Julklappstider

Nu börjar det dra ihop sig för julklappssäsongen och jag vet någorlunda vad jag ska köpa till alla men tänkte dela med mig av några bra sidor med roliga saker! :)

www.coolstuff.se
- En sida med massa roliga saker som passar alla åldrar, allt från fina spotlights till en minijulgran.

www.bluebox.se- Även här har dom en bredd bland deras varor som är anpassade efter olika tillfällen och för en variation av åldrar.

www.liveit.se- Till den som uppskattar olika upplevelser som spa, eller varför inte resa för 2 till paris.

www.cdon.com- För den film/musik/spel/bok glade personen så har cdon det mesta till bra pris och oftast uppskattade kampanjer med fri frakt eller handla nu betala senare.

www.teknikmagasinet.se- Här finns ingen ände på deras saker, allt från teknikprylar till skönt i sängen ^^ Kollar man i deras tidning kan man även få sig ett gottskratt bland produktbeskrivningarna.

www.nordicfeel.se- Vem uppskattar inte en fräsch doft av sin favorit tillverkare till bra pris. Här finner du dom goaste parfymerna till kanon pris.

Sen om man känner att ekonomin inte räcker till eller ifall men för den delen känner att det är mer personligare så kan man göra sina egna presenter och oftast är det dom som uppskattas mest!


Lite förslag på egengjorda julklappar:

Fotokollage- Är alltid uppskattat, en bild säger mer än tusen ord!

Tavla- En målning att pryda hemmet ger mer känsla när man får det från någon man känner än dom som är upptrycka i dussin och finns hos alla andra.

Egen gjord cd eller film- Egengjord cd baserad på personens musiksmak visar att man lagt ner tid och bryr sig om personen i fråga. Eller varför inte en film med alla minnen ni delat med lite fin musik och text till så lovar jag att tårar hittar sin väg.

Baka egna små kakor eller små godis och slå in dom fint i en liten korg med cellofan eller liknande. Man säger att vägen till mannens hjärta är via magen men jag tror det funkar på dom flesta ^^ .


Säljaren har talat ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback