TRÖTT

Det är vad jag är, och inte någon jälva dvärg trötter eller att jag suttit uppe o lanat halva natten eller så. Men jävligt trött på att konstant titta neråt och bara se problemen!

Så fort jag tror att jag ser vägen tillbaka till mitt forna jag så skymtas genast en nedförs backe. I vanliga fall så skulle jag vika in ben o armar och rulla nerför men denna gången så ska ja sträcka på min rygg och gå rakryggad nerför den och överleva utan skrapsår. Så jävla trött på dessa hinder som livet slänger i vägen för en.

Men jag ska bli en bitch och slå tillbaka. Ska gå nerför backen och minnsan ta mig uppför också!

You'll see!

Fight the fucken power!

http://www.hahastop.com/pictures/Fight_The_Power.jpg


Kommentarer
Annika säger:

Du är en fighter!:D Du klarar detta!!

2009-11-02 | 15:08:27
Bloggadress: http://biagiotti.blogg.se/
hanna säger:

Gullig du är, tack så mycket :D Jag tycker att det är viktigt att ha en dialog med mina läsare och inte bara att ni skriver till mig liksom. :) Än så länge så har jag tid med det :) Ja, absolut, så länge jag har materialet eller att jag kan få tag på det, så är det bara att låta fantasin flöda :) Har du något särskilt i åtanke? :) Kraam!

2009-11-02 | 17:59:00
Bloggadress: http://haneys.blogg.se/
hanna säger:

Hmm okej :) Du kan väl fundera lite närmare på det så ska vi se vad jag kan ordna :) Menar du då typ att du skulle vilja ha typ ett hjärta, ett ankare och ett kors typ? :) Kram

2009-11-03 | 09:55:50
Bloggadress: http://haneys.blogg.se/
Emily säger:

Du är på rätt väg gumman. Tänk istället på allt positivt som hänt dig och vad som fick dig att uppnå dom sakerna. Det finns alltid berg och dalar men man kan lära sig att klättra fortare upp ur dalen. Så positiv och utåtriktad som du är kommer du att klara dig bra!

2009-11-05 | 21:31:21
Bloggadress: http://eaxelssons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback