Bra dag...

Idag har jag en förhållandevis bra dag, jag har inte gråtit, och tog emot en dålig nyhet utan att måla världen i svart. Jag kan vara le utan att tvinga fram det. Jag har en bra dag. Det är inte förän man mår riktigt dåligt förrän man inser vad kraften hos riktigt bra kompisar påverkar. Och det värmer när dem bara frågar hur det är eller på något vis visar att man finns i deras tankar. Ni finns i mitt hjärta med även om jag inte alltid är så bra på att visa det, hoppas ni vet vilka ni är.

Men tänkte att denna dag är redan bra eftersom jag inte har gråtit eller deppat, för mig är det en bra dag men den blev genast mycket bättre när telefonen ringde och en röst i luren sa: Jag har blommor till dig.
Dock hade hon svårt att hitta som alla andra :P hon kan ställa sig i kön tillsammans med tidningsbudet som leverar hit, om mamma fick bestämma skulle han bli utan julklapp eller få en karta i så fall. Men men för att komma till saken så sprang jag ut och mötte henne. Med ett leende på mina läppar sprang jag ut för trapporna in i värmen igen med nyfikenhet.
Tog bort pappret och däri strålade för mig dem vackraste och rödaste rosorna mot mig med kort från min andra hälft, mitt livs kärlek, Jarmo.  För mig var dem vackrast för att dem var skickade från honom och med kärlek. Dock hade tanten i affären missat att en nalle skulle med men för mig spelar det ingen roll är så överlycklig ändå men för hans skull eftersom han betalat extra så får hon dagens ris av mig!! och extra hårt *morr*

Älskling, du gör allt värt, du är min sol med den vackra himlen, du är månen som lyser upp mitt mörker, du är den som sätter det fina leendet på mina läppar och det är dej mitt hjärta klappar för! <3 Jarmo, älskling, Jag älskar dig!!

                               
                                     


Och till er mina underbara vänner, ni är min stjärnor på den vackra oändliga himlen. Och sak jag alltid kan räkna med, det är att ni alltid finns där även om jag alltid inte kan se er! <3

Kommentarer
annika säger:

va gulligt att han skicka blommor! :)

2008-11-25 | 16:24:34
Bloggadress: http://biagiotti.blogg.se/
madde säger:

hihi roligt å få blommor =) synd att hon klanta sig med nallen ba..

2008-11-25 | 19:27:03
Bloggadress: http://maaddow.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback