BYTT

Ville bara meddela att jag numer bytt blogg och ni kan finna mig här :)
www.nattstad.se/föralltiid

Love is all around

Vitt över allt men ändå rött!
Andra kanske klagar men jag tycker det var ganska mysigt ändå att vakna upp till ett förnyat vinterlandskap utanför fönsterrutorna.
Har inte haft någon vidare lust till att skriva under ett par dar eftersom det skulle bara bli en klagomur då min magiska dator har lyckats trolla bort ALLA mina bilder. Men jag tänker förbi se det idag och njuta av en kärleksfull dag, dagen till ära, ALLA HJÄRTAN DAG!
Under tiden min prins är på jobbet så ska jag dona med lite överraskningar här hemma att komma hem till ;)
Ville i alla fall önska min underbara mamma och min fina familj och andra fina änglar som läser & en riktigt mysig och härlig alla <3 dag vart ni än är!

Love is in the air

Vart en riktigt effektiv men mysig lördag som vi valde avsluta med lite go lyxmat & kladdkaka made by yours trouly ;) Och detta till finsällskap av min svägerska,svåger & svärmor <3
Dock åkte dom nyligen så nu är det bara mys med mannen i mitt liv med lite tv som underhållning!
Har lite små planeringstankar som snurrar så som att allla hjärtans dag närmar sig och som den evige romantiske nörden jag är så har man surfat runt på alla möjliga sidor för lite inspiration för mina planer jag har för älsklingen. Inget som kostar utan som man enkelt och bra kan göra här hemma. Då en dammråttor är rikare än vad jag är just nu, men man tager vad man haver.
Men tänkte ialla fall dela med mig av dessa inspirationsrika sidor:
http://designtjejen.blogg.se/index.html
http://thefarmchicks.typepad.com/farmchicks/2011/01/treat-bags.html
http://papernstitchblog.com/2011/02/08/valentines-day-diy-easy-cupcake-toppers-tutorial/
http://lista.se/listor/10-romantiska-budgettips-infor-alla-hjartans-dag-803
http://kramamig.nu/romantiskt-tips-ingredienser-for-en-romantisk-kvall/
Läs & låt er inspireras, behöver inte vara för sin partner om man är singel utan för vem som helst som kan behöva lite extra kärlek och uppskattning :)

HELG!

Okej efter 2 dagars jobb kanske somliga inte anser att man borde längta så mycket till helgen eftersmo man haft hela veckan som helg?
Men om man jobbat 2 dagar precis innan helgen och kommit in lite i jobbrutiner och enda stunden man har med sin kärlek där han är ledig och utvilad för att göra grejer så OJA visst fanken kan man längta till helgen. Sen är det rätt utmattande att träffa nya människor eftersom det är så många nya möten och intryck. Sen har ju min hjärna vart på lång ledigt sen man får ta lite i taget innan den sätts ur funktion och allt man har i huvudet är ett tomt vakuum och en spelande apa.
Ne men visst är jag taggad för en lördag idag och kickar igång den med lite städning och shakar loss min michelinbody till musik.
Ikväll blir det middag med goda vänner :D Dregglar redan efter maten då en av dom är grym på matlagning!!
Wish you all a nice saturday :D


Tur i otur

Ja inte skulle de va lätt att ta sig till jobbet imorse inte, kan ju säga så här att jag och teknik är inte på god fot med varann.
Eftersom min mobil bestämde sig helt enkelt för att inte funka så jag kunde göra sms biljett till bussen, och jag har inga pengar på kortet och att kunna kontakta någon fanns inte på kartan men jag tackar facebook och min fina syster och vän för att de så snällt hjälpte mig kontakta jarmo som kom som en vit prins på en springare ( wv vento i detta fallet).
Ibland gäller det att ha lite tur i alla annan otur vilket lyckligsvis infallde idag :)
Man får träffa många roliga & spännande människor i mitt yrke och det känns att man lever kan jag ju säga, men mina muskler lär inte göra så mycket mer ansträningar under helgen iaf ;)
Just nu håller jag på med att förbereda mina mardrömmar inför natten med att kika på "drag me to hell!" med kärleken och min fina svägerska ;)
Trevlig fredag!! :D

Förstörd

Fasen vad jag INTE känner mig pigg idag snarare FÖRSTÖRD! Tog en stund innan jag somna men däckade till slut och sov som ett litet barn efter dagens arbete men sova ut fick jag inte eftersom vi verkar bo på en byggarbetsplats, fullt med ljud ÖVERALLT!
Betongväggarna är inte så isolerade här som man hade kunnat önska.. För strax efter 06 imorse bestämmer sig en av idioterna till grannarna att kasta ut och låsa ut sin stackars hund på altanen som vantrivs och ylar nonstopp i en halvtimme.. Strax därefter börjar en annan granne springa runt med betong i fötterna, följt efter de börjar nästa granne med att dunka huvudet i en av väggarna och avslutningsvis vid kvart sju, springer det en hord ute i gången och river ner allt i sin på väg till sin dagmamma på samma våning.
Så kanska förklarligt om man är förstörd?!
MEN vi sätter på leendet och hoppas att resten av mig går på att jag är glad idag så att jag kan njuta av jobbet idag :)
Hörs sen när jag vaknat mer till liv och förhoppningsvis gladare!

Första arbetsdagen till ända och det känns...

photo_effects-13 (MMS)

Första arbetsdagen till ända och det känns att man lever vill jag lova, AND I LOVE IT! :-) kroppen tömd på all energi mot betalning i ålder dock, än mumie är nog rörligare än vad jag e just nu.. Kan ju även säga att mitt yrke är nog den psykologen då man får höra folks berättelser o klagosång varje dag i olika format.. Asså människor är bra roligare... Jag demar mat, och så kom de fram en rar dam som först smakade och tacka sen börja hon klaga på hur folk tar om och om igen utan att varken säga tack eller ens bryr sig om att titta på varorna men de roliga med henne var att innan hon gick ifrån mig så ville hon ha med sig en pannkaka(det ja dema) i en påse som hon själv tagit med sig, hon ville även ha med sig 2 fat och 2 gafflar vilket hon fick sen tog hon sitt pick och pack och vandra iväg.. Vad ska man säga :-P hahaha!


Lycklig tjej på väg mot första arbetsdagen...

photo_effects-13 (MMS)

Lycklig tjej på väg mot första arbetsdagen :-)


Första gången..

Sov som en gris i natt kan jag säga även om det tog en stund, varför är det alltid så när man vet att man ska upp tidigt dagen efter?! well, de lär nog förbli ett mysteri..
För första gången på 5 månader så blir det till att jobba och få känna att man lever. Hur detta ska gå spelar nog ut sig under dagen men det är i alla fall första gången på denna veckan jag INTE vaknar med huvudvärk så det kanske är ett lovande tecken.
Tja som de känns nu verkar det bli en härlig dag men återstår att se om jag har något hår kvar på huvudet när dagen e slut..

Spark i arslet

Som en skänk från ovan kom den sparken jag behövde, en ärlig & frisk spark som satte sig där den skulle.
Från en ängel, en idol och en väldigt betydande förebild.
Tacksamhet och lättnad samt ett jävlaranamma är allt jag känner just nu!
Från en självömkande, sorglig och trasig fågel ska jag resa mig ur askan en gång för alla likt en vacker, färgsprakande fenix :)

Klagomur

Fan vad man inte är på toppen humör idag... Kan ju säga att det INTE hjälper med en sprängande huvudvärk som fan inte vill ge med sig och är inne på 4:e dagen. Eller att jag nu gått hemma i mer än 5 månader, inte får in någon inkomst WHAT SO EVER.
Inte kan få mina drömmar uppfyllda eftersom de hindras av de föregående nämnda.
Vädret matchar ju mitt humör så det skiter jag faktiskt i, fattas dock ett par blixtrar...
Ne fy fasen för denna dag, börjar ju jobba imorgon 2 dagar i veckan, hur länge vet jag inte? Man kanske borde va glad åt det men njae inte så värst.
Eftersom att de just e bara 2 dar i veckan och hur många vet jag ju inte? Dessutom att den förbannade huvudvärken ger inte med sig.
Får bara panik på all skit för seriöst den slutar inte ösa ner och de finns inte mycket mer jag klarar av..

Trött liten kisse som visste var man skull...

mms_img186013815 (MMS)

Trött liten kisse som visste var man skulle gå när man ville vila :-P


Provar mina nya formar jag köpte för 9kr/s...

mms_img-12162888 (MMS)

Provar mina nya formar jag köpte för 9kr/st på ÖoB :-D


Ändringar

Planer ändras, det vet nog de flesta om. Det mesta jag hade tänkt idag, överraskade syster min med en storstädning a la anna, vek undan alla kläder, fixade bort disken, städade alla sovrum ink. bäddning, städade toan och satte på en maskin tvätt med en aning MYCKET tvättmedel :P

Tur att luckan var rejält städning för annars hade vi nog haft ett eget gjort bubbelskum badrum.

Fick även gjort ett besök hos min älskade mamma och tog där tag i hennes disk, man får hjälpa varandra med de medel man kan! :)

Därefter var det tänkt att åka hem för mys med älsklingen men då han va för trött och jag mindre sugen på att förlora mig arsle till köld, isbitande kylan därute så tog jag beslutet att stanna en natt till. Så nu vankas fredagsmys och vampire diaries :D Vem säger att ändrade planer behöver leda till något sämre?

Min dag i korta drag i alla fall och dagens läxa var väl mer eller mindre det ovan nämnda!


Hit och dit

Vill lova att en sengångare var piggare än det som skulle föreställa mig i morse..

Man har ju fått för rutin att ligga glo på serier in på natten tills man sakta ser solen stiga, kanske inte är ett så klokt val när man äntligen börjar jobba nästa vecka kanske?

Allra helst när man passar 2 tornados som gärna stiger upp innan tuppen på morgonen, well man kan väl inte lära en gammal hund sitta (d.v.s mig)

Vart en hel del fläng i veckan och en är det inte slut för näst ut på schemat är en liten promenix och en tur till glasbanken och kanske lite lek på lekparken för att försöka klämma ut lite energi ur dom små liven så att eftermiddagen blir någorlunda lugn ;)

Tja mycket mer än så här hade jag inte hade skriva om för tillfället..

See yah!


Hope or less

Att hoppas är ibland att be om för mycket, för dagligen hoppas jag på förändring någonstans i min tillvaro.
Och ja, jag vet att den enda som kan åstakomma den förändringen är jag själv, men det är inte lätt alla gånger när allt man möts av är återvändsgränser.

Vanligen skulle tårarna rinna ner för mina torra, halvspruckna kinder under tiden som orden skrivs ner här.
Men något har hänt, känner mig kallare, inte starkare som man lätt kan ta fel på utan kallare. Hårdare kanske passar bättre?

Överlag är jag en hormonbomb på två ben med ett flertal olika ansikten av färger som visar den nuvarande känslan men just nu är det bara en ljus, skimmrande blå färg. Med en gnagande och bitande kyla likt den utanför våra fönster.

Det kan bero på att mitt hopp som förr var lika stark som de ståtligaste träden som en gång fanns i våra skogar, men likt dom har en bit efter en annan blivit nedhuggen och lämnar mig tom eller med en liten kort stubbe på botten.

Kanske har jag lite hopp kvar men inte alls i närheten av det jag än gång hade.

Det vill säga något som kanske liknar hopp eller mindre, HOPE OR LESS.


Solsken

Nu märks det ialla fall att våren är på intåg med sjungande (skrikande beroende på hur pigg man är) fåglar och strålande solsken. Dock behöver jag inte solskenet på utsidan när jag så tydligt märker hur mycket min lilla prins (systerson) redan får mig att skina med sina strålar.
Han ger mig ny energi så att jag till och med fick tummen ur att besöka arbetsförmedlingen som dock borde gjort för ett par veckor sen, men när arslet är fast limmad till soffan så är det lite svårt att komma utanför dörren :P
Så det är första besöket idag innan jag beger mig till staden mitt hjärta slår för, kungsbacka. Ska sova hos min älskade syster, även där en solstråle och idol som får mig att inse att vissa saker och ting får man kämpa lite extra för men islutändan är det så värt det. Oavsett hur jobbigt hon har haft det så ger hon inte upp, något jag kanske borde ta efter?
Hoppas på hinna med ett besök hos min förebild med, min mamma <3
Tja som det känns nu kanske det finns ett slut på skiten? Borde nog investera i något som heter motion så jag har kraft och styrka att springa mot slutet? Har hört detta så kallade motion ska vara bra för en.. Hmp värt att pröva?
Well snart ska jag & mitt solsken ut och njuta av vädret
Hej så länge

Don't fear

Jag vet att ni inte förstår
Vad det jag just nu genomgår
Att inte orka eller vilja leva vissa dagar
Är inget jag önskar eller behagar
Men även jag hoppas på dess ände, ett slut
Att jag en vacker dag, tillslut hittar ut
Vintern som snart övergår till vår
Januari till februari.
Vill inte påstå att årets första månad har vart något att hurra över
Men jag hoppas på att kunna blicka framåt och ha några få svaga förhoppningar på att detta året blir bättre än det förra.
Denna månaden började betydligt bättre vill jag lova med en välbehövlig med min egna lilla solstråle till systerson.
Filmmys, tacomys & ännu mer filmmys, behövs det säga mer eller räcker det med ljudeffekterna från en nöjd & fylld mage med ett leende på läpparna?
Veckan kommer fortgå i dess spår något som förhöjer mitt välmående för en stund och förhoppningsvis ger mig ny energi att fortsätta kampen mot drömmarna.
Det jag ville ha sagt är att även om ni, mina älskade nära & kära känner er hopplösa för att ni inte vet hur ni ska hjälpa mig eller vet vad ni ska säga så hjälper mig ni mig redan genom att bara finnas där. Jag yttrar inte allt om hur jag egentligen mår men texten ovan säger det ganska bra. Just nu är det förjävligt och allt som bara som en börda men för eller senare hittar jag ut ur denna mörka skog som omger mig.
don't fear <3