Färdig! :)

NU är mitt arbete färdig, ialla fall denna skoluppgiften och jag måste erkänna att jag är väldigt nöjd! Se nedan så kan ni avgöra och ge gärna respons! :)


(Bild lånad av google)

UTSÖKT : En kulinarisk smak upplevelse kombinerat med en aning nedtonad inredning, är Jensen’s Böfhus ett populärt restaurang val bland göteborgarna såväl turister.

Billigt kan vara utsökt  i centrala Göteborg

När höst mörkret faller och den isande kylan lägger sig över Göteborg, dras vi mot värmen och dom tända ljusen som förgyller i mörkret. Utkommen från nordstan viker man av åt höger, där glimtar man en kö, en bit bort.

Folk som ivrigt väntar på att få komma in i värmen på Jensens Böfhus. Doften som omringar oss tillfredställer våra luktsinnen och ökar våran iver att få komma in och njuta av en god måltid i höst mörkret, med en  utsikt  över förbipasserande på väg mot olika destinationer.

Jensens böfhus kommer ursprungligen från vårt grannland, Danmark, och vi kan tacka dom för att dom valde att berika Sverige med deras restaurang kedja som öppnats på flera orter i Sverige däribland Göteborg. Vanligtvis är det kostsamt att äta på restaurang och man har sällan råd att äta ute, men Jensens restaurang kedja innehar ett sympatisk drag syftande på priserna och deras enkla men  välkomponerade meny. Dom har ett stort utbud på kyckling och kötträtter som serveras tillsammans med potatis som tillagas på olika sätt efter ens eget urval, en härlig variation av ypperligt tillagade grönsaker samt deras egna utsökta såser som är både lena i smaken och har ljuvliga kryddningar. Tillsammans bildar dom en magnifik smaksensation då deras saftigt tillreda kött faller sönder i munnen och potatisen med en krispig yta med lite len och härlig sås på får det att smälta i munnen.  Då dom har en variation åldersmässigt däribland besökarna finns en hel del barnfamiljer så passar deras glassbuffe med olika delikata tillbehör utmärkt då glass är en tidlös klassiker som passar stora som små.
Ett trevligt koncept som dom har, som man kan boka, är vid ens födelsedag om man väljer att fira den på deras restaurang är att dom bjuder födelsedagsbarnet på dennes dessert för att sätta körsbäret på toppen så att säga.

Med deras oklanderliga och opretentiösa service håller dom hög standard i sin restaurang som enlig min åsikt är en av dom många anledningarna man väljer Jensens Böfhus som sin restaurang när man äter ute.

Av; Anna Jonsson 15/10-2010

Kommentarer
Hanna säger:

Tack så mycket underbara, söta du! Jag ska försöka tänka på det, att endast jämföra mig med mig själv. Det var ett bra tips, tack! :)



Gud vad duktig du är på att skriva, vännen! En jättebra recension :)

Kramar!

2010-10-15 | 20:52:55
Bloggadress: http://wordsbyme.se
Annika säger:

Ååh nu vill jag äta på jensens!! :D



grymt bra skrivet!! :D

2010-10-16 | 16:23:37
Bloggadress: http://biagiotti.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback