Full rulle

Är precis vad dessa dagarna har bestått av, en riktigt stor och fulle rulle med flängandes hitan och ditan. Tatt hand om min stackars mormor, vilket inneburit massa åkande mellan nol och angered vilket är en liten bit men gårdagen tog nog priset vill jag lova, kände mig som en jojjo som åkte fram och tillbaka.

Först blev åka in till stan sen till angered sen tillbaka till stan och sen vidare till kungsbacka sen mera buss där och sen tillbaka in till stan.

Sen var det tänkt att jag skulle tillbaka till angered men icke sa nicke utan en spårvagn hade gjort ngt dumt eller så, så att mellan gamlestan och angered gick de minnsann inga spårvagnar vilket ledde till att jag satt fast där i hela jädra 50 minuter på den otroligt bekväma marken*not* bland massa mosade bär i väntan på att min night in shining armor skulle komma :)) Vilket han gjorde tillslut :P *tack hjärtat*

Så att därifrån blev till att åka hem till han!

Och imorgon, ingen suprise där, ska jag tillbaka till kära gamlestan för att inleda min första dag på mitt nya jobb :D!!! Grattis till mig, hurra hurra hurra! Sen blire nog tillbaka till skatten :)) Ska även jobba freda, lörda..En jävla massa åkandes, om man ändå hade en flygandes matta med rumpvärmare, man får väl drömma!

http://farm4.static.flickr.com/3056/3268508775_2b8981138e.jpg


Ny vecka, nya krafter

Ny vecka och nya krafter, ngt som jag faktiskt tycker stämmer, låt oss säga att föregående vecka vart halv kass så är det såå underbart härligt att bara lägga det bakom sig och ta nya krafter för en ny vecka och låta det gamla ligga där bakom och bara se framåt. :))

Och i denna nya veckan så ska jag ta hand om min kära mormor som i fredags opererade sin hand :( Fast ska man se något ljust i det så är det onda borta och samma här så gäller att det att blicka framåt! Så idag har vi haft en mysig dag jag o min kära mormor.

Dagen började men liten frukost sen kilade jag ner  till torget åt henne resten av dagen gick mest åt till att tjöta och glo på tv ^^ Emellanåt försökte hon insistera på att jag skulle lösa korsord och jag försökte om igen att säga att min hjärna är lika hahahaha här är en av anledningarna till varför jag inte ska lösa kordord sitter här och funderar på hur man stavar icu befriad :P Detta borde väl förklara för er andra att jag ska inte vara i närheten av korsord!!
Sen så har vi även fikat, tycker det är väldigt mysigt att umgås så här med henne, lite trist att det inte blir så ofta men nu har vi denna veckan och sen får det allt bli ändring :)) Tycker att det är så här det ska vara, att man ställer upp förvarandra i vått och i torrt. Älskar dig mormor <3


Utvald

Ikväll blir det en välförtjänt och mysig kväll med älsklingen. Vi ska nämligen gå på bio!! :)) Och det mina damer och herrar är något vi sällan gör, det är nog mer sannolikt att se en blåval i sverige än att vi går på bio ^^

Och den utvalda filmen för detta speciella tillfälle* trumvirvel* ÄR



Ska bli mycket spännande, har sett den på reklamen och verkar vara helt i min stil ;)
Oh no no no
But oh yes yes yes!


Mossans hämd

Idag har det vart en ytterst effektiv lörda må jag säga!

Kl.11.00 satte gårdsstädningen igång med grannarna o hela fadde rullan. Dock missade jag samlingen men litade på att min mor valt en trevlig uppgift till mig, o jo minnsann det hade hon allt gjort ska ni veta!
Nämligen att rensa bort ogräs och mossa mellan alla plattorna på gården, PÅ HELA GÅRDEN!!! Jag stod på huk, på alla fyra, stod rätt upp, ja you name it! Så tack älskade mor för den roliga uppgiften :)) Ska tänka lika på dig nästa gång när det kommer ngt sådant här roligt, eller nu när julen närmar sig! :P Vem vet tomten kanske har något mjukt och som rimmar på skönt i säcken till dig *hihi*

E lite mör i kroppen kan jag lova er. Kunde svära på att de va mossans hämnd eller att dem hade planer på att mossa över hela jorden, va sjutton vet jag. Bara att de skulle bli en grym film som jag skulle titta på ;)


Men men om man nu ska se ljuset i de stora hela så va det mycket trevlig att träffa alla grannarna, har ju bott här nu i ca 1 1/2 år  nu så va väl ändå på tiden ^^

Efter mycket slit o brist på energi så valde jag att kasta in mitt vapen. Gick till hemköp och handlade åt mor sen hamnade jag här. Funderar på om jag kanske borde göra mig iordning och plocka bort all skit som hamnat överhela mig när jag låg och kräla på marken.

Funderar lite till så får jag se..


GRATTIS

Jag har den äran att gratulera min älskade bror Peter idag på hans födelsedag! :))
Hoppas din dag blir som du vill och mer därtill.

Det är ingen vanlig dag, nej det är ingen vanlig dag för det är Peters födelsedag, HURRA HURRA HURRA!



http://www.zanyimages.com/Belated%20Birthday/Happy%20Birthday%20to%20You%20!!!.jpg



http://creoleindc.typepad.com/.a/6a00d8341c5e0053ef0120a59ad16a970c-800wi


I've got sunshine on a cloudy day

Jag har solsken var än jag går nånstans nu, det är så det känns iaf.
Har vinden äntligen vänt, blåser vinden där ute äntligen med mig?

Har jag lyckats hålla mig kvar i stormens öga, eller har stormen äntligen släppt taget om mig.

I vilket fall är trycket lättare och jag kan våga hoppas igen, hoppas på att det nu bara går framåt framöver. För jag vill inte tillbaka, jag vägrar!

Jag kan äntligen känna värmen från solen och se dess ljus leda mig tillbaka till vägen som jag gått vilse på.

Och jag tackar min älskade familj för all stöd, jag tackar min guda sända pojkvän Jarmo för att han alltid trott på det bättre, på att han fått mig hålla kvar i repet, för att jag fått luta mig på han när det va min tur att halta. Och jag tackar min kusin för hennes värmande ord och min käraste lotten för att hon alltid vart där.

TACK!

http://www.texasescapes.com/TexasPanhandleTowns/QuitaqueTexas/QuitaqueTexasSouthLightAtEndOfRailroadTunnel1106EBlackwell.jpg


Gone



That girl you think Is me
She is far away
She is gone, as I can se
If I would see my self today
I would get down on my knees
And I would pray
Pray, that she one day may return
The emptynes is to big and continues to burn
So shes gone as you know
But when the light comes back
She will show


I hope...


darkness.jpg DARKNESS image by wolfskinbob


Fallen




Where do broken hearts go?
Can they find their way home?

Happiness is just an illusion
filled with sadness and confusion

I walk in shadows,searching for a life
cold and alone,no comfort inside



NÄR

När ska allt vända
När ska det bli min tur
När, när,när?
Visst, allting kan hända
Men när...

NÄR

När ska allt vända
När ska det bli min tur
När, när,när?
Visst, allting kan hända
Men när...

Härlig början!

Rättare sagt en strålande och solig början har vi allt fått på årets höst! Synd humöret inte alltid kan matcha den strålande lampan utanför..

En sådan här dag vill man juu vara ute, springa runt shoppa, fika etc you name it men lite svårt att göra när man bara är rik på damråttor och inget typ.. Tror till och med jag har damråttor i min plånbok så att så illa är det!



Men vad kan man göra när det fattas dinares??

Jaja ska iaf kanske ut på en promenix så man kan halsa i sig all solskenet :))

Har jag något att skriva så återkommer jag sen..


Freak

Kan man ju kalla mig, DET enda som jag fördriver dagarna med är ju diskning och planering för allt möjligt :P Kan ju ställa upp i VM när det gäller diskning och måste göras något åt planeringen..

Igår kom sandris över, alltid skoj att va me henne, hon är en mycket härlig varelse :) Dock gjorde vi inte mycket men skönt att bara slappa ibland med. Vi velade mellan att se på tv eller glo på film, vilket i lands problem eller hur men vi valde film och sandra valde ut den. Jag är inte galet förtjust i svenska filmer eller något som har med svenska serier överlag. Sandra satte på Bombay Dreams och på titeln att dömma kunde man tro att det skulle vara något annat förutom en svensk, men vet ni va, hör och häpna, jag gav den en chans! Den gick att se på men skulle nog inte se den igen...

Resten av kvällen så satt jag o min kära mor och snaska i oss godis och tittade på en ytterst rolig amerikansk komedi nämligen You, me and dupree :D En film i min smak!

Och vad tror ni inte jag gör idag, jomen visst fanken ligger planeringsblocket framme, men dra mig baklänges! Fast måste säga att det är ett bra tidsfördriv :)

Idag ska jag kolla upp det! Hoppas, hoppas och hoppas!

Skämt o sido

När vi satt på närakuten i lördagsnatt, så medan vi väntade på bror min så bläddrade min jarmo lite i en kalle anka tiding, DET är inget fel att läsa lite kalle anka även om man är över 10 år för jag älskar min kalle anka en av höjdpunkterna på julafton klart jultomten med men skämt o sido ;) 

Så landade han på skämt sidan, han läste ett för mig, tro mig de höll hela kvällen, dock kan de bero på att jag var kraftigt övertrött men det skämtet ska inte underskattas för de för jag tyckte iaf de va underhållande o de gör jag än ^^

Nu kommer det:

"-Vet du varför norska mödrar endast byter blöja på sina barn en gång i veckan?"
"-Nej."
"- För på blöjpaketen står det: tål upp till 18 kg."

hahahahaha! Hur kul är inte detta?! :D

Detta skämtet kommer sagt från en mycket bra kalle anka, som påvisar högkvaliterade skämt ^^


Kommit & gått

Det är precis vad denna helgen har gjort och den har vart JÄTTE mysig <3

Slappare än slapp, Fredag
I fredags var de inte många knop för min del, vaknade med mor och moster sen när dem gått så drogs jag som en magnet mot soffan där jag landade och somnade. Vaknade vid elva och ja gjorde inte mycket :P Framemot kvällen så väntade jag in min skatt som skulle komma då det är min helg ;) Istället för att vi har vårdnaden om något och turas om varannan helg så turas våran lägenhet/hans hur om var vi ska vara ^^ Vi gjorde inte så mycket tog de lugnt och bara va och visst det slank allt ner en öl eller två samtidigt som vi satt och spela sims halva natten :D

Slutet gott, allting gott!, Lördag
Visst är det så typiskt att alla andra dagar kan man sova som en gris men när det faktiskt är helg så är det oavstängande alarm som piper till man går upp och visst fanken va det så idag! Så strax efter nio, tror det eller ej, fick jag min ända ur vagnen. I vanliga fall brukar man börja dagen med frukost eller så men jag började min med lite arbete som ett berg med disk. Sen fick jag ÄNTLIGEN tummen ur och gick ut på min FÖRSTA promenad, powerwalk själv :D

Sen gick till hemköp, mina ben hittar dit på egen hand så resten av överkropp följde bara med. Resten av dagen fördrev jag och älsklingen med att åka runt lite och vi sluta upp i stan. :) Han hade nämligen planerat något den lilla filuren, och de han hade planerat var en mycket god trerätters middag på jensens boefhouse :D!! Han e guldvärd min prins! Efter det begav vi oss av hemåt för en mysig hemmakväll med abba filmen som jag är som besatt i :D Till sällskap fick vi min kära svärmor på besök, mycket trevligt vill jag säga!!

Dock varade inte den trevliga stunden allt för länge för efter filmen ringer min bror och han mår inte bra, han har kramper i magen som bara blir värre. Så vi åkte dit för att plocka upp honom och köra vidare till närakuten. Som tur va visade det sig att det inte va allvarligt men skulle de bli värre så skulle vi åka in igen LYCKLIGTVIS blev det inte det och dagen efter så hade de blivit bättre :)  Men jag skulle ljuga om jag sa sagt att jag va lugn som en filbunke för blev väldig orolig över min kära bror!

Slutet på den eviga Jakten, Söndag
Ett bra tag har min underbara jarmo sökt och letat febrilt efter ett par snygga svarta skor till han, och som vi letat, det kan inte sägas tillräckligt! Så efter vi kört hem broder till sig, så var vi ute på en liten runda med bilen. Vår första stopp blev på kungsmässan men icke sa nicke och vi begav oss av till freeport.

 OCH då mina vänner, i den lyckliga och utvalda affären scorett outleten fanns dem utvalda, BETONINGDEM fanns skorna för det var nämligen två par som hans hjärta fastnade för så vi stod kvar i affären tills nästan stängning och sista stund bestämde han sig och det var i sista stund för butiken skulle stänga.

Och när vi ska betala tror ni inte att kort maskinen krånglar så riddaren i nöden som jag är erbjöd mig att springa till automaten och ta ut som jag trodde låg runt hörnet. Men lurad blev jag!! Fick ju för fasen springa ett helt maraton varv innan jag va framme, sen efter den rundan var min energi förbrukad för resten av dagen :P

SORGLIGT
vilken dålig form man är i!! Men vi hittade skorna iaf och min älskling sken upp som en sol och det gör hela mödan värt!! <3 Sen blev det ytterliggare en myskväll med min skatt bredvid..Är så lycklig lottad!

Mys! :))

Något jag tycker vi alla är välförtjänta av en fredagkväll som denna!

Jag har ialla fall njtuit av den tillsammans med min underbara mor och en pojkvän som jag ibland undrar om jag egentligen är värd men back of ladies he´s mine ;)

hehe, kvällen har vart hyffsat lugn iaf men som vanligt är man återstående här av alla i familjen, d.v.s den som är vaken längts, förvånade? *not*

Men men, thats all for me and god night!


Ilska

Är en jävligt kraftfull känsla, härlig ibland men skrämmande också för man vet inte vad man kan göra när man är som argast.. Den känslan har jag iaf nu vill jag lova... OM man tittar riktigt noga kanske man kan se eldlågor komma ut ur öronen eller så..

Jag är den som gör allt för dem i min omgivning för jag tror stenhårt på att man ska behandla andra som man själv vill bli behandlad, visst låter det vettigt? Det tycker jag i alla fall men uppbenbarligen finns det dem som inte delar min åsikt har jag märkt..

En som jag TRODDE var min vän visade sig inte vara det iaf, åtminstonde beter den personen inte som det iaf för jag tycker inte man uttnyttjar andra människor som uppenbarligen denna person tycker är helt fritt fram att göra. Men va trevligt för den personen jag har iaf mitt samvete vitt medan den personen är en blanding av riktigt ful jävla spygrön, neon bajsfärg och svart från avgrunden och då måste jag säga att jag gillar min färg klart mycket bättre..

I slutändan är det ändå du som straffas...




Tuff brud i lyxförpackning

Eller not :P hehe lyxbrud till och börja med skulle jag inte vilja kalla mig men en tuff sådan däremot kanske ^^

Idag är de torsdag, nehe godmorgon på dig, säg något vi inte vet, okej då får jag väl göra det! Idag är det den första torsdagen denna månaden och för oss som bor i kungsbacka innebär det marknad på torget. Mycket mysigt att strosa runt där med min kära mor :) Men stackarn va trött efter jobbet så vi va inte där länge men det är inte tiden som räknas utan umgänget, och det är värt guld!

Idag har dagen inneburit ja halva ha vart ganska slapp med en del huffens fuffens och planering, jamen wow planering igen,vad förvånad jag blir, eller inte.. Älskar sjukt mycket att planera och arrangera fester etc!

Resten av dagen gick åt b.la med strosning med mor min, lagat mat, måste påpeka att jag kan tilllaga kött, göra köttfärssås, potatisgratäng, grytor etc. men sås och soppor fy fan säger jag! Lovar att råttan från rottatuli eller hur det stavas kan göra det bättre! Sen har jag även städat, så man kan säga att jag vart husmor ^^

Mor och moster åkte iväg för att kika på teater ikväll, vilket dem om någon är värda att få komma ut ha de trevligt men lilla jag hänger inte läpp för jag har min andra halva här :))

Nu till sist så vill jag tacka min kära kusin för den nya fina designen jag har fått!  tack tack!! :) --->Annika

Det var allt för mig gott folk!

VILL VILL VILL och JAG VILL

SNÄLLA kan ingen ta mig mig utomlands, om så packa ner mig i bagaget?!
Det enda som blockerar mitt huvud är alla dessa tankar på hur jag längtar mig så utomlands! Nästa år vet jag bestämt att jag ska utomlands då kan ingen hindra mig!! Men nu, jag vill NU!!!!!

En dag som alla andra

Det är precis vad tisdag är, det enda som skiljer är att vi nu går in i höstens första månad :) Och att vi gör det med solsken är ju inte fy och skam heller.

Det är både fördelar och nackdelar med att vara ett planeringsfreak, fördelen är att man skapar något att göra samt något att se framemot men nackdelen är ju att man ständigt är proppade med tankar och förslag utöver de tankar man redan har. Halva jag är redan upptagen med tankar om något som allt kommer finnas kvar inom. Så det lämnar inte mycket utrymme över till min del av planeringsfreak sidan.. Men jag tar en dag i taget så det löser sig, sa mannen som sket i vallhalla badet.

Måste återigen gå in på ämnet om att det vart en härlig dag med både solsken & värme och det är ju aldrig fel men idag kändes det som den värmde extra mycket för mig :) Hoppas bara det håller i sig, hoppas även vägen går framåt för mig för isf kommer det ske en mycket rolig grej inom snar framtid.

Ska bara se om jag kan hålla mig från att skrika ut det innan jag har fått bekräftelse..Någon mer än jag som känner att om man tar ut något i förskott att det slår tillbaka, blir massa smet av allt. Typ att man drar otur över det? Det gör jag iaf därför hoppas jag kunna hålla igen dragkedjan :P Men känner mig själv så detta lär ju bli en utmaning!!