Välkommen

LÖNING! haha nej inte det fast det verkligen är hjärtligt välkommet då vi beger oss mot ullared denna lördag..

Men ville bara skriva ett inlägg tillgänat min kära syster och hennes juveler, att det känns jävligt underbart rent ut sagt att ha dem hemma igen. Så underbart att få träffa er varje dag. Få ta del av eran vardag!

Så allt jag ville säga är välkommen hem, jag älskar er mer än ord kan förklara <3




Onsdag

I vanliga fall gillar jag att skriva roliga och finurliga titlar men ärligt talat så är jag utmattad och tom på fantasi. Samt så har jag ingen känsla för det denna veckan.

Känner att detta året har nog ta mig fanken inte vart det bästa, rent ut sagt nog en av dem värsta. Visst har det definitivt haft sina ljusglimtar och det är dem som jag håller mig fast nu så att jag har något ljus som lyser upp min mörka väg som jag tycks tagit in på.

Dessa vackra ljus lyser upp, Min underbara familj, mina underbara vänner & mitt livs kärlek. Och dem magiska MEN mycket få stunderna.. Nicole kom till världens, mosters prins blev fyra, nicoles dop, våra mkt nära vänners son kom till världen och även hans dop, sen en annan skoj grej som jag kan berätta lite senare samt så hoppas jag på att denna julen blir underbar för julen är min favorit högtid!

Dessa stunder och underabra ting lyser upp men trots att dem är magiska så lyser dem svagt nu... Vet inte hur länge man orkar hålla lågan vid liv... på något sätt så får jag försöka ta mig i kragen även om jag ljus nu bara skulle vilja lägga mig ner och kasta in den mycket våta handduken..

Förresten så är jag vaccinerad nu, och jag står skyddad nu utan biverkning därav hade jag kickat svin influensans ass! Men finns det något vaccin som skyddar sitt hjärta mot sorg?

full rulle

Dessa dagar som har passerat har gått fort, mycket tankar och mycket på agendan. Dock inget som jag tror är av intresse.

Energin har dessutom legat på low, tänk om man kunde ha något som mnan kunde ha sig typ som man får vätska på slang om man kunde ha något med sig på dagarna som man bara kan koppla in och fylla på med energi.

Jag har kommit underfund med att fredag dem trettonde är inte något otursdag för mig utan i så fall en normal dag eller i bästa fall tur dag. Allt annat otur och visst låter det bra men låt er inte luras för alla andra dagar så är det som det konstant hönger ett mörkt moln ovanför mig.

Dagens morgon är ju ett utmärkt exempel. För när prinsen släppte av mig vid bussen och jag ska ta ett kliv ut. smidiga jag lyckas fastna med den andra foten i hans påse så ut flyger jag och landar med änden på marken. Ni kan ju tänka er hur det måste sett ut från busskuren för dem som satt där. En bil står ståendes och ut ur tomma intet flyger jag på ändan. Inte nog med det så är bussen sen, GREAT! Väl på bussen funkar inte biljett automaten så ingen biljett fick jag, sen när jag skulle gå mot säten så fastnar min jack ficka i armstödet så tillbaka flyger jag (IGEN) inte nog med det så rivs min ficka upp.

Så tack vare bussens underbara försening så missar jag mitt tåg och får vänta tills nästa vilket gör mig sen till läkarbesöket!

Så hur tycker ni min morgon börjat? Kan lika gärna skriva dumbo på väg med vatten fast penna i pannan på mig.

Humor på högsta nivå

Min kära prins älskar allt sin youtube och emellanåt hittar han allt dem roligaste klippen även om han vackert fick tjata mig till datorn men det lönade sig!!! :)

Jag skratta iaf tills jag shikna låt oss se om ni gör detsamma!

 

 

Sen så måste jag bara tillägga en till video endast för att jag hoppas denna bruden bara gör sig till om inte sååå gud help us all!

 

(för att se parodi på denna så gå gärna in på baconost.blogg.se)

 

Thats all!


MAGISKT

10 november forever in my heart <3

Den dagen var jag och min bästis i stockholm över dagen som blev en av dem roligaste dagarna i mitt liv.

Måndagen innan var vi hos min underbara syster och hennes barn för en mysig dag med pizza och tv. Dagen efter blev det en promenix på stan sen en bilresa till tåget som givetvis skulle vara sen för att vi skulle till något vi längtade efter. Så typsikt!

Vi hade i alla fall stora planer för oss i stockholm, men ack vad tiden sprang i väg sen hjälper det inte att man åker två st virrpannor med 0 lokalsinne.

Bara att hitta i t-centralen sen cityterminalen var ju som en enda stor labyrint och vi var små möss som skulle hitta vägen ut. För att hitta vägen ut var det som om någon stoppat ost under näsan för sen hittade vi efter om och men. Dock så vågade vi inte lämna någon av terminalerna för då hade vi nog aldrig hittat och ingen ost i världen hade hjälpt oss då!

Så vi stannde där och njöt av nog för stundens världens goaste pizza med cider samt vin till! En perfekt uppstart för kvällen.

Sen blev det vidare till globen för nog den bästa konsterten jag sett, det var magiskt!! Men globen eller ja shpiing centrat som heter shopping globen som låg innan globen ska allt få kritik för på hela det förbannade stället så fanns det EN toa, fattar ni det eller?! Och inte nog med det så var det som om någon hade sagt det till min blåsa för helst plötsligt samlades allt kiss i min blåsa och ville prompt ut. Lovar hade jag inte gått före någon så hade det stått i tidningen dagen efter "flicka mass misshandlar för ett toalettbesök!"

Men allt det glömdes bort när man satt i globen med underbart sällskap, god dricka samt en påsechips och nyinköpt t-shirt me pink på. Min fulländade kväll.

Dock kunde hemresan var lite bekvämligare, fast vid byte av buss blev det underbart! En bussresa på över 7 timmar sen var man hemma, och jag vill lova att en säng har aldrig vart skönare!






 

Min magiska resa, enjoy!


Cirkus

Tv 4 har i vanliga fall enligt mig inga roliga program, det är i alla väldigt få om dem. Jag har tv:n som en av mina bästa vänner och kan nästan alla programen ut och in annan till, jag ett liv vid sidan av men hör inte till saken nu. Men jag tycker att jag vet vad roliga program är, och det är definitivt detta program., *trum virvel*

Cirkus Möller, LOVE that show! Där kan vi snacka hardcore komedi.

http://roaproduktion.se/wp-content/uploads/2009/10/1litenCirkusM%C3%B6ller-300x224.jpg


Bra start på dagen

Jag älskar frukost, helt klart den bästa måltiden på dagen av alla som finns :D Och det finns ju ett par stycken.
Jag älskar mat, den bästa skapelsen av allt tror jag. Eller delad plats med sex. En kombo av dem är ju oslagbart.

Förstår inte hur man inte kan äta frukost på morgonen?! Får inte jag i mig det så kan jag lova att man inte vill möta mig någon tid på dygnet. Ni som vet vilket pms monster jag kan vara, det är ingenting jämfört med vad jag blir om inte min kista får sin skatt.

Samt att aktivitets nivån är den högsta. Allting tycks gå i slowmotion, och inte i samma takt som jag går utan långsammare.

http://soderstjerna.blogg.se/images/raisingduncan21046960060717_1153126402.gif

 

Jag har idag fått sova ut och fått en ordentlig frukost i mig så nu är jag fit for fight, look out!


Utmattad

Det är jag kan jag lova, tror jag är vaken nu men känns som jag sover. Tittar man på mig nu skulle man kunna fråga mig vart blåtirorna kom ifrån men jag skulle bara svara vilka blåtiror?

För att så trött är jag! Dem kom av tröttheten, smugit sig på dem satarna men ska boxa tillbaka dem med lite sömn nu. Först nu jag förstår vad skönhetssömn kan jag göra.

Denna veckan har vart en hel del brist på denna underbara magiska mojängen. Tänk vad sömn kan göra och tänk vad bristen på den kan göra. Så för att undvika blåtiror, SOV!

Månda-Onsda var jag i norrköping och stockholm. Torsdag-Lördag är jobb så ja  vad kan vi läsa av detta? Finner ni svaret så säg till.

Mitt upp i allt så smög sig en jädra förkylning tillbaka, tack så mycket, någon som vill ha? Den är rinnig, utmattande och ihärdig, säljer till högst bjudande.

http://2.bp.blogspot.com/_Zr4ZOWQfnpA/SnFZ1l-QUeI/AAAAAAAAGHw/D7QCs1ygTl0/s400/bloggphoto_102553sjuk_16842965.jpg


WOW!!!!

Ja det är det enda som ordet som kan beskriva gårdagens händelse, eller kan ju iofs anstränga mig hjärna lite, eller vågar jag? Efter denna j*vla bussresan hem så är den i så bra skick. Skulle jag gissa så ser den ut som en ihop skrynklad russin.

Men ska försöka, Aswesome, grymt, ballt och bland det roligaste jag gjort!!

Sen kom tisdagen, och THE DAY som jag och lotten väntat på ett halv år!!! Ungefär lika länge som jag väntat på julen ^^ Våran tripp till stockholm var kommen och vi skulle ÄNTLIGEN få se pink. Så på förmiddagen tog vi en tripp ner till stan för att kika lite i affärer med syster och dem sockersöta barnen.

Norrköping har nog dem fräschaste affärerna för där ser man allt utbud dem har. För i vanliga fall hittar jag ALDRIG något på hm och där ja, vad kan jag säga det var som om jag var i en godisaffär. Kunde bara plocka på mig för ville ha allt!

Klockan tickade på efter allt fönstershoppande tickade klockan på så vi var tvugna att börja dra oss mot tåget som skulle föra oss till stockholm.

Väl där uppe blev det till att hålla sig till t-centralen samt city termnialen för att gå i väg därifrån är nog det dummaste alternativet för två virrpannor som mig och lotten ^^ Stockholm är nog sveriges största labyrint! Eller så är vi miniatyrer eller något.

På centralen tryckte vi i oss läckra pizzor från pizza hut och pimpla vin och cider efter den festmåltiden kunde vi strutsa vidare mot globen, fattar ni GLOBEN!!! Kan sammanfatta det som så här, innan vi åkte var det 440 kort på kameran som man kunde ta men när vi var färdiga så fanns det endast 40 kort kvar.

Alltihop var så jälva ballt, sen om konserten som var något bortom denna värld. Så grymt, fantastiskt och ballt!! Hade jag haft mer röstkapacitet så hade jag nog kunnat prata ordentligt idag.

Korten och alla videoklipp kommer att komma sen vill jag lova! Självfallet fick en souvenir följa med hem, en snygg t-shirt med pink på.

Avslutar detta med att hon ÄGDE, globen was on fire.


http://images.craveonline.com/article_imgs/Image/Pink-Funhouse-CD-Merry.jpg http://www.dn.se/polopoly_fs/1.757374.1234098293!image/3551950784.jpg

Roadtrip

I Måndags så blev det till att packa väskorna för att vi skulle följa med syster upp till norrköping för det var det roligaste och billigaste alternativet. Så lotten och jag knödde in oss :) Dock fick lotten sitta därbak bland barnen! Fördelen med stor rumpa kommer till användning :D

En JÄTTE trevlig bilresa upp hade vi, mycket skratt, skön sjång och dans 3 timmar senare var vi uppe i norrköping och inväntade på en varm god delikat pizza som fick oss proppmätta. Resten av kvällen gick åt till att fixa lite och hjälpa mina inför hennes besiktning sen fick vi sällskap av roliga program på tv.

Sjukt längesen vi var där men det var lika kul som alltid, tack syster för tillfälligt boende :)

ÄLSKAR roadtrips!!!

http://globalroadtrips.com/Roadtrip.jpg



Helgen

Fredag-Söndag då är det helg och just nu har vi landat på söndag, söndag kväll för att vara exakt och om tre timmar går vi in på måndag morgon, intressant va. Oerhört!

Dock så har det inte vart alltför ansträngade saker denna helgen vilket kan va skönt när man har mina symptom, kanske ska skriva in mig på hemmet redan nu? Det skulle min bror säga i alla fall om han fick bestämma ;) Kallade mig för pensionär hela kvällen lång igår.

Fredagen gick åt till en promenix till favoriten, arbetsförmedlingen, eller inte. Det lönade sig inte heller för dem kunde inte hjälpa mig så det blev som man brukar säga lika lång väg tillbaka. Fast det positiva var den mycket härliga promenad.

Tänk att frisk luft kunde vara så bra, kanske borde pröva lämna lägenhet oftare? Känner mig som en grottmänniska som knappt hunnit fatta vad ljuset från lampan är för något utan stirrar på den med ett stort frågetecken, ungefär som du ber ditt barn städa sitt rum= vad är städa?

Lördagen så åkte vi, syster yster och dem underbara barnen till min kusin. Kevv skulle på kalas och nicole får stanna med sin moster kvar i kusinens lägenhet. Efter timmarna i lägenhet, dock var det inte så ansträngande för dockan låg och sov hela tiden så bar det av hemåt för en mysig hemma kväll och fylla kistan till bredden somo vanligt och ta fram knappen ur knappförådet.

Och dagen ida som för mig är som alla andra söndagar, nämligen sista dagen i veckan. Det har inte vart alls mycket rörelse utan ett besök hos bröderna sen hemåt för käk och mys med familjen och min kärlek <3

En lagom helg :)


Hahahaha

Tänk vilka roliga konversationer man kan ha va. Shit!! Håll på att kissa i byxan tills lille kev kom upp nyss och bad oss tystna ner. Han är allt sin moster upp idagen ^^

Jag och min kära syster sitter båda vid sina datorer denna fredagskväll som snart slå över till lördag. Och vi tänkte båda ha i hörlurar. Enda problemed är att min inte funkade så här löd resten:

(Jag)  -Hur får man över musiken dit då, det funkade ju inte.
(syster)  -Du kan ju pröva stoppa den i rätt hål.
(Jag)    -Jaha det finns 2 hål.

Hahahahahahahaha! Min humor det, säg vad ni vill men jag diggar den ;)


skadad

Japp, det är min ursäkt för min frånvaro. Och nej kanske inte så som ni tror eller mjo skulle ljuga om jag iofs försökte påstå något annat men nu är det fysikts denna gången.

Sen kanske man inte kan kalla det för skadad men jag har en inflammation i min tumled, även kallad gikt.
Och som pricken över detta som visserligen kom innan gikten är ju att jag har tarmkatarr. Jag drog vinstlotten ;)

Båda ganska bra anledningar till att man inte hunnit,kunnat sitta här. Dock är båda under kontroll så släpp ut luften igen om ni dragit in den.

Med lite vila så är min tumme snart tillbaka, och det är inte vilken som helst av mina båda tummar utan den högra. BINGO, vet ni hur svårt det är att torka sig med vänster handen om man e höger. För ni som e högerhänta så säger jag pröva. En upplevelse i sig om inte ett träningspass som heter duga.

Visst e jag fräsch men här i min blogg kör jag på ärlighet. Den onda med det goda, take it or leave it.


(lånad av google)


TRÖTT

Det är vad jag är, och inte någon jälva dvärg trötter eller att jag suttit uppe o lanat halva natten eller så. Men jävligt trött på att konstant titta neråt och bara se problemen!

Så fort jag tror att jag ser vägen tillbaka till mitt forna jag så skymtas genast en nedförs backe. I vanliga fall så skulle jag vika in ben o armar och rulla nerför men denna gången så ska ja sträcka på min rygg och gå rakryggad nerför den och överleva utan skrapsår. Så jävla trött på dessa hinder som livet slänger i vägen för en.

Men jag ska bli en bitch och slå tillbaka. Ska gå nerför backen och minnsan ta mig uppför också!

You'll see!

Fight the fucken power!

http://www.hahastop.com/pictures/Fight_The_Power.jpg