Cravings

Det här med cravings under graviditeten har varierat rätt bra dock några sug som vart bestående men oavsett cravings så har jag vart tvungen att ha de för annars blev jag helt hysterisk.

Kunde gå från skratt till illröd och rosenrasande till att spy eldlågor på bara några hundradels sekunder ^^

Min stackars sambo har inte haft de lätt stundtals men det är rätt fascinerande ändå hur lugnet kan infinna sig så fort man fått stilla sitt begär!

De cravings som vart bestående är: tårta ialla dess slag, kolsyra i alla dess smaker, glass med chokladtopping från McD.

Några andra cravings som vart och ibland är på besök: lakrits, surt & salt, SENAPSSILL, jordgubbar, melon.

Dagens craving blev (bilden nedan) ^^





Mat & mys

Gårdagen bar av till mina gamla hemtrakter, la kungsbacka och hem till min älskade, underbara mor <3 

Där vi bland annat strosande runt på torget och kikade på marknaden som pågick och lyssnade på ett antal gaphalsar som försökte få sålt sin skit ^^ När vi var klara där gick vi hem till kära mor för lite fika o mys. Kändes som de enda man gjorde igår var att äta dock inget ja klagar på för älskar mat! :D 
 
Hjälpte även kära mor o tvätta vilket innebar ett par vändor ner till tvättstugon och ett antal omgångar i trappor inte för att jag trodde de skulle ge någon effekt på den envisa lille parveln i magen. Så när det inte bar ner till tvättstugan ägnades tiden åt massa mys, tjöt, film & mat/fika/snacks ^^ En perfekt dag och precis vad jag behövde!
 
Bland de bästa jag vet är att umgås med min älskade familj med dem kan man inte annat än att må bra och känna sig lycklig! 
 
Gårdagen i bilder <3 
 
 

Vräkning

Äntligen verkar det som solen hittat tillbaka, inte för att vi låtit regnet o moln hindrat oss från att njuta av sommaren! ^^ Får man nästan räkna med om man ska hålla sig i Sverige till sommaren. Idag har det inte vart många knop gjorda, lite små ärenden och bara tagit det allmänt lugnt, försöker dock se till att gå lite i trappor varje dag så att Lilleman någon gång kommer ut. DOCK så ska han komma nästa vecka varse han vill eller inte ^^ hoppas dock på ett frivilligt utgångsläge. 
 
Gav han 2 olika vräkningsbesked under gårdagen och hittils har det inte haft någon effekt :P
 
1.Bäste bebis.
Härmed varslar jag, i egenskap av hyresvärd, Dig om vräkning. Vräkningen kommer äga rum snarast, dock senast inom 2 veckor. Till grund för vräkningen föreligger totalt ointresse från Din sida att följa sedan tidigare överenskommen hyresperiod med slutdatum 26-juni-2013 (se bilaga 1, UL rapport). För att underlätta för alla berörda parter ber jag Dig att flytta ut självmant.
Med vänlig hälsning/ Hyresvärden Mamma
 
 
 
2. Kära bebis!
BF-dagen är nu passerad varför vi, dina än så länge tålmodiga föräldrar, nu ser oss tvugna att informera dig om att hyreskontraktet på din etta gått ut. Då önskemål om förlängning av hyreskontrakt inte inkommit till oss senast tre månader innan bf-dagen måste vi därför underrätta dig om vräkning. Du har nu 24 timmar på dig att lämna bostaden, utgången finner du strax söderut. Skulle du trots detta inte lämna bostaden frivilligt ser vi ingen annan utväg än avhysning. Vidare vill vi underrätta dig om att parkeringsböter kommer att utdelas samt trängselskatt debiteras fr o m idag.
Med vänlig hälsning /Dina föräldrar
 
 
 

Puma

En av de ting som fick följa med hem och bli inneboende med oss var en parfym från puma så kärleken köpte till mig, finare kille får man ju leta efter <3

Nu kan jag äntligen lukta gott igen ^^




Roadtrip

Äntligen semester för kärleken o sommar i tankarna (syftar på regnperioden som verkar kommit ^^ ) och de ställen man kommer till på de roadtripen vi hittills hunnit med och än har semestern bare börjat ;-)
Roadtripen idag tog oss upp mot Uddevalla för lite sightseeing och shopping i de förvånandsvärda stora shopping centret :-)
I måndags var vi neråt i landet nämligen härliga Falkenberg samt en snabbvisit i Ullared för liten mini shopping. Älskar spontana roadtrips, dem som blir med lyckade :-D Så man ska inte låta sig nedslås av vädret inte för då skulle man aldrig få njuta av sommarn :-P

Frustration

Snacka om övertid, okej 6 dagar kanske inte låter så mycket men för mig känns de som en hel evighet. Hormonerna löper amok och kan gå från 0-100 på nån hundradels sekund.

Otroligt frustrerande denna väntan på prinsen ankomst som just nu aldrig verkar bli av :-P

kooom ut nu Lilleman, vi längtar ju så! <3