Slut

Nu har vi kommit till en ände och sista natten är här, imorgon bor vi officielt inte här längre utan kommer sova i vår nya FINA lägenhet! :D Som man har tjatat, gråtit, svettat, bråkat, längtat, saknat och sett fram emot denna dag! Nu när den har kommit så är det minst sagt blandade känslor.

Mardrömmer är äntligen SLUT!

Som sagt blandade känslor... Så tacksam för mina fina <3 som ställer upp för oss imorgon, glömmer inte de o ni kan räkna med oss nästa gång ni behöver hjälp! :)


Kommentarer
Lotten säger:

Hej gumman!! Vill först säga än en gång - STORT GRATTIS TILL FLYTTEN! Det är ni verkligen värda efter all skit som ni har gått igenom de senaste. Hoppas verkligen att de funkar om jag kommer på måndag? =) Sen tänkte jag säga att jag har gjort en ny blogg nu, blev så innerligt trött på att aldrig riktigt få till designen på den gamla... Så nu har jag en ny och behöver nog lite push för att få in rutiner på skrivandet ;) Så kika in på studentiboras.wordpress.com och säg vad du tycker. Jag har inte visat den för någon annan än, så dina synpunkter är verkligen guld värda raring =) puss puss i mängder!!!!

2011-04-20 | 17:58:43
Bloggadress: http://studentiboras.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback