCH alla andra, att jag, bara jag duger som jag är.

Förvirrad!

http://4.bp.blogspot.com/_LCj2pZQEh90/TJA8KDyd7TI/AAAAAAAAADU/vk5dMKQ7Aks/s1600/_____sorrow_longing_tears______by_Westia.jpg

Torsdag

Så nu är vi nere på slutet av veckan igen och det närmar sig helg, ÄNTLIGEN! Glömt av hur lång veckan kan kännas emellanåt även om den små sprungit om mig.

Idag blir det att få tillbaka matte provet, HÅLL TUMMARNA, sen engelska redovisning vilket även där kan behöva ett par tummar som hålls!

Lyckas jag ta mig igenom båda så kan jag gå lättad därifrån för att åka ner och hämta mina änglar från dagis i kungsbacka :)

Min dag kort & gott!


Hemma!

Efter en del fläng hitan och ditan så är jag nu tillbaka på hemmaplan!

Det muntliga provet gick bra och min mun verkade inte gå att stänga, hoppas bara man inte tjatade hål i huvudet på läraren.. Risk med den pratglada mun jag har!

Efterskolan bar det av till ikea för lite strosing och julklappsshopping, var faktiskt underbart att strosa där i lugn och ro utan någon som bara letar efter utgången med en gång :P haha

Hittade en del fynd vill jag lova, när tiden sprungit iväg tillräckligt så blev jag uppplockad av kärleken som tog oss hem till svärmor för en himmelsk god soppa vill jag lova, kändes som jag åt som jag aldrig sett mat innan och det kändes i magen efter, nästan så den släpades i golvet efter!

Men måste säga att det bästa på hela dagen var telefonsamtalet från min mamma, saknaden efter henne kan inte beskrivas. Men förhoppningsvis dröjer det inte länge innan jag får se henne igen, vi ska antagligen ner till henne i helgen <3


(happy today)

Muntligt

Gårdagen blev precis så bra som jag behövde för den att vara! Matteprovet kändes väldigt lättande och förvånansvärt bra, ialla fall för mig som inte pluggat så mycket.

Dock så känner jag i matte b kursen att sannolikhetslära är ett väldigt enkelt kapitel och med tanke på att jag haft kursen på gymnasiet och sommarkurs etc så känns det kul att något fastna på den annars så slappa hjärna där allt bara verka smälta bort.

Efter skolan blev det att små shoppa lite presenter till min mor som vi fira lite igår sen möta upp min sambo på jobbet så att det bara var att sticka när han sluta.

Besöket var så mysigt, varje gång jag ser henne får jag ett lugn, hon är verkligen klistret som håller oss ihop! Känns så hemskt att åka därifrån utan henne.

Idag på agendan så ser det ut så här:


Muntligt prov i Eng C

Naturkunskap

Sen julklappsshopping

Besök hos svärmor


GRATTIS

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA MAMMA PÅ DIN DAG! Vi tänker på dig och hoppas snart du får komma hem till oss..

Ska be för dig att allt går bra idag <3


sko dig

Nu va det på tok för läänge sedan jag köpte par nya skor och det börjar märkas på de andra som jag innehar.

Hittade dessa skönheter på skopunkten
Kan dock inte bestämma mig ^^  ska pröva dom till helgen!

 

 


Omtumlad

Åter igen har det gått tills jag befunnit mig här och uppdaterat vad som pågår.. Men det är så mycket tankar som snurrar och så mycket blandade känslor att jag vet knappt var jag har mig själv.

Min älskade mor ligger kvar på sjukhuset och undrar så när vi kan få hem henne då vi saknar henne varenda dag hon är ifrån oss. Vart och hälsat på henne en gång än så länge och känner mig så hemsk när vi åker ifrån henne och hon är kvar, känns så fel! Men idag så ska vi åka dit och hälsa på henne igen, blandat för att vi saknar henne samt att hon fyller år imorgon och kommer inte vara hemma då och hon ska till sahlgrenska för en del tester så hon kommer inte befinna sig på varberg heller så får försöka idag iställe! :)

Vad har jag under dagarna då, inte allt för mycket vill jag påstå! Umgåtts så mycket jag kan med mina nära och kära som betyder allt för mig och som jag säger på tok för lite!

Förutom dagens höjdpunkt: hälsa på min mor så står det prov i sannolikhets lära på agendan!

Wish me luck!


SÖMNLÖS

Denna natten var inte rolig vill jag lova, jag har inga barn men det betyder inte att man kan vara sömnlös för det. Speciellt när det är så mycket som händer omkring än just nu.

Varje timma så har jag vridit och vänt mig, kikat på klockan som jag hoppas ska gå fortare. Idag önskade jag dock att lektionen i skolan var inställd eller att jag börja sent så är dock inte fallet idag.

Men om man ska jämföra detta med andras bekymmer så är det inget nämnvärt.

Mamma jag vill att du ska veta att du finns i mina tankar, jag hoppas innerligt att du snart är på fötterna igen!

Glad

Så härlig känsla när man vaknar med ett leende och känna lättnad, varför kan man ju undra men en del saker börjar kännas lite lättare.

Blev bara gjort hälften av de jag tänkte göra igår men för att vara positiv så fick jag iaf gjort något!

Dagens agenda ser ut så här:

Naturkunskaps lektion

Möta upp prinsen på jobbet för samåka hem

Besöka apoteket samt köpa tomteluvor för hemligt uppdrag

PLUGGA och ta hand om tvätten

Greys Anatomy & mys :)

Hoppas på att kunna slutföra allt detta innan dagens slut! :)

http://lizrios.com/photos/i_dont_have_time_to_be_this_busy.jpg