Att lägga vår minsta..

Det spelar ingen roll varse det är eftermiddag eller kväll så är det snarlik mission impossible att lägga vår minsta lilla skrutt.

Först kan man börja pumpa blodet med koffein för orken skull efter det proppar du in lite nikotin för lugnet & tålamodet skull. När det ovanstående är klart tar man ett djupt andetag och sätter igång processen!

Man går runt och vaggar medan den lilla bökar och stångar emot samtidigt som han  gnyr som emedan utvecklastill skönsång. 

Nu börjar frustration kicka in så då proppar vi in extra mycket nikotin och flämtar lite medan vaggningen fortsätter och hörseln minskas allt eftersom skönsången tilltar. Han sover fortfarande inte. Sakta men säkert känner man röken komma ur öronen och ögonen är på väg att ploppa ur då väljer vi att lägga ner den ilskna lilla bomben för att andas innan det blir en hjärnsmälta (den förut ur gulliga bebisen är nu en urgullig bomb) som nu exploderar vid nedläggning så då tar vi till flykt mot toalett och skriker i farten : NU FÅR DU FAN FÖRSÖKA till sambon! 

Han följer samma process och resultatet blir densamma så då går jag ur från min tillflykt och börjar om för att denna gången lyckas!

När man lyckas gör man fet higfive och slår ner röva i soffan för att invänta första inproppning av nappen.

Sen här ser det ut nu föräldrarna segrat:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback