TIPS

Så här i höstmörkret har en del inklusive lätt att kanske få en känga höstdepp så tänkte tipsa om 2 filmer varav en är väldigt känd men bådda dessa filmer får en att le, gråta, tänka och känna.

Dom peppar och har bra budskap som gör att man får en tankeställare när man känner att världen är emot en och regnet öser ner.

Tips:

1. Bridesmaids- Det budskap som jag anser är att det är så lätt att känna att hela världen är emot än, och att det är så lätt att gräva ner sig och skylla världen och omgivningen för alla problem. Men i själva verket är man själv problemet men också lösningen som man oftast lätt glömmer bort. Visst kan man ta en dag eller två och tycka synd om sig själv men i slutändan blir det inte bättre om man själv inte gör något åt det. Så när livet slänger en känga eller två, kanske biter dig i ändan, BIT tillbaka!

http://ribbing.spotlife.se/files/2011/07/Bridesmaids-2011-Movie-Posters-rose-byrne-19931358-640-948.jpg

2. Prinsessan & Grodan- Animerad film men väldigt starkt budskap, jobbar man tillräckligt hårt och tror på sig själv och sin dröm så kan det bli sannt. Men man ska inte vara rädd för att be om hjälp. Samt försöka slappna av någon gång i emellan och se till att bara vara. Försök hitta en balans där emellan.

http://simonlindell.blogg.se/images/2010/disney-klassiker-49-prinsessan-och-grodan-blu-ray-dvd_107011379.jpg

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback