envis

ett mycket bra ord som stämmer in på mig, för det är jag, envis. Kanske även jag om innerst inne vet att jag har fel så ger jag mig inte. Fast nu så står jag fast vid min envishet ist. för att ge vika. Tjafs med pojken som jag hoppas löser sig. Men började med att jag ringde honom om råd eftersom allt han säger påverkar honom och jag tar med han i mina beslut för hans ord väger minst lika tungt som mina anser jag eftersom han e så viktig för mig. Men grejen e att det kändes inte som han lyssna klart man blir irreterad visserligen så kanske han inte förtjänade min frustration men samtidigt när han vet att jag tar med han i mina beslut och han inte säger ngt eller att han tycker dt ena och sedan säger ngt annat, då har väl jag också lite rätt till min frustration?

E såå sjukt trött nu, svår att sova inatt påtok för många tankar som springer runt i huvudet och när man nästan somnat så börjar snarkningen brevid ;) men efter mycket om och men så hann jag somna lite innan väcka klockan ringde minuten runt hörnet. Sitter nu på brorsans jobb, har hoppat in för honom eftersom han ska hälsa på min kära syster och henns son :) ska väl dra mig snart tänkte jag dock så vet ja inte riktigt var eftersom jag är så envis så at jag vill inte åka till pojken förän han hör av sig... SUCK men så barnslig e ja faktiskt!

Mina uppdateringar här blev inte så bra som jag hade hoppats eftersom jag fått ett xtra jobb sp de ha blitt en del nu dt sista sen så har ja inte riktigt känt för att skriva eftersom jag itne vet vad ja ska skriva riktigt och så kommer en hel bok ist nu! :O ni får ha tålamod med mig gott folk ;) hehe

Funderar på att spoka ut mig i morgon, alla helgona till ära :D ÄLSKAR ATT KLÄ  UT mig, nämnde faktiskt att jag är barnslig av mig men kommer nog aldrig växa från sådant för jag tycker det är viktigt att hålla fast vid det som gör en till den man är, den delen som man är mest nöjd med! För vem vore man utan den?

Ha nu en riktigt trevlig halloween, ska se om jag ev. kan slänga ut en bild på mig om jag lyckas bli utklädd ;) elr så får alternativet bli en gammal bild;) hehe

CIAO!

så många bra namn men inget som passar

Vet aldrig vad jag ska döpa mina inlägg och det är väl ett av de större problemen som gör att jag itne skriver så ofta. Vet inte varför men har tappat min inspiration..Kan itne skriva så mycket längre fast jag vill och kan ja då inte komma på en rubrik så säger det stopp!

Men men fick ju till en idag ialla fall så nu kan jag skriva ett inlägg :P kanske löjligt men sån e jag, take it or leave it! It my way or the high way :D

Nu har tankarna fyllts på i huvudet, stannde vid tankstationen på väg hem.. Tankar som gäller planering..ÄLSKAR planera, allt från topp til tå ibland älskar jag det och ibland så driver jag mig själv och alla andra till vanvett.. Ska planera minsta lilla ting som ska göras.. SUUCK!  Så fort jag kom hem från min cypern resa vad tror ni att jag gör då?
Jo jajamensan jag tar fram kartboken och börjar planera nästa års resa...sorgligt va?! :) Skönt att lasta ur mig kanske jag kan andas ikvälll :P

Jaha, nu tog dt stopp igen....Men men har ÄNTLIGEN fått en telefon igen, så folk kan nåååå mig eller så jag kan nå dem vilket fall och det är inte vilken mobil som helst utan den som jag suktat efter såå länge och tro mig det känns skönt att äntligen få ta hem den :D

Jaja nu har jag fått skriva av mig IGEN :P  Tack o hej leverpastej :)

brist på närvaro

Så trist när det blir så sällan att man uppdaterar. jag läser alla andras blogg men är ego när det gäller att uppdatera min egen så det får bli skärpning tycker jag! (vet nog fler som instämmer)

Det som är så bra med blogg är att man får skriva av sig, tömma sin hjärna lite ungefär som man för över musik till sin mp3 så för man över infon i sitt huvud till datorn, ganska smart faktiskt! Fast det gäller att det blir en regelbunden tömning :D men men som sagt så skriver jag nu och ska skärpa mig!

Så mycket tankar som flyger runt i huvudet, antingen försvinner dem ner på papper i min tankebok eller på en två sidor här..Tankar om allt och inget men har märkt hur tom man blir sen, när tankarna försvinner, man kan andas ut... Så känns det med allt egentligen, det som kommer in måste också komma ut, men vad gör man när det man vill ska komma ut inte kommer, när det känns som en enda stor mur som hindrar? Vilken väg ska man då ta?

Ja som sagt, ibland skriver jag tusen rader här och tar bort, gör samma sak igen, igen för det känns fel att lägga ut och det kan man inte ha med.. Men vad är rätt och vad kan man ha med? hmm en liten tankeställare, precis som ja behöver mer tankar, är redan trångt som det är :P

Men men vill skicka en omtanke till alla er som ta ork att läsa min boklånga inlägg :) Och hoppas allt är bra! Kommer kanske lägga ett kortare inlägg under kvällen!

KRAM PÅ ER!


Sugen

på att baka, bara för bakandets skull..Känner mig rätt tom på ideer som om det är någon som läser min blogg så får ni gärna slänga in förslag på vad för skojiga saker man kan baka, endast fantasin sätter gränser :) Så snälla hjälp hitta på något skojigt! :)

ÄLSKAR att baka och laga mat! Så skoj, där är det verkligen endast fantasin som sätter sina gränser och det finns ingen maträtt som smakar detsamma heller... Helt underbart sen så skadar det inte att mat är underbart gott heller :P Älskar provsmaken som finns här o var ^^

(Rätt kul att detta inlägget kommer efter det inlägget som jag skrev om att ta sig i kragen ;D hehe men vill faktiskt bara baka för att ha något att göra :P )


Ta sig i kragen

Ne  nu j*vlar får det fasen bli en ändring, går inte att fortsätta som jag har gjort för resultatet blir som sagt jag. En del kan jag skylla på, som den fördömda p-staven!!! Men den sak ur ÄNTLIGEN!!! Den har hjälpt mig mycket på traven men kan inte skylla på den bara heller, har en egen vilja också.. Men för mitt eget bästa måste jag göra något åt det nu...

Försöker få tag i folk likt mig som också vill följa den lite nyttigare vägen delvis för att det blir roligare sen så ökar det motivationen om gör det till en form av  tävling, eller utmaning.. Man sätter upp ett mål för varje månad och den som bäst lyckat får en belöning :)

Så från soffpotatis till inte soffpotatis, let the transformation begin! :)

Torsdag

Jaha torsdag igen, märker dock inte någon skillnad på dagarna längre tyvärr när man ändå går hemma hela dagarna, tiden tycks gå förlorad och man ständigt önskar efter något längre bort...men vad ska man annars göra? Funkar inte att deppa ihop för att man ska gå hemma hela dagarna så jag väljer att önska och drömma mig bort!

Men men, torsdag vilket fall som helst... :) Sitter hemma hos min underbara Jarmo nu och fick en VÄLDIGT rolig nyhet från min kära syster (som också har blogg, minaj.blogg.se)  att det ligger en liten tösabit i hennes vackra mage! :) sååå skoj! Nu har hon en av varje, en busig jätte söt liten kevv och en söt (f örmodligen också ganska busig med våra gener :D ) prinsessa så det ska bli JÄTTE kul :) GRATTIS syster! <3

Som sagt så är jag hos jarmo a.k.a Tiger ;) och där blir det till att tillbringa dagen fram tills han ploppar upp här hemma för sen blir det iaf några ärenden! :D Hämt ut hans kamera från expert sen åka till mig och klippa hans hår, sen får jag väl ta tummen ur änden och träna lite (mer om detta  under kategorin träna :P ) sen blir det idol och pyssla om bror min som nu förtillfället bor hos oss :D like old times!! Sen får man faktiskt förbereda morgon dagen lite :)

Sen förresten har min underbara emily, a.k.a fluffy fast efter denn persen borde hon ha ett tuffare smeknamn som the incredible, hon har iaf äntligen fått komma hem!! skönt att ha dej hemma vännen!

Jaha det var torsdag det! :D kram på er