3 månader

Nu har det gått 3 månader sen jag gjorde det svåraste beslutet jag någonsin gjort och det gör lika ont idag som om det vore igår. En ilande värk som aldrig går över.

Känns som jag ligger och blöder, skriker på hjälp men ingen som varken ser eller hör mig.

Oavsett om det var rätt för mig så hjälper det inte den lilla frågan som får det svida ännu mer, är om jag gjorde rätt..En fråga som jag är rädd aldrig försvinner.



It haunted me yesterday, it haunts me today and it will haunts me tomorrow..


Äntligen

Nu har min helg kommit, äntligen som jag har väntat!

Jobbat som en dåre dessa tre dagar, oj tre dagar tänker väl ni men för någon som inte är van vid jobba så är tre dagar tillräckligt för att ja tömma energin som inte kan fyllas på med energydrink men enkelt med lite vin och grillad kyckling med en riktigt god potatissallad! :)

Så nu får jag sy på en till knapp i byxorna, eller inte ;) denna gången är jag förbered med thights :D

Jobbet idag gick väl hyffsat, lite folktomt då resten av jordens befolkning verka befinna sig med rymdens befolkning på frölunda torg. Men hade mycket trevligt sällskap av en annan som demade :) Tillslut kom även min tid att få avnjuta den underbara helgen.

Så jag lunkade till bussen och satt där som den fina flickan jag är, eller inte, hahahahaha!  En fis där och en rap där, tror knappast fina flickor gör sådant. Men tidsfördriv iaf tills bussen kom vilket den gjorde, och i tid vilket nog var månadens chock eftersom det händer så sällan.

När jag väl ser bussen komma så ser jag även som ser ut att öva inför maratonlöpning men det visade sig att han bara försökte springa ikapp bussen ^^ Och han hann med den. Dock hade han väl inte mycket luft kvar i lungorna. Springaren visade iaf vara en arbetskamrat. Och så roligt vi hade! Gud har nog inte skrattat så mycket på länge, samma humor så se upp det finns två av mig :D

Och det visade sig att hans flickvän var syster till en kompis till mig :) Så som vi sa kungsbacka är en liten byhåla där alla känner alla och kungsmässan är mitten där alla möts.



Ne jag måste säga att den lördag slutade underbart och det fira jag med ett glas vin och en rejäl slappning. Men ska strax orka lyfta på arslet för att packa och bege mig till älsklingen! :)

Ett gott skratt förlänger livet, så vad skratta på säger jag om ni väljer att skratta åt mig eller med mig så bjuder jag på det ;) Annars får ni KAFFE! hahahahaha


Borta

Igår så skrev jag ett inlägg om att jag brukar läsa igenom mina inlägg på kvällarna så att det inte är allt för mycket stav fel. Och för er som läste kan ni ju själva se att det inte var en bokstav rätt.

Så jag valde att skicka min hjärna på stavkurs och när den återkommer lär ni ju upptäcka för då lär förhoppningsvis bokstäverna på rätt plats.

Jobbet går bara bra, har nog aldrig älskat gå till jobbet så mycket som jag gör nu :) Och nej jag är inte sjuk jag trivs bara på mitt jobb.

Förra veckan så var det porslinet som gick hädan, en/dag men denna veckan tänkte jag satsa på mina egna kroppsdelar nämnligen mina fingrar, och kvar av sådana har jag 9 st för två tummar rök idag och plussar man ihop dom så får man ju ett helt finger.

Om fingrarna ryker denna veckan så vad ryker nästa vecka? =/

Svårt val

Över allt finns det dräkter, över allt finns smink, över allt finns pumpor, och över allt finns små förklädnader som påminner oss om att nu är det endast 9 dagar kvar tills alla helgona knackar på våran dörr.

Valet för mig hur ska jag knacka på andras dörrar..Eller rättare sagt som vem ska jag knacka på andras dörrar.
Jag kan ju gå som mig för tro mig på morgonen så är jag nog det läskigaste som existerar, skulle nog kunna skrämma spöken och väcka dem döda.. Så att så läslig kan jag vara men är trött på att va de utan i år vill jag gå som någon annan.

Så jag har beslutat mig för antingen döden eller zombie, vad tycker ni är mest lik mig? Zombie skulle jag nog säga om man ska gå efter hur jag är på morgonen..








Eller varför inte en combo?


Sorgligt



Varje kväll eller ja oftast i alla fall så brukar jag läsa igenom mina inlägg. Typ se så att allt e okej och inga stavfel men under tiden jag läser så sitter jag ju inte direkt tyst utan vrål skratta..

Jag gap skrattar åt mig själv, då nåste det väl inte gått långt i sinnet när man sitter och skriver åt sig själv. Det ungefär som på mentalsjukhus och man får förbi patienters rum och hör ljud komma infrån men man vet att dem är själva, sådan är jag.

Så om ni går förbi mig där jag bor och hör massa konstiga ljud så är det bara lilla jag som håller mig sällskap.


(Bjuder på denna)


HEMSKT

USCH säger jag bara!! Igår kväll när vi låg i sängen, jarmo låg bredvid halvvägs in i drömmarnas värld och ja låg och umgicks med min bästa vän som visade bra program.

sen ut i tomma i intet ser jag en knepig skugga springa förbi mig. Så jag skriker till och sätter mig upp, den snabba kenpiga skuggan jag sett var nämligen imse, vimse, SPINDEL!! Och ingen liten rackare heller, så snabbt putter jag på jarmo och han fick hoppa på första bästa tåg tillbaka till verkligheten.

I nästa sekund va spindeln borta men sen efter ja flygit ut ur sängen drar vi i täcket och rackaren springer för fullt, skam alltså en spindel har bättre kondis än mig..

SUCK men tillbaka till poängen spindeln stod still han var väl tvungen att hämta andan och under tiden stod jag vakt medan jarmo hämtade en tång. Han skulle ta tag i spindeln men misslyckades så detta ledde till en het jakt över kuddar och täcken. Till slut lyckades vi fånga in han och gav honom snabb skjuts till havet.

Lite senare efter mycket om och men och några försäkringar om att hans vänner och familj inte va där kunde jag lägga mig ner igen och besöka min vän john blund...

Precis som jag ska göra  nu!!


    VS  

   =
1-0 till prinsen

=


MIN första jul

Som nog dem allra flesta börja märka nu så här julen oss hack i häl. Och om 26 dagar flyttar jag hemifrån :D

För att bli sambo med min prins, jag har snick snackat lite med mor och min blivande sambo om att vi ska fira jul hos oss. Alltså ska jag vara värd för julfirande för första gången.

Allt kommer nog gå galant bara den satans porslinet håller sig i glaset! (i vanliga fall skriver man skinnet men hallå, det är ju porslin?!)


100 kr

Vet ni vad man kan få för det, nämligen jädrigt mycket ska ni veta! Men idag fick jag och min älskade mamma en hel buffe :O

Nämligen; 3 st efterrätter, två st dagens lunch, en cola och lättöl, en kaffe, en räksmörgås samt skagenbaguett! Allt detta fick vi på vår fika på linneas som idag firade 10 år och allting dem hade kostade då 10 kr. Så ni kan ju tänka er att vi var runda och glada när vi gick därifrån. Nu väntar räksmörgås, skagenbaguett och efterrätt på oss för ni tror väl inte att vi tryckte i oss allt?! Isf kan jag lova att min mage hade spruckit!

Hade nog rullar fortfarare än bussen för jag är mindre men ändå stor, får bättre fart och jag kan undvika trafiken och alla stopljus :D

Tack älskade mor för en trevlig fika och pratstund <3


Ett skepp kommer lastat

Med mig och mitt liv, tänk att det krävs ett helt skepp, eller inte, snarare än v70 kombie ^^ hahaha!

Ska bli spännande och läskigt, jag som e världens mamma gris, kan man inte få ta med sig henne?? Hmm får fundera ut en lösning på det!

Men nu får jag äntligen en egen gräsmatta att klippa, YES!! OM jag skulle till en öde ö och fick ta med mig en enda sak så är gräsklipparen ett givet val :P Nae kanske inte men är skogstokig i att klippa gräs.. Hmp en bra filmtitel, en uppföljare på motormassakern, fast nu gräsklippmassakern starring Anna Jonsson!



(hahaha detta här ovan visar hur värdelös jag är på photoshop elements so far)


ofattbart

Lördagens arbete för den sista för veckan, jag hade hoppats på tredje gången gillt men men keep on dreaming. E ju för fasen pinsamt!

E ju som bambi på hal is med en stor fet porslinskål på näsan, har ni fått upp den bilden föreställ er sedan att det isen är polerad och tasarna är vaxade.

Den glider fram och ur tomma intet kraschar den in i en stor fet vägg. Och där flög porslinsskålen, i mitten av butiken. Men varför inte annars kan ju ingen annan se mig!
Alltså  så förlorade jag ännu en skål till papperskorgen, 3-0 till papperskorgen och för den som är mattegenie kan man ju räkna ut att det blir en skål per dag... SUCK. Börjar ana att porslinet har något emot mig.

Men efter hämtade min kära prins mig iaf så åkte vi hem till honom med massa tacos och en myskväll framför tv:n, förvånar mig inte om en knapp till på byxorna snart ryker så mycket tacos som jag tryckte i mig :P Såg även körslaget, och tycker ärligt att ingen är bra denna säsongen. Den första var bäst!

Söndagen gick åt till att slappa och en biltur till Jarmos söta lilla mormor i alingsås där även hans mor och man befann sig. Alltså hennes man är en gud på att göra soppor! MUMS skulle kunna leva enbart på hans soppor lovar jag.

Så min helg har vart perfekt, synd att klaga förutom mina vanliga hormonutbrott utöver den känsliga monstret som jag är annars :P


Färdig

Japp nu är jag baske mig helt slut vill jag lova! Tror fasen en 90 årig dam i koma är piggare än vad jag är just nu och vad jag var igår ^^

Men lönar sig sen när man får se kontot :D
Sitter inte helt fel när man snart ska till sthlm, julen närmar sig med stormsteg och jag ska ta mitt körkort! Och en ev tatuering om jag får till den rätt. Den representerar styrka,kämpar glöd och läkning. Dem viktigaste sakerna som krävs för överleva.

Jag som hade hoppats på att klara mig felfri idag men som sagt heter du Anna så är det bara att fortsätta drömma! För idag gick tallrik nr 2 och jag som ändå lade undan latheten, där ser man det straffar sig att vara alert.

STORT tack ska min älskade jarmo ha som hämtade mig efter jobbet, för jag lovar ett steg till så hade det vart john blund här kommer jag!

Väl hemma var det besök av min kära moster, min kusin och hennes man med deras söta gullungar. Dock missade jag mina bröder men dem ser jag förhoppningsvis snart!

Men vi har fikat o tjockat oss med äppelkaka, chips, dip o godis, allt för en mycket mysig fredagskväll framför idol. Måste påpeka att fel person åkte!! Kanske inte är galet förtjust i camilla men hon kan iaf sjunga till skillnad från Niklas.

Morgondagen kommer se ut så mycket som att jobba, slappa, slappa och trycka i mig tacos och uggla framför en bra film i sänge, en underbar lördaskväll har jag framför mig, dock åker min syster och hennes barn hem :( Men jag ser dem iaf snart igen! :)

Så har min dag sett ut idag och min dag imorgon.


Avklarad

Denna torsdagen känns som torsdagen i påsk, nämligen långtorsdag, en riktigt lång torsdag vill jag lova.

Inatt kan ja lämna en lapp till john blund att han kom försent för när han väl kommer lär jag va långt borta i drömmarnas land. Tror att dvärgen trötter fått sig en konkurrent om titeln.

Första dagen på mitt nya uppdrag är iaf avklarad :) Hade hoppats dock att jag skulle klarat av det utan några missar men va fasen heter man ANNA så är det nog bara att drömma. Tror seriöst att det är mer sannolikhet att en åsna flyger än att jag klarar mig utan missar ^^ Men va fasen jag är inte mer än perfekt.

Det som hände va väl att i slutet så kom tröttheten i kapp mig och jag lät latheten ta över så istället för att gå två vänder med disken  så beslöt jag för att leka modig och stappla allt påvarann varav en var varm kustrull med varmt vatten i, är ju bäddat för katastrof, lätt att se så här i efterhand.

I alla fall så helt plötsligt, jag vet inte känns som jag stod utanför min kropp och tittta på för allt hamna uppe i luften. Och som man säger, det som går upp måste komma ner vilket det gjorde med en himla smäll. Tallrikar gick sönder och vattnet flög. Behöver jag säga mer?

Sen när jag skulle hemåt och på bussen så missa jag första trappsteget för att de va ju för sjutton två meter långt och mina ben är ju lika stora som en blyertspenna och mattematiken säger säg självt, det va gjort som ett fall framåt! AJJJ...

NU ligger jag iaf i sängen med min dator och försöker ladda inför dag två i morgon! :)


Mitten av veckan

Onsdag även mer känd som lill lördag och som för mig är mitten på veckan samt greys anatomy kväll och ett steg närmre helgen :) Många fördelar alltså med lördagar.

De dagarna som hunnit gått har jag umgåtts me min kära familj och min prins i det härliga höst vädret dock har vinterns kyla intagit så det är ju en salig blanding.









Om man inte vart ute på hela dagen och bara ta på sig kläder enbart efter vädret så kan man ju känna sig blåst ;P För då är du inte frisk och varm särskilt länge till.

Och resten av veckan så ska jag jobba, hard work work and I like it, de som e så otroligt kul är att man måste vara högljud, spela apa och inprincip bara va mig själv och hur kul är inte det?! Lätt bland det bästa jobbet jag haft so far :)

Dock har ja inga planer inför helgen men får väl se vad den har att bjuda på.


Myspys helg <3

Denna helgen som kommit och gått har vart den bästa på länge. 

Fredagen gick åt till att sova bort nästan hela dagen för att sedan vakna till solljus. När jag gick upp ur källaren kunde jag svära på att jag var en björn som vaknat ur sin långa ide. Efter det rullade dagen på i sin fart med R för racing.

Jag fyllde kistan med energi sen placerade jag min ända för lite snoking på nätet. Efter min mycket välspendare stund där blev det till att göra iordning mig och en del packning. Sen frågade jag snällt min svärfar om skjuts till älsklingens jobb. Sen var nästa fas av dagen igång.

Vi tvättade hans bil och jag fick äran att tvätta hans fälgar :) WOW!! Ja frågan är om man orkar ta allt i detalj men vi fick lite fart i ändan att jag kände elden brände till lite. Efter en sväng hos han för lite detaljer i packningen som jag glömt blev det att åka till NetOnNet :D Där skattjakten på min bärbara dator börja och jag fann min skatt! Sitter och skriver med den nu!  Sen blev det till att hämta bästis och åka hemåt för middag och mycket tjat vilket slutade i en övernattning för lotten :)

Lördagen gick åt till att tvätta bort efter kungsbacka fiskmåsklubb som bestämt sig för att inte gilla jarmos fina nytvättade bil vilket resulterade i att hela bilen inte längre va blå utan svart vit. Så efter tvättningen av det så hämtade vi en dator av min bror till jarmos fader :) Sen handlade vi och åkte hemåt.

Senare  på kvällen kom syster och barnen samt mina bröder och det blev ytterst trevlig familjekväll med god mat, dryck och tjat! Just de jag även en hel del bakning då jag erbjudit min hjälp till en vännina av att baka till hennes sons dop, det skullle komma 85 pers men jag lyckades! Fick massa hjälp av min kära mor så tack!!

Söndagen gick åt till lilla ians dop och slappdag vilket va fine by me ;)

And thats all! :P

MIN

ÄNTLIGEN!! It´s mine, just mine, my own, my precious :D

Efter par månaders längtan och begär så har jag äntligen fått min bärbara dator!!

 

Packard Bell EASYNOTE TJ65-AU-530NC
Aint it a beauty :D


Dagen idag

Det är ju torsdag, och idag blir det inte allt för mycket aktivitet.

Tänkte försöka släpa min ända ur vagnen idag och ta den på en liten upptäcks färd hela vägen in till stan där jag ska gå loss på jobbjakt och försöka fånga in ett. Sen ska jag vara barnvakt åt söta lilla astrid. :)

Därefter de blir de att åka på en ytterliggare resa ner till kungsbacka och hela vägen hem för en god måltid, blodpudding med kära mor :) Och hem till teoriböckerna! Ska sätta igång nu men prins är redo att låta mig ta ut på vägarna :D!!!

Vi har dock gjort en komprimiss så han ska slippa be för livet varje gång och klamra sig fast i sättet med dem små stackars naglarna i hans nya bil.

Jag ska plugga ett par kaptiel innan jag får köra och när jag gjort det så ska jag får rulla ut bland civilisationen!! :D Så förhoppningsvis dröjer det inte allt för länge innan man får sätta upp varningskyltar om mig ute på vägarna!

Nu tänkte jag bjuda på några härliga låtar!



Brandi Carlile- The story                                                      Tina Turner- Son of a preacher man

SUUUG

Är så himlans farligt, iofs beroende vad det är för sug ;)

Men vill så mycket känner jag... Så himlans mycket...

Vill resa, ha körkort, gå en utbildning, flytta ihop med prinsen, vill äta choklad, vill kunna vräka i mig som en gris av allt det godaste utan att gå upp i vikt..


Så mycket saker är jag sugen på!!


Game on

Igår va en slapp dag, till en början iaf :P sen kom mina kära bröder på en utav dem tre middagarna som vi har tillsammans i veckan..Alltid mysigt! Och som pricken över detta så hade min äldsta bror en extra hockey biljett över, o de kan man inte tacka nej till ju :D

Så efter maten och ombyte (hade inte planer på att visa mina fårmysbyxor för omvärlden, tror inte den är redo än ^^) så åkte vi hem till han så han fick byta om, efter de så bar de av in mot scandinavium för en match mellan Frölunda och Luleå. Dock har jag inte nöjet att berätta att matchen inte var den bästa.

Första halvlek va grym men som bror sa så tog väl deras bensin slut för sen var dem som marionett dockor och den som hade ansvar för snörena  måste vart dyngrak. För passningarna va dåliga och döm flög hitan och ditan utan koll på pucken. Och tro mig de märktes för när vi gick ledde luleå med 4-2. Efter andra halvlek kastade vi in handduken och åkte därifrån. Jag hem till prinsen o bror hem.

SKÄRPNING VF!!

http://quiz.passagen.se/media/images/0/6/99/699/image_1_56514LOGO.jpg




Nicke Nyfiken

Har kommit fram till att jag är nicke nyfikens nya ansikte utåt!! Är sååå fruktansvärt nyfiken om mig.. Kan vända mig om på stan och glo på ex några st som har en konversation och blänga på dem.

Eller liknande...

Hmm kanske ska slå en signal till nicke nyfiken för att se hur han hanterar sin nyfikenhet?!

+  = SANT!

Action

Tystnad,- tagning,- ACTION!

Så konstigt de kan bli, först va men riktig soffpotatis och tv var ens bästa vän. Innan man gick och la sig gav man den en klapp och en vänlig blick om att man snart ses igen.

Och nu

Har jag knappt hunnit sitta ner och se skymten av min kära vän. Jobbade nämligen som en dåre i torsdag,fredags och i lördags! Skit kul är dock mitt nya jobb :D såå mycket människor man möter att det till och med är värt om ett finger ryker på kuppen som de höll på att bli mitt i all uppståndelse i fredags :P

Sen måste jag säga att jag HATAR min mobil och tackar för att jag själv har någon onaturlig väckarklocka inom mig och då snackar vi inte om den biologiska utan att jag hade vackert ställt min mobil vid åtta snåret så att jag skulle hinna ta mig till jobbet i tid.

Sen snarka jag vidare i lugnets vrå och vaknar som törnrosa dock utan kyssen från min prins utan av synen av min kära vän ^^ Vrider sakta på dököttet för att se vad klockan sa, och va tro ni fanskapet sa jominsann hon va allt tio över nio och bussen jag skulle me gick tjugo över. BINGO skiten hade hängt sig!! GAAAAH!



En vacker dag kommer den mobilen att finnas blands dem som är försvunna!

Idag så ska jag bara njuta av lugnet och den fina solen som lyser upp i hösten :)