I blindo

Började dagen med försovning som i sin tur hade fördelar och nackdelar, nackdelarna är ju ganska givet då man inte vill va sent till sitt jobb om man vill va seriös och visa framfötterna medan fördelarna är mindre stress på morgonen o kunna hinna andas innan jobbet.

Dock vandrade ,man i blindo som en hungrig jäkel beredd är att äta den godaste maten baserat på doften med halsduken för ögonen men i själva verket får en komocka i käften.

För innan lunchen flöt allt på sen när den va i tryckt kom smällen.. I 3 timmar nonstop va de köer och som ensam som ska laga mat, fylla på, hämta på lagret, diska, plocka in disk, stå i kassan och servera så är det som en enfent sjärtjäkel i det stora blå och simma i mot vind. Men det gick dock inte så smidigt som jag hoppades men det gick!

Precis när jag trodde det skulle bli lungt och var beredd för att slappna av och placera arslet på bänken så blev det mer ett par rumknip och in restaurangen för att hjälpa kunderna.

Men som sagt för att hitta fördelarna även i stormen så var det ännu skönare och komma hem och vila arslet på den färden hem.

Jaja den som väntar på något väntar väl alltid för länge antar jag men det är värt mödan! :)




Kommentarer
Anneli säger:

Money money money :-)

2011-08-23 | 23:22:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback