undercover

Nu var denna dagen till ända och tiden har sprungit förbi likt den slapptask jag är, jobbet har gått bara bra och trivs bland dom alla underbara arbetstagarna!

Och för att undvika köerna från helvetet gjorde vi lite ärenden in emellan bland annat stoppa i oss föda och kolla upp ett nytt arbetsställe som jag ska vara på imorgon, spännande spännande :)

Anywho så står jag och duschar, JA MINA du läste rätt jag äger faktiskt något exusivt som en dusch, denna fantastiska mojäng får en ren. Under all skit som döljer kan man upptäcka roliga saker, hahaha! N men helt plötsligt känner jag att det ömmar och kliar på armen.

Så jag kikar till en extra blick och ser en finliknande upphöljning bara att det inte är en finne och efter mycket tankar kom jag fram till att det måste vara ett myggbett, dock tänkte jag att dom jäklarna borde väl inte komma än???

Så när jag kommit ner i rummet så ser min kära sambo, mitt i sängen, sitter en bevingad blodsniffande tjuv som var undercover på jakt efter mitt blod, MEN NO MORE!!!

http://3.bp.blogspot.com/_HdudRKT0BSY/R7VcPWs6nCI/AAAAAAAAAUY/40FKOSovY3w/s400/Mygga.jpghttp://www.craphound.com/images/Access_Denied_cover.jpg

 

Good day & And good night!


Kommentarer
mina säger:

okej du glömde inte håret då :P hahahahahahah ASG

2010-04-20 | 23:04:50
Bloggadress: http://minaj.blogg.se/
mina säger:

anywho? hahahahaha nu e jag lite elak va hihi pöss löv u

2010-04-20 | 23:06:16
Bloggadress: http://minaj.blogg.se/
annika säger:

hihi tack :) söker massa nu!!

2010-04-22 | 17:01:51
Bloggadress: http://biagiotti.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback