The climb

Uppdateringen här svek sig igen men mina tankar har sprängts likt ja vette sjutton!

Så mycket blandade känslor nu när skolan närmar sig sitt slut och jag är inne på sluttampen med praktiken som jag nu har på maxi.

ÄLskar stället och mina underbara kollegor och saknar mina klasskompisar från  skolan kombinerat med ångest ifall detta inte leder till jobb då det blir tillbaka till trisstess och arbetslöshet..

Där emellan brister motivationen att ta tag i mig med både rökning och min vikt som korsar till ohälsosam sen men min jobbiga o seglivade luftrörskatarr varven emellan är de ångest för att gjort för lite här hemma med uppsättning av tavlor etc..

Ja vilken människa som helst kan ju klassifiera mig som nutcase men allt handlar om tid och hopp.. Kunna ta sig över livets små hinder i vägen..

Lite knasiga tankar i en förrvirrad tjej.

Over and out!


KLAR

Igår var som sagt sista dagen för truckkursen. Första dagen kunde jag själv tar över undervisningen då vi hade två clowner  som ledde till ett rejs mellan mig o min vän catta ^^ Motviktstruckar är inte det stabilaste i världen!

Sen fick vi en av de tidigare lärarnas son till lärare för de övriga dagarna som vart kanon. Vilket påvisar att man behöver inte vara hundra år med tonvis med vishet eller skit för att vara lärare för denna parveln som vi så vänligt kallade honom innan vi visste vad han gick för då hans ringa ålder vart snarlik med våran men han va grym!

Därav klarade jag mina truckkort igår! :D WIEEEHOO!!











Hoppas!

Idag gäller det, sista dagen på detta truckäventyr!

Så nu får det bära eller brista, igår lyckades jag iaf undvika ställningar och go loss på trucken med gafflarna nere så innebär väl att jag är ett steg framåt :)

Men idag är det uppkörning och teoriprov som gäller vilket innebär att allt måste sitta på plats och det vette sjutton om det gör...

Hållar tummarna för mig!!


Pågår

Just nu befinner jag mig hemma men när detta kommer upp så är jag på kurs och inte vilken kurs som helst utan jag ska ska köra truckkurs.. Hur detta skall gå finns inga ord för att beskriva annat än spännande!

Truckkursen ingår min utbildning som jag går på och detta är sista kursen då vi befinner oss i slutskedet så det ska bli spännande och se hur denna dag slutar :)

http://www.learntech.se/images/bt_truck.jpg


Long time no seen

Borde egentligen inte ha någon blogg då jag uppenbarligen har svårigheter att sköta den.

Men ibland infinner sig helt enkelt inspirationen ungefär som nu när jag ska lära mig om truckens uppbyggnad och funktioner de motoriska delarna, i min hjärna så är det bara en fågel som visslar och gröna skogar dvs inget inspiration till att vilja lära mig det.

Men ska försöka återuppta detta nu när allt annat runt om mig har lagt sig någorlunda, allt med flytt, upp packning, födelsedagar, firande och livets andra uppgifter.

But I am back, for now.. ^^