FLYTT

Det som jag så länge suktat och längtat efter har äntligen hänt och visst är det blandande känslor men befriande är det som tar störst plats.

Den 15 april dvs. om 46 dagar så FLYTTAR vi ÄNTLIGEN!

Vårt nya hem befinner sig i detta område på bilden nedan.

http://bilder.hemnet.se/images/itemgallery_cut/2a/35/2a3515f76af16dc64f399a95850b27ca.jpg

Broken

Att hålla mig uppdaterad här hör inte till vardagen direkt, inte heller att vara positiv..

Så mycket har inte hänt och andra sidan eller jo visst en väldigt rolig grej som jag tyvärr har svårt att fokusera på då det känns som min värld rasas samman om och om igen.

Tom, trasig och svart är tre ord som beskriver hur jag känner mig just nu. En fråga utan svar cirkulerar i mitt huvud just nu. Vet inte hur mycket mer jag orkar.

Att vara glad och kunna se fram emot saker och ting, att få känna mig hel är det jag strävar efter just nu..

Så en liten uppdate iaf om hur det är just nu..

http://candyhail.blogg.se/images/2011/tears_59760534_126445045.jpg

Önska

Önskningar kan enkelt påminna om drömmar då båda handlar om att uppfylla något man vill ha. Just nu närmar det sig en viss persons födelsedag, nämligen MOI! :)

Jag har en del önskningar visst några är svåra att uppfylla men det jag önskar mig i present kan mycket väl vara början till dom andra önskningarna så man kan väl alltid hoppas!

Min önskelistan följer här nedan:

http://4.bp.blogspot.com/_QfRyMJeBCOI/SKBx4rCj0wI/AAAAAAAABFs/6lhkp-5TvkQ/s400/Flygplan.jpg http://www.ledemia.se/documents/Presentkort.jpg

1.Gärna resecheckar då jag ska resa i år! :)           
2.Presentkort, var kvittar men förslag är nordstan :)
http://saraha.blogg.se/images/2010/massage1_95249045.jpg http://dahlarna.blogg.se/images/2008/kamera-nikon-p80-stor-bild_5867723.jpg

3.Gudarna vet att jag är i behov av avkoppling, gärna massage! :)    
4.Vill verkligen ha en egen & bra kamera
http://emmapatricia.blogg.se/images/2009/biokort_28958087.jpg http://1.bp.blogspot.com/_N8G1kut_Tsw/TTZTuSBkM6I/AAAAAAAAAwo/LKGGSUH78g0/s1600/Bruno-Mars-Doo-Wops-Hooligans-Full-Album-Stream.jpg

5. Att gå på bio är bland mina favorit nöjen! :)
6.Bruno Mars har ju en röst av guld så hans cd i min ägo, GÄRNA :D

http://www.lyngsat-logo.com/logo/tv/ff/filmbox.jpg http://www.smh.com.au/ffximage/2006/08/22/300_sandisk1,0.jpg
7. Jag har favoriter på serier som jag gärna skulle vilja ha, ex GLEE & Förhäxad
8. En ny mp3 spelare då min egen är kass :(

http://www.stylesearch.se/storage/albums/0619a6e0-f6fd-4fb7-8247-8d664539d6b7big.jpg http://caroliineniklus.blogg.se/images/2010/pengar_92613590_123014772.jpg


9. En platt eller lock tång så att jag kan få ordning på mitt kråkbo :)
10. Pengar så jag kan såara till mitt körkort som äntligen ska bli gjort i år! :)

http://modeochskonhet.ifokus.se/Sites/6ed5df0e-34c6-4c38-b752-93b348aaa941/07s20-parfym-634_jp_582872a.jpg

11.Sist men inte minst, PARFYMER! :)


Här är mina önskningar :)

 


Framåt

Uppdateringen här lär ju inte vinna något pris någon gång snart. Men det är så mycket omkring mig som händer och tankar som exploderar balanserat med min utbildning som fortgår därav glöms detta bort.

Sen skriver jag oftast när jag känner att jag har något vettigt att skriva så det inte blir någon förvirrande blaska som snön där ute.

Men på en front känns det som det bara står still eller går bakåt medan på en annan front verkar äntligen solen lysa igenom. Så man får väl vara tacksam för det man får antar jag.Även om man känner att den här jävla bergochdalbanan även kallat livet åkt ner med en sån fart att huden är lika tajt som korvskinn eller så att spyan står upp i halsen och ansiktet grönt så kan man känna.

Att när det väl ska gå upp så ska det ta i åta helvete rent ut sagt men det gör det inte utan den vandrar långsamt upp och stannar i mitten av backen så man sitter fast där i mitten av backen med funderingar om man ska köra käpprakt neråt igen eller om man faktiskt ska kunna nå toppen för en gång skull..

Jaja lite allmänna funderingar som simmar runt i skallen likten spermien på jakt efter mål.


(lånad av google)



Löfte

Det senaste har vart dåligt uppdatering av olika skäl.. Många av  sådan jag undviker nämna men livet har sina hinder som man tvingas ta sig omkring på ett eller annat sätt. Där av bommar fantasin.

Dock har inte mycket annat hänt än min utbildningen som förgyller min tillvaro dessa dagar.

Under livets hinder är då man prövas som mest men också då det är upp till bevis vilket jag kanske sviker som mest.
Jag sviker inte dom omkring mig utan sviker mig själv som mest men det är också därför det gör så ont. För jag förlorar inte tillititen till någon annan än mig själv och den tilliten är svårare att få igen än någon annan

Jag har en del mål detta året som jag vill uppnå, för att göra andra stolta men främst för mig själv. Gör mig själv stolt och övertyga mig själv om min duglighet, vilket inte alltid är det enklaste.

Många gånger känns det som jag överger mig själv för andras viljor för den benägenhet jag har att vara andra tillags speciellt dom som betyder som mest i min närhet, bara det att ibland förlorar jag en del av mig kuppen som är svår att få igen.

En del löften jag må svikit i mitt liv så är det dom som är gentemot mig som svider mest.

Ett löfte till mig för detta år är att stå upp för mig, tro på mig!

Vill man så kan man, kan man så vill man..