SKITDAG

Skulle fan aldrig gått ur sängjäveln. Redan då startade min helvetiska dag, som ett fett grått moln hängde över mig och öste ur regn och otur för varje steg jag tog medan resten av omvärlden fick sin sol..

Nej, ingen glad Anna idag..

Allt

Blir frustrerad emellan åt och dessutom lärt mig att man slutar aldrig upphöras att fövånas.. Hur VUXNA människor kan bete sig och tja vet inte synen dom har. Dess ursprung spelar ingen roll men va fan man tar väl ändå seden dit man kommer. Fick lära mig på jobbet både idag och igår att så är inte fallet.

Men nästa gång jag jobbar helg så ska jag fan bygga en stia till dom så att dom kan känna sig som hemma! *morr*

Oavsett om jag är hemma eller på jobbet så plockar man la för fasen undan efter sig eller om man spiller torkar man väl upp det?! nehe då ICKE SA NICKE! Suuuuck... Men men dröjer innan jag jobbar igen, vanligen skulle jag inte tacka för det men just nu har mina knä skavsår då jag ber till gudarna och tackar för det.

Idag efter jobbet blev det iväg till kungsbacka för kalas för min kära storebror som fyllde hela 35 bast, GRATTIS! :) Dock på vägen dit fick vi ( kärleken & jag) ett oroväckande samtal som grundade en sten i magen.

Lite senare stillades det dock, slutade bra trots omständigheterna men skulle helst INTE uppleva det igen!

Nu ska jag bara tänka på hur lyckligt lottad jag är och njuta av nuet och min älskade sambo och kattunge samtidigt som jag inväntar dubbelavsnitt av dexter.

Allting gott, slutet gott!






Full rulleeeee

Har inte blitt mycket till uppdatering, men blev visst till att jobba imorse. Så klockan ringde vid sex och kan ju säga att påsarna under ögonen hängde till marken men det var bara att sparka undan dom, 0_o Gick helt okej på jobbet förutom äckel som ser sig förmer än städare, som man vore en jävla kackerlacka att smeta ut på marken.

Där stod jag och städa undan deras skit som täckte marken och mer därtill medan papperskorgen va dom (gissar på att dom inte uppdaterat sin pinjenött till jordnöt, deras s.k hjärna) för under tiden rå blängde dom och talade med varandra på tyska och skratta och varva de med att blänga etc. Kände mig som jag var med i en tysk p-rulle av något slag för vågade knappt böja mig ner när deras blickar och hånskratt brände i nacken på mig. Nästa gång så ska ja fasen ha med mig ett baseboll trä och slå in tänderna på dom så ska vi se vem som skrattar sist..

Efter jobbet blev det hemåt för göra en nästan touch down i soffan men de va att knipa den igen och packa ihop lite grejer och ta MIN bil och övningsköra till svärmor där vi blev kvar för lördagmys&bingo! :)


Whaat ewaaah! Blir lite jobb imorgon med sen hem och slänga på sig lite plagg och bege sig till kungsbacka för att fira min äldsta och älskade storebror som fyller år idag sen filmmys hos kusin vitamin! :)

Full rulle, men LOVELY weekend!


Droger & trafik

Måste säga att riskettan var mer intressant än jag trodde. Bra lärare och bra innehåll. Kände att gjorde väldigt mycket och se filmerna han hade samt det han hade och säga.

Klart man visste en del sen innan men inte hälften av effekterna eller olyckor etc som händer.

Tänkte visa en av de mer underhållande videorna men som också hade sin effekt om hur droger kan påverka när man kör.


RISK

Ja gårdagens kväll började bra men slutade med ryck på katten efter fått mina jävla fingrar sönderklösade!! Så nu va de ja som lätt morr vill ja lova!

Men efter några tankar på min nya bil så va de lungt igen! ;) mohaha! :D

Kan ju säga att jag är måttligt trött att jag nu hade ja inte brytt mig om hon klöst sönder mina kläder och jag gick naken till körskolan för jag hade nog inte märkt det ändå. Men dit är ialla fall första anhalt idag och först ut är två körlektioner sen första kravet för körkortet, RISKETTAN!

Önskar jag kunde säga att ja va nervös men är som sagt väldigt trött just nu men toppen om känslan kommer innan man gör de så att man sumpar det totalt..

Jaja det märker vi om ett par timmar! :)

Ha en underbar fredag gott folk! :) I know I will, den blir lugn iaf ;)


Snäll kattunge på lekhumör..

img_0555 (MMS)

Snäll kattunge på lekhumör..


Då har man blivit med bil! :D min första E...

img_1950 (MMS)

Då har man blivit med bil! :D min första EGNA bil!! :D


Lycklig!

Tänk vad hormoner o känslor bubblar fram och tillbaka, hade någon avgört på min inlägg om hur jag är som person , så hade siztzofren kärring passat in men det är väl så i livets berg och dalbana. Känslorna går upp och ner beroende på andra orsaker och faktorer spelar in.

Men just nu känner jag mig lycklig, körkortet går framåt ganska fort men väldigt bra, jag har en alldels underbar sambo och egen lägenhet, en liten kattunge, jobb (extra just nu) ett samtal med sambon igår som gjorde mig ännu gladare och lugnare. Min familj och mina underbara vänner ska vi inte tala om hur glad jag har dom.

Lite weekend planer som är inplanerade och resa inför nästa år som ska bokas..

Så ja, LYCKLIG!


Äntligen FÖDA!! :D

img_8575 (MMS)

Äntligen FÖDA!! :D


Mitten

Då har nått mitten på sin intensivkurs och dagarna springer ifrån mig.. HJÄLP! Jag närmar mig och det trodde jag aldrig att jag skulle komma så här långt!

Såååå väldigt SOOOOON kommer det låta BROOOOM från mig! :D

Vi firar detta med 3 körlektioner med teori emellan ;) Sen blir det att försöka få ordning på röran vi har här hemma..

Kanske övningsköra om man orkar också ^^

Weell, well!


Omotiverad

Usch vad jag känner min motivation och inspiration flygit med vinden i hösten någonstans.. Vet inte vad jag ska skriva, vad jag vill göra, vad jag ska tänka...

Vad vet jag, just nu,.. INGENTING.. Känns som jag befinner mig i koma vilket är rätt olägligt då jag har lite att göra samt övningsköra men, nepp ingenting vill jag göra..

Jag är så jävla OMOTIVERAD just nu...


Bestämd

I de mesta beslut jag tar så har jag alltid med andra i beräkning för oberoende vad dom kommer och tycka grundat på beslutet. Det är sällan jag tar ett beslut grundat på min vilja.

Allt jag gör, gör jag för min underbara omgivning och min kärlek för dom men något som jag gjorde för min skull (förrutom ullared under gårdagen) kommer jag inte ihåg.

Det känns hela tiden som det är massa saker jag vill göra och vet att jag kan klara bara jag lägger manken till men det känns som att jag är den enda som tror de (knappt) därav försöker jag konstant peppa mig själv men om jag knappt tror på de själv hur ska ja övertyga andra på att dom ska tro att jag kan klara av de sakerna..

Men något jag behöver bättra mig på, det är och blir mer bestämd och våga kämpa mer för det jag vill och SKITA i andra rent ut sagt ett tag tills jag fått mig själv på den väg jag vill befinna mig på!

Och det börjar idag, en bestämd Anna som önskar en trevlig höst dag!


Spontan

Hade dubbellektion idag på körskolan, kan ju säga att nervositeten spökade rejält att jag nästan la en pizza bakom byggnaden men det gick bra, och det känns i alla fall som det går bättre för var gång! :)

Efter körskolan kom spontaniten igång och min fina vän Marie bjöd med mig på en trip till Ullared, och jag var inte sen med att tacka ja ;)

Därav den dåliga uppdatering men spontantiet är det bästa jag vet, så där av det blev det som det blev!

Spontan thats me ;)

Morgondagen blir bättre!



Yummy in My tummy :D

img_1820 (MMS)

Yummy in My tummy :D


På gång i teorivärlden för att vandra vils...

img_5083 (MMS)

På gång i teorivärlden för att vandra vilsen! :)


Bytt är Bytt

Underbar morgon att vakna till, eller inte.. Vaknar upp förkyld, thi fick jag för att jag skröt på att jag lyckats undvika det, HM! Sen inte nog med det missat i en av mina mail för körskolan om att jag skulle haft intro möte och en körlektion och ett par samtal av dom. Men ett sms senare så fick jag reda på att en körlektion skulle börja om 45 min och jag hade 10 min på att slänga på mig några rasor och skynda mig ner till bussen..

What ewah, jag hann i alla fall med god marginal dit och därav kunde ja ha min körlektion med min nya lärare, LOVE! Mycket bättre lärare och känner att jag är några erfarenheter rikare idag och närmar mig betydligt mitt mål! :D

Redan planerat min första körning och för er som känner mig vet vart ;) mohaha! Slår ihop nytta med nöje till ullared! :D

bytt är bytt och kommer aldrig åter för jag vet att med denna läraren så finns ingen chans att misslyckas (hoppas jag ^^)


Tacomys i höstmörkret :D!

img_8415 (MMS)

Tacomys i höstmörkret :D!


MEDIA

Slapp är vad jag är dag men fasen va skönt det va att sova ut vill jag lova! Gick iofs och la mig sent men meeeen. Gillar vädret idag faktiskt lite mysigt höstväder passar bra till att slänga på en rulle och mysa under en filt med lite tända ljus och en god middag.

Men innan det kan ske blir det ett besök på Mediamarkt för ett litet inköp ;)

Vad det blir återstår att se!


Bättre

Som både jag och ni fina som läser märkt har mitt tråkiga humör smittat av sig här på bloggen med brist på uppdatering...

Vill dock säga att efter en hel dag full med skratt och kärlek så mår och känner jag mig som en ny människa. Det som sägs stämmer ny dag, nya tag!

Det hjälpte dock med roliga och nervösa nyheter men det är inget jag vill säga än förrän allt är helt 100 ;)

Ne men dagen har gått åt till kika på fotbolls match som min otroligt duktiga systerson, stolt är jag! Sen blev det mys med min fina älskade syster och hennes bustornado till dotter som är mellan tak och golv nonstop samt kusinen. Blev en promenix på det också som chokade kroppen vill jag lova men då känner jag att man lever i alla fall!

Sen blev det hem till svärmor för lite mat och därefter till oss för bingo spel vilket är ganska farligt om du ropar ut fel nummer ;)

Så efter denna dagen så kan man ju inte annat må bättre och vara gladare...


Kan inte säga att humöret är på topp men l...

img_2215 (MMS)

Kan inte säga att humöret är på topp men lite sol och kärlek från familjen ska nog råda bor på de! :) <3 trevlig lördag!


Minnen...

Det är så mycket man borde va lycklig för nu, att saker och ting börjat röra på sig. Sakta men säkert.. Men ändå känns det som man sitter still på samma ställe på något vis..

Det jag vill mest nu är också just de jag kämpar med som mest men av något av det ja vill mest kan just bara jag inte göra så mycket åt när man är två om saken..

Smärtan av gamla minnen rivs upp när man tänker på hur mycket man vill och det går inte förtränga. Allra helst när man ser lyckliga människor i sin omgivning har sin innersta önskan, allra helst då blir man som mest påmind och hjärtat går sakta itu om och om igen..

Ja denna fredagskvällen blev inte riktigt som jag väntat mig men kan ju hoppas att morgondagen blir bättre. Vet i alla fall att jag ska kika på min systersons match och sen lite sällskap med syster och kusin därefter på kvällen blir det mys och räkor med min älskade sandra.

Just nu känns morgondagen långt ifrån..


Körig

Underbara vackra höst som lyser med dess närvaro av solen, vackra färgade löv och en isande kyla som tycks ha lagt sig. Dock när vinden gömmer  sig så kan värmen smeka min kind, LOVELY.

Igår så pratade jag och min körlärare om hans förkylning(som kom på tal igen, underbart samtalsämne..) och jag sa stolt att jag lyckades undvika det. Ironiskt nog vaknade jag upp med en jävla hals ont som jag svalt en gam som i sin tur käkat en citron.. Aj!

Imorse blev det att ställa klockan på min mobil som mysteriskt nog försvunnit och jag trodde genast vårt spöke ( som jag suspekt misstänker att vi har) tagit den men inte den låg gömd under mitten av sängen. Hmmm...

Tror ni man va trött eller när man drar på sig thightsen ovanpå pyjamas shortsen och sen förbannat trött för att orka ta av dom, NOOO!

Min fina svägerska plockade upp mig efter morgonens tumult och följde med mig på körlektionen då jag hade hjärtat upp i halsgropen av nervositet och att jag inte riktigt känner mig bekväm med min lärare, han är väldigt trevlig men känner inte att ja har samma synsätt som han på körningen..

Så efter en körig *ler* morgon, lite ordvist lyckades man klämma in.. Så blev det hem för pannkaksfrukost /lunch och lite annat skit som behövdes göras i lägenheten! :)



NU återstår de att se vad kvällen har att erbjuda! :)

Luna gillar min pannkaka :D

img_3206 (MMS)

Luna gillar min pannkaka :D


Lite pannkakafrukost/lunch :D behövs efter...

img_9491 (MMS)

Lite pannkakafrukost/lunch :D behövs efter körlektlionen!


Lite jordgubbsmys :)!

img_7908 (MMS)

Lite jordgubbsmys :)!


Lite nya bling bling i sista minuten shopp...

img_9482 (MMS)

Lite nya bling bling i sista minuten shopping fick följa med hem från Stockholm :)


Torsdagmys med thai med min älskling o ann...

img_4162 (MMS)

Torsdagmys med thai med min älskling o anneli! :) passa på in man börjar sitt fräschare liv, tell you later ;)


Godmorgon SOLEN

Hej solen, hej vackra höst dag!

Skönt att bli välkomnad hem med en vacker höstdag som vi firar med min första körleklektion, ÄNTLIGEN säger jag bara!

Så fucking underbart att äntligen få vara igång med detta och snart är det jag som är ute på vägarna och svär som en bortsbindare på andra trafikanter som fått sitt körkort i cornflakes paketet!

Sen va resten av denna fina höstdag har att erbjuda återstår att se!

Men god morgon alla & godmorgon solen!


Nya gömstället för luna ;)

img_6812 (MMS)

Nya gömstället för luna ;)


Borta bra hemma bäst! :) önskar god natt!

img_7000 (MMS)

Borta bra hemma bäst! :) önskar god natt!


You make My life complete <3 två som längt...

img_1337 (MMS)

You make My life complete <3 två som längtar efter sitt hem och vår busiga misse!


Dags att åka hem, borta bra MEN hemma BÄST...

img_4839 (MMS)

Dags att åka hem, borta bra MEN hemma BÄST! ;)


En ny spännande drink av bartenderns egna :D

img_5793 (MMS)

En ny spännande drink av bartenderns egna :D


Lite moijito av bartenderns egna är aldrig...

img_0882 (MMS)

Lite moijito av bartenderns egna är aldrig fel ;)


ÄLSKAR dessa ringar!

img_1778 (MMS)

ÄLSKAR dessa ringar!


Efter vaknat från de "döda" så lyckades ja...

img_8437 (MMS)

Efter vaknat från de "döda" så lyckades jag slänga ihop ett ansikte med en outfit passande för en restaurang ;)


Underbara restaurang mat :D

img_1455 (MMS)

Underbara restaurang mat :D


TIPS

Så här i höstmörkret har en del inklusive lätt att kanske få en känga höstdepp så tänkte tipsa om 2 filmer varav en är väldigt känd men bådda dessa filmer får en att le, gråta, tänka och känna.

Dom peppar och har bra budskap som gör att man får en tankeställare när man känner att världen är emot en och regnet öser ner.

Tips:

1. Bridesmaids- Det budskap som jag anser är att det är så lätt att känna att hela världen är emot än, och att det är så lätt att gräva ner sig och skylla världen och omgivningen för alla problem. Men i själva verket är man själv problemet men också lösningen som man oftast lätt glömmer bort. Visst kan man ta en dag eller två och tycka synd om sig själv men i slutändan blir det inte bättre om man själv inte gör något åt det. Så när livet slänger en känga eller två, kanske biter dig i ändan, BIT tillbaka!

http://ribbing.spotlife.se/files/2011/07/Bridesmaids-2011-Movie-Posters-rose-byrne-19931358-640-948.jpg

2. Prinsessan & Grodan- Animerad film men väldigt starkt budskap, jobbar man tillräckligt hårt och tror på sig själv och sin dröm så kan det bli sannt. Men man ska inte vara rädd för att be om hjälp. Samt försöka slappna av någon gång i emellan och se till att bara vara. Försök hitta en balans där emellan.

http://simonlindell.blogg.se/images/2010/disney-klassiker-49-prinsessan-och-grodan-blu-ray-dvd_107011379.jpg

I 7 år och 2 månader har du förgyllt mitt ...

img_6795 (MMS)

I 7 år och 2 månader har du förgyllt mitt liv till en nivå som jag aldrig trodde va möjlig. Min kärlek växer för var minut och varje dag hittar ja nya saker med dig som får mig älska dig ännu mer! / din förevigt


TILLFÄLLIG

Vet inte om det är höstdepp eller vad det är som tynger men nog fan ska de bara bli tillfällig.. Misstro mig inte njuter för fullt här på hotellet och njuter men känner mig nere ändå. Men det e nog inget som inte lite jacuzzi kan råda bot på.

Men även om det är tillfälligt så känner jag mig nere och vet inte varför när jag har massor att va tacksam och lycklig för, kan vädret vara en orskande faktor eller är det bara en sån dag då allt känns allmänt grått och trist likt det som går att skåda utanför våra rutor?

Who knows men försvinner det inte snart blir ett akut besök ner till relax rummet ;)

Behöver jag säga varför jag älskar hotellf...

img_4408 (MMS)

Behöver jag säga varför jag älskar hotellfrukost? :D


Stockholm

Äntligen efter en resa på vad som kändes som en evighet samt e väldigt underlig och knasig taxi tur som var överbetald men fram kom jag lyckligtvis till hotellet och slutkörd vill jag lova. Däcka som en fet gris i ladan på sängen på rummet när jag väl kom fram.

På resan hit bokade jag en plats i den tysta kupen men tror ni att de blev så nehe! Det kommer en kärring som såg ut att tappat alla pengar hon fick sålt sitt smör för och inte nog med tror ni inte hon satt och tjöta skit i sin jävla telefon hela vägen upp för visst fasen skulle hon också till slutstationen. Efter ett tag hade jag god lust att ta telefonen ifrån henne och trycka ner den i halsen på henne men som tur va lugnade min musik ner mig och jag kom därifrån utan några utbrott!

Snart blir de föda och göda min mage som inte fått mat sen halv nio sen den knorrar ju gott nu vill jag lova..

En liten kort uppdatering av min dag i alla fall :)


Säger som min gode vän baloo, det här live...

img_2827 (MMS)

Säger som min gode vän baloo, det här livet :D


Äntligen framme!! :D

img_8911 (MMS)

Äntligen framme!! :D


Underhållning & måsten, två feta flugor i ...

img_8409 (MMS)

Underhållning & måsten, två feta flugor i en smäll ;)


Hann före tuppenjäkeln och har nu börjat f...

img_0277 (MMS)

Hann före tuppenjäkeln och har nu börjat färden, Stockholm here I Come! :)


UNDEBAR!

UNDERBAR är ordet som kan sammafatta min helg, rätt galen, en del gapskratt, några rapar från en annan värld, disneyfilmer och mycket uppskattning & kärlek kan sammanfatta denna underbara helg på länge!

Är så otroligt tacksam för min omgivning som jag har, en familj jag älskar mer än allt, underbara vänner och min andra hälft, min sambo och blivande man och pappa till mina barn. Ett överflöd av kärlek får jag samt en del tårar när jag tänker på dom <3

Nu vankas en spännande vecka med en miniweekend till sveriges labyrint, STOCKHOLM. Lär väl behöva installera en taxi i pannan på mig imon för att ens ta mig ut centralstationen. Men det ska nog gå!

När jag kommer hem så blir det att kicka igång med körkortet, ett väldigt betydande lite kort om ändå ett kort på mig vrålandes i duschen kunde betyda så mycket, men ICKE! ;)

Men nu blir det att avsluta avsnittet på dexter och sen dra mig till bingen och få lite beuty sleep innan klockan ringer om fem timmar, LOVELY!

Nighty Night!


Ny smak :D

img_2778 (MMS)

Ny smak :D


Mys/bus! :)

img_4233 (MMS)

Mys/bus! :)


RESA!

Längtar av ren förbannelse till imorgon och en liten weekend i stockholm i morgon med min älskade. Som jag behöver komma bort och få miljöombyte, nästan så att jag är skallig av sönderkliande och utmattande så imorgon inväntar 3 underbara dagar av slappande och inte göra ett skit!

Dock åker vi inte samma tåg upp p.g.a platsbrist men hem åker vi minsann tillsammans och vi ses ju ändå när hans kurs är klar men LOVELY kommer det bli!

Näää om man kanske skulle slänga på sig ett plagg eller två och stoppa undan arslet i lite kläder så att den hängs undan en stund...

See ya later! ;)


HEMMA

Blev inte så mycket update idag eller igår, men igår blev de movie night hos fina anneli med lite fylledricka o mys med härligt sällskap. En del drinkar+gott sällskap+en del vrål+timon & pumba= Kan inte gå fel! ;)

Idag har vi vart nere på besök i knugsbacka som min kära sambo gärna vill uttala de, en snabb visit hos min älskade mamma för att plocka upp tornadosarna och köra hem till min älskade syster för att passa dom små, dock blev de bara en för att den andra skulle iväg på andra äventyr men de räckte ändå för att ta slut på krafterna men visst fan älskar ja de! :D Dom gör livet värt att leva!

Med en del skönsång beroende av smaksak från vår busfia till katt som promt skulle visa att hon inte ville va i buren under resan hem ligger nu avdäckad i sambons knä för att gå loss snart när det är dags för oss andra att sova, LOOKING FORWARD, NOT!

En fylla och fylleskrik/Sång till timon och pumba med tankar på min älskade kusin och minnen, barnvakt/mys hos min älskade syster och en rejäl skopa kattskit i liten skål att tömma och slapphet.

Dett är iaf min helg i korta drag :)

Morgondagens äventyr väntar vi med som sagt till imorgon ;)


(gammal bild från 2004-2005 tror jag på kärleken och mig) :)

Jag lever ;)

img_6440 (MMS)

Jag lever ;)


Prövar mig på ett nytt vin ;)!

img_0951 (MMS)

Prövar mig på ett nytt vin ;)!


Hit ska ja på måndag ;)

img_4596 (MMS)

Hit ska ja på måndag ;)


Där stod ja o vråla i duschen igår och ägd...

img_5870 (MMS)

Där stod ja o vråla i duschen igår och ägde scenen (badkaret) när ja hör små tassar på badkarskanten. Då ha vår busfia lärt sig hoppa dit och hon tassar omkring. I nästa sekund ser ja henne glida ner bakom draperiet i sidledes mellan kanterna! Haha så hon fick vackert duscha med mig ;)


Äntligen fredag och tillbaka på jobbet! :)...

img_5414 (MMS)

Äntligen fredag och tillbaka på jobbet! :)) dock inte så mycket kvar men whaaat ewha ;) käkar lite god förrätt till min kommande lasagne. Have e crazy as friday ;)!


Detta räddar mitt torsdagskvälls humör nu ...

img_6716 (MMS)

Detta räddar mitt torsdagskvälls humör nu tant röd är på besök och jävlas med mina hormoner så mitt humör e inte på topp! Alla är dock inte till mig ;)


Mums!! :)

img_9989 (MMS)

Mums!! :)


POST

Kan säga att posten gjorde min dag idag när jag öppnade brevlådan!!


Mitt körkorts tillstånd kom idag så nu kan jag kicka ass och köra på hårt så att jag kan komma ut på vägarna snart, then you must watch out! ;)

http://ladyley.se/wp-content/uploads/2009/03/ovningskor.png


Seg

Denna natten/Dagen började inte alltför roligt när man vaknar till stans mensvärk och yrsel så blev till o va hemma idag..

Lär ju bli en del slappande och hoppas på att det släpper.. Usch vad ja känner att inspirationen inte är på topp! Just nu vill jag bara ha fredag och helg så att måndag morgon kan komma och vi ska iväg till stockholm i 2 dagar. Sen får gärna torsdag komma också för då kickar intensivkursen igång.

Så nästa vecka får gärna komma nu tack!

Men just nu dominerar ordet SEG mitt sinnestillstånd...


Be strong, be proud, be you! Ps. Tävlingen...

img_4965 (MMS)

Be strong, be proud, be you! Ps. Tävlingen avslutas i slutet av september :)


Ledtråd

Utnämnde ju en tävling för ett tag sedan och fick några gissningar...

Men för att göra det lättare så tänkte jag säga att det har inte med körkortet att göra.

Utan med min karriär och något jag velat bli sen liten och det har med kreativitet att göra ;)

http://1.bp.blogspot.com/_suLu-Bwv_Es/S-gIiYHRV4I/AAAAAAAAACU/2EfzHLgN_CE/s1600/Getaclue.jpg

FINALLY!

Då va denna jobbdagen till ända samt denna jobbavecka med snart i alla fall.. Veckorna springer iväg nu när hösten gjort sitt intag och jobben kickar igång, nanana I am loving it!

Just nu snurrar alla tankar i huvudet varav en är att livet verkar äntligen gå min väg, FINALLY!

Bara nästa vecka vankas:

*Weekend med till stockholm med älsklingen
*Intensivkursen kickar igång, alltså det bränner verkligen och jag närmar mig en av de största målen jag har!
*Jag ska boka resa med mina underara hjärtan
*En jävligt efterlängtad ting rent ut sagt kommer börja kicka igång

Längtar redan längre in till hösten för b.la fester och tjejkvällar andra roliga ting! :)




SKROTA

Gud, kanske ska sluta titta på musiktävlingar för här sitter jag som på nålar upp i arslet och rök som kokar ur näsan och ögonen som skjuter eldklot... Riktar dom på 1. Juryn i true talant som inte röstar på rösten ironiskt nog utan på låtvalet, 2. NYA idol-juryn som vette fan va dom ätit eller går på eller va fasen dom kommer från men inte kan dom musik längre, en vaggvisa eller hyen skratt kanske är något för dom på lillhagen för dom har nog passerat sitt bäst-före datum!

SÅ SKROTA DESSA PROGRAM tycker jag för ärligt så tycker jag dom håller inte, de finns bättre vägar att nå sina drömmar på..

Försöker lugna mig med lite bra tankar i sikte så som mitt rullande projekt, tralala KÖRKORT som inte har med tävlingen att göra :P Ska nämligen börja en intensivkurs nästa veckan, sen stockholm nästa vecka och alla roliga ting som jag ska göra med löningen fötutom SPARANDET! ;)

Puuuh, känner nålarna ur arslet försvinna men dom kommer la snart igen så fort pausen i idol är slut..*MORR*

Hörs snart! ;)


Fantasilös

Just nu är jag ganska tom i huvudet, för stunden har i alla fall huvudvärken flytt sin kos likaså min inspiration så vet inte riktigt vad man ska skriva.

Dock jobbade vi på bra idag på jobbet så nu kan ja placera ändan med gott samvete i soffan och höra på hur vår busfia går loss på lägenheten efter vart instängd på toan ett dygn med dom små elaka maskarna i magen på henne. Vår fina anneli har satt henne på en avmaskningskur så hoppas snart magen är återställd som vår matta aldrig lär bli igen!

Lär inte bli många knop i veckan ialla fall för kan ju säga att man är ganska seg när man kommer hem från jobbet på dagarna då det är ett ganska fysiskt jobb!!

Gött e de ialla fall, känner man att man gör någon nytta i alla fall ;)


Seg tjej med huvudvärk på jobbet :) dock b...

img_0334 (MMS)

Seg tjej med huvudvärk på jobbet :) dock blir de en sväng till akuten sen med den konstanta huvudvärken :(


Första

Då va veckans första dag och även min första dag på det nya jobbet avklarat, och kan säga att jag har underbara arbetskamrater och en bra chef så detta ska nog bli bra! :)

Dock va planen att jobba givetvis imon med men eftersom vår kära luna att blivit dålig så blir det en tripp till veterinären för undersökning etc. Vår lilla bebis! :(

Annars då, jo känns som john blund parkerat sitt arsle i ansiktet så man har inte vart särskilt pigg. Tillståndet har vart mellan en knapp vakenhet och dröm men jag kämpade på så gott jag kunde!

Återkommer sen när maten och energin infunnit sig!


Min räddning denna morgon!!!

img_5831 (MMS)

Min räddning denna morgon!!!


Jag och vår busa gör high 5 :)

img_1503 (MMS)

Jag och vår busa gör high 5 :)


Levande död

Gårdagen så smällde till rejält med party och jag vill lova att det var en av de roligaste gångerna EVER. Alkoholhaltiga drycker hade givetvis ett finger med i spelet. En del godare än andra men ner slank dom jävlarna.

In med alkholen och ur med förnuftet var temat som hägrade vår kväll men skratt och glädje dominerade rejält tillsammans med ett härligt sällskap vill jag lova! :)

Vi dundrade in tidigt imorse till vår lägenhet med endast en hägring av vår tornade till kattunge som var lika sugen på nattamat som sin matte ;) Vår sambo somnade dock utslagen med en gång och en efterfest med skrockande hygenor hade inte väckt den grabben, dock föll jag in i samma koma strax därefter ;)

Och idag var man inte kaxig vill jag lova, dock inget illamående eller huvudvärk men ett sprängt arsel efter använt toaholken en gång för mycket och en trötthet från zombiens värld så var man inte tyken mer levande död.

Först nu man börjar vakna till liv, till årets första idolavsnitt samt följt av lite two and a half men följt i sin tur av dexter och en tripp till john blund!

För imon blir det första dagen på det nya jobbet! :D Lucky meeeee... Lycka är en känsla som är underbar att ha!

Kikar in sen, pussen & kramen



Söndagsmys med nygjord smoothie :D

img_7109 (MMS)

Söndagsmys med nygjord smoothie :D


Min utslagna lilla familj<3

img_4044 (MMS)

Min utslagna lilla familj<3


God natt mina <3

img_3963 (MMS)

God natt mina <3


O under bordet ska vi ;)

img_6659 (MMS)

O under bordet ska vi ;)


<3

img_4832 (MMS)

<3


Mums och ett måste ute ;)

img_9483 (MMS)

Mums och ett måste ute ;)


Redo för party! ;)

img_2735 (MMS)

Redo för party! ;)


Försökte fixa naglarna! ;)

img_6636 (MMS)

Försökte fixa naglarna! ;)


Gjort drömrulltårta till svärmor och min s...

img_0300 (MMS)

Gjort drömrulltårta till svärmor och min svägerska :)! Eget bakat är alltid goast!


Önskar en trevlig fredags kväll! :)

img_2008 (MMS)

Önskar en trevlig fredags kväll! :)


HJÄLP

Imon ska jag ut för lite party på stan med mina underbara och har en del ideer om vad jag ska ha på mig men e osäker så att jag snart hellre ta på mig en svart sopsäck med lite rester i så har jag outfit och parfym i ett.

Men innan det drastiska draget så tänkte jag be om hjälp så vad tycker ni om de olika outfit förslagen?

1:Denna med glansiga leggings!

2. Snygg skjorta med kavaj, glansiga leggings och skärp med smycken.

3: Denna med skjorta, glansiga legging, smycken

4: Med svarta stay-ups, silvriga smycken och en guldig bolero eller liknande

 

SÅ VAD TYCKS? :)

ALTERNATIV; 1,2,3,4


Bästa svenska serien! :D

img_4572 (MMS)

Bästa svenska serien! :D


Min älskling vet vad jag gillar, detta kom...

img_9289 (MMS)

Min älskling vet vad jag gillar, detta kom han hem med till mig :D <3


Housewife

Okej visst blev de inga knop utanför lägenheten men innomhus är en annan femma.

Ett ryck senare så blev det visst storstädat hela lägenheten med en crazy ass kattunge i släptåg som är redo att attackera fötter, tår och alla andra redskap som finns.

Samt krypa in på nya ställen som finns och man kan krypa in under och gömma sig så matte får krypa in under och på vägen ut slå i huvudet och ur ljuder svordomar som kommit ut ur mörkrets rike, hade funnit blip ljud så hade det behövts då vill jag lova!

Weeeeell well nu blev det gjort och katten ser lika utslagen som jag, antar att man blir det efter tuggat tår eller åkt släptåg efter täcket när man skulle byta lakanet, vad i katten vet jag..

Inväntar kärleken i alla fall som som slutar snart och hoppas på en flaska vitt medföljer han hem ;)


God morgon

Usch va pigg jag är denna fredag morgon, NOT! Känns som John blund parkerat sitt arsle i mitt ansikte och täcker för allt som har med vakenhet att göra..

Sen hjälpte det inte att kvällen bjöd på feber och kraftigt illamående, LOVELY! Dock verkar det bättre idag men tröttheten sitter kvar så det blir inte många knop utanför lägenheten idag.

Blir till att dona här innen då det ser ut som grisen själv flyttat in och stökat ner med skiten den självproducerar!

Men det blir nog en bra fredag ska ni se och hoppas eran blir de! :)

HUMOR

Jag personligen har aldrig vart förtjust i svensk musik, film eller serier men denna serien, ett klipp ifrån den är nog en av de roligaste serierna jag har sett!!


Inhandling

Tänkte visa lite av det som jag shoppat, okej ser kanske bättre ut när man är ordninggjord etc men vem gör inte det! ;)






Lite god thaimat som avslutning sitter ald...

img_1491 (MMS)

Lite god thaimat som avslutning sitter aldrig fel :D


Avslutar en underbar torsdag med ett gott ...

img_0840 (MMS)

Avslutar en underbar torsdag med ett gott glas vin med fruktsoda!


Lite shopping blev de allt :D

img_1403 (MMS)

Lite shopping blev de allt :D


Lunch på stan sitter aldrig fel! ;)

img_6317 (MMS)

Lunch på stan sitter aldrig fel! ;)


Bring it on

Sommaren för i år är officiellt över dock inget du kan märka på vädret idag då det är skinande sol och stekande hetta. Inget jag klagar på då det kan vara skönt att ha lite fint väder innan hösten tar över på riktigt.

För idag är den officiella första höstmånaden nämligen september. Andra kanske får ångest över att sommaren är över på riktigt nu men själv ser jag faktiskt fram emot hösten och alla dess äventyr som det innebär.

Menar jag inleder hösten med en weekend i stockholm om 1,5 vecka med min kärlek sen är det andra bollar luften som jag styr med så, BRING IT ON hösten! ;)

Sen så inleder jag denna vackra höstdag med en shoppingtur på stan med min fina anneli, på tiden att förnya garderoben när du snart har hål eller fläckar på alla plagg i garderoben och kan jämföra dig med en trotsig 3 års barn som lekt ute hela dagen och vart med mellan golv och tak.

Så en sån härlig torsdag ska jag ha och önskar er en likaså! :)